Ben elimden geldiğince dikkat edip olmak istemiyorum Allahın izni ile. Ağrı kesici içerken bile bin düşünürken çocuğuma ne zararı olup olmıcağını bilmediğim için kendimi korumaktan başka çarem yokKızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Bana doktorum ilk gittiğim gün covid olursan olacaklar, aşının getirdiklerinden daha kötü olur o yüzden ol mutlaka demişti. Sonuç aşı haftam gelmeden covid oldum.Kızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Hem covid olmaktan hemde aşının etkilerinden korkuyorum.Dr um ilk 3aydan sonra tekrar görüşelim asi konusunu dedi.Kafam baya karışık bu konuda.Kızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Ben öğretmen olduğum için bize zorunlu tutacaklar gibi görünüyor. Zaten doktorlarda risk altındaysan ol diyorlar. Sinovac olmayı düşünüyorum inaktif olduğu için. Sonuçta ilerleyen haftalarda da tetanoz aşısı filan olmamız gerekiyor.Kızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Miniğinle beraber nice mutlu yaşlaraSayfaya girince aldığım mesaj o zaman iyiki buraya üyeyim iyiki dogmusum
14-15. hafta gibi olmayı düşünüyorum. Şu an değil ama ciğer kapasitesinin neredeyse yarıya kadar indiği son2-3 ayda yakalanırsak Allah korusun etkilerinden çok korkuyorum.hastalığın pik yaptığı aylarda neredeyse her hafta hastaneye gidip nstye giricez.Kızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Bu NST ne oluyor kızlar? İlk defa duyuyorum14-15. hafta gibi olmayı düşünüyorum. Şu an değil ama ciğer kapasitesinin neredeyse yarıya kadar indiği son2-3 ayda yakalanırsak Allah korusun etkilerinden çok korkuyorum.hastalığın pik yaptığı aylarda neredeyse her hafta hastaneye gidip nstye giricez.
ben evdeyim ama kızım okula eşim işe gidecek. Bu kadar yayılımı yüksek bi varyantta üçümüzünde evde oturması gerekir ki ben aşı olmayayım.
Evet çok korkuyorum. Ama benim sağlıklı olup çocuklarıma bakmam lazım.umarım hepimiz için en hayırlısı sağlıklısı olur
ben gebelikte olana da olmayana da saygı duyuyorum çünkü çok ince bi çizgi
Canım bebeğin kalp atımlarına bakılıyor. Düzenli mi düzensiz mi diye.ne kadar hareket etti hareketsiz mi kontrol ediliyor.Bu NST ne oluyor kızlar? İlk defa duyuyorum
Ben ilk doz haziranda olmuştum 2. Doz zamanı hamile olduğumu öğrendim dr şu an için aşıyı unut dedi ama ilk 3 ay için dediğini düşünüyorum. 12. Haftadan sonra tekrar görüşücem bakalım ne diyecek. Çok kararsız kalıyor insan. Rabbim doğru karar neyse onu verdirsin inşallah.Kızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Canım ben 27 haziranda ilk doz biontech oldum, 2 temmuzda da hamile olduğumu öğrendim. Her doktorun dedigi gibi doktorum 12 haftayı doldurmamı istedi 2.doz icin. Cumartesi doktora gittiğimde 10 haftaliktı, kendisi konuyu açtı. Yeni varyantlar çok ağır geçiyor ve önümüz kış. 13-14. Hafta gibi mutlaka 2.dozunu ol dedi. Bir değişiklik olmaSa olucam benKızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Annemde aşı olmami istedi ama benim hiç içimden gelmiyor canım ya yan etkilerinden korkuyorum galiba , zorunlu kalmadıkça olmucam sanırım dikkat ederim artık kışında azalır bence vakalarKızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Miniğinle beraber nice mutlu yaşlara
Yaa amin kızlaarİyi ki doğmuşsunn minişle beraber sağlıklı bir ömrünüz olsunnnn
Ben hamile değilken olmuştum ilk dozu ama baktırdım antikorum çok tutmamıştı, ikinci dozu düşünmüyorum hamilelik boyunca çünkü hiçbir araştırma yok hamileler üzerinede , olanlara saygım sonsuz fikrim bu yöndeKızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Bende bilmiyorum valla hamileliğimi öğrenmeden önce birinci dozumu oldum ama ikincisi için kararsızımKızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Ben böyleyim canım yanıyorum ama en ufak bi esinti olsun üşüme giriyo hemen.Kızlar iki gündür bir sicakliyorum sonra bir üşüme urperti baya baya üşüyorum sizde de oluyor mu
Çok iyi anlıyorum ben de öyleyim sürekli. Uyandım yarım saat sonra tekrar uyudum kahvaltı yaptım tekrar uykum geldi. Sürekli uyumak istiyorum. Ben evdeyim ama kızım var o da uyutmuyo ruh gibiyim evin içindekızlar çok uykum geliyor birkaç gündür artık ayakta duramıyorum çok yorgunum uyumak istiyorum ama çalışıyorum keşke evde olup uyuyabilsem dakikalar geçmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?