2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de dün gece rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm. Bugün çok duygusalım rüyadan etkilendim. Ruh durumlarımız dalgalıarada boş ağlamalar oluyor.
ay ama buna ağlanır bunun gerekçesi var.ben resmen saçmaladım artık ya vallahi instagramda yasemin sakallioglu varya kız gösteri yapıyor dans şovu yaptı ay ne güzel oynadı diye ağladım

Bir de bu testlerde temel seylere bakıyorlar. Her sorun tespit edilemiyor sanırım. Okulda sınıflarda kaynaştırma öğrencilerim oluyor. Hepsi birbirinden tatlı çocuklar,. Bu yola bir kabul bir tevekkülle çıkıyoruz zaten, testler de yüzde yüz degil. Yine de doktorlar hamileliği rahat gecirebilmek için yaptırmayı öneriyorlar. Allah evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın bizlere. Bu riskli haftalar gecince rahatlarız, olumlu gelişsin süreçlerimiz umarım

Ikili test yaptirinca insan gene bir rahatliyor ama dedigin gibi olasilik veriyor diyorki seninle ayni sonuclari olan su kadar kadin var su kadarinin cocugunda down sendromlu dogdu fetal dna testi veya amniyosentez yaptirabiliyorsun ama asla kacirmaman gereken sey seker yuklemesi bir tane yedigin cikolatayla ayni detayli ultrason birde ben devlet hastanesinde yaptirdim ucret yatirmadim

ay ama buna ağlanır bunun gerekçesi var.ben resmen saçmaladım artık ya vallahi instagramda yasemin sakallioglu varya kız gösteri yapıyor dans şovu yaptı ay ne güzel oynadı diye ağladım
Ahahha ben daha gecen hafta pastanin son dilimini yemisler diye agladim

Kızzlar sonunda sağlık ocagı işlerimi bugün hallettim tetanoz aşısı olucak mışım sizede öyle birşey dendimş
Evet söyledi ama tetonoz 18 hafta mi dedi yanılmıyorsam..ekimde bir çağırdı kan idrar tahlili yapcak sağlık ocagi hekimi test yapılıp bir hafta sonra muayene ücreti eder dedi hemşire

Sağlık ocağında ultrason var mı kalp atışını nasıl dinliyor?ben sadece kilo tansiyonu ölçüyor kan tahlili yapıyor biliyorum ama

Kızlar benim yüzüm lekelenmeye başlamış moralim bozuldu. Kızıma hamileyken 9 ay boyunca 1 gram leke olmadı hatta herkes çocuğun erkek mi leke yok diyordu.
Hiç dışarıda çıkmıyorum. Makarna yiye yiye vitaminsiz mi kaldım nedir?

Ben de dün gece rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm. Bugün çok duygusalım rüyadan etkilendim. Ruh durumlarımız dalgalıarada boş ağlamalar oluyor.
Bende bazen iyi kötü rüyalar görüyorum çoğunu hatırlamıyorum ama kafam yoruluyor ruyadan

Kızlar yarın kontrol var heyecandan ölüyorum.O düşükten sonra dr.a gitmeye korkar oldum.Bi atlatsaydim yarini hayirlisiyla.Dun feciydi bulantim bugün biraz iyiyim sanki.Azaliyor mu ne.Ama hala et falan hiç yiyemiyorum.

Bende sabit şeyler yiyorum hicbirsey canım istemiyor ki kusmuyorum sadece bulantı anlık çok az olduğu halde..

Beslenme çok etkiliyor.Suan doğru düzgün beslenemedigimiz için tabi.Benimde cildim feci oldu.Sivilce hiç eksik olmuyor.Oglumda hiç olmamıştı böyle ya.

Kızlar yarın kontrol var heyecandan ölüyorum.O düşükten sonra dr.a gitmeye korkar oldum.Bi atlatsaydim yarini hayirlisiyla.Dun feciydi bulantim bugün biraz iyiyim sanki.Azaliyor mu ne.Ama hala et falan hiç yiyemiyorum.
Benimde yarın kontrolüm var 1 ay oldu meraktan ediyorum ne durumda diye. Et bana da çok kokuyo proteini başka yerden karşılamaya çalışıyorum peynir kurubaklagil vs

Aminn cümlemize
Bende sabit şeyler yiyorum hicbirsey canım istemiyor ki kusmuyorum sadece bulantı anlık çok az olduğu halde..
Aynen sıfır iştah bazen kusuyorum, ama çoğu şey midemi bulandırıyor

Beslenme çok etkiliyor.Suan doğru düzgün beslenemedigimiz için tabi.Benimde cildim feci oldu.Sivilce hiç eksik olmuyor.Oglumda hiç olmamıştı böyle ya.
Çenem in etrafı kupkuru, omuzlarım sivilce dolu, bi gğn çok uyurum bi gün uyuyamam, değişiğim her açıdan. Yazık kızım tv bağımlısı olfu ilgilenemedim

Dün evlilik yıldönümümüzdü. Eşimle konuşurken çok şükür daha iyiyim, ilk zamanlarki değilim falan değilim dedim. Enerjim geldi dedim. Demez olaydım. Yine kendi kendine nazar ettim tansiyonum yerlerde düştüm düşücem

Şeker yüklemesi yaptırmadım ben onu farklı bir şekilde dahiliye doktoru yapmıştı. Tetanoz aşıları hariç 4 defa falan gitmişim birde ilk kayıt falan derken aslında her aya tekamül ediyor benimde asm maceram

Özel değilse tetanozu neden olma demişti doktorunuz merak ettim

Çenem in etrafı kupkuru, omuzlarım sivilce dolu, bi gğn çok uyurum bi gün uyuyamam, değişiğim her açıdan. Yazık kızım tv bağımlısı olfu ilgilenemedim
Biz etkinlik falan idare ettik.Ama alışkin beraber hoplayıp zıplamaya cidden çok.zor oldu.Artik daha sakın oyunlar oynuyoruz mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…