- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
covid geçti mii nasılsııın ay keşke öyle olsam canım bir şey istese mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum eylülde tatile gitcez eşime diyorum sudan bile tiksindim komple suda olduğumu düşünemiyorum kusasım geliyoSlm kızlar sürekli canım bişeyler istiyor.TV bişey görsem yapıp yemek istiyorum yapılan şeyden bi kere iki kere alıp çekiliyorum hemen ne zamana kadar sürer bu böyle öteki hamileliklerimde böyle değildim
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBende de bulantı ve kusma yok ama kız hissediyorum bakalım ne olacak:)))
Çok şanslısınız walla benim de yoğun değil ama bütün yemeklerden tiskiniyorum miğdem gün icinde bi çok kez bulanıyor
Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değilHepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Kuzu vala bende oyleyimm. Canim bisey cekiyo saniyorum ama önüme gelince 2 çatal alıp doyuyorum garip bi sekilde.Slm kızlar sürekli canım bişeyler istiyor.TV bişey görsem yapıp yemek istiyorum yapılan şeyden bi kere iki kere alıp çekiliyorum hemen ne zamana kadar sürer bu böyle öteki hamileliklerimde böyle değildi
Cok teşekkür ederim.Hergun 7 defa insirah suresi oku ve iyi dusun. Akinti olmasi da normal. Bende daha once cok dusuk yaptigim icin cok pimpirikliyim diye doktorum bana hicbir ayrinti vermiyoboyu suyu grami ne normal mi degerlerim hicbisey soylemiyo. 12. Haftada kontrolum var ama cinsiyeti bile soylemezse sasirmam. Hersey yolunda diyo ve bunu kasitli yapiyo.12.haftadaki ikili testle ilgili hicbisey demedi. 12. Hafta gel ense kalinligina burun kemigine bakicam dedi sadece. Internetten arastirmayim stres yapmayim diye bu testin oneminden bile bahsetmiyo.Sekerim sinirda korkuyorum ama stres yapma herseyi ye ic diyo. Hakkaten doktorun dediklerini yapinca daha rahat oluyorum ve cok sukur hersey yolunda gidiyo. Gonlunu ferah tut. Olumsuzluklari cekme. İnsallah sag salim bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz tum hamisler olarak.
Keşke öyle olsammmSlm kızlar sürekli canım bişeyler istiyor.TV bişey görsem yapıp yemek istiyorum yapılan şeyden bi kere iki kere alıp çekiliyorum hemen ne zamana kadar sürer bu böyle öteki hamileliklerimde böyle değildim
sorma sorma cuma akşamdı hatta dedim mola mı verdi noldu iyiyim yemek bile yedim demiştim ya prilam almamak gibi bir hadsizlik yaptım 2 gündür benim neyime prilamsız gün geçirmekKeşke öyle olsammmo kadar nadir ki istediğim bişey. Her şeyden tiksiniyorum artık.2 gün iyiydim artık bulantı azalıyo sandım iyi de yemeye başlamıştım bugun geri döndü
Ben de dün 1 tane içtim gece iyiyim diye ,bugun yamuldumsorma sorma cuma akşamdı hatta dedim mola mı verdi noldu iyiyim yemek bile yedim demiştim ya prilam almamak gibi bir hadsizlik yaptım 2 gündür benim neyime prilamsız gün geçirmek2 güne anca toparladım
Acaba rahim de büyüyo ya ondan olabilir mi ki . Valla psikolojik de olabilir şahsen benim psikoloji herşeyi hissediyo kötüye yoruyo iyiye yoruyo bi gün kız bi gün erkek doğuruyoKızlar mesela şuan karnimda olmasi inkansiz ama sag tarafimda acayip bi baski ver sertlik gibi hissediyorum. Sol tarafım ise bomboş sankipsikolojik mi nedir? Ya da dün doktor kontrolünde ultrasonu oraya bastırdı ondan mı ki yaa. Sag tarafima yatamicak durumdayım resmen
Şükür geçti canım.İnşallah o zamana sende iyi olursuncovid geçti mii nasılsııın ay keşke öyle olsam canım bir şey istese mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum eylülde tatile gitcez eşime diyorum sudan bile tiksindim komple suda olduğumu düşünemiyorum kusasım geliyo
İns. Canım hafif ağrı zaten şiddetli değil ama panik yapıyorumGrupta herkes bu ağrıları ara ara çekiyor galiba. Yine şiddeti önemli sanırım ama benim de aynı adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor en baştan beri arada. Onuncu haftamdayım ben de. Inşallah böylr böyle atlatıcaz
Bi hocaya git kilit duasi yaptir. Ben oyle yaptirdim. Eski dusuklerimden dolayi bazen bende kafayi yemis gibi oluyorum. Sonra aklima kilit geliyo rahatliyorum. Hamileligi ruhsal ve fiziksel olarak sıkıntıli gecenlere ve dusuk yasayanlara yapiyo hocalar.Cok teşekkür ederim.
Benim de ayarlarım bozuldu resmen. Aslında çok pozitif insanım. Bazen polyanicilik bile oynarım.
İlk hamileliğim cok zor gecti. Kanama 15. Haftada idrar yapamama resmen çıkmıyordu. Sonda yapmam gerekti ve bunu kendin yapacaksın demişti doktorum. Sonra şeker. Daha sonra rahim ağzı kısalığı. Sonrasında suyum patladı. Hamilelik zehirlenmesi ve 34. Haftada erken doğum. Cok şükür kızım sağlıklı doğdu. Hamd olsun bunlara.
Ama sanırım hamilelik hormonları ve korkuları geri döndü şimdi. Resmen ayarlarım bozulduğunu his ediyorum. Ama haklısın daha fazla kuranı kerim okumam lazım. Insallah bu günleri de atlatırız.
Baş ağrısı bende de var ilaç icmedim hiç normalde migren yaşayan biriyim.islaklik bendede var wc gidiyorum kan mi diye yok beyaz akıntı yada ter.. Vücut normalden daha sıcak oluyor zaten malumBen yaklaşık 1.5 gün baş ağrısı cektim, parol bana normalde hic yaramadığı için ilaçta icemedim. Oluyodum vala az once geçer gibi oldu.
Kuzum bazen o ıslaklık hissi bende de oluyor, ama tuvalete gittigimde bir kanama görmüyorum. Terliyoruz falan diye mi oluyor acaba?
İyi ki doğmuşsunn minişle beraber sağlıklı bir ömrünüz olsunnnnSayfaya girince aldığım mesaj o zaman iyiki buraya üyeyim iyiki dogmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?