- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Aaaa ikiz mi bebisler . Masallah subhanallh , gostermelerine cok seviniyorum. Insallah benimkide hemen gosterirkizlar ben bugün kontrole gittim çok şükür her sey yolunda bebeklerin ikisine de kız dedi. bir tanesi bacaklarini acti zaten yandan değil direk gördük öbürünü yandan bakip söyledi ama tabiki 1 ay sonra teyit edicez. hala inanamiyorum cok isterim kiz olmalarini ama olmaz gibi geliyor
Ya gözünaydın maşallah 2tane cimcime ne tatlı olur.kizlar ben bugün kontrole gittim çok şükür her sey yolunda bebeklerin ikisine de kız dedi. bir tanesi bacaklarini acti zaten yandan değil direk gördük öbürünü yandan bakip söyledi ama tabiki 1 ay sonra teyit edicez. hala inanamiyorum cok isterim kiz olmalarini ama olmaz gibi geliyor
sağol canim. bu benim ikinci gebeligim yasadigin durumu ilk gebeliğimde yasadim oglumun ikizi düştü tek bebekle yola devam ettim. bu sefer ikisi de tutundu rabbimin mucizesi. evet tek gebelige göre zor iki kez agir kanama yasadim normalde olmayan tiroit ve kalp problemlerim çıktı bundan sonrasi kolay olur insallah ya da zor olsa da sağlıklı sonuçlansin ona da raziyimAaaa ikiz mi bebisler . Masallah subhanallh , gostermelerine cok seviniyorum. Insallah benimkide hemen gosterirnasil gidiyor hamilrliginiz ? Ikiz bebek zor mu benim 3.ikiz olacakti birisi düstü malesef
Rabbim ikisinide kucagina almayi nasip etsin insallahsağol canim. bu benim ikinci gebeligim yasadigin durumu ilk gebeliğimde yasadim oglumun ikizi düştü tek bebekle yola devam ettim. bu sefer ikisi de tutundu rabbimin mucizesi. evet tek gebelige göre zor iki kez agir kanama yasadim normalde olmayan tiroit ve kalp problemlerim çıktı bundan sonrasi kolay olur insallah ya da zor olsa da sağlıklı sonuçlansin ona da raziyim
ben iki doz sinovacliyim aradan 6 ay gecti bi sefer biontech ol dedi ve hemen ol dedi doktorumbir gebesi yogun bakimdaymis ve çok kötüymüş durumu.
Canım maşallah onlara sağlıkla gelsinler inşallahkizlar ben bugün kontrole gittim çok şükür her sey yolunda bebeklerin ikisine de kız dedi. bir tanesi bacaklarini acti zaten yandan değil direk gördük öbürünü yandan bakip söyledi ama tabiki 1 ay sonra teyit edicez. hala inanamiyorum cok isterim kiz olmalarini ama olmaz gibi geliyor
Doktor karnını sallayıp uyandırmış ya miniği orda bittim
Bana idrarda birikip atılan bi antibiyotik verdi, geçti çok şükür. Plasenta ya geçmiyor.Arkadaşlar merhaba idrar yolu enfeksiyonuyla başım fena halde dertte. 2 defa toz kullandım uromisin ve monurol. Ancak sürekli tekrar ediyo bulantidan dolayı çok su içemiyorum hijyene çok dikkat ediyorum yine de haftada bir tekrar ediyo bu durumda olan var mı ne yapabilirim? Bu tozları kullanmak böyle sürekli olursa bebeğim zarar görür mü
Aminn,Yaaaaa kıpırtıdan da rahatsız mı olurmuş miniiiikAllah hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin çok hoşuma gitti bu ayrıntı
Allah'ım şifa versin, insan ondan da korkuyor işte. Rabbime sığınıyorumben iki doz sinovacliyim aradan 6 ay gecti bi sefer biontech ol dedi ve hemen ol dedi doktorumbir gebesi yogun bakimdaymis ve çok kötüymüş durumu.
Neden olmasın, benim kızımda 13 haftalık belli olmuştu değişmedi.kizlar ben bugün kontrole gittim çok şükür her sey yolunda bebeklerin ikisine de kız dedi. bir tanesi bacaklarini acti zaten yandan değil direk gördük öbürünü yandan bakip söyledi ama tabiki 1 ay sonra teyit edicez. hala inanamiyorum cok isterim kiz olmalarini ama olmaz gibi geliyor
Öyle düşünme benim halamın kızı olucaktı 4. Ayda bebeğin kalbi durdu 1 sene sonra tekrar hamile kaldı ve kızı oldu maşallah 8 yaşına girdi şimdilik seninde kızın olur hiç belli olmazAynı durum bende de var canım hiç kızım olamaz gibi gelıyor. Benim ki biraz travma hamileyken cinsiyet kız dendi o zamanlar hiç önemli değildi kız veya erkek olması. Kız deyince kendimi adepte ettim pembe kıyafetler aldım ama maalesef 20. Haftada kaybettim kızımışimdi çok isterim kızım olsun acım dinsin ama olmaz sanıyorum. Artık farketmez sağlıklı olsunda ne olursa başımın üstüne.. Kız olursa çok çok mutlu olurum o ayrı ama sağ salim kucağına almak sağlıklı olması en önemlisi 1 tane oğlum var oda erkek olsun istiyor allahtan hayırlısı
Bol su iç ishalde vücut susuz kalıyor ishalin zararı susuz kalman olabilir ona dikkat etKızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Ne güzel inş rabbim gönlüne göre verirAaaa ikiz mi bebisler . Masallah subhanallh , gostermelerine cok seviniyorum. Insallah benimkide hemen gosterirnasil gidiyor hamilrliginiz ? Ikiz bebek zor mu benim 3.ikiz olacakti birisi düstü malesef
Ben Nisan da covid oldum aşı olmak istemiyordum zaten,ama bu test olayı canımı sıktı resmen psikolojik baskı oysa asi olmamak da olmak gibi bir tercih bunun da uzun süreceğini düşünmüyorum sağlık sektörüne de büyük yük sonuçta bakalım bir baslasinlar yapmaya devamı nasıl gelecek ayrica antikor testi yaptırıp belki o şekilde en azından geçirenlere yapmazlar mı acaba diyorumÖğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Çok geçmiş olsun Z zahrada cim miniğin için de çok sevindim covid mi geçirdin ben kaçırmışım , benim de bugün başım çok ağrıyor hafif de boğazım bir de bogazda gidiklanma lve gıcık bir öksürük var nadiren senin belirtilwrin nelerdi gecirdiysen ?Ben Nisan'da atlattım baş ağrısı ile başladı o yüzden şu an çok korkuyorumBenim karantinam bitti ve minişi gördüm çok şükür iyi 10+5 eşek 2 gün ileride 13 mart oldu doğum tarihi. Ben 3 kilo vermişim ama bebek etkilenmemiş şükürler olsun. Eli kolu nasıl oynuyor sıpacıkk zıplıyodu. Progestana gerek yok dedi. Aşı biontech önerdi sürem bitince. İkili test yerine nifty önerdi covid olduğum için fiyat alcam 5 yerden broşür verdi yazarım buralara da veya fiyat alan anlaşan varsa yazsın kızlar bana. Regenesis hariç takviye vermedi bırak dedi kullandıklarımı da prilam bebeğim tabi ona devam
Ben de böyle duymuştum ve yumurtlama takibi ile hamile kaldığım için erkek gibi geliyor ,bir oğlum var ondan çok farklı belirtilerim ama yine de kendimi erkek diye alistiriyorumAskında tam yumurtlama gününe korunmasız şekılde denk gelirse döllenme erkek diğer günlerde olursa kız oluyor bizimkiler hep bakmıştım öyle denk geldi eğer geç yumurtlama olmadıysa benım son zamanlarda düzensizliğim sorundu Buda kız olma olasılığı yüksek biz 5 istiyorduk bekarken kendi kolonimizi kurcaz derdikama dünyanın halide malum istemesekte o sayıya vardık nerdeyse 4 den sonra sıkıntı biraz sezaryen la her seferinde daha ağır oluyor insan son ayları özellikle benım doktorum izne çıkmış eylüle kaldım bende bir kez gittim henüz doktora
Bende de aynı hissiyat var ,oğlum da sizinkiyle yaşıt henüz kardeşi olacağını bilmiyor ama her gün bir erkek kardeşim olsa diye dua ediyor onun da etkisiyle sanırım nhep erkek gibi geliyor sağlıklı ve hayırlı olsun hepimizinkiler ne diyelimYa beni anlatmissin resmen. Oglum 6 yasinda. Bi erkek daha olursa diye millet duasini yolluyo resmenama ben kesin net erkek hissediyorum kac cocugum olursa olsun sanki hic kiz olmayacakmis gibi bi hissiyat var icimde.
Bende aynı durumdayım arkadşaım isal bi nebze azaldı ama mdie krampları canımdan can götürüyor. Doktorum renni verdi mideni rahatlatsın bol bol su dedi.Kızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Ya sorma o sancılar mahvediyor. Bakliyatı zaten hayatımdan çıkardım. Herkes kabız oluyomuş, ben sürekli ishal olunca bir zararı olur mu dedim. Sagol canımBende aynı durumdayım arkadşaım isal bi nebze azaldı ama mdie krampları canımdan can götürüyor. Doktorum renni verdi mideni rahatlatsın bol bol su dedi.
Evet canım aynen ben de senin gibiyim. Benim bir de tüp bebek sürekli diken üstündeyim.Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kalbine bir şey olursa diye benim gibi olan var mı
Cogumuzda olmuştur diye düşünüyorum bende fazlasıyla oldu ,bu yuzden kontrollerime hep erken gittimArkadaşlar merhaba bir şey soracağım bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kalbine bir şey olursa diye benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?