2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ben kızımda son aya kadar kullandım araba bi sıkıntı olmadı. Biraz gevşek tutuyordum kemeri de son ay da kullanırdım ama eşimle annem çok tedirgin oldu onların zoruyla bıraktım.

Evet büyük ultrasonlar oluyor Bazı odalarda. özel bi durum olduğunda oraya yolluyorlar...

Merhaba güzel anneler :)
Bugün tam 11 haftalık hamileyim ve bebeğim tüp bebek ile oldu şükürler olsun :)
Doktorum 12. haftada gel ikili test için muane edicem sonra ikili testi isticem dedi. Ben çok çok mutluyum ama birazda tedirginim açıkcası çünkü ikinci denememizde hamile kaldım inanın zoru başardım diyebiliriz. Bu yüzden bişe olcak diye çok korkuyorum. Biliyorum oda allahın taktiri ama kendimi düşünmeden alı koyamıyorum. Sizler ne durumdasınız kaç haftalıksınız sizinle sohbet etmek bana çok iyi gelicek :) Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Herkese merhaba :)
Ben biraz geç katılmış oldum aranıza ama beni de ekleyin lütfen :)
Z zahrada
yaş 34,
doğum tahmini 14.03.2022
2. çocuk
istanbul

bu grupta yeniyim ama aslında topik konusunda eski ve tecrübeli bir anneyim
ilk kızımda 2015 eylül anneleri grubumuz vardı ve doğuma yakın whatsapp gruba geçtik (adminler duymasın:) )
ve 6 yıldır grup arkadaşlığı dostluğa dönüştü hala her gün görüşmeye devam ediyoruz.. az kişi kemik kadro kaldık wp grubunda ama çoğuyla yüzyüze bile kaç kez görüştük:)
burası tahmin edemeyeceğiniz dostluklara gebe..
Umarım bu grupta herkese çok faydalı olur

Canım eylül ayına almaya çalışıyorsan bazı hastanelerin doktor listeleri geç iletiliyor o yüzden hemen randevu görünmüyor sen her gün kontrol et stres yapma

Meraba. Bende haahimotoluyum ve ayni sekilde hamile kaldim. Saglikli beslenme hashimoto icin cok onemli ama su an saldim gitti doktor istedigini ye ic su an dedi.bende oyle yapiyorum. Zaten bulanti varken sinirli sayida sey yiyebiliyosun.
Klasik tıp yaklaşımında beslenmenin önemi çok az. Vücudumuzun her şeyi yediklerimizle oluştuğuna göre bu bana pek doğru gelmiyor. Hatta bulantı ve kusma yaşamamamı unlu, şekerli, işlenmiş, kızartılmış gıdalardan uzak durmama ve vitamin depolarımın dolu olmasına bağlıyorum. Elbette benimki varsayım. Tabi kendinizi zorla sevdiğiniz yiyeceklerden koparılmış gibi hissettirmemeli sağlıklı beslenmek. Bu sefer onun stresi olur.

Z zahrada mart anneleri grubuna benide ekleyebilirmisin canım

Kızlar benimde bugün kontorlüm vardı %90 erkek dedi ama 2 3 hafta sonra belli olur kesin sanırım
Canım biraz belirtilerinden bahset bize, bulantın var mıydı, sivilcen var mı, tatlıcı mı, tuzlucu musun hayırlı olsun, kac haftalıktın bu arada? Ben de 11.haftada gidicem söyler mi acaba, insan isim düşünmek için meraklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…