Canım ben de şimdi doktprdan geldim. Kızım sinüzit olmuş , hafif ateşi varBugün sabah yine kusmayla kalktım.Tam azaldi derken hemde.Oglum feci öksürüyor ya.Gece bugün hiç uyumadı tabi bizde uyumadık.Sersem gibiyim.Aksam bi dr.a götürecem onu.
Kontrole gdiip bebisleri gören arkadaşlar gözünüz aydın.Ya ne güzel heyecanlar.Bakalim bizimde çarşamba kontrol var.
Benim içime kız doğdu ama asla anladığımdan değil canım. Gönlünden geçen neyse sağlıkla olsun inşallahCinsiyet söylemedi doktor varmi tahmini olanEki Görüntüle 2902026 Eki Görüntüle 2902028
Canim 12.haftadan sonra kesiyolar folik asiti alma bence. Banada bitene kadar kullan sonra baska biseye gecicez dediKızlar bana bi akıl verin şimdi benim folik asitim 1 tane kaldı yarın içince bitecek çarşamba günüde doktora gidicem. Doktor ilacı değiştirir mi değiştirmez mi bilmiyorum yeni kutuyu doktordan sonra alim diyorum mantıklı mı ? Bu arada folic iod 12 kullanıyorum başka ek takviyem yok sadece o
3 aydan sonra da mı yapılmıyor? Neden acaba. Burada 3 ay sonrası her doktor öneriyorBana kalsa ben de aşı olmak istiyorum ama almanya da kesinlikle hamilelere aşı yapılmıyor.
İyiki sormuşum bak yoksa 86 tl den olcaktımCanim 12.haftadan sonra kesiyolar folik asiti alma bence. Banada bitene kadar kullan sonra baska biseye gecicez dedi
Cnm benimde kutum dün bitti folidoce kullanıyordum doktor artık gerek yok dediKızlar bana bi akıl verin şimdi benim folik asitim 1 tane kaldı yarın içince bitecek çarşamba günüde doktora gidicem. Doktor ilacı değiştirir mi değiştirmez mi bilmiyorum yeni kutuyu doktordan sonra alim diyorum mantıklı mı ? Bu arada folic iod 12 kullanıyorum başka ek takviyem yok sadece o
Çok geçmiş olsun canım ya.2.ler gelmeden boyleysek doğunca napcaz ya.Kendimi unuttum bende bugün onu öyle gördükçe.Bizde birazdan gideriz dr.a.Acile gitcez artık.Canım ben de şimdi doktprdan geldim. Kızım sinüzit olmuş , hafif ateşi var1 haftadır başım ağrıyo diyodu hafif keyfi yerindeydi ,bugun halsizleşince birden inanılmaz panik oldum. Röntgendir o dur budur sinüzit olduğu anlaşıldı.buna şükür ilacımızı aldık eve geldik. onun doktor işlerine koşturmaktan kendimi unuttum. Ahhh ahh 2 çocuk daha doğmadan zormuş inşallah hemen iyileşir kuzular. İnsan dayanamıyo halsiz görmeye yavrusunu.
Bi kaç gün öncesine kadar çok şiddetliydi.24saat süren bulantılar mahvetmişti.8 ve 9.haftalarda aşırı şiddetli oluyor zaten.10.dan itibaren hafifledi biraz.Prilam dr. Ile idare ettik bi çoğumuz.Kızlar benim midem çok bulanıyor artık git gide şiddetlendi kusamıyorum da herşey midemi bulandırıyor bunu yazarken bile içim bi hoş oluyor. Yemek yiyemez oldum sizde durumlar nasıl? Doktorumdan ilaç istedim bakalım cevap bekliyorum
Aynen 8-10 haftalar arasi benimde zirve yapti.Mahvoldum. 10.hafadan sonra ufak ufak rahatliyosun. 4. Ay itibariyle bitiyomus cogunlukla bulantilar.Bi kaç gün öncesine kadar çok şiddetliydi.24saat süren bulantılar mahvetmişti.8 ve 9.haftalarda aşırı şiddetli oluyor zaten.10.dan itibaren hafifledi biraz.Prilam dr. Ile idare ettik bi çoğumuz.
Canım sert kıyafet giyme ve otururken yumuşak yerde otur, evde uzan. Ben de cocukken düşmüştüm. Çok uzun süre oturunca agrı olabiliyor. Bu dediklerim ve sıcak duş iyi gelir. Gecmiş olsunKizlar meraba insallah hepiniz ve bebisleriniz iyidir. Ben bugjn ise gittim ve koltugumda 2 saat fln hareketsiz oturdjm yani kalkmadim hic kuyruk sokumum asiri agrimaya basladi biraz yurudum duzelmedi mesciddi 2 saat yan yatarak uyudum yine gecmedi eve geldim simdi yururken canim yanito yatiyorum yine gecmiyo ama cok cnm yaniyo ne yapabilirim kuyruk sokumum asiri agriyo zor yuruyorum
Valla iki gündür böyle ürperiyorim bianda üşüyorum..onun dışında migde bulantım yoktu son bir iki haftadır kusma yok ama herşey iğrenç kokuyor camdan bile koku geliyorBendede üşüme oluyor arada bende size sorucaktimnormaldir inşallah
Onerilerin icin sagol cnm. Sicak dus hamilelikte onerilmiyo kaslaei gevsettigi ocin uzaniyorum simdi bi de internetten oturma simidi bakiyorum onu kullaniyomya cogu hamile.Canım sert kıyafet giyme ve otururken yumuşak yerde otur, evde uzan. Ben de cocukken düşmüştüm. Çok uzun süre oturunca agrı olabiliyor. Bu dediklerim ve sıcak duş iyi gelir. Gecmiş olsun
Otururken sırtınıza belinize destek koyun bende online oyun oynarken biraz fazla oturmuşum bende de oldu o ama sonradan geçti. Sonradan yastıkla destekleyerek oturdum bide öne doğru değilde arkaya yaslanarak oturmak daha rahat oluyorKizlar meraba insallah hepiniz ve bebisleriniz iyidir. Ben bugjn ise gittim ve koltugumda 2 saat fln hareketsiz oturdjm yani kalkmadim hic kuyruk sokumum asiri agrimaya basladi biraz yurudum duzelmedi mesciddi 2 saat yan yatarak uyudum yine gecmedi eve geldim simdi yururken canim yanito yatiyorum yine gecmiyo ama cok cnm yaniyo ne yapabilirim kuyruk sokumum asiri agriyo zor yuruyorum
Çok teşekkür ederim belki bana da kes diyebilir o zaman ben hamilelikten önce yaklaşık 6 7 ay kullandım zaten doktorum gebelik düşünmeden 3 ay önce başla demişti baya bi zamandır kullanıyorumCnm benimde kutum dün bitti folidoce kullanıyordum doktor artık gerek yok dedi
Aynen canım beni anlattın eşim sürekli niye burnundan konuşuyorsun diyor sürekli su çekiyorum burnuma uyurken de çok tıkanıyor burnumkizlar burundan nefes alisim zorlaniyor.etler sismis gibi geliyor sizde de varmi burnu tikanan.onunla paralel geniz akintim da var
Evet o da işe yarar, 20 dkda bir kalkıp yürüyün diyorlar bir de ama işyerinde mümkün mü tabii bilmiyorumOnerilerin icin sagol cnm. Sicak dus hamilelikte onerilmiyo kaslaei gevsettigi ocin uzaniyorum simdi bi de internetten oturma simidi bakiyorum onu kullaniyomya cogu hamile.
Eğer 12. Haftann dolduysa büyük ihtimalle değiştirir ilacı artık.. Bence alma bitince multivitamine geçerKızlar bana bi akıl verin şimdi benim folik asitim 1 tane kaldı yarın içince bitecek çarşamba günüde doktora gidicem. Doktor ilacı değiştirir mi değiştirmez mi bilmiyorum yeni kutuyu doktordan sonra alim diyorum mantıklı mı ? Bu arada folic iod 12 kullanıyorum başka ek takviyem yok sadece o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?