2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok yok o kadar gitsem hatırlardım hastanede tahliller yapıldığı için gerek yok demişti ebe, çok ilgilenmek istememişlerdi. Tetanoz aşısını da doktorum olma demişti ama sağlık ocağı da ilgilenmemişti.

Güzel haberlerle geliin birde bir başka teoride anne çok uyuyorsa bebekte çok uyuyan Sessiz bir bebek olurmuş benim uykularım yarım yamalak bu teori beni korkutmuyor değil
Ben oğluma hamile kaldığımı öğrendiğim an uyku sorunum başlamıştı. Sabah ezanına kadar uyuyamıyordum. Hamileyken hep düşünürdüm ben bu yorgunlukla nasıl doğurucam da çocuk bakıcam diye velhasıl oğlum doğdu içinizi karartmayayım ama 7 ay boyunca hiç uyumayan bir bebekti. Sabahı sabah ederdik. Tabi bunlar yine de kulaktan dolma şeyler ama yazınızı görünce yazmadan edemedim inşallah mis kokulu, sağlıklı,huzurlu bebeklerimiz olur hepimizin

Evet kesin haber verin falan diyorlar. Yaptıkları bişey de yok bence takip ettikleri gebeler üzerinden prim falan olabilit günahlarını almayım ama. Israrla soruyorlar takibe alınca da bişey yapmıyorlar

Ben bulantılarla boğusuyorum hala çaresini bulan var mı? Cok kotuyum bittim yaşamıyorum resmen. Ne zaman biticek
Ben de prilamın etkisi geçince öyleyim, yatıyorum sürekli
Nifty araştırırken ekşisözlükte okumuştum, sağlıklı çıkmış sonuç, doğunca down sendromlu demişler yani yanlış çıkmış nifty. O yüzden hiç bişi yaptırasım yok. 12 haftalıkkken çağırdı gidicem bakalım yinede
10+4te ikili test yapılır mı ya doktorlarıyla görüşen oldu mu ne önerdiler hafta vs olarak
İkili 12 haftalıkkken dedi doktor

Kızlar sağlıklı beslenebiliyo musunuz? Ya ben evde tekim eşim iste. Yeni taşındığım ev anneme çok uzak. Ve yemek yapınca midem bulanıyor diye pek sağlıklı beslenemiyorum. Canım ne et ne de sebze yemek istiyor. Şimdi milfoyden börek yaptım kendime mesela pratik olsun diye. Sonra da vicdan yapiyorum

valla beslenebiliyorsam şükrettiğim için ne yiyebilsem kardır gözüyle bakıyorum ondan kahvaltıları tost yiyebiliyorum dün pizza yedim mc falan yiyorum çocuk onları kusturmuyo fast food ağırlıklı beslendim şu zamana kadar valla ne yesem çıkıyo zaten bari kendimi mutlu edeyim diyorum kısa süreli 3 aydan sonrası önemliymiş heralde beslenme açısından

Dimi ilk 3 ay depodan yiyomis bebisler bende öyle okudum. Deponun da çok sağlıklı olduğu soylenemez de

Nifty testi ve ikili testte kandan mı bakılıyor, bende 36 yasındayım. Benden de ister büyük olasılık
Nifty sizin kanınızdan bakılıyor.

2li testte ultrasonla ense kalınlığı, burun kemiği gibi şeyler ölçülüyor, sonra da kandan bakıyorlar 2 parametreye.

Evet bir de nifty kesin değil T Teacher37 %99 doğru sonuç ama kesin değil. O yüzden her testi yaptırıp şüphe olursa da amniyosentez düşünüyorum.

Çok tesekkürler ilk çocuk hiç bilmiyorum. Peki 3lü testi bu testler sonrası ihtiyac olursa mı istiyor acaba?

2 saglıksız bir saglıklı, 2 ileri 1 geri mehter gibiyim üst üste çok börek yersem kotan doldu, hadi fasülye, bamya diyorum. Çok sebze yersem hak ettin güzel bir profiterol diyorum. %100 saglıklı zor, bazen yemek yapmak canım hiç istemiyor

ahahah aynenn depolarım da boş neye güveniyosam tüm takviyelerimi de bıraktım bi de midemi iyice bulandırıyor diye
Canım vitamin benim bile midemi bulandırıyor. Normalde bulantı yok, dr 7.haftadan itibaren omegalı vitamine gecirdi. O fena yapıyor. Yemek arası almaya basladım inan çok fark ediyor. Üstüne tatlı veya meyve falan yiyip bastırıyorum. Vitaminler çok önemli mümkün oldukça iç kuzum. Dediğin gibi depolar da cok saglam degil hormonlu gıdalarla oldugu kadar.

Prilam dr baya iyi geliyor bi deneyin derim

Sahi neydi sağlıklı beslenmek et , tavuk yiyemiyorum asla. Bi balık o da ehh. Sadece tost istiyo canım bir de pide yiyebiliyorum. Bazı sabahlar sağlık namına yediğim bi yumurta var onun dışında kurabiye börek poğaça ekmek arası peynir sebze yemeğini daha rahat yiyorum ama az o da. Akşam yediğim zaten mutlaka çıkıyo. İlk 3 ay depodan alıyo diyolar ona güveniyorum artık

Yalnız olmadığımı hissetmek güzel kizlar sebze bayadir yemiyorum bi salata yiyorum bol limonlu ekşi eksii

Benim doktorum da ayni şekilde dedi. Bu testlerin hic bir garantisi yok dedi. Hepsi istatistik sonuc dedi. Ama ben yine de size sormak zorundaydım dedim. Üstelemedi sadece bu kadarini söyledi. Ben de gerek yok dedim. Detayli ultrason da bakilacak Allah o zamani nasip ederse inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı mübarek evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah

Kızlar günaydın. Biz sahanda yumurta yiyemiyo muyiz ya? Yemin ederim içim şişti haşlanmış yumurta yemekten söyle göz göz yumurta yemek istiyorum
Ben bugün menemen yaptım da yedim valla
Kızzlar sonunda sağlık ocagı işlerimi bugün hallettim tetanoz aşısı olucak mışım sizede öyle birşey dendimş
Evet eğer öncesinde olduysan gerek olmuyor ama olmadıysan hamileyken yapıyorlar
Kızlar gebeyim diye sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu mu? Ben yazlıkta olduğum için gidip yaptıramadım. Telefon açıyorum sağlık ocağına ama cevap da vermiyolar. Bilgisi olan var mı?
Benim hemşirem çok ilgili sağolsun bilgilendir beni diyor test yaptırdıkça

kızlar hepimizin Allah yâr ve yardımcimiz olsun.bende de baya zor geçiyor ayrıca birde duygusallık var herşeye ağlıyorum normalde hiç ağlamam çok soğuk birisiyimdir. düşünün komedyenlerin gösterilerini izleyip ağlıyorum içimde hep bir sıkıntı böyle olan var mi

Komedi filmine değilde ufak tefek şeylere ağlıyorum geçen gün yastığı yere düşürdüm diye ağladım

Ben de dün gece rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm. Bugün çok duygusalım rüyadan etkilendim. Ruh durumlarımız dalgalıarada boş ağlamalar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…