2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
mustela yağı kimyasali yok diye tercih ettim çünkü normalde kremler yapıları gereği azcik da olsa kimyasal icermek zorunda. bu yüzden 12. haftadan sonra surulmeye baslanir. ileriki haftalarda lierac kreme geçmeyi düşünüyorum. ilk gebeligimde göbeğime sadece hindistan cevizi yagi ve kakao yağı sürmüştüm. göbeğim yine büyüktü ama gec cikmisti sonlara doğru oglumun suyu fazla oldugu icin gobegim epey dışarı cikikti buna ragmen gobegimde sadece 1 catlagim oldu. sürmeyi ihmal ettigim kalçalarım ve ust bacaklarımin içi catlaklardan yol yol oldu maalesef. o yuzden krem hic olmazsa yağ mutlaka sürülmeli cokk etkisi var. catlayacaksan da daha az olmasini sağlar

Tavsiyelerinizi ekran görüntüsü aldım ve ugulayacağım benim kalça da bir sıkıntım yok ama üst bacaklarımın içi ve dışı yol yol yani bacaktan aşırı kilo alan bir insan değilim aksine kilo aldığımda popo ve göbek büyüyor direkt bende oralarda hiç çatlak yok ama bacaklar da var daha da aşağı baldıra kadar inecek diye korkuyorum sonuçta yaşım daha genç 170 / 67 kiloyum şuan en fazla da 72 ye çıkmıştım sanırım cildimi yeteri kadar nemlendirmiyorum hatta hiç krem falan kullanmam evde bir dünya losyonum var 3 gün kullanır 4. Gün bırakırım ama hamilelikte daha fazla olmasından korkuyorum bunun içinde dediklerinizi uygulayacağım çok uzun oldu hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim

Gece yatmadan saat12 de içersem 2 tane, ertesi gün ğn saat 3 e kadar iyiyim, saat öğlen 1 gibi 1 tane daha içiyorum. Akşama bulanıyor ama idare ediyorum

Benim doktorum yatmadan 2 tane içersen etkisi olur, dozu öyle de i
Benim herzaman etki etmiyor malesef ve sabah hafif nisbeten aksama dogru siddetleniyor Rabbim yardımcımız olsum. 3. Gebeligim ama hepsinden kotu geciyor

Güneş kremi ihmal etme canım. Bide başka çözüm bulursam bana da söyler misin. Bende lekelenmek istemiyorum

yok canim ne uzunu yazi olduğu icin cok gibi görünüyor sadece :) ben de hayatım boyunca hep cok zayif oldum gebeliğin sonunda bile 55 kiloydum yani düşün dogumda o da gitti eski kiloma döndüm ama maalesef kilo ile baglantisi yok bizde demek ki cilt yapimiz bu sekilde. yavas yavas doğal yaglardan her gün nemlendirmeye baslamaliyiz. ilerleyen haftalarda da yağa ilave lierac krem olabilir en etkilisi ve bu konuda en çok calisma yapmis marka o. mutlaka bacaklari da ilave etmemiz lazim insallah olmaz ama olursa da nasip ne yapalim illaki lazer vs yoketmenin bir yolu çıkar.

Yaaa olursa da bebişimizden bize kalan hatıra olsun napalım ilerde tedavisi olur zaten mutlaka. Aynen demek ki cilt yapımızla alakalı. Kesinlikle katılıyorum doğal yağlarla başlayacağım bende artık napalım olursa da yapacak bir şey yok kafama takıp hamileliği kendime zehir edemem

buda gelir buda geçer diyelim ozaman

Güneş kremi ihmal etme canım. Bide başka çözüm bulursam bana da söyler misin. Bende lekelenmek istemiyorum
Bu yüz lekeleri ilk hamileligimden kaldı ben de. Hektarlık kremi kullandım dünya para verdim ama faydasını göremedim. Simdi de ilk haftalarda çoğalmaya başlamıştı. O zaman acaba ben hamileyim diye şüphe etmiştim.
Bebek doğsun inşallah emzirme işi de bitsin. Artık lazer mi olur estetik mi olur beni artık bir tek o kurtarır diye düşünüyorum:)

Sagligim ve bebegim soz konusu oldugunda ne hakimi ne savcisini tanirim ben insallah korona degilimdir bana dua eder misiniz? 20 gunluk rapor hakkim var onu daraldigim zamanlar kullanirim derken bi de basim bu olay geldi

Slm kızlar sol kasığımda ağrı başladı bugün neden olabilir acaba çok güçlü bi ağrı değil biraz az su içtim bugün ondan kaynaklanabilirmiki

Ay lutfen maskenizi cikarmayin. 2 saatte bir degistirin ve dezenfektaninizi yaninizdan ayirmayin. Allah korusun.

Hayırlı olsunn :) ben ankarada yaşıyorum. İlk kontrolüme 29 mayıs hastanesine gittim. artık diğeri neresi olur bilemiyorum, şehir hastanesinden mi devam etsem yoksa maddi durumu zorlayp özele mi gitse kararsızım. Arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı doktur dilek özdur'du çok memnundu. Benimde çevremden hep duyduğum nurten boyraz var gidip memnun kala açıkcası benim de gönlüm onda ama hayırlısı. Çok iyi doktorlar var burda inşallah anlaşabileceğin bi tanesiyle karşılaşırssın :)

Avene güneş kremi kullanoyorum normalde ama çok dışarı çıkmadığımdan kullanmadım zararı olur belki diye. Bir de masme zaten gözüme kadar kapatıyor çenem güneş almadı, bilemedim niye böyle oldu. Güneş lekesi gibi de değil pek.
Çözümünü araştırmadım hiç inşallah geçici bişeydir

Ay lutfen maskenizi cikarmayin. 2 saatte bir degistirin ve dezenfektaninizi yaninizdan ayirmayin. Allah korusun.
Okul başlayınca öyle yaparım artık şimdi kızımı parka götürüyorum o kadar

Sagligim ve bebegim soz konusu oldugunda ne hakimi ne savcisini tanirim ben insallah korona degilimdir bana dua eder misiniz? 20 gunluk rapor hakkim var onu daraldigim zamanlar kullanirim derken bi de basim bu olay geldi
Ederim tabi inşallah size bulaşmamıştır. Bu durumdan anladığımız tedbiri elden bırakmamakta yarar var helede bizler için

Kizlar size bisey danismak istiyom,doktorum 12.haftada kontrole cagirdi beni,normalde bu haftalarda ikili test oluyo ya ama doktorum ondan hic bahsetmedi devlet hastanesine gidiyorum acaba bizmi talep ediyoruz yoksa doktor ikili test yapcaz diyo

Ben evde de olsam sürüyorum. Zaten lekeye meyilli bir cildim var. Korkuyorum. Bu arada bende öğretmenim. Aşı yaptırmadım. Okul açılınca çok dikkat edecem artık

Sabah sabah ne yaşadım tırstım baya. Yarı uyur yarı uyanıktım hatta eşimin yeğeni alt katta onun ağlamasına uyandım (bu arada 4 yaşında) o sırada da eşim tuvalette. Sonra şifon sesi geldi aradan az bi zaman geçti sanki eşim üstümden atlayıp yatağa geldi (uyurken göz bandı taktığım için bişey görmüyorum) kulağıma aslan oğlum benim dedi sonra yattı bende elimi attım yana doğru kimse yok. Seslendim eşime sen gelmedin mi yanıma diye yoo dedi gelmedim. Bu beni korkuttu

Merhaba , bende mart annesi adayiyim. Tablonuzu inceledim ve 4.bebeginiz oldugunu gordum. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Diger cocuklarin yaslari nedir acaba ?
Çok teşekkür ederim hepimizin bebeğini inşallah sağlıkla sıhhatle büyütsün rabbim 1.12 2.8 yaşında ve 3. 3.5 yaşında 4. Nasıl oldu anlamıyoruz ama nasip sizinkilerin yaşları ne insan bir korkuyor bu dünyaya bu kadar çok çocuk getirmeye ama rabbim nasip ediyor işte korunsan bile nasıl oldu anlamadım üstelik erken menapoz riskim vardı benım ne bekliyordum ne buldum oldu 3 kızım var bu arada

Son düzenleme:
Canım sırt üstü mü yatıyordun. Eğer öyle yatıyorsan o şekilde insan korkarmış ben o yüzden ya sağa ya sola dönerim ne zaman öyle yatsam korkuyorum hamile olmadan öbcee de olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…