Benim hem krese giden hem okula giden cocugum var , hemde calisiyorum. Cok fazla insan goruyorum . Hamile oldugumu bilmedigim icin hasta olmayalim yoksa cocuklara bakamam diye oldum aşiyi. Cok düsünmedik açikcasi yoksa asla olmazdimMalesef öyle. Doktorun bakış açısı cok önemli. Bizim doktorumuz yapmiyor. Araştırma yok diye kimseyi riske atamam dedi. STIKO da hamileler için önermiyor zaten. Emziren anneler için de önermiyor. Yada 3 gün kuralını uygulayın diyorlar diğer mecburi ilaçlarda olduğu gibi.
Artık Allah a dua etmekten tevekkül etmekten dikkat etmekten yapacak başka durumumuz yok. Benim kreşe giden okula giden çocuğum yok o yüzden aşı olma riskini göze almak istemiyorum. Dışarıya çıkmıyorum kimse ile görüşmüyorum.
Merhaba, ben aynı durumdayım kızımda 9 ay ishaldim doktor reflor veriyordu yoğurda katıp yiyordum ama çok faydası olmuyordu kan ilacı da ayrıyetten ishal yapıyordu ama bebeğime bir zararı olmamıştı. Şuanki gebeliğimde aynı şekilde ama çok zor bir durum halsiz kalmak.. bol su içmek önemliKızlar çok fazla ishal olmanın bebege bir zararı olur mu sizce? Çok ishal çıkıyorum. Böyle olan var mı aranızda?
Allah yardimcimiz olsun ya , en erken ben oldum galiba , bakalim ne olacak . Gercekten cok zor bir sürec. Doktorlara güvenmemiz gerekiyor ama daha doktorlar bile net bir karara varmis degil . Simdi ben hem emziriyordum o kizima etki etme olasiligi var hem hamileymisim ona gecme ihtimalievde kendimi izole edebilsem ben de aşı olmazdim ama hem cocugum okula gidiyor hem eşim her gün bir sürü insanla temas edecegi bir işte. özellikle son aylarda ikiz gebelikte korona oldugumu hayal bile edemiyorum. gecen hafta hayatimda ilk kez gripten iki gün yatağa düştüm. bagisikligim cok güçlüdür normalde ama hamilelik bunu baskiliyor maalesef
Ben birazda çocukla tek başıma doğu çıkarsa naparım diye de korkuyorum yanıma gelebilecek kimse yokKardeşim de 2015 mezunuydu 2019 da atandıhakkınızda hayırlısı inşallah ve bekleyen herkesin de
Tamam ben de arayayım444 0632 yi arayacagim hafta ici.sikayet hatti imis .bu dayatmanin yasal olmadigini dogru bulmadigimi ve hamile oldugum icin kaygi duydugumu iletecegim
Bende de çok sık oluyor aslında. Ama bu aylarda Allah korusun bebeğe bişey oluyor olsa, o an görse bile müdahale edemiyorlar. Kanama bile olsa iğne yapıp eve yolluyor, başka bişey yok.. Yani eğer nasipse sapasağlam doğacak değilse profesörler o an müdahale etse bile çare olamaz.Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kalbine bir şey olursa diye benim gibi olan var mı
Sonunda beni anlayan biri cikti
Ben birazda çocukla tek başıma doğu çıkarsa naparım diye de korkuyorum yanıma gelebilecek kimse yok
Hayırlısı olsun inşallahYa ben doymuyorum bugün böyle olan var mı?? Kendimi hürrem sultan gibi hissediyorumSürekli açım yediğim yetmiyo sanki
Bennnn 7 / 24 öyleyim bende bide panik atak ve anksiyete var dahada pimpirikliyim sürekli kaygılıyımArkadaşlar merhaba bir şey soracağım bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kalbine bir şey olursa diye benim gibi olan var mı
Evet bende senin tavsiyenle kullanmaya başladım canım memnunum çok şükürYa arkadasar canini bebegini seven verecegim ilacin adini not alsin lutfen.Defalarca yazdim. Ilacin adi URİNONVEF. Hicbir yan etkisi olmayan bitkisel bir ilac. Antibiyotik kullanmayin ZARARLIIII!. Benim doktorum onceden antibiyotik veriyodu ama antibiyotigin dusuk yaptirma ihtimali de var. Kadin dogum doktorum en son bu ilaci verdi ben bununla hamile kaldim zaten dedim. Ben kronik idrar yolu enfeksiyonu hastasiyim ve bu ilacla gebeligi devam ettiriyorum. Artik idrarda en ufak bir koku bir yanma oldugunda ya da cok kisinin kullandigi tuvaleti kullandigimda mutlaka bu ilaci iciyorum. Enfeksiyon varken tok karna 2 tane, enfeksiyon yokken 1 tane. Ic camasirinizin agini mutlaka utuleyin ve gunde en az 1 defa camasir degistirin. Ben progestani gunde 3 kez vajinadan kullaniyorum ve her defasinda akinti yapiyo bu yuzden camasirimi tekrar degistiriyorum buna cok dikkat edin.İlaci trendyoldan ucuza alabilirsiniz.
Canım 1.trimesterin bitmesi için 13.haftayı doldurmak lazım daha erken senin içinBana da eş dost cinsiyet belli mi diye soruyor daha da hic bir hamileye cinsiyeti belli mi diye sormam... Hic ama hic önemli degil ki.. Bebis zibinlarina takımlarına bakiyorum kizlar icin muhtesem renkli civil cıvıl ürünler var aşık oluyorum sonra erkekler icin cool sevimli bir ton guzel sey görüyorum içim gidiyor.. Hic ama hic farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun... Şuan hepsi hayal gibi onceligim midem ve bulantilari..
Birde camasirlarim iyice sıkıyor artık. Iki takim ic camasiri aldim lcw dan normal beden 2xl ve pentiden hamile camasiri denicem bakalim nasıl olacaklar.. Hamilelik ile ilgili ilaclar disindaki ilk alisverisim
Kötüyü dusunmemeye çalışıyorum. Olumsuz ornekleri okumamak gözümüz kacmissa güzel ve mutlu ornekleride okuyup dengelemek lazim... Aklimin bir yerinde hep var ama uzak durmaya çalışıyorum. Rabbimin elinde hersey varsa nasibimiz guzel Günler göreceğiz insallah
3 hafta sonrasina cagirmisti en son doktor kac zamandir bebisten haberim yok cok cok özledim... An itibariyle 1. Trimestirim bitti... Allahim bulantilarim da bitsin aminnnnn
Bendede var cnm bazen ilaç alacak kadar oluyor bEnde sızı gibi normalde başı ağrıyan bir insan değilim ama gebelikte oluyormuş normalmişKızlar ya sadece ben de mi oluyor yoksa sizdede var mı hergün hafifte olsa baş ağrısı var ben de kafamın tam arkasında mesela sol tarafımda hafif yanma tarzı başlıyor sonra o baş ağrısına dönüşüyor tek taraflı bazende aşırı şiddetli olur bir gün boyunca geçmiyor işin en saçma tarafı durup dururken başlıyor çok can sıkıcı bir durum sizdede oluyor mu ?Acaba kötü birşey mi var beynimde diye düşünüyorum bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var çok takarım böyle şeyleri
2 gundur sanki enseme dogru bi agri varmis gibi uyanıyorum bende. Basım agriyo heralde diyorum ama geciyor canımKızlar ya sadece ben de mi oluyor yoksa sizdede var mı hergün hafifte olsa baş ağrısı var ben de kafamın tam arkasında mesela sol tarafımda hafif yanma tarzı başlıyor sonra o baş ağrısına dönüşüyor tek taraflı bazende aşırı şiddetli olur bir gün boyunca geçmiyor işin en saçma tarafı durup dururken başlıyor çok can sıkıcı bir durum sizdede oluyor mu ?Acaba kötü birşey mi var beynimde diye düşünüyorum bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var çok takarım böyle şeyleri
Teşekkürler fakat 470 sayfa tek tek okuyamayacagim icin sormustum.önceki yazdıklarıma bakarsan 4 yerden fiyat alıp yazdım yardımcı olur belki
Profilime tıklayıp son mesajlarımdan görebiliyorsun aklında olsun. 3100 en uygun 3700 en pahalı fiyay aldım 4 yerden isimleri ezberimde değil.Teşekkürler fakat 470 sayfa tek tek okuyamayacagim icin sormustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?