2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?

Zorunluluğun yok ki canım. zaten onlar gebe olduğunu duyunca incelemeye almak için ellerinden geleni yapıyorlar.. Benim ebe sürekli arardı hamilelik varmı diye diye.. Dün sağlık ocağı aramış ama duymamışım geri de dönmedim. Zaten hiçbir şey yapmıyor burdakiler gebe misin. Gebesin. tamm bitti bu kadar.. bitek decavit veriyorlardı artık onuda kullanmayacağım için hiç umrumda değil burda ilgi alaka sıfır çünkü..

Kimi ASM bakmıyor heralde bizim ebemiz kızımda da aynıydı çok ilgilidir
2 kez gittiğimi hatırlıyorum birinde tansiyonuma bakmışlardı, diğerinde değişik bi aletle bebeğin kalp atışlarını dinletmişlerdi. Başka bişey yaptıysalar da ben hatırlamıyorum Oğlum için de ebe telefon açıp boyunu, kilosunu sorup not alıyordu.

Yaa beni arayan soran olmadı sizi aramışlar en azından evet oğlumdayken de bişey yapmamışlardı. Sadece o zamanlar doktorun şey dediğini hatırlıyorum bi daha gebe kalırsanız muhakkak bize haber verin diye. Benimde bu zamana kadar aklıma gelmedi. Vitaminleri falan zaten doktorumuz takip ediyor

Muhtemelen hatırlamıyorsun canım toplam aşılar hariç 4 defa falan çağırdılar beni kızıma hamileyken. Bebeğin kalp atışlarını dinledik birisinde diğerlerinde rutin kilo tansiyon idrarda bir sorunum var mı diye. Bizi her ay çağırdılar aşı boy kilo için. Ben acmadiysam eşimi ararlardi asmye gelin diye bazen ebenin aradığından habersiz doktorumuzda arardı

Aa ben hep saglik ocagina gittim :/ tetenoz için idrar yolu enfeksiyonu varmi yokmu ona bakiyorlar vitamin kontrolu seker yuklemesi falan 19. Haftamdan sonra kalp atisina baktilar her ay hastaneden daha yakin oldugu icin benimde isime gelmisti sahsen saglik ocagini oneririm ya

Bi kaç gün öncesine kadar çok şiddetliydi.24saat süren bulantılar mahvetmişti.8 ve 9.haftalarda aşırı şiddetli oluyor zaten.10.dan itibaren hafifledi biraz.Prilam dr. Ile idare ettik bi çoğumuz.
Şuan 8. haftanın içerisindeyim tavan yaptı doktorumdan yanıt bekliyorum bakalım Teşekkür ederim yanıtın için

Düzelirsiniz inşAllah kullandıgınız ilaç varsa yan etki yapıyor olabilir ya da bünyeselde olabilir. Bildiğim kadarıyla bebekler biz uyurken gelişiyormuş Birde bu yönden düşünün

Düzelirsiniz inşAllah kullandıgınız ilaç varsa yan etki yapıyor olabilir ya da bünyeselde olabilir. Bildiğim kadarıyla bebekler biz uyurken gelişiyormuş Birde bu yönden düşünün
yok canım kullandığım ilaç :) ben günde iki saat uyanık kalıyorum bakalım yarın görelim büyümüş mü bebiş o kadar uyudum

Kızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?
Acelesi yok ama kayıt açılması gerekiyor diye biliyorum, bana sağlık ocağı ulaştı bilgilerim sayfasına düşünce

yok canım kullandığım ilaç :) ben günde iki saat uyanık kalıyorum bakalım yarın görelim büyümüş mü bebiş o kadar uyudum
Güzel haberlerle geliin birde bir başka teoride anne çok uyuyorsa bebekte çok uyuyan Sessiz bir bebek olurmuş benim uykularım yarım yamalak bu teori beni korkutmuyor değil

Güzel haberlerle geliin birde bir başka teoride anne çok uyuyorsa bebekte çok uyuyan Sessiz bir bebek olurmuş benim uykularım yarım yamalak bu teori beni korkutmuyor değil
gerçekse kendi adıma sevinirim yada tam tersi olabilir, ilerde uyutmayacağı için şimdi bol bol uyutuyor olabilir

SENİ RAHATLATACAK FARKLI BİR TEORİ SÖYLEYİM OZAMAN HAMİLEYKEN FAZLA UYKUN GELİYOR VE UYUYORSAN DOĞUMDAN SONRA UYUYAMIYACAĞIN UYKULARI ŞİMDİ ALIYORMUŞSUN . Bİ NEVİ UYKU DEPOLUYORSUN EĞER BENİMTEORİ DOĞRUYSA BEN YANMIŞIM

Nifty testi ve ikili testte kandan mı bakılıyor, bende 36 yasındayım. Benden de ister büyük olasılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…