2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Prilamı hergünmü iciyorsun 2 günden sonra etkisi olmuyo bende 2 gun icip 3 4 gun ara veriyorum.

Prilamı hergünmü iciyorsun 2 günden sonra etkisi olmuyo bende 2 gun icip 3 4 gun ara veriyorum.
Bana doktorum bugün verdi ilk defa kullanıcam Prilam'ı. Gece 1 tane içicem eğer geçmezse 2 tane içecekmişim Etkisi inşallah olur mide bulantısından yoruldum artık

Doopler yanlış yazmışda olabilirim sadece kalp atışını dinleyebildileri bir cihaz var cnm onunla dinliyorlar
Merhaba , bende mart annesi adayiyim. Tablonuzu inceledim ve 4.bebeginiz oldugunu gordum. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Diger cocuklarin yaslari nedir acaba ?

Teşekkür ederim. Ihlamurun sakıncası yoksa içeyim bari, şimdilik ilaç almadım. Sağolun

Benide tabloya ekler misiniz ? 01.03.2022 bebegin beklenen dogum tarihi. Almanya da yasiyorum. 27 yasindayim. 4.gebeligim

Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var ankaraya tayinimiz çıktı hiç bilmediğim bir yer aranızda ankarada yaşayan varsa gebelik takibi için önerebileceği dr var mı? Yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim

Bana doktorum bugün verdi ilk defa kullanıcam Prilam'ı. Gece 1 tane içicem eğer geçmezse 2 tane içecekmişim Etkisi inşallah olur mide bulantısından yoruldum artık
InsaAllah olur etkisi. Bende yoruldum bittim

Gece yatmadan saat12 de içersem 2 tane, ertesi gün ğn saat 3 e kadar iyiyim, saat öğlen 1 gibi 1 tane daha içiyorum. Akşama bulanıyor ama idare ediyorum
Benim doktorum yatmadan 2 tane içersen etkisi olur, dozu öyle de i

Kizlar meraba dun adliyede yine korona cikti hemde yanimda oturan arkadas. Yanima geldi bana masandaki kolonyadan elime sikar misin dedi. Bende eline siktim niye dezenfektanindan sikmiyosun dedim ben koku almiyorum korona olabilirim dedi sok oldum.adliyeye niye geliyosun o zaman git hemen test yaptir test sonucuna gore yanimiza gelmen lazimdi dedim ama malesef pozitif cikti. Bende de 1 gun oncesindem bogaz yanmasi burun tikanikligi vardi.evde pervane carpti bana. Bu arkadasla konusurken tabiki maskeliydik ikimizde ama yine de cok sinir oldum bu resmen bencillik ve boyle dusuncesizlerle ayni ortamda calismaya mecburum. Gecen sene bu zamanlar 40 gun karantinada kaldim agir bi korona gecirdim o yuzden cok korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan.Bu arada adliyede daha oncede korona olan bikac kisiye maskeli temas ettim ama hicbirinde korona olmadim simdi de oldugumu dusunmuyorum Allahin izniyle. Bogazimda iltihap ve burnumda tikaniklik var. Balli limonlu sicak su ictim daha iyiyim.baska oneriniz var mi simdilik?

Gercekten çok düşüncesiz insanlar, bu öyle basit bir konu mu ya..sen covid gecirdiysen antikorun vardır canım, aynı evde bile gecmeyen oluyor. İnşallah gecmemiştir, o kişinin düşüncesizliği, bencilliği yüzünden strese girdin tabii. Genelde covidde c vitamini, d vitamini veriyorlar ama hamile oldugumuz için doktora danışmadan kafamıza göre ilaç alamıyoruz.

Normal ilaclarim disinda ekstra bisey almadim zaten pet siseye limonlu su yapip iciyorum simdilik asiriga kacmadan bakalim. Bende korona oldugumu dusunmuyorum ama iste korkuyorum.

Zaten bahsettiğiniz kişi gibiler yüzünden bitmiyor bu korona bana göre çok bencilce hemde. Bide siz adliyede çalışıyorsunuz sanırım rapor alma test yaptırma diye baskı kurduklarını sanmam bazı iş yerleri işçi eksilmesin diye test yaptırmıyor malesef

Bu hep bana da oluyoo Ne zaman biraz iyiyim desem ertesi gün klozetle kankayım

Normal ilaclarim disinda ekstra bisey almadim zaten pet siseye limonlu su yapip iciyorum simdilik asiriga kacmadan bakalim. Bende korona oldugumu dusunmuyorum ama iste korkuyorum.
Ne düşüncesiz, git testi yaptır raporunu al değil mi? Benim kardeşime de böyle biri yüzünden bulaştı ağır geçirdi. Senin bağışıklığın vardır. İnşallah bişey olmaz, burda da herkes maskesiz, ben takıyorum yine de.
Kızlar çatlak oluşmasın diye krem sürmeye başladınız mı ??
Daha erken 16.haftafa basşlarız

Kızlar çatlak oluşmasın diye krem sürmeye başladınız mı ??
3. Aydan sonra başlanıyor krem sürmeye. Benim doktorum bebe yağı sürebilirsin şimdi dedi. Mustelanın çatlak öncesi bakım yağı var bende onu aldım. Kullanmaya başlayacağım. Oğlumda lierac kullanmıştım ona rağmen doğuma yakın baya çatlak olmuştu karnımda. Ama aradan 7 sene geçti şimdi hiç belli değil.

ben mustela yağ sürmeye başladım 2 hafta önce. göbeğim çok büyüdü sanırım karın kaslarim zayif. büyümeye baslayinca mutlaka sürmeye başlayın
Benim karnımda hiç çatlağım yok öncesinde kilo alıp verme durumum olmasına rağmen ama şu 2 haftadır bacaklarımda yeni çatlamalar görüyorum normalde de çatlar kuru bir cildim var santimlerim 2 senedir aynı fakat çatlıyor nedenini bilmiyorum yeterli su içemedim hiç bir zaman belki de ondandır şu 1 aydır 3 lt içiyorum Çok uzattım biliyorum mustela yağ işe yarıyor mu ? Benim de göbüş çıkmaya başladı daha 8. Haftaya girmeden İşe yarıyorsa alayım 22 yaşımda bir sürü çatlakla gezmek istemiyorum başka önerisi olan varsa alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…