2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kizlar ben bugün kontrole gittim çok şükür her sey yolunda bebeklerin ikisine de kız dedi. bir tanesi bacaklarini acti zaten yandan değil direk gördük öbürünü yandan bakip söyledi ama tabiki 1 ay sonra teyit edicez. hala inanamiyorum cok isterim kiz olmalarini ama olmaz gibi geliyor

Aaaa ikiz mi bebisler . Masallah subhanallh , gostermelerine cok seviniyorum. Insallah benimkide hemen gosterir nasil gidiyor hamilrliginiz ? Ikiz bebek zor mu benim 3.ikiz olacakti birisi düstü malesef

Ya gözünaydın maşallah 2tane cimcime ne tatlı olur.

Aaaa ikiz mi bebisler . Masallah subhanallh , gostermelerine cok seviniyorum. Insallah benimkide hemen gosterir nasil gidiyor hamilrliginiz ? Ikiz bebek zor mu benim 3.ikiz olacakti birisi düstü malesef
sağol canim. bu benim ikinci gebeligim yasadigin durumu ilk gebeliğimde yasadim oglumun ikizi düştü tek bebekle yola devam ettim. bu sefer ikisi de tutundu rabbimin mucizesi. evet tek gebelige göre zor iki kez agir kanama yasadim normalde olmayan tiroit ve kalp problemlerim çıktı bundan sonrasi kolay olur insallah ya da zor olsa da sağlıklı sonuçlansin ona da raziyim

Rabbim ikisinide kucagina almayi nasip etsin insallah birinin düsmesi degisik bir durum oluyor . Digeride gidecekmis gibi insan degisik bir duygu yasiyor. Benim 3 hamileligimde de troit cikti . Sonra geciyor cok sukur kalici degil kolay gecer insallah

ben iki doz sinovacliyim aradan 6 ay gecti bi sefer biontech ol dedi ve hemen ol dedi doktorum bir gebesi yogun bakimdaymis ve çok kötüymüş durumu.
Canım maşallah onlara sağlıkla gelsinler inşallah çevremde ikiz kızlar var benim de hep çok hoşuma gider ,çok sevimli oluyorlar.
Aşı konusunda benim de doktorum biontech ve hemen olabilirsin dedi. 14. Hafta gibi olmayı düşünüyorum ben. Çok korkuyorum çünkü. Sen artık kendinle beraber 3 can taşıyorsun , kolay değil. En iyisini sen bilirsin ama bence de doktorun diyorsa ol Sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Doktor karnını sallayıp uyandırmış ya miniği orda bittim
Ben de şaşırdım, şimdiden uyumaya başlamış maaşallah
Bana idrarda birikip atılan bi antibiyotik verdi, geçti çok şükür. Plasenta ya geçmiyor.
Yaaaaa kıpırtıdan da rahatsız mı olurmuş miniiiik Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin çok hoşuma gitti bu ayrıntı
Aminn, Hiç hareket etmiyordu, baya bi salladı öyle hareket etti, korktum bi an. Hiç uyuyacağını düşünmüyoruz çok minikler ya

ben iki doz sinovacliyim aradan 6 ay gecti bi sefer biontech ol dedi ve hemen ol dedi doktorum bir gebesi yogun bakimdaymis ve çok kötüymüş durumu.
Allah'ım şifa versin, insan ondan da korkuyor işte. Rabbime sığınıyorum
Neden olmasın, benim kızımda 13 haftalık belli olmuştu değişmedi.

Öyle düşünme benim halamın kızı olucaktı 4. Ayda bebeğin kalbi durdu 1 sene sonra tekrar hamile kaldı ve kızı oldu maşallah 8 yaşına girdi şimdilik seninde kızın olur hiç belli olmaz

Merhaba kızlar nasılsınız? Açken tokken sürekli midem bulanıyor. Yemek yiyemiyorum su içemiyorum. Benim gibi 10. Haftada mide bulantısı başlayan oldu mu ? Pazartesi kontrolüm var ama 3 hafta geçti son kontrolden beri bebeğe bişey mi oldu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum

Kızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?

Öğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Ben Nisan da covid oldum aşı olmak istemiyordum zaten,ama bu test olayı canımı sıktı resmen psikolojik baskı oysa asi olmamak da olmak gibi bir tercih bunun da uzun süreceğini düşünmüyorum sağlık sektörüne de büyük yük sonuçta bakalım bir baslasinlar yapmaya devamı nasıl gelecek ayrica antikor testi yaptırıp belki o şekilde en azından geçirenlere yapmazlar mı acaba diyorum
Çok geçmiş olsun Z zahrada cim miniğin için de çok sevindim covid mi geçirdin ben kaçırmışım , benim de bugün başım çok ağrıyor hafif de boğazım bir de bogazda gidiklanma lve gıcık bir öksürük var nadiren senin belirtilwrin nelerdi gecirdiysen ?Ben Nisan'da atlattım baş ağrısı ile başladı o yüzden şu an çok korkuyorum

Ben de böyle duymuştum ve yumurtlama takibi ile hamile kaldığım için erkek gibi geliyor ,bir oğlum var ondan çok farklı belirtilerim ama yine de kendimi erkek diye alistiriyorum
Ya beni anlatmissin resmen. Oglum 6 yasinda. Bi erkek daha olursa diye millet duasini yolluyo resmen ama ben kesin net erkek hissediyorum kac cocugum olursa olsun sanki hic kiz olmayacakmis gibi bi hissiyat var icimde.
Bende de aynı hissiyat var ,oğlum da sizinkiyle yaşıt henüz kardeşi olacağını bilmiyor ama her gün bir erkek kardeşim olsa diye dua ediyor onun da etkisiyle sanırım nhep erkek gibi geliyor sağlıklı ve hayırlı olsun hepimizinkiler ne diyelim

Kızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Bende aynı durumdayım arkadşaım isal bi nebze azaldı ama mdie krampları canımdan can götürüyor. Doktorum renni verdi mideni rahatlatsın bol bol su dedi.

Bende aynı durumdayım arkadşaım isal bi nebze azaldı ama mdie krampları canımdan can götürüyor. Doktorum renni verdi mideni rahatlatsın bol bol su dedi.
Ya sorma o sancılar mahvediyor. Bakliyatı zaten hayatımdan çıkardım. Herkes kabız oluyomuş, ben sürekli ishal olunca bir zararı olur mu dedim. Sagol canım

Kizlar gündüz de yazdım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim surekli tekrar ediyo 2 defa tek dozluk antibiyotik kullandım ama çözüm olmadı başına gelip çaresini bulan var mı?

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kalbine bir şey olursa diye benim gibi olan var mı
Cogumuzda olmuştur diye düşünüyorum bende fazlasıyla oldu ,bu yuzden kontrollerime hep erken gittim ama sonra oyalanacak şeyler buldum boş kalınca sanki daha fazla oluyor .Bir de şöyle düşünüyorum artık olacaksa zaten olacak engel olamayız olumsuz düşünmekten anı kaçırıyoruz ve bu ihtimal de son ana kadar var duadan başka elimizden birşey gelmiyor.Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun miniklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…