Benim de 2 gündür kuyruk sokumum batıyor, otururken yatarken zorlanıyorumKizlar ben 11+3um ve kuyruk sokumu ve gobek deligi etrafinda agrilarim var. Normal mi sizce?
Gebelikte korunarak ilişki gerekiyormuş, erkeğin spermleri rahmin genişlemesine sebep oluyormuş diye biliyorum korunmadınız sanırımAy İnşallah öyledir Afedersin sabah eşimde beraberlik oldu temizlendim ama acaba kalanlar mı çıktı diye düşünüyorum umarım öyledir
Korunarak ilişkiye girin eğer eşinizde bi enfeksiyon olursa sizede geçer normalden daha hassas bünyemiz şuanAy İnşallah öyledir Afedersin sabah eşimde beraberlik oldu temizlendim ama acaba kalanlar mı çıktı diye düşünüyorum umarım öyledir
Benimde oraya dogru sancılı bir ağrım oluyor bugün unutmazsam soragım doktoraBenim de 2 gündür kuyruk sokumum batıyor, otururken yatarken zorlanıyorum
Aynen canim hic birseyim yoktu konturole gitmistim. Ama drdan geldigimden beri hafif agri var öncesinde yokduCanım hiçbir seyin var mıydı, agrı, akıntı. Daha önce böyle birsey yoktu, birden oldu degil mi? Allah saglıkla, hayırlısıysa tutunmasını sağlasın.
Geçmiş olsun canım. Benim kanama alanım vardı doktor 5 ay düşük riskin var dedi çok moralimi bozmuştu. 10 gün sonra başka doktora gittim kanama alanın geçmiş temiz dedi düşük riski de her hamilelikte ki kadar dedi. Bu süreçte 3 litre su içtim ve ayaklarımı havaya dikip yattım.Kanamalı alanı olup düsük riski olan ve kanamalı alanı kaybolan var mı? Varsa nekadar zamanda kayboldu?
Canım nasıl şuan durumun t rahimden söz etmissinBenim de tam tepedeymiş T rahimden şüphe etti ama bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bebek rahim tavanında büyümez mi bu mümkün mü değil pek anlayamadım.. Hiç mutlu konuşmadı benimle
Benim de 8+6 da dışardan kanamam olmamasına rağmen kesenin kenarında küçük bi kanama alanı gördü doktor. Canını sıkma dedi . Şu an için küçük ve bebeğe tehlikesi yok dedi. Progestan verdi. Her gece kullanıyorum. Bir de fiziksel akvite ve ilişkiyi yasakladı. Ben de çok merak ediyorum geçti mi diye .Dra gittim 10+4 gözüküyor 2 gün önde. Kesenin altında kanamalı alan varmış düşük tehlikesi varmış. Bol su iç yat dedi. Ama dedi saglikli gebelikse sırtında taş taşısan birsey olmaz dedi özürlü isede ne yaparsan yap tutunmaz dedi. Progestron yaziyorum halk arasinda düsük oñleyici deniyor alakası yok. Elimizden geleni yapmıs olmak icin yaziyorum dedi. Bide troid hastasiyim 4 hafta once iyiydi troidim simdi yukselmis ilacimi arttirdi. Suan neolur düsmesin diyemiyorum özürlü vs olan düstügü icin rabbim.sagliklı sihatli evlat versin hepimize. Kanamam yok siyah kahve olursa normal kırmızı olursa dra git dedi. 2 hafta sonra konturole cagirdi.
2 hafta sonra konturolüm var umarım sağlıklı gebelikdir ve banada aynısıni söyler. Çok sevindim senin adına sudan midem bulaniyo icmeye çalısıyorum. Bol bol yatıyorumGeçmiş olsun canım. Benim kanama alanım vardı doktor 5 ay düşük riskin var dedi çok moralimi bozmuştu. 10 gün sonra başka doktora gittim kanama alanın geçmiş temiz dedi düşük riski de her hamilelikte ki kadar dedi. Bu süreçte 3 litre su içtim ve ayaklarımı havaya dikip yattım.
InsaAllah gecmistir baya olmus senin 11 haftaliksin saniyorum olsa kanama olurdu heralde. InsaAllah konturolunde güzel haberler alırsın. Ben 2 hafta sonra gidicem bakalim ne olucak.Benim de 8+6 da dışardan kanamam olmamasına rağmen kesenin kenarında küçük bi kanama alanı gördü doktor. Canını sıkma dedi . Şu an için küçük ve bebeğe tehlikesi yok dedi. Progestan verdi. Her gece kullanıyorum. Bir de fiziksel akvite ve ilişkiyi yasakladı. Ben de çok merak ediyorum geçti mi diye .
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımInsaAllah gecmistir baya olmus senin 11 haftaliksin saniyorum olsa kanama olurdu heralde. InsaAllah konturolunde güzel haberler alırsın. Ben 2 hafta sonra gidicem bakalim ne olucak.
Benimdr idrarda hafif yanma başladı suyu çok içemiyorum bulandırıyor bunu içebilirim o zamanEnfeksiyon varken gunde 2 kez URİNONVEF kullan enfeksiyon yokken gunde 1 ic. Bitkisel oldugu icin zararli degil. Ben doktoruma sormadan bile kullaniyorum idrarda koku duyarsam.
Amin amin insaAllah Rabbim saglikla gelismelerini nasip etsinİnşallah hepimiz güzel haberler alalımMinikler büyüyo artık daha sıkı tutunuyorlar daha güçlüler. Hayırlısıyla Sağlıkla aramıza katılsınlar inşallah
Kanama alanı bende de var 8+2 de başladı 1 buçuk hafta oldu. Çok çok az bi lekelenmem oldu öyle fark ettim. Usg de 5mm bi kanama alanı gördü doktor. Bebeğin gelişiminde sıkıntı yoktu çok şükür. Pazartesi günü kontrolüm var iple çekiyorum bakalım durumum ne.Kanamalı alanı olup düsük riski olan ve kanamalı alanı kaybolan var mı? Varsa nekadar zamanda kayboldu?
Kanama alanları bende de var. 6.haftaki kontrolde belli oldu. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde korkulacak boyutta değil dedi doktorum. Ağır iş,ilişki falan yapmayın dedi. Bir sonraki kontrolde bakalım son durum ne olmuş inşallah geçmiştirKanamalı alanı olup düsük riski olan ve kanamalı alanı kaybolan var mı? Varsa nekadar zamanda kayboldu?
Zaten bakma 14.haftaya kadar hepimizde risk var. Dualarımızı edicez, hakkımızda hayırlısı olsun. Sen de canını sıkma, dünyaya gelecek canlıya hiçbir olumsuzluk engel olamıyor kısmette olunca.Aynen canim hic birseyim yoktu konturole gitmistim. Ama drdan geldigimden beri hafif agri var öncesinde yokdu
Aynen o ruh yaratılmışsa hiç birsey mani olamaz biz arayicız Allahin emanetleri onlar. Rabbim neylerse güzel eyler.Zaten bakma 14.haftaya kadar hepimizde risk var. Dualarımızı edicez, hakkımızda hayırlısı olsun. Sen de canını sıkma, dünyaya gelecek canlıya hiçbir olumsuzluk engel olamıyor kısmette olunca.
Benim ölçmedi alanı kesenin alt tarafı. Pazartesi bizede yaz insaAllah güzel haberlerle gelirsin.Kanama alanı bende de var 8+2 de başladı 1 buçuk hafta oldu. Çok çok az bi lekelenmem oldu öyle fark ettim. Usg de 5mm bi kanama alanı gördü doktor. Bebeğin gelişiminde sıkıntı yoktu çok şükür. Pazartesi günü kontrolüm var iple çekiyorum bakalım durumum ne.
InsaAllah canim rabbim saglıklı evlatlar nasip etsinKanama alanları bende de var. 6.haftaki kontrolde belli oldu. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde korkulacak boyutta değil dedi doktorum. Ağır iş,ilişki falan yapmayın dedi. Bir sonraki kontrolde bakalım son durum ne olmuş inşallah geçmiştir
İdrar kültürü yaptırmanızı tavsiye ederim önemli olan o. Üreme olmuş olabilirKızlar selam 7+6 hamileyim 02.08 de idrar tahlili yaptırdım lökosit esteraz pozitif (+++) çıktı idrar rengim berraktı tek kullanımlık ilaç verdi kullandım dün tekrar idrar testi yaptırdım bugün sonuç lökosit esteraz pozitif (+++) çıktı idrar rengimde hafif bulanık ilacı kullanmama rağmen hiç bir işe yaramamış günde 3 lt su içiyorum ilacı kullanmadan önce kaşıntı, sık idrar, yanma, sarı akıntı gibi belirtilerim yoktu ilacı kullandıktan 1-2 gün sonra aşırı yoğun sarı akıntım gelmeye başladı. Yarın önce ürolojiye gideceğim bir de kadın doğumcuma aldım üroloji ben bakmam derse diye. Bebeğe bir zararı olur mu bu enfeksiyonun lütfen bir şey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?