2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kızlar çok uykum geliyor birkaç gündür artık ayakta duramıyorum çok yorgunum uyumak istiyorum ama çalışıyorum keşke evde olup uyuyabilsem dakikalar geçmiyor valla
Bende öyleyim iş yeri sandalyesine kolumu dayayıp 2 dakika uyumak istiyorum. Uyuyamadıkça sinir olup ağlamak istiyorum

Bende öyleyim iş yeri sandalyesine kolumu dayayıp 2 dakika uyumak istiyorum. Uyuyamadıkça sinir olup ağlamak istiyorum
gözüm sürekli yatıp uzancak biyer arıyor çok zorluyoruz kendimizi bu haldeyken rapor alıp biraz dinlenmek lazım aslında. ama daha çok erken ilerleyen haftalarda dinlenmeye hakkım kalsın diye sabretmeye çalışıyorum

Bana kalsa ben de aşı olmak istiyorum ama almanya da kesinlikle hamilelere aşı yapılmıyor.

Kızlar iki gündür bir sicakliyorum sonra bir üşüme urperti baya baya üşüyorum sizde de oluyor mu
Midem çok bulandığı zaman aynı ben de öyleyim.
Bana kalsa ben de aşı olmak istiyorum ama almanya da kesinlikle hamilelere aşı yapılmıyor.
Aşının merkezinde bile böyleyse, doktor neden burda aşı olun diyorlar anlamıyorum.

benim de aşım yok ve olamayacağım buna cesaret edemem daha önce bebeğimi hamileyken anomaliden kaybettim bu acıyı bilen biri tam şimdi tam bebeği bulmuşken etkilerini bilmiyoruz aşı olmam mümkün değil. Tabi ki çok korkuyorum ama kronik bir hastalığım yok elimden geldiğince dikkat edeceğim hamileyken covid geçiren arkadaşlarım oldu atlattılar. inşallah hiç bize uğramaz ama uğrarsa da bol c vitamini ile atlatmaya çalışırım heralde. Doğumdan sonra da hemen aşı olmayı düşünüyorum

Midem çok bulandığı zaman aynı ben de öyleyim.

Aşının merkezinde bile böyleyse, doktor neden burda aşı olun diyorlar anlamıyorum.
Ben de bunu düşünüyorum. Alman aşısi ama yapılmıyor. Emziren annelere de önerilmiyor.
Insan ne yapacağını ne düsünecegini bilmiyor

Ben de bunu düşünüyorum. Alman aşısi ama yapılmıyor. Emziren annelere de önerilmiyor.
Insan ne yapacağını ne düsünecegini bilmiyor
Ben de bizim hamileleri kobay mı sanıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Emzirirken önceden sağıp, 2 gün emzirmeden idare edilir belki ama hamilelik bilemiyorum. Okul başlayınca kendimi nasıl koruycam onuda düşünüyorum. Maskeyle fenalık geçirmem umarım

Allah yardımcınız olsun inşallah. Belki uzaktan egitim baslar evde kalirsiniz inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah. Belki uzaktan egitim baslar evde kalirsiniz inşallah
Amin. Uzaktan eğitim de öğrenciler açısından iyi değil o yüzden öyle dua etmeye gönlüm razı olmuyor . Benim branşım ana derslerden değil belki bizim dersuzaktan olur, doktorum titiz belki rapor verir

Bugün sabah yine kusmayla kalktım.Tam azaldi derken hemde.Oglum feci öksürüyor ya.Gece bugün hiç uyumadı tabi bizde uyumadık.Sersem gibiyim.Aksam bi dr.a götürecem onu.
Kontrole gdiip bebisleri gören arkadaşlar gözünüz aydın.Ya ne güzel heyecanlar.Bakalim bizimde çarşamba kontrol var.

Ayy muhtemel doğum tarihimiz aynı benimde mi bebeğim bu kadar büyümüş olacak maşallah kuzuya ben bile heyacanladım fotoğrafı görünce
Benim de 06.03 yarın randevum, bu kadar büyümüş olarak görme hayali bile çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…