2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar bende eşimin köyü e geldim .fındık touyolar bende yemek işlerine falan bakıyorum . Buraya geleli iki gün oldu mide bulantım havasından mıdır nedir bıçak gbi kesildi . En sıkıntı soğan konusuydu . Bugün et sote yaptım bol soğanlı o bile güzel koktu burnuma dün gce prilam içmiştim bu gece de prilamin var sonra da bitiyor daha da gerek olmaz herhalde . Sadece gce şişkinlik var rahatsız ediyor .inşallah su bulantilari hepiniz atlatirsiniz . Hiçbir sıkıntım kalmadı gbi bişey hatta hamile olduğumu bile unutuyorum bazen

Ya çok güzel bi duygu hareket ederken gördüm kalbini duydum elleri kolları hareket ediyor 11+4 üm bugün 11+6 çıktı uyumlu gidiyor dedi bende kilo olduğu için biraz zorlandı görmekte ama gördük baya multivitamin verdi yeni buna geçtim kan ilacı ve demir ilacı da verdi bizden böyle darısı tüm gitmeyi bekleyenlerin başına inşallah

Omega destekli imom yada ocean mummy ben bunları kullandım decavit hiç almadım

ağlama güncellemesi bana da geldi kafa topu oynuyoruz nasıl yenilirim diye ağlıyorum, doktora gittiğimi hayal ediyorum bebişi gördüm diye ağlıyorum, doğduğunu düşünüp ağlıyorum, evde kek neden bitti diye ağlıyorum, işe döncem diye ağlıyorum tv de selena açıkmış ona bile ağlıyorum ahahah inanılmaz duygu yoğunlukları

Yaaaa yerim o minik elleri ayaklarııı seninle günümüz aynı canım ben de cuma gidicem bakalım şimdiden heyecan basıyo

Ben kızımda doğum öncesi de çok ağlardık doğum sonrası da devam etti Emzirirken gece buzdolabını açtığımda baklava göremezsem evde kıyamet kopar sabaha kadar ağlardım

Darısı başımızaaaa benim hala bulantım var çıkarmıyorum ama çok halsiz bırakıyo beni . Günde 2 prilama devam

Darısı başımızaaaa benim hala bulantım var çıkarmıyorum ama çok halsiz bırakıyo beni . Günde 2 prilama devam
prilamı bırakabileceğimi hayal bile edemiyorum ya bir daha cesaret edemem heralde çıkarmalarım azaldı ama bulantı devam çilemizzz

Teşekkür ederim canım ben de bir araştırayım çok saol

Çok sevindim güzel duygular darısı başıma akşam 10 da benimde randevum var, 10+1 riz ulturona göre bakalım biz ne kadar olmuşuz geçen gittiğimde benimde 2 gün önde çıkmıştı önceki ulturona göre, sat tarihime görede yarın tam 12 haftalık oluyorduk bunu düşündükçe sinir oluyorum ne güzel 12’ydim şimdi diye

Merhaba. Ben de bugün 6 haftalık olarak doktora gittim. 5+4 haftalık çıktı. Kese normal ama içinde bebek göremedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Böyle bir şey yaşayıp sonradan bebeği gören var mı?
Normal canım 5 haftada kese görünüyor daha sonea bebek görüne bilir daha çok minik

Dra gittim 10+4 gözüküyor 2 gün önde. Kesenin altında kanamalı alan varmış düşük tehlikesi varmış. Bol su iç yat dedi. Ama dedi saglikli gebelikse sırtında taş taşısan birsey olmaz dedi özürlü isede ne yaparsan yap tutunmaz dedi. Progestron yaziyorum halk arasinda düsük oñleyici deniyor alakası yok. Elimizden geleni yapmıs olmak icin yaziyorum dedi. Bide troid hastasiyim 4 hafta once iyiydi troidim simdi yukselmis ilacimi arttirdi. Suan neolur düsmesin diyemiyorum özürlü vs olan düstügü icin rabbim.sagliklı sihatli evlat versin hepimize. Kanamam yok siyah kahve olursa normal kırmızı olursa dra git dedi. 2 hafta sonra konturole cagirdi.

Felak nas ve cin surelerini oku hatta hergun bi bardak suya duzenli oku ve ic.

Kizlar ben 11+3um ve kuyruk sokumu ve gobek deligi etrafinda agrilarim var. Normal mi sizce?

Enfeksiyon varken gunde 2 kez URİNONVEF kullan enfeksiyon yokken gunde 1 ic. Bitkisel oldugu icin zararli degil. Ben doktoruma sormadan bile kullaniyorum idrarda koku duyarsam.

Yaa günümüz yakın aslında . İnşallah geçer . Ben prilamalinca baya iyidim . Kusmuyidum arada boş boş öğütmek geliyordu sadece .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…