2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine. Her hastalığın başı stres değil mi zaten
Özelde ki de 1hafta dedi.Hemde 400e yakın bi fiyat verdi.Ben ozeldeki dr.da yaptircaktim bugün dr yapalım diyince tamam dedim.Cikan sonucu da kendi dr.ma götürecem.
Benim doktor ultarasına kendi baktı normalde de öyle mi bilmiyorum bide kan verdim o da 100 tl. Muane + kan toplam 250 tl ye halloldu benim ikili tarama

Bizim muayene 200tl.Hastane katkı çok yüksek alıyor.

Benim 10+6 daki randevumda ikili tarama testini 13-14.haftada yapmak daha iyi olur dedi. Ultrasonla ölçüm yapıcam hemen sonrada kan alip İzmir’e laboratuara gondericez 2 hafta sonra sonuclar cikar dedi. Muayene ucretim aylik 300 lira kac kere gidersen git. İkili taramada 250 lira imiş. Bandırma’da yaşıyorum, özel hastane 1 tane var ve çok kötüler o yuzden özel muayeneye gidiyorum.(devlet hastanesinden bahsetmiyorum bile )

Özelde ki de 1hafta dedi.Hemde 400e yakın bi fiyat verdi.Ben ozeldeki dr.da yaptircaktim bugün dr yapalım diyince tamam dedim.Cikan sonucu da kendi dr.ma götürecem.
Hangi hastaneye gidiyordun özelde bende aynı mantık devlette yaptırıp özele götüreyim dedim

Kültürüm temiz çıktı daha 2 gün önce suyu da çok içmeye çalışıyorum ama içimin aldığı kadar

Bizim muayene 200tl.Hastane katkı çok yüksek alıyor.
Her hastane değişiyor malesef bi standartı yok
Hastane seçeneği olmaması çok kötü

Canım kan grubun ney bilmiyorum ama o san eğer fazla portakal suyu tüketme daha çok bulantı yapar

Merhabalar tecrübelerinizi paylaşmaya ne dersiniz sevgili anne adayları

Kızlar benim hastanemde muayene ücreti 135 lira ikili taramayı sordum 40 lira dediler acaba yanlış mi söylediler çok pahalıysa devlette yaptırırım bende

Kızlar benim hastanemde muayene ücreti 135 lira ikili taramayı sordum 40 lira dediler acaba yanlış mi söylediler çok pahalıysa devlette yaptırırım bende
Her hastanede farklı oluyor ücretlendirme canım.Tekrar sor yoksa devlette yaptır.

Şuan sadece mide bulantısı nasil gecer, günler nasıl ilerler onla meşgulüm.
Kendimi inanılmaz enerjisiz bitkin halsiz perisan his ediyorum

Aynen en mantıklısı devlette yaptırmak test ve tahlilleri
Devlette hiç bu kadar beklemiyodum ben.Bugun tansiyon kg boy herşeyi ölçüp sordular.Hemde ayrintisiyla.Ama özel de ki kadar ultrason iyi değil sanki.Yani çok detaylı olmuyor.Ama ayrıntılı ultrason devlette de var hatta perinatoloji bölümünde.

doktorum 28. Haftaya kadar kullanabilirsin dedi. Kasislere cukurlara vs dikkat edip yavas kullanıyorum.
Zarari olurmu bilmiyorum ama paniklemeyin,ogluma hamileyken bende panikledim aman onume aniden biri cikarsa ani fren yaparsam vs vs korkusu bi girdi biraktim araba kullanmayi ve 7sene geçti ustunden hala o korku gitmiyo bende suan kullanamiyorum panik oluyorum,ki 7sene oncesine kadar aktif kullanirdim

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et Bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Gerçekten hamilelikte hormonlarla beraber stres çok etkiliyor vücudu.

Kuzu senin kontrolün ne zaman? Su ikili testi bi sorar misin gidince sigorta insallah karsilar. Baksana ne pahali
Kizlar suan 10+4um,9+1 de gitmistim 12.haftada cagirdi beni ikili yesten bahsetmedi ya gittigimde sorcam ne zaman ikili test olcam diye fakat geçen haftadan beri randavu bulamiyoruz nette bi turlu sira açilmiyo cildiricam,sirf bu yuzden ozele mi gitsem diye dusunmedim degil,bu randavulari ne zaman genelde aciliyo bilginiz varmi yada rabdavu alamama sikayetlerimi nereye bildirebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…