2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kesin o kalanlar çıkmıştır.
Iyi cesaret ama biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde beri mesafeyi koyduk. Bakalım ne zamana kadar.
İlk kızımda doğuma kadar ara vermistik
Yahu bana kalsa ben yapmıcam ama herif durmuyor ki bütün cefayı biz çekiyoruz bide onların gönlünü gihoş tutmaya çalışıyoruz ne çektik biz kadınlar

Gebelikte korunarak ilişki gerekiyormuş, erkeğin spermleri rahmin genişlemesine sebep oluyormuş diye biliyorum korunmadınız sanırım
Yaaa öyle mi bilmiyodum ilk çocuktada biz korunmadan birliktelik yaşadık biz sıkıntı olmamıştı ama ben yinede korunayım bundan sonra o zaman sağol canım bilgilendirdiğin için

Benim ölçmedi alanı kesenin alt tarafı. Pazartesi bizede yaz insaAllah güzel haberlerle gelirsin.

InsaAllah canim rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin

kesenin alt tarafındaysa bi tık daha dikkat etmeniz gerekiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah yazarım tabi, hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah

Doğrudur canım bundan sonra öyle yapıcam ben istemiyorum zaten gönülsüzüm ama bunlar durmuyor ki
Ayy canım güldürdün beni nolcak bu adamlar
Anaaaam o aşamaya geldin ha. Hadi bakalım hayırlısı olsun. İkili test sonucunda cinsiyet belli oluyo diyenler var

kesenin alt tarafındaysa bi tık daha dikkat etmeniz gerekiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah yazarım tabi, hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah
Evet öyleymiş rabbim hayırlar versin cümlemize.

Hadi gözün aydın birdahaki sefere ne zaman gel dedi. 16 mı daha mı erken

Valla tam daha yazmadı mı diye girip bakmıştım ki yazmışsın çok şükür herseyin iyi olmasına çok sevindim , inşallah sonuclar da güzel gelecek

Valla tam daha yazmadı mı diye girip bakmıştım ki yazmışsın çok şükür herseyin iyi olmasına çok sevindim , inşallah sonuclar da güzel gelecek
Inşallah ya.Öyle rahatladım ki.Kalbinin sesini duymak bile nasıl mutlu etti beni.Cok şükür buna.

Kızlar bulantiya kisa vadeli çözüm buldum. Tabi tükürük birikmesinden ksynaklanan bulanti icin bu. 2 3 beyaz leblebiyi biraz cigniyip dilimin altina itiyorum sonra o ıslaninca yutup yeniden yapiyorum. Uzun süre yapilmaz ama hic yokdan iyi. Icecek hic birsey icemiyodum buzlu soguk kahve icebildim. Birde portakal bulursam suyunu sıkıcam ins o aklimda su dahil her icecek mide bulabtisi yapıyor.

Canım araba kullanmak da sorun yok di mi, ben de hamile kaldıgımdan beri kullanmadım, nedense panik yaparım, ani fren yaparım falan sacma sapan düşünce sardı
Ben kullaniyorum cocukları okula götürüyorum telafi egitimi var. Son aylarda kemer sorun heralde suan bir sorun yokdur bence olsada mecbur okul isi esinle dönüsümlü bi gün o bi gün ben. Icapcı olunca birakamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…