Benim 7 haziran sat 13 haziranda aşı olmuştum. Hatta aşı sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum 1 şekilde pozitif etkiledi bazi bilimsel yorumlar var ama canli doğum sonrasi emin olacaklar. 12. Hafta bitsin nifty ikili tarama vs sonrası hemen olucam aşımı. Son 3 ayda bazı hamileleri ve bazı anne karninda bebekleri çok kötü etkiliyor bu lanet hastalık. doktorlar olun diyor. Bir suru tıp makalesi de okudum milyonlarca kisi aşı oldu.
Canım benimde sat 16 haziran 18 haziranda ilk dozumu oldum ilk bebeğimde aşılamayla olmuştu . 2 yıl önce de kalp atışı duyulmayan bir düşüğüm var . Nifty neden düşünüyorsun doktorun mu önderdi ?
Canım benimde sat 16 haziran 18 haziranda ilk dozumu oldum ilk bebeğimde aşılamayla olmuştu . 2 yıl önce de kalp atışı duyulmayan bir düşüğüm var . Nifty neden düşünüyorsun doktorun mu önderdi ?
Alıntıladığınız kişi değilim ama ben de nifty yaptıracağım. 35 yaşındayım o yüzden zaten riskli gebelik doktorlar öneriyor. Yaştan dolayı ikili test riskli çıkabilir nifty testi %99 doğrulukta gösteriyor.
Alıntıladığınız kişi değilim ama ben de nifty yaptıracağım. 35 yaşındayım o yüzden zaten riskli gebelik doktorlar öneriyor. Yaştan dolayı ikili test riskli çıkabilir nifty testi %99 doğrulukta gösteriyor.
Kızlar ben çok kötüyüm ya, bir önceki akşam 11de uyudum, sabah 9da uyandım. Gündüz 11de tekrar uyudum, 4e kadar. Akşam üzeri 6 ile 8 arası bir daha uyudum sonraaa 11de gece uykusuna yattım bu sabah 8e kadar. Şu an uyumamak için direniyorum resmen, gözlerim kapanıyor
Kızlar ben çok kötüyüm ya, bir önceki akşam 11de uyudum, sabah 9da uyandım. Gündüz 11de tekrar uyudum, 4e kadar. Akşam üzeri 6 ile 8 arası bir daha uyudum sonraaa 11de gece uykusuna yattım bu sabah 8e kadar. Şu an uyumamak için direniyorum resmen, gözlerim kapanıyor
Benim de bu hafta çok uykum geliyo. Neden anlamadım . Sabah yastıktan başımı kaldıramıyorum. Kahvaltıdan hemen sonra tekrar uykum geliyo. Bi de bulantı var. Çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum.
Benim de bu hafta çok uykum geliyo. Neden anlamadım . Sabah yastıktan başımı kaldıramıyorum. Kahvaltıdan hemen sonra tekrar uykum geliyo. Bi de bulantı var. Çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum.
Rahim ağzı kısalığımi olmuştu?
Benim ilk hamileliğim de 25 haftada Rahim ağzı kisalmisti 14mm düşmüştü geri kalan 10 haftayı yatarak geçirmiştim. 35 haftada da suyum geldi. 3 gün sonrada kızım dünya ya gelmişti.
Bu sefer doktorlar cerclage takılıp Rahim ağzını dikelim diyor. Tam karar vermedim.
Sizin nasıl olmuştu?
Valla direk yaptıracağım çünkü çıkar kesin ikili testte risk. 2li test şöyle sonuç veriyor mesela down için 1/250 diyor. Yani testin sonucu böyle çıkan 250 kişiden 1i down oluyor diyor. Bu bana çok muğlak geliyor. Kendimi strese sokağacına nifty yaptırıp bu sorunu kesin çözeceğim. Nifty de %100 değil, %99 kesin sonuç veriyor ama olsun ne yapalım artık. Çok şüphelenilirse amniyosentez yaptırıp kesin tanıyı alıp rahatlarım diye düşünüyorum.
Kızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?
Kızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?