2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sağlık ocağında ultrason var mı kalp atışını nasıl dinliyor?ben sadece kilo tansiyonu ölçüyor kan tahlili yapıyor biliyorum ama
Ultrason değil canım farklı bir cihazlari var dur hatta netten bakayım fotosunu atayım

Iyiyim deyince vücut sanki onu da nerden çıkardın dercesine hopp daha beter ediyor sanki.Zaten 10.haftadan sonra 1gun iyi 1gun kötü 3ay biter demişti dr.um.

Canim anneminde en sonuncusu erkek bütün çenem boynum karardı dedi karnım çok büyüktü dedi ama sonra hepsi geçmiş

Şöyle birşey canım sağlık ocağında bakılan cihaz G gumus82

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-17-17-36-03-308_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 55
Biz etkinlik falan idare ettik.Ama alışkin beraber hoplayıp zıplamaya cidden çok.zor oldu.Artik daha sakın oyunlar oynuyoruz mecburen.
Ne güzel ben de boyama yaptırıyorum ama 1 saat ancak. Öğleden sonra sıcak basıyor, midem bulanıyor yatıyprum, akşamüstü babası parka götürüyor, aradaki vakitöer tv izliyor maalesef
Canim anneminde en sonuncusu erkek bütün çenem boynum karardı dedi karnım çok büyüktü dedi ama sonra hepsi geçmiş
Benim de karnım büyük, çenem kızardı. Erkek mi acaba, cinsiyet tahmini de yapmadı doktor

Allah kolaylık versin benim ilk çocuk bir tane daha olsa onunla ilgilenmek de çok zor bir yemek bir çamaşır anca katladim sıcaklar beni bitirdi özelikle

Bizimki boyama yapmiyo hemen sıkılıyor ama patates baskısı favorisi su sıralar.bi de çamaşır falan yardım ediyor bana bu da oyun oluyor ona biraz.

Özel değilse tetanozu neden olma demişti doktorunuz merak ettim
Doktorum nasılsa evdesin yapmamıza gerek yok, kimi gebeleri etkiliyor, ateş yapabiliyor ben gerekli görmüyorum demişti. Açıkçası o zamanlar bende çok araştırmamıştım. Şimdiki doktorum başka. Bu sefer olacağım sanırım.

Evet söyledi ama tetonoz 18 hafta mi dedi yanılmıyorsam..ekimde bir çağırdı kan idrar tahlili yapcak sağlık ocagi hekimi test yapılıp bir hafta sonra muayene ücreti eder dedi hemşire
Beni eylülün sonunda kan için, 15 ekimde de aşı için çağırdı Yaptıkları testleri merak ediyorum şimdi kan ve idrardan umarım tüm gerekli testleri seçmiştir hiç sormadım

Rabbim çocuklarımızı korusun inşallah. Herkese sağlık sıhhat afiyet versin. Bizimkileri de daim etsin inşallah.
Seker testi önemli cok haklısın.
İlk kızımda şekerim çıkmıştı. 2 hafta boyunca dikkat ettim 3 kilo verdim sonra düzeldi.
Bu sefer de şekerimi kendim evde kontrol ediyorum inşallah. Testi o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum

Yaşım 38 doktorum da onerdi arkadaslarim da yaptirdi. Ekonomik olarak da zorlamayacak o yuzden yaptıracağım.

Kızlar yarın kontrol var heyecandan ölüyorum.O düşükten sonra dr.a gitmeye korkar oldum.Bi atlatsaydim yarini hayirlisiyla.Dun feciydi bulantim bugün biraz iyiyim sanki.Azaliyor mu ne.Ama hala et falan hiç yiyemiyorum.
Canım inşallah güzel haberlerle döneceksin ben de bugun çıkarmadım bu saate kadar ama akşamları çok kötü oluyorum. Bir de o bulantı hissi hep benimle

Canım inşallah güzel haberlerle döneceksin ben de bugun çıkarmadım bu saate kadar ama akşamları çok kötü oluyorum. Bir de o bulantı hissi hep benimle
Inşallah canım.Bu haftalarda kusma azalıyor.Bulanti da yavaş yavaş geçiyor.

Selam kızlar ben buzlu su içmekten ve cam altında yatmaktan soğuk algınlığı oldum sanırım. Başım kazan gibi boğazım ağrıyor dün geceden beri. Ne önerirsiniz limonlu ılık su içiyorum ama pek iyi gelmedi

Ihlamur çok iyi gelirmiş. Sürekli değil böyle durumlarda gebelikte içince çok yarıyormuş. Onun dışında boğazınızı hep ılık tutun sıvıyla. Parol da kullanılabilir.

Çok geçmiş olsun. Yatın dinlenin.

Been aynıyız seninle ben de soğuk birisiyim normalde yada bana öyle geliyor ama durduk yere ağlıyorum her gün. Bir haftadır çok yoğun hisler geliyor ama anlam veremiyorum. Hormonlardan hep O sıkıntı bende de var hatta diyorum ki inşallah bütün hamilelik böyle geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…