2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çin takvimine gmre haziranda hamile kalanlar erkekmiş. Doğru mu acaba. Pek ihtimal vermiyrm ama lu takvim işine

geçmiş olsun ama böyle durumlarda doktor tavsiyesi hariç bir şey kullanma ya da tavsiye üzerine vs.. her doktor farklı bir şey öneriyor çünkü kişiye göre duruma göre

İkisi hakkında da pek ayrıntılı bilgim yok ama ben ikili vs. Test yaptırmayı düşünmüyorum gerek duymuyorum. Allahın izniyle sağlıklıdır diyorum bu kadar stres onlarada iyi değil

şimdi baktım kız dedi bana :)
inşallah doğrudur çünkü 6 yaşındaki kızçem deli gibi kız kardeş istiyor :) hayırlısı tabii önce sağlık
Yaaaa benim kızım da 6 yaşında ve kız kardeş istiyo şimdilik bebekten haberi yok ama anne nolur bi kardeşim olsun ama kız olsun diyo. Doğal olarak ben de çok etkileniyorum benim de ablam var dünyalara değişmem. O paylaşımı o ilişkiyi kızım da yaşasın isterim. Ama önce sağlık diyorum ben de hayırlısı neyse o olsun. anne baba için cinsiyet farketmiyo zaten evlat her türlü canının parçası

2 oglum var kız deselerde inanmam sanki sonra erkekmis yanlıslık oldu diycekler diye. Hayalini bile kurmuyorum. Hayirlısı tabi ama 1 kızım olsun çok isterim.

Evet cnm sana sonsuz katiliyorum.ben gebelik oncesi ari sutu kullandim ve adet zamani agrilarim sancilarim azaldi. Hamileyken su an yine kullaniyorum 1 hafta aksattim ve lekelenmem oldu doktor ne alakasi var demek istedi ama bence cok alakali hala da kullaniyorum. Su an istedigin seyi yiyip ic dedi doktorum bulantim var diye su an bende saldim acikcasi ama bulanti gecince yine saglikli beslencem ins.

Kizlar 11+5im.Bulantilarim azalmaya basladi oh derken bu sefer istahim acilmaya basladi aslinda basindan beri cok istahliyim.Bulantilarim baslayinca biraz kesilmisti ama su an bulantilarim azalmaya basladi cok sukur derken yine cok ackkmaya basladim. 2 saatte bir mutlama bisey yemezsem olmuyo dayanamiyorum. Napcam bilmiyorum. Cok sukur ki kilo almiyorum pek hashimotom oldugu icin.

Bizimki doktorlara gide gele anladı artık söylemicektik 5.aya kadar ama sorgulayıp durunca :) ama her ihtimale karşı (ocakta kimyasal gebelik yaşadım çünkü) hayal kırıklığı yaşamasın diye şey diyoruz karnımda birşey var ama bebek mi değil mi belli değil belki bebek olmayabilir falan :) ya da doğmak istemeyebilir diyorum bazen her ihtimale hazırlıklı olsun diye. o da çom dua edersem doğar belki diyo sürekli dua halindeyiz
ben de 3 kız kardeşiz ve o duyguyu tatsın istiyorum ama hayırlısı tabii

aslında hamilelikte kan şekerinin düşmemesi için sık sık hafif ara öğünlerle yemek daha yararlı. ama tabii hafif şeyler çiğ kuruyemiş sağlıklı atıştırmalık vs gibi.

aslında hamilelikte kan şekerinin düşmemesi için sık sık hafif ara öğünlerle yemek daha yararlı. ama tabii hafif şeyler çiğ kuruyemiş sağlıklı atıştırmalık vs gibi.
Hepsini biliyorum cnm ama bulantilarim hala devam ettigi ivin sadece karbonhidrat bulantilarimi bastiriyo su an

Ahhh yerim ben onu benimki de anne niye sürekli miden bulanıyo anne neden çok halsizsin diye sorup duruyo söylemek aslında çok istiyorum ama olumsuz bişey olursa diye de korkuyorum. Midemi bulandıran bi virüs kapmışım ilaç alıyorum zamanla geçicek dedim.
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah kızlarımıza da doğacak miniklerimize de sağlık versin . Evlat da kardeş de her türlü sevilir

Benim bulantı hala geçmedi kızlar bu vakitte hiç bişey yemedim sabah kahvaltı yapmıştım sadece ve şuan midem bulanıyo. Yesem de bulanıyo yemesem de bulantı da halsizlik yapıyo. Çok uykum geliyo sürekli uyumak istiyorum.ne zaman geçicek 12ye de geldim ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…