Bizim yapmıyorlar tavsiye de etmiyorlar.Canim ben Almanyada yasiyorum ama burda yapiyorlar hamileleresadece soyluyorsun hamile oldugunu yada emziriyorsan emzirdigini.
Öyleymiş bugün doktorda öyle dediBağırsak hareketleri onlar canım
Öylwmi ben de bugün doktora almanyada yapmıyorlarmış demiştimCanim ben Almanyada yasiyorum ama burda yapiyorlar hamileleresadece soyluyorsun hamile oldugunu yada emziriyorsan emzirdigini.
Öyle tabiki hemen oluyor ben oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde hastane çıkışını falan almıştım sadece.. sonradan kızımı ögrenince ona da bi hastane çıkışı almak istedim heves işteBaşınız sağ olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.
Ben de hep böyle şeylerden korkarım. İlk kızım için doğuma kadar alışveriş yapmadim. Sadece siparis verdim eve gelmedi beklettim.
Atalarımızın bir sözü varya doğmamış bebeğe don biçilmez diye.
Bu sefer de kısmet olursa hiç bir hazırlık yapmayacağım. Son ana kadar bekleyeceğim. Yeterki sağlıklı sıhhatli doğsun kuzularimiz inşallah.
Dünya malı iki günde yapılıyor.
Öyle tabiki rabbim den hayırlısı hani birşey çok isteyince olmaz ya o yüzden erkek gibime geliyor. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin o bana yeter. Acısını göstermesin yeterkiRabbim gönlünüze göre versin . Insallah kimse yaşamaz o aciyizor bir sürec olmus sizin icin. Ama bir kere olmus neden tekrar olmasin. Olumsuz hic düsünmemek gerekiyor. Siz hep guzel düsünün. Allahtan ümit kesilmez. Simdi bir oglunuz daha olur belki ama daha ileride bir kizin olabilir Allah gönlündekini hakkinda hayirli eylesin insallh
Amin inşallah en önemlisi sağlık ve annesine babasına vatana millete hayırlı evlat olsunlarRabbim hayırlısını versin tabi ama kız evlat her annenin hayalidir heralde helede oglu tadmış olanlarım. Rabbim buna ömür versin insaAllah canim rabbim isterse olur biz ona sıgınalim mevlam neylerse güzel eyler. Yine erkek olursada diycezki bizim icin hayırli olan buymus demekki. Benimde 2. Ogluma once kiz dediler sonra erkek dediler hani kiz densede emin olamam sanki rabbim saglikli saliha kiz evlatlwr versin her istiyene. Erkek istiyene salih erkek evlat versin. Gayemiz cenneti kazanıcak kul yetiştirmek bu fani dünyada. Rabbim hayır kapılarını açsın bizlere.
Günlerimiz aynı bakalım sizinki göstericek miAyy vala doktor gününü iple cekiyorum vakit hic gecmiyo sankihaftaya cumartesi gidicez bizde, hem ikili test hemde cinsiyet bakalım gosterirse benim bidikim
Doktor karnını sallayıp uyandırmış ya miniği orda bittimÖyleymiş bugün doktorda öyle dedi
Öylwmi ben de bugün doktora almanyada yapmıyorlarmış demiştimdoktorum sağlık bakanlığı 3 aydan sonra öneriyor istersen yaptır sana kalmış dedi. Bişey olur olmaz net birşey diyemem dedi.
Leke den dolayı bugün doktora gittim, çok şükür bi sorun yokmuş, ama bebek uyuyormuş karnımı salladı uyandırdı.
11+4 olduk bugün. Ense 1.1, burun kemiği iyi dedi. Yüzde 70 sağlıklı dedi.
İkili yi anlattı, nifty 3 bin küsürmüş. Ama kesin öğrenmek istiyorsan en kesini amniyosentez dedi.
Ben hiç birini yaptırmadım.
Cinsiyeti pek göremedi ama erkek gibi biraz çıkıntı var dedi, bi dahaki gelişinde netleşir kesin gibi düşünme dedi.
Bana da erkek çok uzak geliyor. 1 kızım var, 4 kız kardeşiz ablamların hep kızı var. Erkek bebek görmeyeli 20 sene oluyor
Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat versin.
Kızım kız olsun elbise giydircem, erkekler pembe giymez elbise giymez ki diyor
Aminn ecmainAmin inşallah en önemlisi sağlık ve annesine babasına vatana millete hayırlı evlat olsunlar
Bende yapıyorum onu hareketini hissetmek istiyorum ama olmayacağını da biliyorumBenim gibi uzanınca eli karnında olan var mı tam bebişimin olduğu yerde elim istemsizce oraya dokunmak istiyorum hep bi hareket bekliyor insan daha çook erken zaman geçsede biraz kıpraşmaları hissetsem diye gün sayıyorum
Bana da öyle geldiDoktorun da kafasi karişik galibasen gidebiliyorsan 2 hafta sonra tekrar git bakalim ne diyecek
Ben de öyleyim hep okşuyorum karnımıBenim gibi uzanınca eli karnında olan var mı tam bebişimin olduğu yerde elim istemsizce oraya dokunmak istiyorum hep bi hareket bekliyor insan daha çook erken zaman geçsede biraz kıpraşmaları hissetsem diye gün sayıyorum
Yaaaaa kıpırtıdan da rahatsız mı olurmuş miniiiikÖyleymiş bugün doktorda öyle dedi
Öylwmi ben de bugün doktora almanyada yapmıyorlarmış demiştimdoktorum sağlık bakanlığı 3 aydan sonra öneriyor istersen yaptır sana kalmış dedi. Bişey olur olmaz net birşey diyemem dedi.
Leke den dolayı bugün doktora gittim, çok şükür bi sorun yokmuş, ama bebek uyuyormuş karnımı salladı uyandırdı.
İkili yi anlattı, nifty 3 bin küsürmüş. Ama kesin öğrenmek istiyorsan en kesini amniyosentez dedi.
Cinsiyeti pek göremedi ama erkek gibi biraz çıkıntı var dedi, bi dahaki gelişinde netleşir kesin gibi düşünme dedi.
Bana da erkek çok uzak geliyor. 1 kızım var, 4 kız kardeşiz ablamların hep kızı var. Erkek bebek görmeyeli 20 sene oluyor
Oyle mi , eyalete gore degisiyor demekki . Her doktor kendi gorüsünü soyluyor bence bu sürecte. Mesela biz aşi olurken emzirmede sıkınti olmaz dediler ama bir arkadasa 3 gün emzirme demisler . Herkes baska birsey soyluyorBizim yapmıyorlar tavsiye de etmiyorlar.
Amin . Bende senin gibiyimÖyle tabiki rabbim den hayırlısı hani birşey çok isteyince olmaz ya o yüzden erkek gibime geliyor. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin o bana yeter. Acısını göstermesin yeterki
Benim tanidigim kisileden olanlar oldu ama arkadas oyle deyince bir tereddut ettim . Doktora gidince tekrar soracagim. Ben zaten hamile oldugumu bilmeden oldum. Emziriyordum sadece onu işaretledim. Doktor bu kadar erken olan yok takibe alacagiz dedi .Öyleymiş bugün doktorda öyle dedi
ben iki doz sinovacliyim aradan 6 ay gecti bi sefer biontech ol dedi ve hemen ol dedi doktorumKızlar bu arada doktorum bu gittiğimde biontech ol dedi. Hatta artık olabilirsin dedi. 3 hafta önce gittiğimde sinovac ol biontech mrna aşısı olduğundan emin değilim demişti. 3 haftada ne değişti bilmiyorum.
Ben cinsiyeti kız dedi diye pembe bulutların arasındaydım o arakapıdan çıktık eve geldik. Bi oturdum düşündüm. Cinsiyete %60 dedi , değişirse üzülme dedi. Sinovac derken biontech ol dedi. Şimdi hepsi kafamda soru işareti ben hiç bişey sormadan gelmişim resmen. Hoş ben zaten biontech olmak istiyordum ,danıştığım proflar biontech demişti ama doktorumun bu 3 haftada fikri neden nasıl değişti merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?