2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım hiçbir seyin var mıydı, agrı, akıntı. Daha önce böyle birsey yoktu, birden oldu degil mi? Allah saglıkla, hayırlısıysa tutunmasını sağlasın.
Aynen canim hic birseyim yoktu konturole gitmistim. Ama drdan geldigimden beri hafif agri var öncesinde yokdu

Kanamalı alanı olup düsük riski olan ve kanamalı alanı kaybolan var mı? Varsa nekadar zamanda kayboldu?
Geçmiş olsun canım. Benim kanama alanım vardı doktor 5 ay düşük riskin var dedi çok moralimi bozmuştu. 10 gün sonra başka doktora gittim kanama alanın geçmiş temiz dedi düşük riski de her hamilelikte ki kadar dedi. Bu süreçte 3 litre su içtim ve ayaklarımı havaya dikip yattım.

Benim de tam tepedeymiş T rahimden şüphe etti ama bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bebek rahim tavanında büyümez mi bu mümkün mü değil pek anlayamadım.. Hiç mutlu konuşmadı benimle
Canım nasıl şuan durumun t rahimden söz etmissin

Benim de 8+6 da dışardan kanamam olmamasına rağmen kesenin kenarında küçük bi kanama alanı gördü doktor. Canını sıkma dedi . Şu an için küçük ve bebeğe tehlikesi yok dedi. Progestan verdi. Her gece kullanıyorum. Bir de fiziksel akvite ve ilişkiyi yasakladı. Ben de çok merak ediyorum geçti mi diye .

2 hafta sonra konturolüm var umarım sağlıklı gebelikdir ve banada aynısıni söyler. Çok sevindim senin adına sudan midem bulaniyo icmeye çalısıyorum. Bol bol yatıyorum

InsaAllah gecmistir baya olmus senin 11 haftaliksin saniyorum olsa kanama olurdu heralde. InsaAllah konturolunde güzel haberler alırsın. Ben 2 hafta sonra gidicem bakalim ne olucak.

InsaAllah gecmistir baya olmus senin 11 haftaliksin saniyorum olsa kanama olurdu heralde. InsaAllah konturolunde güzel haberler alırsın. Ben 2 hafta sonra gidicem bakalim ne olucak.
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım Minikler büyüyo artık daha sıkı tutunuyorlar daha güçlüler. Hayırlısıyla Sağlıkla aramıza katılsınlar inşallah

Enfeksiyon varken gunde 2 kez URİNONVEF kullan enfeksiyon yokken gunde 1 ic. Bitkisel oldugu icin zararli degil. Ben doktoruma sormadan bile kullaniyorum idrarda koku duyarsam.
Benimdr idrarda hafif yanma başladı suyu çok içemiyorum bulandırıyor bunu içebilirim o zaman

İnşallah hepimiz güzel haberler alalım Minikler büyüyo artık daha sıkı tutunuyorlar daha güçlüler. Hayırlısıyla Sağlıkla aramıza katılsınlar inşallah
Amin amin insaAllah Rabbim saglikla gelismelerini nasip etsin

Kanamalı alanı olup düsük riski olan ve kanamalı alanı kaybolan var mı? Varsa nekadar zamanda kayboldu?
Kanama alanı bende de var 8+2 de başladı 1 buçuk hafta oldu. Çok çok az bi lekelenmem oldu öyle fark ettim. Usg de 5mm bi kanama alanı gördü doktor. Bebeğin gelişiminde sıkıntı yoktu çok şükür. Pazartesi günü kontrolüm var iple çekiyorum bakalım durumum ne.

Kanama alanları bende de var. 6.haftaki kontrolde belli oldu. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde korkulacak boyutta değil dedi doktorum. Ağır iş,ilişki falan yapmayın dedi. Bir sonraki kontrolde bakalım son durum ne olmuş inşallah geçmiştir

Aynen canim hic birseyim yoktu konturole gitmistim. Ama drdan geldigimden beri hafif agri var öncesinde yokdu
Zaten bakma 14.haftaya kadar hepimizde risk var. Dualarımızı edicez, hakkımızda hayırlısı olsun. Sen de canını sıkma, dünyaya gelecek canlıya hiçbir olumsuzluk engel olamıyor kısmette olunca.

Zaten bakma 14.haftaya kadar hepimizde risk var. Dualarımızı edicez, hakkımızda hayırlısı olsun. Sen de canını sıkma, dünyaya gelecek canlıya hiçbir olumsuzluk engel olamıyor kısmette olunca.
Aynen o ruh yaratılmışsa hiç birsey mani olamaz biz arayicız Allahin emanetleri onlar. Rabbim neylerse güzel eyler.

Benim ölçmedi alanı kesenin alt tarafı. Pazartesi bizede yaz insaAllah güzel haberlerle gelirsin.
InsaAllah canim rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar selam 7+6 hamileyim 02.08 de idrar tahlili yaptırdım lökosit esteraz pozitif (+++) çıktı idrar rengim berraktı tek kullanımlık ilaç verdi kullandım dün tekrar idrar testi yaptırdım bugün sonuç lökosit esteraz pozitif (+++) çıktı idrar rengimde hafif bulanık ilacı kullanmama rağmen hiç bir işe yaramamış günde 3 lt su içiyorum ilacı kullanmadan önce kaşıntı, sık idrar, yanma, sarı akıntı gibi belirtilerim yoktu ilacı kullandıktan 1-2 gün sonra aşırı yoğun sarı akıntım gelmeye başladı. Yarın önce ürolojiye gideceğim bir de kadın doğumcuma aldım üroloji ben bakmam derse diye. Bebeğe bir zararı olur mu bu enfeksiyonun lütfen bir şey söyleyin

İdrar kültürü yaptırmanızı tavsiye ederim önemli olan o. Üreme olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…