2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim hem krese giden hem okula giden cocugum var , hemde calisiyorum. Cok fazla insan goruyorum . Hamile oldugumu bilmedigim icin hasta olmayalim yoksa cocuklara bakamam diye oldum aşiyi. Cok düsünmedik açikcasi yoksa asla olmazdim eltimler hasta oldular 15 gün atesli yattilar ve gercekten dayanilmayacak bir hastalik diyordu. Hemde virüsü kapinca da ne hastalik kalacak belli degil diyorlar . Allah sonumuzu hayir etsin. Burda bir hamile arkadas doktor da calisiyordu , virus kapmamak icin hemen izne ayrildi ve evde dururken virus olmuslar nasip galiba bilemiyorum. Insallah bu zamanlari atlatiriz artik

Kızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Merhaba, ben aynı durumdayım kızımda 9 ay ishaldim doktor reflor veriyordu yoğurda katıp yiyordum ama çok faydası olmuyordu kan ilacı da ayrıyetten ishal yapıyordu ama bebeğime bir zararı olmamıştı. Şuanki gebeliğimde aynı şekilde ama çok zor bir durum halsiz kalmak.. bol su içmek önemli allah yardım etsin

evde kendimi izole edebilsem ben de aşı olmazdim ama hem cocugum okula gidiyor hem eşim her gün bir sürü insanla temas edecegi bir işte. özellikle son aylarda ikiz gebelikte korona oldugumu hayal bile edemiyorum. gecen hafta hayatimda ilk kez gripten iki gün yatağa düştüm. bagisikligim cok güçlüdür normalde ama hamilelik bunu baskiliyor maalesef

Allah yardimcimiz olsun ya , en erken ben oldum galiba , bakalim ne olacak . Gercekten cok zor bir sürec. Doktorlara güvenmemiz gerekiyor ama daha doktorlar bile net bir karara varmis degil . Simdi ben hem emziriyordum o kizima etki etme olasiligi var hem hamileymisim ona gecme ihtimali ne kotu bir zamanda olmusum. Insallah bir sıkınti yaşamayiz

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kalbine bir şey olursa diye benim gibi olan var mı
Bende de çok sık oluyor aslında. Ama bu aylarda Allah korusun bebeğe bişey oluyor olsa, o an görse bile müdahale edemiyorlar. Kanama bile olsa iğne yapıp eve yolluyor, başka bişey yok.. Yani eğer nasipse sapasağlam doğacak değilse profesörler o an müdahale etse bile çare olamaz. Emanetlerimizi sırtımıza yük etmeyelim, sahibine teslim edelim içimiz de bebeğimiz de huzurlu olsun inşallah.

Sonunda beni anlayan biri cikti URİNONVEF her hamilenin cantasindan eksik etmemesi gereken bitkisel br ilac. Enfeksiyonunuz yoksa bile alin dursun illaki oluyo o enfeksiyon gunun birinde.

Ya ben doymuyorum bugün böyle olan var mı?? Kendimi hürrem sultan gibi hissediyorum Sürekli açım yediğim yetmiyo sanki

Ben birazda çocukla tek başıma doğu çıkarsa naparım diye de korkuyorum yanıma gelebilecek kimse yok

Ya ben doymuyorum bugün böyle olan var mı?? Kendimi hürrem sultan gibi hissediyorum Sürekli açım yediğim yetmiyo sanki
Hayırlısı olsun inşallah ben de öyleyim canım da sürekli birşeyler istiyor bir eksi bir tatlı anlamadım gitti ama yiyince de bulantım oluyor eskisi kadar olmasa da

Bana da eş dost cinsiyet belli mi diye soruyor daha da hic bir hamileye cinsiyeti belli mi diye sormam... Hic ama hic önemli degil ki.. Bebis zibinlarina takımlarına bakiyorum kizlar icin muhtesem renkli civil cıvıl ürünler var aşık oluyorum sonra erkekler icin cool sevimli bir ton guzel sey görüyorum içim gidiyor.. Hic ama hic farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun... Şuan hepsi hayal gibi onceligim midem ve bulantilari..

Birde camasirlarim iyice sıkıyor artık. Iki takim ic camasiri aldim lcw dan normal beden 2xl ve pentiden hamile camasiri denicem bakalim nasıl olacaklar.. Hamilelik ile ilgili ilaclar disindaki ilk alisverisim

Kötüyü dusunmemeye çalışıyorum. Olumsuz ornekleri okumamak gözümüz kacmissa güzel ve mutlu ornekleride okuyup dengelemek lazim... Aklimin bir yerinde hep var ama uzak durmaya çalışıyorum. Rabbimin elinde hersey varsa nasibimiz guzel Günler göreceğiz insallah

3 hafta sonrasina cagirmisti en son doktor kac zamandir bebisten haberim yok cok cok özledim... An itibariyle 1. Trimestirim bitti... Allahim bulantilarim da bitsin aminnnnn

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kalbine bir şey olursa diye benim gibi olan var mı
Bennnn 7 / 24 öyleyim bende bide panik atak ve anksiyete var dahada pimpirikliyim sürekli kaygılıyım

Evet bende senin tavsiyenle kullanmaya başladım canım memnunum çok şükür

Canım 1.trimesterin bitmesi için 13.haftayı doldurmak lazım daha erken senin için

Eklentiler

• IMG_20210822_080048.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ya sadece ben de mi oluyor yoksa sizdede var mı hergün hafifte olsa baş ağrısı var ben de kafamın tam arkasında mesela sol tarafımda hafif yanma tarzı başlıyor sonra o baş ağrısına dönüşüyor tek taraflı bazende aşırı şiddetli olur bir gün boyunca geçmiyor işin en saçma tarafı durup dururken başlıyor çok can sıkıcı bir durum sizdede oluyor mu ? Acaba kötü birşey mi var beynimde diye düşünüyorum bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var çok takarım böyle şeyleri

Bendede var cnm bazen ilaç alacak kadar oluyor bEnde sızı gibi normalde başı ağrıyan bir insan değilim ama gebelikte oluyormuş normalmiş

2 gundur sanki enseme dogru bi agri varmis gibi uyanıyorum bende. Basım agriyo heralde diyorum ama geciyor canım

Kızlar bu arada burda daha kendimizi motive edicek şeyler konussak, olumsuz tarafların haricinde. Dün gece 4 te uykum kaçtı ve buraya girdim. Yazılanlardan öyle çok etkilenmişim ki çok kötü bir ruya gördüm. Ya da sen girme okuma da diyebilirsiniz tabi. Ben en iyisi buralardan biraz uzaklaşıyım çünkü bana kötü gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…