Evet benimde bir düşük var ondan dolayı korkuyorum inş hayırla sağlıkla kucağımıza alırızEvet canım aynen ben de senin gibiyim. Benim bir de tüp bebek sürekli diken üstündeyim.
Oyalanacak bişey bana da lazımCogumuzda olmuştur diye düşünüyorum bende fazlasıyla oldu ,bu yuzden kontrollerime hep erken gittimama sonra oyalanacak şeyler buldum boş kalınca sanki daha fazla oluyor .Bir de şöyle düşünüyorum artık olacaksa zaten olacak engel olamayız olumsuz düşünmekten anı kaçırıyoruz ve bu ihtimal de son ana kadar var duadan başka elimizden birşey gelmiyor.Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun miniklerimize
Çok doğru diyorsunuz olacaksa da bizim elimizde değil böyle düşündüğümde biraz daha rahatlıyorum. Aynı bende siz gibiyim kontrollere erken giderim elimden gelde haftada bir kontrole giderim.Cogumuzda olmuştur diye düşünüyorum bende fazlasıyla oldu ,bu yuzden kontrollerime hep erken gittimama sonra oyalanacak şeyler buldum boş kalınca sanki daha fazla oluyor .Bir de şöyle düşünüyorum artık olacaksa zaten olacak engel olamayız olumsuz düşünmekten anı kaçırıyoruz ve bu ihtimal de son ana kadar var duadan başka elimizden birşey gelmiyor.Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun miniklerimize
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer artık.Ben yaşamadım ama elma sirkesi normalde faydalı diye biliyorum ve hamilelikte de kullanmanın sakıncası olmadığını okumustum ama en net bilgiyi doktor verir sanirim .Kizlar gündüz de yazdım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim surekli tekrar ediyo 2 defa tek dozluk antibiyotik kullandım ama çözüm olmadı başına gelip çaresini bulan var mı?
Aaa doğru çengel bulmaca falan iyi olurOyalanacak bişey bana da lazımsayılarla boyama setleri var ondan mı alsam diyorum ama öyle şeyleri çok çabuk bitiriyorum
Bir yerde okumuştum bu dönemlerde hassas olduğu için bu tarz enfeksiyonlara daha açık hale geliyormuş bünye. Siz beslenmenize özellikle su içmenize ve kıyafetlerinize dikkat edin ütüleyin.Kizlar gündüz de yazdım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim surekli tekrar ediyo 2 defa tek dozluk antibiyotik kullandım ama çözüm olmadı başına gelip çaresini bulan var mı?
Ayni seyi ikinirksn arkadasimda yasadi. Ikinirken dikkat edin.Doktora git bence ber ihtimale karsi igne serum fln yaparlar.Kızlar ben den de çok çok açık pembemsi leke geldi, bıgün kabızdım ıkımdım ondan mı ki, şimdi gece gece gitmiyim dedim progestan alıp yattım moralim bozuşdu, inşallah iyidir bebişim
Ay ben öyle şeylerden sıkılıyorumOyalanacak bişey bana da lazımsayılarla boyama setleri var ondan mı alsam diyorum ama öyle şeyleri çok çabuk bitiriyorum
Doktorum en son sitemli bir şekilde niye erken geldin rutinler aksıyor diyince son randevuyu onun istediği tarihe aldım Pazartesi gideceğim inşallahÇok doğru diyorsunuz olacaksa da bizim elimizde değil böyle düşündüğümde biraz daha rahatlıyorum. Aynı bende siz gibiyim kontrollere erken giderim elimden gelde haftada bir kontrole giderim.
Bende kpss mi çalışsam diyorum ama atama ve puanı görünce hevesim kaçıyoAy ben öyle şeylerden sıkılıyorumevdeki gözüme batan şeyleri(sehpa ,küçük dolap vs.) boyadim o iyi geldi Haftaya da okul açılacak bize fiilen artık sıkılmaya vakit de kalmaz ben öğretmenim oğlum da 1. sınıf yoğun bir tempo bizi bekliyor
Ya arkadasar canini bebegini seven verecegim ilacin adini not alsin lutfen.Defalarca yazdim. Ilacin adi URİNONVEF. Hicbir yan etkisi olmayan bitkisel bir ilac. Antibiyotik kullanmayin ZARARLIIII!. Benim doktorum onceden antibiyotik veriyodu ama antibiyotigin dusuk yaptirma ihtimali de var. Kadin dogum doktorum en son bu ilaci verdi ben bununla hamile kaldim zaten dedim. Ben kronik idrar yolu enfeksiyonu hastasiyim ve bu ilacla gebeligi devam ettiriyorum. Artik idrarda en ufak bir koku bir yanma oldugunda ya da cok kisinin kullandigi tuvaleti kullandigimda mutlaka bu ilaci iciyorum. Enfeksiyon varken tok karna 2 tane, enfeksiyon yokken 1 tane. Ic camasirinizin agini mutlaka utuleyin ve gunde en az 1 defa camasir degistirin. Ben progestani gunde 3 kez vajinadan kullaniyorum ve her defasinda akinti yapiyo bu yuzden camasirimi tekrar degistiriyorum buna cok dikkat edin.İlaci trendyoldan ucuza alabilirsiniz.Kizlar gündüz de yazdım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim surekli tekrar ediyo 2 defa tek dozluk antibiyotik kullandım ama çözüm olmadı başına gelip çaresini bulan var mı?
Hiç öyle düşünmeyin benim kardeşim de Edebiyat öğretmeni 3.yilinda hiç ummadığımiz bir anda memleketimize atandı çok şükür .Belki sizin de bebişin şansına kısmet olur her zaman bir yerden başlamak ya da başladıysanız kaldınız yerden devam etmek iyidirBende kpss mi çalışsam diyorum ama atama ve puanı görünce hevesim kaçıyo
Ben 2015 mezunuyumHiç öyle düşünmeyin benim kardeşim de Edebiyat öğretmeni 3.yilinda hiç ummadığımiz bir anda memleketimize atandı çok şükür .Belki sizin de bebişin şansına kısmet olur her zaman bir yerden başlamak ya da başladıysanız kaldınız yerden devam etmek iyidir
Kardeşim de 2015 mezunuydu 2019 da atandıBen 2015 mezunuyumhayırlısı bakalım dediğiniz gibi belki bebişin şansına Allah gönlüme göre verir
Aynen bende o durumdayımAmin . Bende senin gibiyimistediklerimin tersi cikiyor die bazen en kotusune hazirlarim olursa ne guzel olmazsa hayal kirikligi olmasin die
Rabbim yazdıysa neden olmasın. belki gönlüme göre verir herşey nasipÖyle düşünme benim halamın kızı olucaktı 4. Ayda bebeğin kalbi durdu 1 sene sonra tekrar hamile kaldı ve kızı oldu maşallah 8 yaşına girdi şimdilik seninde kızın olur hiç belli olmaz
Bence bi zararı olmaz ama bi yandan sıvı almaya gayret et bebeğe bişey olmasa bile sen çokk halsiz kalırsın. İllaki ilacı vardır doktora bi danışKızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
444 0632 yi arayacagim hafta ici.sikayet hatti imis .bu dayatmanin yasal olmadigini dogru bulmadigimi ve hamile oldugum icin kaygi duydugumu iletecegimHaberleşelim onun stresi var ben de de
Biontech bebeğe geçiyor mu acaba, bi çalışma varmı ki bununla ilgili. Geçmiyor kesin desinler gidip yaptıralım. Çok küçükler organları yeni yeni gelişiyor. Strese giriyorum valla
Ben de kronikleşmeye gidem idrar yolu enfeksiyonumu urinonvef ve nioauli yağıyla çözdüm. 2 tane urinonvef , iç çamaşırına da 1 damla yağ o kadar iyi geliyor ki.. gebelikte kullanılabiliyormuş. Antibiyotikten önce deneyebilirsiniz kızlar D Dilek1934 ün dediği gibiYa arkadasar canini bebegini seven verecegim ilacin adini not alsin lutfen.Defalarca yazdim. Ilacin adi URİNONVEF. Hicbir yan etkisi olmayan bitkisel bir ilac. Antibiyotik kullanmayin ZARARLIIII!. Benim doktorum onceden antibiyotik veriyodu ama antibiyotigin dusuk yaptirma ihtimali de var. Kadin dogum doktorum en son bu ilaci verdi ben bununla hamile kaldim zaten dedim. Ben kronik idrar yolu enfeksiyonu hastasiyim ve bu ilacla gebeligi devam ettiriyorum. Artik idrarda en ufak bir koku bir yanma oldugunda ya da cok kisinin kullandigi tuvaleti kullandigimda mutlaka bu ilaci iciyorum. Enfeksiyon varken tok karna 2 tane, enfeksiyon yokken 1 tane. Ic camasirinizin agini mutlaka utuleyin ve gunde en az 1 defa camasir degistirin. Ben progestani gunde 3 kez vajinadan kullaniyorum ve her defasinda akinti yapiyo bu yuzden camasirimi tekrar degistiriyorum buna cok dikkat edin.İlaci trendyoldan ucuza alabilirsiniz.
Malesef öyle. Doktorun bakış açısı cok önemli. Bizim doktorumuz yapmiyor. Araştırma yok diye kimseyi riske atamam dedi. STIKO da hamileler için önermiyor zaten. Emziren anneler için de önermiyor. Yada 3 gün kuralını uygulayın diyorlar diğer mecburi ilaçlarda olduğu gibi.Oyle mi , eyalete gore degisiyor demekki . Her doktor kendi gorüsünü soyluyor bence bu sürecte. Mesela biz aşi olurken emzirmede sıkınti olmaz dediler ama bir arkadasa 3 gün emzirme demisler . Herkes baska birsey soyluyor
Merhaba, geçmiş olsunKizlar gündüz de yazdım idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim surekli tekrar ediyo 2 defa tek dozluk antibiyotik kullandım ama çözüm olmadı başına gelip çaresini bulan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?