2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçen benim de oldu. Hamd olsun hersey yolundaydı. Sizde de kesin yolundadır. Kanama yoksa sıkıntı yapmayın gece gece. Sabah olsun hala kafanızda kalırsa yine gidin derim ben.
İnşallah rabbim esirgesin bişey yoktur.
Sabah Allah tan cumartesi, doktor hastanede olur. Zaten pazartesi randevum vardı. Yarın gidicem inşallah. Bana dua edin.

Allah kolaylık versin. Benim de eşim oldu. Bizede daha önce sıra gelmemişti. Ben de o yüzden olamadım.
Bence bakanlığa dilekçe yazmak lazım. Hamillere ya özel test yeri açılsın yada eve gelsin test yapsınlar bir zahmet.

Aaaa gercekten cok garip bizde benim 3 kiz eltimin 3 kiz hep kiz yani evet kiz annesinin dostu oluyor gercekten. Ama Rabbimden gelene raziyiz tabi , dedigin gibi hayirli kul olsunlar yeter
Demekki buda bi imtihan yada ben kız yetistiremiycem belki ne biliyim. Hayırlı kul olsun diye dua ediyoruz boyle oluyorsa vardır bir hayır ama gönlüm kızdan yana bakalım rabbim neyi nasip etmis.

Demekki buda bi imtihan yada ben kız yetistiremiycem belki ne biliyim. Hayırlı kul olsun diye dua ediyoruz boyle oluyorsa vardır bir hayır ama gönlüm kızdan yana bakalım rabbim neyi nasip etmis.
Rabbim sana da hayirli cok guzel , şirin bir kiz nasip eder insallah canim

eger oyle bir yasal.acik varsa haberleselimmi. bende yaptirmak istemiyorum ogretmenim.cok uzgunum bu durumda kalmaktan
Bazı iller resmi yazıyı okullara göndermeye başlamış. Aşı olana ve 1.doz aşıyı olup 2.doz için randevu alana pcr testi zorunluluğu yok. Onun dışındakiler 2 günde bir pcr testi yaptıracak hamileler ile ilgili tek bir madde yok.

Merhaba herkese bu hafta doktora gitmem gerekiyor normalde ama iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum cinsiyeti de görebilirİz diye

Aynı durum bende de var canım hiç kızım olamaz gibi gelıyor. Benim ki biraz travma hamileyken cinsiyet kız dendi o zamanlar hiç önemli değildi kız veya erkek olması. Kız deyince kendimi adepte ettim pembe kıyafetler aldım ama maalesef 20. Haftada kaybettim kızımı şimdi çok isterim kızım olsun acım dinsin ama olmaz sanıyorum. Artık farketmez sağlıklı olsunda ne olursa başımın üstüne.. Kız olursa çok çok mutlu olurum o ayrı ama sağ salim kucağına almak sağlıklı olması en önemlisi 1 tane oğlum var oda erkek olsun istiyor allahtan hayırlısı

Başınız sağ olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.
Ben de hep böyle şeylerden korkarım. İlk kızım için doğuma kadar alışveriş yapmadim. Sadece siparis verdim eve gelmedi beklettim.
Atalarımızın bir sözü varya doğmamış bebeğe don biçilmez diye.
Bu sefer de kısmet olursa hiç bir hazırlık yapmayacağım. Son ana kadar bekleyeceğim. Yeterki sağlıklı sıhhatli doğsun kuzularimiz inşallah.
Dünya malı iki günde yapılıyor.

Rabbim gönlünüze göre versin . Insallah kimse yaşamaz o aciyizor bir sürec olmus sizin icin. Ama bir kere olmus neden tekrar olmasin. Olumsuz hic düsünmemek gerekiyor. Siz hep guzel düsünün. Allahtan ümit kesilmez. Simdi bir oglunuz daha olur belki ama daha ileride bir kizin olabilir Allah gönlündekini hakkinda hayirli eylesin insallh

Rabbim hayırlısını versin tabi ama kız evlat her annenin hayalidir heralde helede oglu tadmış olanlarım. Rabbim buna ömür versin insaAllah canim rabbim isterse olur biz ona sıgınalim mevlam neylerse güzel eyler. Yine erkek olursada diycezki bizim icin hayırli olan buymus demekki. Benimde 2. Ogluma once kiz dediler sonra erkek dediler hani kiz densede emin olamam sanki rabbim saglikli saliha kiz evlatlwr versin her istiyene. Erkek istiyene salih erkek evlat versin. Gayemiz cenneti kazanıcak kul yetiştirmek bu fani dünyada. Rabbim hayır kapılarını açsın bizlere.

Doktorun da kafasi karişik galiba sen gidebiliyorsan 2 hafta sonra tekrar git bakalim ne diyecek

Canim ben Almanyada yasiyorum ama burda yapiyorlar hamilelere sadece soyluyorsun hamile oldugunu yada emziriyorsan emzirdigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…