2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Slm kızlar sürekli canım bişeyler istiyor.TV bişey görsem yapıp yemek istiyorum yapılan şeyden bi kere iki kere alıp çekiliyorum hemen ne zamana kadar sürer bu böyle öteki hamileliklerimde böyle değildim

covid geçti mii nasılsııın ay keşke öyle olsam canım bir şey istese mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum eylülde tatile gitcez eşime diyorum sudan bile tiksindim komple suda olduğumu düşünemiyorum kusasım geliyo

Slm kızlar sürekli canım bişeyler istiyor.TV bişey görsem yapıp yemek istiyorum yapılan şeyden bi kere iki kere alıp çekiliyorum hemen ne zamana kadar sürer bu böyle öteki hamileliklerimde böyle değildi
Kuzu vala bende oyleyimm. Canim bisey cekiyo saniyorum ama önüme gelince 2 çatal alıp doyuyorum garip bi sekilde.

Kızlar mesela şuan karnimda olmasi inkansiz ama sag tarafimda acayip bi baski ver sertlik gibi hissediyorum. Sol tarafım ise bomboş sanki psikolojik mi nedir? Ya da dün doktor kontrolünde ultrasonu oraya bastırdı ondan mı ki yaa. Sag tarafima yatamicak durumdayım resmen

Cok teşekkür ederim.
Benim de ayarlarım bozuldu resmen. Aslında çok pozitif insanım. Bazen polyanicilik bile oynarım.
İlk hamileliğim cok zor gecti. Kanama 15. Haftada idrar yapamama resmen çıkmıyordu. Sonda yapmam gerekti ve bunu kendin yapacaksın demişti doktorum. Sonra şeker. Daha sonra rahim ağzı kısalığı. Sonrasında suyum patladı. Hamilelik zehirlenmesi ve 34. Haftada erken doğum. Cok şükür kızım sağlıklı doğdu. Hamd olsun bunlara.
Ama sanırım hamilelik hormonları ve korkuları geri döndü şimdi. Resmen ayarlarım bozulduğunu his ediyorum. Ama haklısın daha fazla kuranı kerim okumam lazım. Insallah bu günleri de atlatırız.

Keşke öyle olsammm o kadar nadir ki istediğim bişey. Her şeyden tiksiniyorum artık.2 gün iyiydim artık bulantı azalıyo sandım iyi de yemeye başlamıştım bugun geri döndü

Keşke öyle olsammm o kadar nadir ki istediğim bişey. Her şeyden tiksiniyorum artık.2 gün iyiydim artık bulantı azalıyo sandım iyi de yemeye başlamıştım bugun geri döndü
sorma sorma cuma akşamdı hatta dedim mola mı verdi noldu iyiyim yemek bile yedim demiştim ya prilam almamak gibi bir hadsizlik yaptım 2 gündür benim neyime prilamsız gün geçirmek 2 güne anca toparladım

sorma sorma cuma akşamdı hatta dedim mola mı verdi noldu iyiyim yemek bile yedim demiştim ya prilam almamak gibi bir hadsizlik yaptım 2 gündür benim neyime prilamsız gün geçirmek 2 güne anca toparladım
Ben de dün 1 tane içtim gece iyiyim diye ,bugun yamuldum hemen bulantıların geçeceğine inanmamız peki prilama nankörlük etmemiz bugun sarılıp yatasım var kıymetlim benim

Acaba rahim de büyüyo ya ondan olabilir mi ki . Valla psikolojik de olabilir şahsen benim psikoloji herşeyi hissediyo kötüye yoruyo iyiye yoruyo bi gün kız bi gün erkek doğuruyo böyle bi evlere şenlik bişey oldu çıktı

Şükür geçti canım.İnşallah o zamana sende iyi olursun

Yarin icin icmicem ben prilam icim disima çıktı bugün. Ara verip bir iki gun sonra alinca o gün rahat geçiyor sonra gene aynı. Bu haftam banyoda geçti resmen halada agzimda midem

İns. Canım hafif ağrı zaten şiddetli değil ama panik yapıyorum

Bi hocaya git kilit duasi yaptir. Ben oyle yaptirdim. Eski dusuklerimden dolayi bazen bende kafayi yemis gibi oluyorum. Sonra aklima kilit geliyo rahatliyorum. Hamileligi ruhsal ve fiziksel olarak sıkıntıli gecenlere ve dusuk yasayanlara yapiyo hocalar.

Şu saat oldu uyuyamadım. Mide bulantısı bi yandan. Hiç azalmıyor, 13. Hadtada mı azalıyordu, gün sayıyorum

Baş ağrısı bende de var ilaç icmedim hiç normalde migren yaşayan biriyim.islaklik bendede var wc gidiyorum kan mi diye yok beyaz akıntı yada ter.. Vücut normalden daha sıcak oluyor zaten malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…