Maşallah ne güzel insan o pıt pıt kalp seslerini duyunca ne kadar mutlu oluyorGeldim çok şükür.Kizlar gördüm min-nak imi da.Kalbinin sesini de duydum.Hersey yolunda.11+5olmusuz.Ikili test için kan verdik.Ama arkası dönüktü.Cinsiyet falan göstermedi.Ya oyle rahatladım ki.Cok korkarak gittim bugün.
Oo baya geç çıkıyormuş sonuç bende orda yaptırmayı düşünüyorum2li test 2haftaya çıkacak.O zaman gitcem.Haftaya da tekrar ozeldeki dr.a gitmeyi düşünüyorum.Bugun şehir hastanesine gittim.
Aynı zamanlarda doğum ikimizinMerhaba, ben de bugün kalp atışlarını duyduktan sonra aranıza katılmaya karar verdim
Yaş 32, ilk gebelik, tahmini doğum tarihi 29.03.2022, İzmir. Öğretmenim.
Ben bir hashimoto hastasıyım ve fonksiyonel tıp sayesinde dikkatli beslenerek hastalığı duraklatmayı başardım. Anti tpo değerim şimdi 1.
Gebeliğimde 8+1’deyim, sorun yaşamıyorum. Geçen haftalardaki iştahsızlık ve hafif bulantım, ayaktayken yaşadığım hafif rahim ağrılarım bu hafta tamamen geçti. Hatta bebeğe bir şey mi oldu dedim, bugünkü kontrolde her şey iyi görünüyorHepinize sağlıklı mutlu bir gebelik ve doğum diliyorum.
Bana doktor yasak dedi 3 ay biticek önce ki ben hasta gibiyim çoğu günAy İnşallah öyledir Afedersin sabah eşimde beraberlik oldu temizlendim ama acaba kalanlar mı çıktı diye düşünüyorum umarım öyledir
7de canımda bekliyorum şu an :)miniminikbirkus senin randevun kaçta miniii bugündüü değil mii
Çok geçmiş olsun inşallah bu zor zamanalr çabuk geçerİyi aksaar hanımlar. Bu sabah şiddetli kanamayla hastaneye geldim. Çok şükür bebek iyi yoksa kafayı yiyecektir sanırım. Bu gece hastanedeyiz. Tedavi başlandı. Bu aralar iş yerimde stresli ve yoğun günler yaşıyorum. Sanırım bu tetikledi. Lütfen sizi hiç kimsenin uzmesine ve germesine müsade etmeyin kafanızı hep free tutmaya çalışın. Ne yazık ki stres ve üzüntü kötü şeyleri tetikliyor.
ah canım çok çok geçmiş olsun yaa çok şükür miniğin iyi umarım bir daha yaşamazsın çok korkmuşsundur eminiim kıyamam yaİyi aksaar hanımlar. Bu sabah şiddetli kanamayla hastaneye geldim. Çok şükür bebek iyi yoksa kafayı yiyecektir sanırım. Bu gece hastanedeyiz. Tedavi başlandı. Bu aralar iş yerimde stresli ve yoğun günler yaşıyorum. Sanırım bu tetikledi. Lütfen sizi hiç kimsenin uzmesine ve germesine müsade etmeyin kafanızı hep free tutmaya çalışın. Ne yazık ki stres ve üzüntü kötü şeyleri tetikliyor.
Özelde ki de 1hafta dedi.Hemde 400e yakın bi fiyat verdi.Ben ozeldeki dr.da yaptircaktim bugün dr yapalım diyince tamam dedim.Cikan sonucu da kendi dr.ma götürecem.Oo baya geç çıkıyormuş sonuç bende orda yaptırmayı düşünüyorum
ense kalınlığına falan bakılmadı mı minnoş ultrasondaÖzelde ki de 1hafta dedi.Hemde 400e yakın bi fiyat verdi.Ben ozeldeki dr.da yaptircaktim bugün dr yapalım diyince tamam dedim.Cikan sonucu da kendi dr.ma götürecem.
Canım çok geçmiş olsun. İyi düşün insalah bebisin seninle olur zaten merak etmeİyi aksaar hanımlar. Bu sabah şiddetli kanamayla hastaneye geldim. Çok şükür bebek iyi yoksa kafayı yiyecektir sanırım. Bu gece hastanedeyiz. Tedavi başlandı. Bu aralar iş yerimde stresli ve yoğun günler yaşıyorum. Sanırım bu tetikledi. Lütfen sizi hiç kimsenin uzmesine ve germesine müsade etmeyin kafanızı hep free tutmaya çalışın. Ne yazık ki stres ve üzüntü kötü şeyleri tetikliyor.
Aaa ne kadar geç çıkıyormuş sonucu. Ben özele gidiyorum ama insallah sigorta karsiliyordurÖzelde ki de 1hafta dedi.Hemde 400e yakın bi fiyat verdi.Ben ozeldeki dr.da yaptircaktim bugün dr yapalım diyince tamam dedim.Cikan sonucu da kendi dr.ma götürecem.
Kuzu senin kontrolün ne zaman? Su ikili testi bi sorar misin gidince sigorta insallah karsilar. Baksana ne pahaliense kalınlığına falan bakılmadı mı minnoş ultrasonda
ikiliyi üçlüyü karşılıyo bebik cuma 11.20de kontrolll her şeyi sorcammmKuzu senin kontrolün ne zaman? Su ikili testi bi sorar misin gidince sigorta insallah karsilar. Baksana ne pahali
İyi aksaar hanımlar. Bu sabah şiddetli kanamayla hastaneye geldim. Çok şükür bebek iyi yoksa kafayı yiyecektir sanırım. Bu gece hastanedeyiz. Tedavi başlandı. Bu aralar iş yerimde stresli ve yoğun günler yaşıyorum. Sanırım bu tetikledi. Lütfen sizi hiç kimsenin uzmesine ve germesine müsade etmeyin kafanızı hep free tutmaya çalışın. Ne yazık ki stres ve üzüntü kötü şeyleri tetikliyor.
Yok canım bakıldı herşey yolunda dedi dr.Ama kendi dr.ma gidip tekrar baktircamense kalınlığına falan bakılmadı mı minnoş ultrasonda
Var ama trendyola gore daha pahali diye ben trendyoldan aliyorumÇok teşekkürler eczanede varmıdır bu akşam doktoruma danışırım
Hayir enfeksiyon varken mutlaka gunluk 2-3 litre su icin enfeksiyon gecmez baska turlu. Ayrica idrar kulturunde bakteri falan yoksa asla antibiyotik kullanmayin her yonuyle cok zararli. Ben bu ilaci aylardir kullaniyorum cok memnunum. Antibiyotige gore cok daha hafif bitkisel oldugu icin.içimi de kolay. Antibiyotigi yutamiyorum.Benimdr idrarda hafif yanma başladı suyu çok içemiyorum bulandırıyor bunu içebilirim o zaman
Bende anlamadım canım.Ozelde 1hafta.Burda 2hafta dedi.Daha önce düşük olduğu için 2dr gidiyoruz biri şehir hastanesi biri özel de.Sigorta karşılıyor ama bizim hastane de bu fiyatı verdi baya yüksek geldi banada.Canım çok geçmiş olsun. İyi düşün insalah bebisin seninle olur zaten merak etme
Aaa ne kadar geç çıkıyormuş sonucu. Ben özele gidiyorum ama insallah sigorta karsiliyordur
Aynen ya benimde ve tecrubeli anneler daha erkekn bu agri icin diyo anlamadim gitti annemde bel fitigin vardir diyo. Doktorum bisey demezse fizik tedaviye gidicem.Benim de 2 gündür kuyruk sokumum batıyor, otururken yatarken zorlanıyorum
Meraba. Bende haahimotoluyum ve ayni sekilde hamile kaldim. Saglikli beslenme hashimoto icin cok onemliMerhaba, ben de bugün kalp atışlarını duyduktan sonra aranıza katılmaya karar verdim
Yaş 32, ilk gebelik, tahmini doğum tarihi 29.03.2022, İzmir. Öğretmenim.
Ben bir hashimoto hastasıyım ve fonksiyonel tıp sayesinde dikkatli beslenerek hastalığı duraklatmayı başardım. Anti tpo değerim şimdi 1.
Gebeliğimde 8+1’deyim, sorun yaşamıyorum. Geçen haftalardaki iştahsızlık ve hafif bulantım, ayaktayken yaşadığım hafif rahim ağrılarım bu hafta tamamen geçti. Hatta bebeğe bir şey mi oldu dedim, bugünkü kontrolde her şey iyi görünüyorHepinize sağlıklı mutlu bir gebelik ve doğum diliyorum.Eki Görüntüle 2902984
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?