2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oyalanacak bişey bana da lazım sayılarla boyama setleri var ondan mı alsam diyorum ama öyle şeyleri çok çabuk bitiriyorum

Çok doğru diyorsunuz olacaksa da bizim elimizde değil böyle düşündüğümde biraz daha rahatlıyorum. Aynı bende siz gibiyim kontrollere erken giderim elimden gelde haftada bir kontrole giderim.

Kizlar gündüz de yazdım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim surekli tekrar ediyo 2 defa tek dozluk antibiyotik kullandım ama çözüm olmadı başına gelip çaresini bulan var mı?
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer artık.Ben yaşamadım ama elma sirkesi normalde faydalı diye biliyorum ve hamilelikte de kullanmanın sakıncası olmadığını okumustum ama en net bilgiyi doktor verir sanirim .

Kizlar gündüz de yazdım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim surekli tekrar ediyo 2 defa tek dozluk antibiyotik kullandım ama çözüm olmadı başına gelip çaresini bulan var mı?
Bir yerde okumuştum bu dönemlerde hassas olduğu için bu tarz enfeksiyonlara daha açık hale geliyormuş bünye. Siz beslenmenize özellikle su içmenize ve kıyafetlerinize dikkat edin ütüleyin.

Kızlar ben den de çok çok açık pembemsi leke geldi, bıgün kabızdım ıkımdım ondan mı ki, şimdi gece gece gitmiyim dedim progestan alıp yattım moralim bozuşdu, inşallah iyidir bebişim
Ayni seyi ikinirksn arkadasimda yasadi. Ikinirken dikkat edin.Doktora git bence ber ihtimale karsi igne serum fln yaparlar.

Oyalanacak bişey bana da lazım sayılarla boyama setleri var ondan mı alsam diyorum ama öyle şeyleri çok çabuk bitiriyorum
Ay ben öyle şeylerden sıkılıyorum evdeki gözüme batan şeyleri(sehpa ,küçük dolap vs.) boyadim o iyi geldi Haftaya da okul açılacak bize fiilen artık sıkılmaya vakit de kalmaz ben öğretmenim oğlum da 1. sınıf yoğun bir tempo bizi bekliyor
Çok doğru diyorsunuz olacaksa da bizim elimizde değil böyle düşündüğümde biraz daha rahatlıyorum. Aynı bende siz gibiyim kontrollere erken giderim elimden gelde haftada bir kontrole giderim.
Doktorum en son sitemli bir şekilde niye erken geldin rutinler aksıyor diyince son randevuyu onun istediği tarihe aldım Pazartesi gideceğim inşallah

Bende kpss mi çalışsam diyorum ama atama ve puanı görünce hevesim kaçıyo

Ya arkadasar canini bebegini seven verecegim ilacin adini not alsin lutfen.Defalarca yazdim. Ilacin adi URİNONVEF. Hicbir yan etkisi olmayan bitkisel bir ilac. Antibiyotik kullanmayin ZARARLIIII!. Benim doktorum onceden antibiyotik veriyodu ama antibiyotigin dusuk yaptirma ihtimali de var. Kadin dogum doktorum en son bu ilaci verdi ben bununla hamile kaldim zaten dedim. Ben kronik idrar yolu enfeksiyonu hastasiyim ve bu ilacla gebeligi devam ettiriyorum. Artik idrarda en ufak bir koku bir yanma oldugunda ya da cok kisinin kullandigi tuvaleti kullandigimda mutlaka bu ilaci iciyorum. Enfeksiyon varken tok karna 2 tane, enfeksiyon yokken 1 tane. Ic camasirinizin agini mutlaka utuleyin ve gunde en az 1 defa camasir degistirin. Ben progestani gunde 3 kez vajinadan kullaniyorum ve her defasinda akinti yapiyo bu yuzden camasirimi tekrar degistiriyorum buna cok dikkat edin.İlaci trendyoldan ucuza alabilirsiniz.

Bende kpss mi çalışsam diyorum ama atama ve puanı görünce hevesim kaçıyo
Hiç öyle düşünmeyin benim kardeşim de Edebiyat öğretmeni 3.yilinda hiç ummadığımiz bir anda memleketimize atandı çok şükür .Belki sizin de bebişin şansına kısmet olur her zaman bir yerden başlamak ya da başladıysanız kaldınız yerden devam etmek iyidir

Ben 2015 mezunuyum hayırlısı bakalım dediğiniz gibi belki bebişin şansına Allah gönlüme göre verir

Öyle düşünme benim halamın kızı olucaktı 4. Ayda bebeğin kalbi durdu 1 sene sonra tekrar hamile kaldı ve kızı oldu maşallah 8 yaşına girdi şimdilik seninde kızın olur hiç belli olmaz
Rabbim yazdıysa neden olmasın. belki gönlüme göre verir herşey nasip

Kızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Bence bi zararı olmaz ama bi yandan sıvı almaya gayret et bebeğe bişey olmasa bile sen çokk halsiz kalırsın. İllaki ilacı vardır doktora bi danış

444 0632 yi arayacagim hafta ici.sikayet hatti imis .bu dayatmanin yasal olmadigini dogru bulmadigimi ve hamile oldugum icin kaygi duydugumu iletecegim

Ben de kronikleşmeye gidem idrar yolu enfeksiyonumu urinonvef ve nioauli yağıyla çözdüm. 2 tane urinonvef , iç çamaşırına da 1 damla yağ o kadar iyi geliyor ki.. gebelikte kullanılabiliyormuş. Antibiyotikten önce deneyebilirsiniz kızlar D Dilek1934 ün dediği gibi

Oyle mi , eyalete gore degisiyor demekki . Her doktor kendi gorüsünü soyluyor bence bu sürecte. Mesela biz aşi olurken emzirmede sıkınti olmaz dediler ama bir arkadasa 3 gün emzirme demisler . Herkes baska birsey soyluyor
Malesef öyle. Doktorun bakış açısı cok önemli. Bizim doktorumuz yapmiyor. Araştırma yok diye kimseyi riske atamam dedi. STIKO da hamileler için önermiyor zaten. Emziren anneler için de önermiyor. Yada 3 gün kuralını uygulayın diyorlar diğer mecburi ilaçlarda olduğu gibi.
Artık Allah a dua etmekten tevekkül etmekten dikkat etmekten yapacak başka durumumuz yok. Benim kreşe giden okula giden çocuğum yok o yüzden aşı olma riskini göze almak istemiyorum. Dışarıya çıkmıyorum kimse ile görüşmüyorum.

Merhaba, geçmiş olsun Ben de 2 hafta önce çok ağır geçirdim e coli üremişti toz içtim ama ayrıyetten evde yapılmış elma sirkesini suyla seyreltip tahâret aldım sürekli çok iyi geldi. Bir de bilerek bir bucuk litrelik suyu yanımda gezdirdim 3 kere doldurdum ne kadar içtiğmi takip etmek için. İnşallah tekrarlamaz su çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…