Yok yok o kadar gitsem hatırlardımMuhtemelen hatırlamıyorsun canım toplam aşılar hariç 4 defa falan çağırdılar beni kızıma hamileyken. Bebeğin kalp atışlarını dinledik birisinde diğerlerinde rutin kilo tansiyon idrarda bir sorunum var mı diye. Bizi her ay çağırdılar aşı boy kilo için. Ben acmadiysam eşimi ararlardi asmye gelin diye bazen ebenin aradığından habersiz doktorumuzda arardı
Ben oğluma hamile kaldığımı öğrendiğim an uyku sorunum başlamıştı. Sabah ezanına kadar uyuyamıyordum. Hamileyken hep düşünürdüm ben bu yorgunlukla nasıl doğurucam da çocuk bakıcam diyeGüzel haberlerle geliinbirde bir başka teoride anne çok uyuyorsa bebekte çok uyuyan Sessiz bir bebek olurmuş benim uykularım yarım yamalak bu teori beni korkutmuyor değil
Evet kesin haber verin falan diyorlar. Yaptıkları bişey de yok bence takip ettikleri gebeler üzerinden prim falan olabilit günahlarını almayım ama.Yaa beni arayan soran olmadı sizi aramışlar en azındanevet oğlumdayken de bişey yapmamışlardı. Sadece o zamanlar doktorun şey dediğini hatırlıyorum bi daha gebe kalırsanız muhakkak bize haber verin diye. Benimde bu zamana kadar aklıma gelmedi. Vitaminleri falan zaten doktorumuz takip ediyor
Ben de prilamın etkisi geçince öyleyim, yatıyorum sürekliBen bulantılarla boğusuyorum hala çaresini bulan var mı? Cok kotuyum bittim yaşamıyorum resmen. Ne zaman biticek
Nifty araştırırken ekşisözlükte okumuştum, sağlıklı çıkmış sonuç, doğunca down sendromlu demişler yani yanlış çıkmış nifty. O yüzden hiç bişi yaptırasım yok. 12 haftalıkkken çağırdı gidicem bakalım yinedeAlıntıladığınız kişi değilim ama ben de nifty yaptıracağım. 35 yaşındayım o yüzden zaten riskli gebelik doktorlar öneriyor. Yaştan dolayı ikili test riskli çıkabilir nifty testi %99 doğrulukta gösteriyor.
İkili 12 haftalıkkken dedi doktor10+4te ikili test yapılır mı ya doktorlarıyla görüşen oldu mu ne önerdiler hafta vs olarak
valla beslenebiliyorsam şükrettiğim için ne yiyebilsem kardır gözüyle bakıyorum ondan kahvaltıları tost yiyebiliyorum dün pizza yedim mc falan yiyorum çocuk onları kusturmuyoKızlar sağlıklı beslenebiliyo musunuz? Ya ben evde tekim eşim iste. Yeni taşındığım ev anneme çok uzak. Ve yemek yapınca midem bulanıyor diye pek sağlıklı beslenemiyorum. Canım ne et ne de sebze yemek istiyor. Şimdi milfoyden börek yaptım kendime mesela pratik olsun diye. Sonra da vicdan yapiyorum
Dimi ilk 3 ay depodan yiyomis bebisler bende öyle okudum. Deponun da çok sağlıklı olduğu soylenemez devalla beslenebiliyorsam şükrettiğim için ne yiyebilsem kardır gözüyle bakıyorum ondan kahvaltıları tost yiyebiliyorum dün pizza yedim mc falan yiyorum çocuk onları kusturmuyofast food ağırlıklı beslendim şu zamana kadar valla ne yesem çıkıyo zaten bari kendimi mutlu edeyim diyorum kısa süreli 3 aydan sonrası önemliymiş heralde beslenme açısından
ahahah aynenn depolarım da boş neye güveniyosam tüm takviyelerimi de bıraktım bi de midemi iyice bulandırıyor diyeDimi ilk 3 ay depodan yiyomis bebisler bende öyle okudum. Deponun da çok sağlıklı olduğu soylenemez de
Nifty sizin kanınızdan bakılıyor.Nifty testi ve ikili testte kandan mı bakılıyor, bende 36 yasındayım. Benden de ister büyük olasılık
Çok tesekkürler
2 saglıksız bir saglıklı, 2 ileri 1 geri mehter gibiyimKızlar sağlıklı beslenebiliyo musunuz? Ya ben evde tekim eşim iste. Yeni taşındığım ev anneme çok uzak. Ve yemek yapınca midem bulanıyor diye pek sağlıklı beslenemiyorum. Canım ne et ne de sebze yemek istiyor. Şimdi milfoyden börek yaptım kendime mesela pratik olsun diye. Sonra da vicdan yapiyorum
Canım vitamin benim bile midemi bulandırıyor. Normalde bulantı yok, dr 7.haftadan itibaren omegalı vitamine gecirdi. O fena yapıyor. Yemek arası almaya basladım inan çok fark ediyor. Üstüne tatlı veya meyve falan yiyip bastırıyorum. Vitaminler çok önemli mümkün oldukça iç kuzum. Dediğin gibi depolar da cok saglam degil hormonlu gıdalarla oldugu kadar.ahahah aynenn depolarım da boş neye güveniyosam tüm takviyelerimi de bıraktım bi de midemi iyice bulandırıyor diye
Sahi neydi sağlıklı beslenmekKızlar sağlıklı beslenebiliyo musunuz? Ya ben evde tekim eşim iste. Yeni taşındığım ev anneme çok uzak. Ve yemek yapınca midem bulanıyor diye pek sağlıklı beslenemiyorum. Canım ne et ne de sebze yemek istiyor. Şimdi milfoyden börek yaptım kendime mesela pratik olsun diye. Sonra da vicdan yapiyorum
Yalnız olmadığımı hissetmek güzel kizlarSahi neydi sağlıklı beslenmeket , tavuk yiyemiyorum asla. Bi balık o da ehh. Sadece tost istiyo canım bir de pide yiyebiliyorum. Bazı sabahlar sağlık namına yediğim bi yumurta var onun dışında kurabiye börek poğaça ekmek arası peynir sebze yemeğini daha rahat yiyorum ama az o da. Akşam yediğim zaten mutlaka çıkıyo. İlk 3 ay depodan alıyo diyolar ona güveniyorum artık
Benim doktorum da ayni şekilde dedi. Bu testlerin hic bir garantisi yok dedi. Hepsi istatistik sonuc dedi. Ama ben yine de size sormak zorundaydım dedim. Üstelemedi sadece bu kadarini söyledi. Ben de gerek yok dedim. Detayli ultrason da bakilacak Allah o zamani nasip ederse inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı mübarek evlatlar nasip etsin cümlemize inşallahBen de prilamın etkisi geçince öyleyim, yatıyorum sürekli
Nifty araştırırken ekşisözlükte okumuştum, sağlıklı çıkmış sonuç, doğunca down sendromlu demişler yani yanlış çıkmış nifty. O yüzden hiç bişi yaptırasım yok. 12 haftalıkkken çağırdı gidicem bakalım yinede
İkili 12 haftalıkkken dedi doktor
Ben bugün menemen yaptım da yedim vallaKızlar günaydın. Biz sahanda yumurta yiyemiyo muyiz ya? Yemin ederim içim şişti haşlanmış yumurta yemektensöyle göz göz yumurta yemek istiyorum
Evet eğer öncesinde olduysan gerek olmuyor ama olmadıysan hamileyken yapıyorlarKızzlar sonunda sağlık ocagı işlerimi bugün hallettim tetanoz aşısı olucak mışım sizede öyle birşey dendimş
Benim hemşirem çok ilgili sağolsun bilgilendir beni diyor test yaptırdıkçaKızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?
Komedi filmine değilde ufak tefek şeylere ağlıyorum geçen gün yastığı yere düşürdüm diye ağladımkızlar hepimizin Allah yâr ve yardımcimiz olsun.bende de baya zor geçiyor ayrıca birde duygusallık var herşeye ağlıyorum normalde hiç ağlamam çok soğuk birisiyimdir. düşünün komedyenlerin gösterilerini izleyip ağlıyorumiçimde hep bir sıkıntı böyle olan var mi
Ben de dün gece rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm. Bugün çok duygusalım rüyadan etkilendim. Ruh durumlarımız dalgalıkızlar hepimizin Allah yâr ve yardımcimiz olsun.bende de baya zor geçiyor ayrıca birde duygusallık var herşeye ağlıyorum normalde hiç ağlamam çok soğuk birisiyimdir. düşünün komedyenlerin gösterilerini izleyip ağlıyorumiçimde hep bir sıkıntı böyle olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?