- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Omega destekli imom yada ocean mummy ben bunları kullandım decavit hiç almadımKızlar 10 gündür folik asit kullanmıyorum bitti hamilelik öncesinde de kullandığım için doktor 2 hafta için tekrar almana gerek yok decavite geç dedi ama çok büyük geliyor bana içemiyorum başka takviye kullanan var mı aranızda d vitamini demir B12 falan ? Yoksa herkese aynı hapını veriyolar decavitin içinde bütün vitaminler varmış
Yaaaa yerim o minik elleri ayaklarıııEki Görüntüle 2902870 Eki Görüntüle 2902871
Ya çok güzel bi duygu hareket ederken gördüm kalbini duydum elleri kolları hareket ediyor 11+4 üm bugün 11+6 çıktı uyumlu gidiyor dedibende kilo olduğu için biraz zorlandı görmekte ama gördük baya multivitamin verdi yeni buna geçtim kan ilacı ve demir ilacı da verdi bizden böyle darısı tüm gitmeyi bekleyenlerin başına inşallah
Ben kızımda doğum öncesi de çok ağlardık doğum sonrası da devam ettiağlama güncellemesi bana da geldi kafa topu oynuyoruz nasıl yenilirim diye ağlıyorum, doktora gittiğimi hayal ediyorum bebişi gördüm diye ağlıyorum, doğduğunu düşünüp ağlıyorum, evde kek neden bitti diye ağlıyorum, işe döncem diye ağlıyorum tv de selena açıkmış ona bile ağlıyorum ahahah inanılmaz duygu yoğunlukları
Darısı başımızaaaaKizlar bende eşimin köyü e geldim .fındık touyolar bende yemek işlerine falan bakıyorum . Buraya geleli iki gün oldu mide bulantım havasından mıdır nedir bıçak gbi kesildi . En sıkıntı soğan konusuydu . Bugün et sote yaptım bol soğanlı o bile güzel koktu burnumadün gce prilam içmiştim bu gece de prilamin var sonra da bitiyor daha da gerek olmaz herhalde . Sadece gce şişkinlik var rahatsız ediyor .inşallah su bulantilari hepiniz atlatirsiniz . Hiçbir sıkıntım kalmadı gbi bişey hatta hamile olduğumu bile unutuyorum bazen
prilamı bırakabileceğimi hayal bile edemiyorum ya bir daha cesaret edemem heralde çıkarmalarım azaldı ama bulantı devam çilemizzzDarısı başımızaaaabenim hala bulantım var çıkarmıyorum ama çok halsiz bırakıyo beni . Günde 2 prilama devam
Teşekkür ederim canım ben de bir araştırayım çok saolHayırlı olsunn :) ben ankarada yaşıyorum. İlk kontrolüme 29 mayıs hastanesine gittim. artık diğeri neresi olur bilemiyorum, şehir hastanesinden mi devam etsem yoksa maddi durumu zorlayp özele mi gitse kararsızım. Arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı doktur dilek özdur'du çok memnundu. Benimde çevremden hep duyduğum nurten boyraz var gidip memnun kala açıkcası benim de gönlüm onda ama hayırlısı. Çok iyi doktorlar var burda inşallah anlaşabileceğin bi tanesiyle karşılaşırssın :)
Çok sevindim güzel duygular darısı başıma akşam 10 da benimde randevum var, 10+1 riz ulturona göre bakalım biz ne kadar olmuşuzEki Görüntüle 2902870 Eki Görüntüle 2902871
Ya çok güzel bi duygu hareket ederken gördüm kalbini duydum elleri kolları hareket ediyor 11+4 üm bugün 11+6 çıktı uyumlu gidiyor dedibende kilo olduğu için biraz zorlandı görmekte ama gördük baya multivitamin verdi yeni buna geçtim kan ilacı ve demir ilacı da verdi bizden böyle darısı tüm gitmeyi bekleyenlerin başına inşallah
Normal canım 5 haftada kese görünüyor daha sonea bebek görüne bilir daha çok minikMerhaba. Ben de bugün 6 haftalık olarak doktora gittim. 5+4 haftalık çıktı. Kese normal ama içinde bebek göremedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Böyle bir şey yaşayıp sonradan bebeği gören var mı?
Aynı kuzum benim de. Cuma hemen yazdırıcam bitcek diye aklım çıkıyoprilamı bırakabileceğimi hayal bile edemiyorum ya bir daha cesaret edemem heralde çıkarmalarım azaldı ama bulantı devam çilemizzz
Felak nas ve cin surelerini oku hatta hergun bi bardak suya duzenli oku ve ic.Sabah sabah ne yaşadım tırstım baya. Yarı uyur yarı uyanıktım hatta eşimin yeğeni alt katta onun ağlamasına uyandım (bu arada 4 yaşında) o sırada da eşim tuvalette. Sonra şifon sesi geldi aradan az bi zaman geçti sanki eşim üstümden atlayıp yatağa geldi (uyurken göz bandı taktığım için bişey görmüyorum) kulağıma aslan oğlum benim dedi sonra yattı bende elimi attım yana doğru kimse yok. Seslendim eşime sen gelmedin mi yanıma diye yoo dedi gelmedim. Bu beni korkuttu
Enfeksiyon varken gunde 2 kez URİNONVEF kullan enfeksiyon yokken gunde 1 ic. Bitkisel oldugu icin zararli degil. Ben doktoruma sormadan bile kullaniyorum idrarda koku duyarsam.Kızlar ne zaman doktora gitmiyim desem kendimi hastanede buluyorumbebek için de olsa sık sık gitmeyi sevmiyorum ama MaşAllah 1 buçuk ayda 5. Gidişim bebek için.. kan testlerim çıkmış idrarda enfeksiyon gözüküyor ilerlemeden ilaç tedavisine başlıyim diye gidiyorum önerilere açığım ne yapmam lazım
Yaa günümüz yakın aslında . İnşallah geçer . Ben prilamalinca baya iyidim . Kusmuyidum arada boş boş öğütmek geliyordu sadece .Darısı başımızaaaabenim hala bulantım var çıkarmıyorum ama çok halsiz bırakıyo beni . Günde 2 prilama devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?