2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben bulantılarla boğusuyorum hala çaresini bulan var mı? Cok kotuyum bittim yaşamıyorum resmen. Ne zaman biticek

Canım benimde sat 16 haziran 18 haziranda ilk dozumu oldum ilk bebeğimde aşılamayla olmuştu . 2 yıl önce de kalp atışı duyulmayan bir düşüğüm var . Nifty neden düşünüyorsun doktorun mu önderdi ?

Alıntıladığınız kişi değilim ama ben de nifty yaptıracağım. 35 yaşındayım o yüzden zaten riskli gebelik doktorlar öneriyor. Yaştan dolayı ikili test riskli çıkabilir nifty testi %99 doğrulukta gösteriyor.

ikili test riskli çıkarsa mı düşünüyorsunuz yoksa direk nifty mi yaptıracaksınız

Kızlar ben çok kötüyüm ya, bir önceki akşam 11de uyudum, sabah 9da uyandım. Gündüz 11de tekrar uyudum, 4e kadar. Akşam üzeri 6 ile 8 arası bir daha uyudum sonraaa 11de gece uykusuna yattım bu sabah 8e kadar. Şu an uyumamak için direniyorum resmen, gözlerim kapanıyor

Benim de bu hafta çok uykum geliyo. Neden anlamadım . Sabah yastıktan başımı kaldıramıyorum. Kahvaltıdan hemen sonra tekrar uykum geliyo. Bi de bulantı var. Çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum.

Benim de bu hafta çok uykum geliyo. Neden anlamadım . Sabah yastıktan başımı kaldıramıyorum. Kahvaltıdan hemen sonra tekrar uykum geliyo. Bi de bulantı var. Çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum.
Benim pek bulantım olmuyor, ama ayakta duracak enerjim yok inanki yıldım

Merhaba benim de 28 haftada 11 mm e düştü . Neler yaptınız ve az da olsa gerileme oldu mu ölçümde

ikili test riskli çıkarsa mı düşünüyorsunuz yoksa direk nifty mi yaptıracaksınız

Valla direk yaptıracağım çünkü çıkar kesin ikili testte risk. 2li test şöyle sonuç veriyor mesela down için 1/250 diyor. Yani testin sonucu böyle çıkan 250 kişiden 1i down oluyor diyor. Bu bana çok muğlak geliyor. Kendimi strese sokağacına nifty yaptırıp bu sorunu kesin çözeceğim. Nifty de %100 değil, %99 kesin sonuç veriyor ama olsun ne yapalım artık. Çok şüphelenilirse amniyosentez yaptırıp kesin tanıyı alıp rahatlarım diye düşünüyorum.

Kızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?

Kızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?
Yaşadığınız ile dönünce kayıt yaptırabilirsiniz şuan acelesi yok rutin olarak kan testi alıyorlar boy kilo tansiyon takibi yapılıp bilgi veriliyor

Yaşadığınız ile dönünce kayıt yaptırabilirsiniz şuan acelesi yok rutin olarak kan testi alıyorlar boy kilo tansiyon takibi yapılıp bilgi veriliyor
Oğlumdayken kayıt yaptırmıştım ama kan falan bakmadılar hiç ne yaptıklarını unutmuşum Teşekkür ederim cevabınız için

Oğlumdayken kayıt yaptırmıştım ama kan falan bakmadılar hiç ne yaptıklarını unutmuşum Teşekkür ederim cevabınız için
Kimi ASM bakmıyor heralde bizim ebemiz kızımda da aynıydı çok ilgilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…