Benim de yarın ben de çok heyecanlandımSeninle aynıyız hemen hemen, bakalım bana ne diyecek heyecanlandım
0+ siparis verdim buldum bi yerde deniycem bakalim. Bazi seyleri yerim gibi geliyo ama alinca yiyemiyorum.Canım kan grubun ney bilmiyorum ama o san eğer fazla portakal suyu tüketme daha çok bulantı yapar
Tam nekadarlıksınız suan. Erkek erken belli oluyo iki oglumda 12 haftalik belli oldu.Kızlar benimde bugün kontorlüm vardı %90 erkek dedi ama 2 3 hafta sonra belli olur kesin sanırım
ESTER C PLUS aldırmıştı bana doktorum kuzu covid olursam bünye sağlam olsun diye ağır atlatmadım bence ondan al istersen kuzuKızlar selam benim soğuk algınlığım şiddetlendi. Baya vücut ağrısı ve burun geniz akıntısı çekiyorum. Kullanabileceğim doktor onayı olan bitkisel bi vitamin, destek ürün fln bilen varsa yazabilir mi lütfen
0 gruplarının midesi biraz asitli yiyeceklere karşı hassas oluyor canım dikkatli kullan. Kızıma hamileyken bende sürekli sıkıp içiyordum midem daha fena oldu sonra öğrendim portakal suyu yapıyormuş0+ siparis verdim buldum bi yerde deniycem bakalim. Bazi seyleri yerim gibi geliyo ama alinca yiyemiyorum.
Yaaa hayırlı olsun cinsiyetinizKızlar benimde bugün kontorlüm vardı %90 erkek dedi ama 2 3 hafta sonra belli olur kesin sanırım
Ben ikili yaptırıp risk yüksek çıkarsa nifty yaptırmayı düşünüyorum. yani bunlar tarama sonuçta hiçbiri %100 sonuç vermiyor amniyo harici onu da istemiyorum düşük riskini arttırdığı için tek %100 sonuç veren o.Arkadaşlar hepimiz tarama testlerinin yapılacağı haftalara yaklaşıyoruz. Bazılarımız yaptırdı bile. İkili teste hiç güven duyamıyorum ve doktorun sunduğu diğer seçenek olan fetal dna (nifty, serenity veya harmony olarak da geçiyor) testini yaptırmayı düşünüyorum. Ancak ekşisözlükte nifty başlığındaki bir down sendromlu ebeveynin yazısı içime kurt düşürdü. Düzen laboratuvarında yaptırıp temiz sonucu almışlar ancak bebek down sendromlu doğmuş.
İkili teste güvenmeyişimin nedeni de riskli sonuçla çok karşılaşılması ve peşinden amniyosenteze varan test silsilesiyle insanı yıpratması. Doğum yaptığımda yaşım 33 olacağından hiç riskim yok diyemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bu arada Nifty’nin orijinal sitesine mail atarak bulunduğum şehirde yaptırmak için bilgi ve fiyat istedim. Bakalım doktorun söylediğinden farklı çıkacak mı.
tabloya ilk cinsiyetimizi ekleyelim mi yoksa 2-3 haftayayı bekleyelim miiTek tek alıntı yapmıyım burdan yazayım dedim11 +6 çıktı doktor maşallahh aşırı hareketli yerinde durmuyor dedi gerçekten de bi net ulturason çekemedik. Herşey yolunda çok şükür dedi. Cinsiyeti tahmin etmemi ister misin süpriz midedi biraz önce bacağını açınca gördüm dedi. Bende bizim sürprizlik halimiz kalmadı 3 yıldır bu günleri bekliyoruz dedim %90 erkek dedi ama yine de bakacak 2 3 hafta sonra hiç bir belirtim yoktu benim bi halsizlik bide gaz sıkıntım vardı. Yeme konusunda hiç çikolata yemek istemiyorum tiksiniyorum çikolata aklıma gelince onun haricinde çok normal herşey her ulturasona girdiğim de bebeği gördüğüm de hala şok oluyorum ense kalınlığına bi bakayım gayet iyi dedi kan akışı iyi dedi bebeğe. kese su sıkıntı yok dedi. Ben bugün mide krampları ile uyandım üşütmüşüm şurup verdi rahatlatır seni dedi. Folik aside 16cı haftaya kadar devam coraspirin 35ci haftaya kadar inşaallah
Doktor bana nifty için de kesinlikle yüzde yüz doğru sonuç değil dedi. Zaten bu test yapılıp sağlıklı olur sonrasında da mutatsiyona ugrayabilirmis. O yüzden tevekkül edip dua etmek. Başka da bir secenek yok.Arkadaşlar hepimiz tarama testlerinin yapılacağı haftalara yaklaşıyoruz. Bazılarımız yaptırdı bile. İkili teste hiç güven duyamıyorum ve doktorun sunduğu diğer seçenek olan fetal dna (nifty, serenity veya harmony olarak da geçiyor) testini yaptırmayı düşünüyorum. Ancak ekşisözlükte nifty başlığındaki bir down sendromlu ebeveynin yazısı içime kurt düşürdü. Düzen laboratuvarında yaptırıp temiz sonucu almışlar ancak bebek down sendromlu doğmuş.
İkili teste güvenmeyişimin nedeni de riskli sonuçla çok karşılaşılması ve peşinden amniyosenteze varan test silsilesiyle insanı yıpratması. Doğum yaptığımda yaşım 33 olacağından hiç riskim yok diyemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bu arada Nifty’nin orijinal sitesine mail atarak bulunduğum şehirde yaptırmak için bilgi ve fiyat istedim. Bakalım doktorun söylediğinden farklı çıkacak mı.
Bekleyelim canım garanti olsun ama biz oğluş fikrine alıştık sanırımtabloya ilk cinsiyetimizi ekleyelim mi yoksa 2-3 haftayayı bekleyelim mii
Saol canim bilmiyordum. Soğuk kahve yaptim o bi nebze hararetimi aldi su cok midemi bulandiriyor.0 gruplarının midesi biraz asitli yiyeceklere karşı hassas oluyor canım dikkatli kullan. Kızıma hamileyken bende sürekli sıkıp içiyordum midem daha fena oldu sonra öğrendim portakal suyu yapıyormuş
Allah razı olsun ya hemen baktırıcam eczaneye, inşallah şifam olur, sana da bu vesile ile tekrar geçmiş olsunESTER C PLUS aldırmıştı bana doktorum kuzu covid olursam bünye sağlam olsun diye ağır atlatmadım bence ondan al istersen kuzu
8. Haftada bebek gibi gözükmüyor ama bu usg de bence pek çıkmamıs bebis. Netlemeden çekmis sankiKizlar 8 haftalık bebişim üstteki kendisi mi sizce nedir
Ben de bu hafta 2li test vericem doktorumla niftyi hiç konuşmadık. Onu da konuşmak ve yaptırmak istiyorum. Ama doktorum kızımda 2li ve ayrıntılı ultrason bize yeterli bilgiyi veriyor demişti. 3lü 4lü taramaya bile gerek görmedi. Tabi bu bir sıkıntısı olmayan bebekler içindir.Arkadaşlar hepimiz tarama testlerinin yapılacağı haftalara yaklaşıyoruz. Bazılarımız yaptırdı bile. İkili teste hiç güven duyamıyorum ve doktorun sunduğu diğer seçenek olan fetal dna (nifty, serenity veya harmony olarak da geçiyor) testini yaptırmayı düşünüyorum. Ancak ekşisözlükte nifty başlığındaki bir down sendromlu ebeveynin yazısı içime kurt düşürdü. Düzen laboratuvarında yaptırıp temiz sonucu almışlar ancak bebek down sendromlu doğmuş.
Ayyy cinsiyet cok heyecanlı yaaatabloya ilk cinsiyetimizi ekleyelim mi yoksa 2-3 haftayayı bekleyelim mii
Allah hepimizin bebislerine sağlık versin insallah. Bende önce 2 li test yaptirip, duruma göre nifty düşünüyorum. Doktora kalsa direk nifty yaptır kafan rahat etsin dedi. Ama yaşım 29 bilmiyorum gerek var mı. Allah korusun kötü bisey ciksa napicaz sonucta vs vs bakalım hayirlisiDoktor bana nifty için de kesinlikle yüzde yüz doğru sonuç değil dedi. Zaten bu test yapılıp sağlıklı olur sonrasında da mutatsiyona ugrayabilirmis. O yüzden tevekkül edip dua etmek. Başka da bir secenek yok.
Tabi ki ben de bazen düsünmüyor değilim ama rabbim hic birimize üzüntü yasatmasin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?