2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bağırsak hareketleri onlar canım
Öyleymiş bugün doktorda öyle dedi
Canim ben Almanyada yasiyorum ama burda yapiyorlar hamilelere sadece soyluyorsun hamile oldugunu yada emziriyorsan emzirdigini.
Öylwmi ben de bugün doktora almanyada yapmıyorlarmış demiştim doktorum sağlık bakanlığı 3 aydan sonra öneriyor istersen yaptır sana kalmış dedi. Bişey olur olmaz net birşey diyemem dedi.

Leke den dolayı bugün doktora gittim, çok şükür bi sorun yokmuş, ama bebek uyuyormuş karnımı salladı uyandırdı.
11+4 olduk bugün. Ense 1.1, burun kemiği iyi dedi. Yüzde 70 sağlıklı dedi.
İkili yi anlattı, nifty 3 bin küsürmüş. Ama kesin öğrenmek istiyorsan en kesini amniyosentez dedi.
Ben hiç birini yaptırmadım.
Cinsiyeti pek göremedi ama erkek gibi biraz çıkıntı var dedi, bi dahaki gelişinde netleşir kesin gibi düşünme dedi.
Bana da erkek çok uzak geliyor. 1 kızım var, 4 kız kardeşiz ablamların hep kızı var. Erkek bebek görmeyeli 20 sene oluyor
Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat versin.
Kızım kız olsun elbise giydircem, erkekler pembe giymez elbise giymez ki diyor

Öyle tabiki hemen oluyor ben oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde hastane çıkışını falan almıştım sadece.. sonradan kızımı ögrenince ona da bi hastane çıkışı almak istedim heves işte

Öyle tabiki rabbim den hayırlısı hani birşey çok isteyince olmaz ya o yüzden erkek gibime geliyor. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin o bana yeter. Acısını göstermesin yeterki

Amin inşallah en önemlisi sağlık ve annesine babasına vatana millete hayırlı evlat olsunlar

Doktor karnını sallayıp uyandırmış ya miniği orda bittim

Bende yapıyorum onu hareketini hissetmek istiyorum ama olmayacağını da biliyorum

Arkadaşlar merhaba idrar yolu enfeksiyonuyla başım fena halde dertte. 2 defa toz kullandım uromisin ve monurol. Ancak sürekli tekrar ediyo bulantidan dolayı çok su içemiyorum hijyene çok dikkat ediyorum yine de haftada bir tekrar ediyo bu durumda olan var mı ne yapabilirim? Bu tozları kullanmak böyle sürekli olursa bebeğim zarar görür mü

Yaaaaa kıpırtıdan da rahatsız mı olurmuş miniiiik Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin çok hoşuma gitti bu ayrıntı

Bizim yapmıyorlar tavsiye de etmiyorlar.
Oyle mi , eyalete gore degisiyor demekki . Her doktor kendi gorüsünü soyluyor bence bu sürecte. Mesela biz aşi olurken emzirmede sıkınti olmaz dediler ama bir arkadasa 3 gün emzirme demisler . Herkes baska birsey soyluyor

Öyle tabiki rabbim den hayırlısı hani birşey çok isteyince olmaz ya o yüzden erkek gibime geliyor. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin o bana yeter. Acısını göstermesin yeterki
Amin . Bende senin gibiyim istediklerimin tersi cikiyor die bazen en kotusune hazirlarim olursa ne guzel olmazsa hayal kirikligi olmasin die

Benim tanidigim kisileden olanlar oldu ama arkadas oyle deyince bir tereddut ettim . Doktora gidince tekrar soracagim. Ben zaten hamile oldugumu bilmeden oldum. Emziriyordum sadece onu işaretledim. Doktor bu kadar erken olan yok takibe alacagiz dedi .

ben iki doz sinovacliyim aradan 6 ay gecti bi sefer biontech ol dedi ve hemen ol dedi doktorum bir gebesi yogun bakimdaymis ve çok kötüymüş durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…