- 8 Temmuz 2021
- 776
- 1.045
- 63
- 30
Sırtı üstü normalde de yatamam hep ya sağa ya sola hatta o yüzden çok dönerim uyurken yanlarım ağrırCanım sırt üstü mü yatıyordun. Eğer öyle yatıyorsan o şekilde insan korkarmış ben o yüzden ya sağa ya sola dönerim ne zaman öyle yatsam korkuyorum hamile olmadan öbcee de olurdu
Doktor yaptırıyor istiyor onu cnm sen yaptırmak istemezsen söylüyorsun genel olarak öyle oluyorKizlar size bisey danismak istiyom,doktorum 12.haftada kontrole cagirdi beni,normalde bu haftalarda ikili test oluyo ya ama doktorum ondan hic bahsetmedi devlet hastanesine gidiyorum acaba bizmi talep ediyoruz yoksa doktor ikili test yapcaz
Doktor söylüyor canım. Sonuçta mesela benim ilk hamileliğim ben böyle bir testten haberdar bile olmayabilirim. Bana nifty teste kadar anlattı. Onu yaptırmak zorunda değilsin dedi broşür vs verdi. İnceleyin tercih sizin dedi. Ama ikili testi sigorta karşıladığı için 12. Haftada herkese yaptırıyorlar.Kizlar size bisey danismak istiyom,doktorum 12.haftada kontrole cagirdi beni,normalde bu haftalarda ikili test oluyo ya ama doktorum ondan hic bahsetmedi devlet hastanesine gidiyorum acaba bizmi talep ediyoruz yoksa doktor ikili test yapcaz diyo
Rüyaydı belki sakın ol besmele çek. Bazı rüyalar uyku uyanık arası olur.Sabah sabah ne yaşadım tırstım baya. Yarı uyur yarı uyanıktım hatta eşimin yeğeni alt katta onun ağlamasına uyandım (bu arada 4 yaşında) o sırada da eşim tuvalette. Sonra şifon sesi geldi aradan az bi zaman geçti sanki eşim üstümden atlayıp yatağa geldi (uyurken göz bandı taktığım için bişey görmüyorum) kulağıma aslan oğlum benim dedi sonra yattı bende elimi attım yana doğru kimse yok. Seslendim eşime sen gelmedin mi yanıma diye yoo dedi gelmedim. Bu beni korkuttu
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın bugün kontrolüm var.Cok heyecanliyim kızlar.
Canım belki de rüya gördün. Sabaha karşı rüya görünce nedense gerçekmiş gibi geliyo insana .Sabah sabah ne yaşadım tırstım baya. Yarı uyur yarı uyanıktım hatta eşimin yeğeni alt katta onun ağlamasına uyandım (bu arada 4 yaşında) o sırada da eşim tuvalette. Sonra şifon sesi geldi aradan az bi zaman geçti sanki eşim üstümden atlayıp yatağa geldi (uyurken göz bandı taktığım için bişey görmüyorum) kulağıma aslan oğlum benim dedi sonra yattı bende elimi attım yana doğru kimse yok. Seslendim eşime sen gelmedin mi yanıma diye yoo dedi gelmedim. Bu beni korkuttu
Kızlar bu arada bende dün gece ağlama krizine girerek uyuyakalmisimdün sağlıklı beslenemedigimden bahsetmiştim. Eşim gelince hicbisey yapamıyorum, doğru düzgün yemek yiyemiyorum diye bir başladım. Agla agla agla bir görün ama durduramiyorum kendimi. Eşim de gidiyim sana hamburger aliyim demesin mi ya ben sağlıklı beslenemiyorum diyorum sen ne diyosun diye bidaha ağlamışım. Sonra gidip uyumusum yeni güncelleme AĞLAMA
Saat kaçtaaaaGünaydın bugün kontrolüm var.Cok heyecanliyim kızlar.
Hahahha durumlar o kadar aynı kiiiKızlar bu arada bende dün gece ağlama krizine girerek uyuyakalmisimdün sağlıklı beslenemedigimden bahsetmiştim. Eşim gelince hicbisey yapamıyorum, doğru düzgün yemek yiyemiyorum diye bir başladım. Agla agla agla bir görün ama durduramiyorum kendimi. Eşim de gidiyim sana hamburger aliyim demesin mi ya ben sağlıklı beslenemiyorum diyorum sen ne diyosun diye bidaha ağlamışım. Sonra gidip uyumusum yeni güncelleme AĞLAMA
Ooy kiyamam bir bebiste evde olunca daha farklı haklısın. Allah'ım onlara güzel günler göstersin inşallahBenim kızımda çok olmuştu. Bu sefer evde bi çocuk olunca tutuyorum kendimi ama geçen gün kızımı uyuttuktan sonra yakında okula başlıyacağı aklıma geldi , şimdi de çok ilgilenemiyorum. Okula başlayınca sabah gidip neredeyse akşam gelecek. Sonra da kardeş falan. Eski dolu dolu geçen günlerimizi özleyip ağladım
Annelik yükleniyor heraldeHahahha durumlar o kadar aynı kiii1 hafta boyunca her gün anlamlı anlamsız her şeye ağladım ve bazen hala ağlıyorum
11de.InşallahSaat kaçtaaaaben bile heyecanlandım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Bana B12 igne verdi D3 vitamini ve folik asit devam şuan..kan değerlerine göre verilirKızlar 10 gündür folik asit kullanmıyorum bitti hamilelik öncesinde de kullandığım için doktor 2 hafta için tekrar almana gerek yok decavite geç dedi ama çok büyük geliyor bana içemiyorum başka takviye kullanan var mı aranızda d vitamini demir B12 falan ? Yoksa herkese aynı hapını veriyolar decavitin içinde bütün vitaminler varmış
Ben de 9.haftadan beri decaviti kullanmaya başladım. Doktor hepsi var içinde dediKızlar 10 gündür folik asit kullanmıyorum bitti hamilelik öncesinde de kullandığım için doktor 2 hafta için tekrar almana gerek yok decavite geç dedi ama çok büyük geliyor bana içemiyorum başka takviye kullanan var mı aranızda d vitamini demir B12 falan ? Yoksa herkese aynı hapını veriyolar decavitin içinde bütün vitaminler varmış
Ne demek canım bizde ilk başta bilmiyorduk yaşayarak öğrendikTeşekkür ederim cevap verdiğin için.bilmiyordum acemi anne..
Bende doğumdan sonra tamamlatmadigima pişman oldum. Şimdi sil baştan tekrardan olcakDoktorum nasılsa evdesin yapmamıza gerek yok, kimi gebeleri etkiliyor, ateş yapabiliyor ben gerekli görmüyorum demişti. Açıkçası o zamanlar bende çok araştırmamıştım. Şimdiki doktorum başka. Bu sefer olacağım sanırım.
Dimi ya her kontrol öncesi hem heyecan hem stres. Allah her hamileye güzel haberler duymayı nasip etsinBugün doktora gidenler güzel haberlerle gelin bizede umut olunbenim de yarın randevum var heyacan stres hepsi bi yanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?