2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar merhaba sigortam yok benim özel hastanelerde geçerli analık hakkı diye bişe var mı

Kızlar birşey sorucam dün akşam birde az önce birkaç sefer karnimda batma hissi oldu biran zorladı sonra hemen geçti bu normal mi

Geçmiş olsun cnm aynı durumu bu sabah ben de yaşadım hafif sancım vardı 1 saat sonra akıntı geldi sandım ama kanamaymış apar topar dr gittim düşük tehlikesi varmış iğne ve progestan verdi 1 hafta boyunca sürekli yatacakmışım kanamada artış, kanama rengi kırmızı ve parlak olursa, ağrı olursa tekrar gel dedi hastanede yatış verilecekmiş. Umarım hiç bir problem olmaz süreci sağlık bir şekilde tamamlarız

Kızlar birşey sorucam dün akşam birde az önce birkaç sefer karnimda batma hissi oldu biran zorladı sonra hemen geçti bu normal mi
Rahim genişlerken böyle sancılar olabileceğini okumuştum bir yerde cnm kanama yoksa problem olmaz bence kaygılanma stres daha kötü etkiliyor bizleri

Kızlar az önce çeyrek çay bardağı kadar aşırı sulu bir akıntı geldi anlamadım ilk defa oldu böyle ondan sonrada midem bozulmuş gibi karnıma hafif ağrılar girmeye başladı birazda terleme geldi panik mi yaptım ne korktum bebeğin suyu falan olmasın

Rahim genişlerken böyle sancılar olabileceğini okumuştum bir yerde cnm kanama yoksa problem olmaz bence kaygılanma stres daha kötü etkiliyor bizleri
Kanama yok beyaz bazen sarı akıntı oluyor sadece.. progestan fitil verdi kasilmayi onler dedi.. korkuyorum dün akşam ve az önce igne saplar gibi battı geçti.. uzanıyorum şimdi.tekrar tekrar olursa doktora giderim.. muayene ücreti de çok masraflı.biryere gidiyorum uzak 140 di.sindi yakına gitcen 175..

Sıcak ya terleme olmasın.kanama olmadıkça doktor gel demedi bana.ama ikidir igne batması gibi karnima birşey oluyor ona taktım bende

Amin canim benim henuz disariya kan gelmedi ama hafif bi sancim var. Moralim boxuk ama özürlü ise vucut atiyormus buda rabbimin bize acıması o imtihan daha zor. InsaAllah her bakımdan sağlıklılardır ve tutunurlar.

Aynısı bende de oldu ağrı da oluyordu progestan kullandım 3 gün çok şükür geçti ya ilaçtan ya da biraz daha büyüdü zaten geçecekti geçmiş oldu. Doktor zaten verebileceği ilaç progestan onu kullanıyorsan. Kanamada yoksa gitmene gerek yok bence

Kanamalı alanı olup düsük riski olan ve kanamalı alanı kaybolan var mı? Varsa nekadar zamanda kayboldu?

Sakin ol buna benzer olayı pazar günü yaşadım. Panikle hastaneye gittim.
Doktor bu haftalarda su gelmez dedi. Gelse bile his edilmez dedi. Akıntı dir biraz yoğun gelmiştir.

Hakkınızda hayırlısı bende aynı durumdayım, atlatıcaz biznillah sağlıklı bebişlerimiz olsun Rabbim hayırlısını bilen

Canım hiçbir seyin var mıydı, agrı, akıntı. Daha önce böyle birsey yoktu, birden oldu degil mi? Allah saglıkla, hayırlısıysa tutunmasını sağlasın.

Sakin ol buna benzer olayı pazar günü yaşadım. Panikle hastaneye gittim.
Doktor bu haftalarda su gelmez dedi. Gelse bile his edilmez dedi. Akıntı dir biraz yoğun gelmiştir.
Ay İnşallah öyledir Afedersin sabah eşimde beraberlik oldu temizlendim ama acaba kalanlar mı çıktı diye düşünüyorum umarım öyledir

Ay İnşallah öyledir Afedersin sabah eşimde beraberlik oldu temizlendim ama acaba kalanlar mı çıktı diye düşünüyorum umarım öyledir
Kesin o kalanlar çıkmıştır.
Iyi cesaret ama biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde beri mesafeyi koyduk. Bakalım ne zamana kadar.
İlk kızımda doğuma kadar ara vermistik

Kanama yok canım igne battı gibi birkaç kez oldu geçti

Merhaba, ben de bugün kalp atışlarını duyduktan sonra aranıza katılmaya karar verdim
Yaş 32, ilk gebelik, tahmini doğum tarihi 29.03.2022, İzmir. Öğretmenim.
Ben bir hashimoto hastasıyım ve fonksiyonel tıp sayesinde dikkatli beslenerek hastalığı duraklatmayı başardım. Anti tpo değerim şimdi 1.
Gebeliğimde 8+1’deyim, sorun yaşamıyorum. Geçen haftalardaki iştahsızlık ve hafif bulantım, ayaktayken yaşadığım hafif rahim ağrılarım bu hafta tamamen geçti. Hatta bebeğe bir şey mi oldu dedim, bugünkü kontrolde her şey iyi görünüyor Hepinize sağlıklı mutlu bir gebelik ve doğum diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…