2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar covid aşısı olan var mı aranızda hamileyken annem hamilelere daha çabuk geçiyormuş dedi bende korkuyorum hem olmaya hem olmamaya siz be düsünuyorsunuz
Benim 7 haziran sat 13 haziranda aşı olmuştum. Hatta aşı sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum 1 şekilde pozitif etkiledi bazi bilimsel yorumlar var ama canli doğum sonrasi emin olacaklar. 12. Hafta bitsin nifty ikili tarama vs sonrası hemen olucam aşımı. Son 3 ayda bazı hamileleri ve bazı anne karninda bebekleri çok kötü etkiliyor bu lanet hastalık. doktorlar olun diyor. Bir suru tıp makalesi de okudum milyonlarca kisi aşı oldu.

Merhaba bende folic iod kullanıyordum bitince doktora sordum regenesis max omega 3 lü multivitamine geçmemi söyledi. 12.haftaya gireceğim bu hafta 1 haftadır içiyorum içinde folik asitte var

Diğerleri neden düştü söylediler mi ve kaçıncı haftada oldu düşükler.. Şuan baya ilerlemiş korkmayın.. herşey Allah'tan sabır ve şükür ile sevgilerimle
Herhangi bir sebep yok genetik temiz esimle rahim filmi temiz sperm temiz hersey temiz ama olmadı malesef cok şükür bugun gitim kontrole 11. Haftanin icindeyiz diger gebeliklerimde en fazla 7+6 görmüştük

Son düzenleme:
Gözünüz Aydın Sağlıkla gelsin bebişiniz hep iyi düşünün negatif düşünmeyin
Insaallah ya garip bir sekilde bu sefer olacaksa yine olacak moduyla hic ahlanip vahlanmadım. Bu sefer gittiğim doktorumda sagolsun enerjisi yüksek bana çok iyi geldi hersey suan yolunda cok şükür

Kızlar günaydın. Biz sahanda yumurta yiyemiyo muyiz ya? Yemin ederim içim şişti haşlanmış yumurta yemekten söyle göz göz yumurta yemek istiyorum

Kızlar günaydın. Biz sahanda yumurta yiyemiyo muyiz ya? Yemin ederim içim şişti haşlanmış yumurta yemekten söyle göz göz yumurta yemek istiyorum
Ben yiyorum istersem cnm çiğ olarak zararlıdır illaki ama ona kadar dikkat edilmesi gereken o kadar şey varki bazen kaçamak yapılır canımız çekmiş neticede bu önemli

Aaa bunu hiç bilmiyordum. Her gün yedim sorun mu oluyomuş
Canım çiğ yememek gerekiyor ya. Sahanda çok pişmedigi icin bakteriler olabiliyor ondan.
Ben yiyorum istersem cnm çiğ olarak zararlıdır illaki ama ona kadar dikkat edilmesi gereken o kadar şey varki bazen kaçamak yapılır canımız çekmiş neticede bu önemli
Arada yersek bencede sorun olmaz sonucta arada fast food a yiyoruz haklisin

Herhangi bir sebep yok genetik temiz esimle rahim filmi temiz sperm temiz hersey temiz ama olmadı malesef cok şükür bugun gitim kontrole 11. Haftanin icindeyiz diger gebeliklerimde en fazla 7+6 görmüştük
Sevindim sağlıkla kucağınıza alin inşallah..bende 8 hafta bitti 3 ay bitsin de bu düşük riski yok desin doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…