2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah ne güzel insan o pıt pıt kalp seslerini duyunca ne kadar mutlu oluyor Test sonucunuz da güzel gelir inşallah

Aynı zamanlarda doğum ikimizin ben ogreneli çok oldu hayırlı uğurlu olsun

İyi aksaar hanımlar. Bu sabah şiddetli kanamayla hastaneye geldim. Çok şükür bebek iyi yoksa kafayı yiyecektir sanırım. Bu gece hastanedeyiz. Tedavi başlandı. Bu aralar iş yerimde stresli ve yoğun günler yaşıyorum. Sanırım bu tetikledi. Lütfen sizi hiç kimsenin uzmesine ve germesine müsade etmeyin kafanızı hep free tutmaya çalışın. Ne yazık ki stres ve üzüntü kötü şeyleri tetikliyor.

Çok geçmiş olsun inşallah bu zor zamanalr çabuk geçer

ah canım çok çok geçmiş olsun yaa çok şükür miniğin iyi umarım bir daha yaşamazsın çok korkmuşsundur eminiim kıyamam ya

Canım çok geçmiş olsun. İyi düşün insalah bebisin seninle olur zaten merak etme
Özelde ki de 1hafta dedi.Hemde 400e yakın bi fiyat verdi.Ben ozeldeki dr.da yaptircaktim bugün dr yapalım diyince tamam dedim.Cikan sonucu da kendi dr.ma götürecem.
Aaa ne kadar geç çıkıyormuş sonucu. Ben özele gidiyorum ama insallah sigorta karsiliyordur

çok geçmiş olsun. Kendinizi suçlamayın stres hayatımızın bir parçası artık. Ben oğluma hamileyken 14. Haftada hiçbir şey yokken bir anda dediğiniz gibi kanama yaşamıştım ve çok korkmuştum. Kesin düşük yapıyorum diye koşmuştuk hastaneye çok şükür hiçbir şey olmadan doğdu oğlum. İçinizi ferah tutun. Rabbim eğer nasip ettiyse ne olursa olsun doğacak yavrular. Sağlıklı, güzel haberlerinizi alırız inşallah

Benimdr idrarda hafif yanma başladı suyu çok içemiyorum bulandırıyor bunu içebilirim o zaman
Hayir enfeksiyon varken mutlaka gunluk 2-3 litre su icin enfeksiyon gecmez baska turlu. Ayrica idrar kulturunde bakteri falan yoksa asla antibiyotik kullanmayin her yonuyle cok zararli. Ben bu ilaci aylardir kullaniyorum cok memnunum. Antibiyotige gore cok daha hafif bitkisel oldugu icin.içimi de kolay. Antibiyotigi yutamiyorum.

Canım çok geçmiş olsun. İyi düşün insalah bebisin seninle olur zaten merak etme

Aaa ne kadar geç çıkıyormuş sonucu. Ben özele gidiyorum ama insallah sigorta karsiliyordur
Bende anlamadım canım.Ozelde 1hafta.Burda 2hafta dedi.Daha önce düşük olduğu için 2dr gidiyoruz biri şehir hastanesi biri özel de.Sigorta karşılıyor ama bizim hastane de bu fiyatı verdi baya yüksek geldi banada.

Benim de 2 gündür kuyruk sokumum batıyor, otururken yatarken zorlanıyorum
Aynen ya benimde ve tecrubeli anneler daha erkekn bu agri icin diyo anlamadim gitti annemde bel fitigin vardir diyo. Doktorum bisey demezse fizik tedaviye gidicem.

Meraba. Bende haahimotoluyum ve ayni sekilde hamile kaldim. Saglikli beslenme hashimoto icin cok onemli ama su an saldim gitti doktor istedigini ye ic su an dedi.bende oyle yapiyorum. Zaten bulanti varken sinirli sayida sey yiyebiliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…