İnşallah rabbim esirgesin bişey yoktur.Geçen benim de oldu. Hamd olsun hersey yolundaydı. Sizde de kesin yolundadır. Kanama yoksa sıkıntı yapmayın gece gece. Sabah olsun hala kafanızda kalırsa yine gidin derim ben.
Allah kolaylık versin. Benim de eşim oldu. Bizede daha önce sıra gelmemişti. Ben de o yüzden olamadım.Aynen ben de öyle düşünüyorum. Eşim 2 doz oldu biontech. Ben hiç birini olamadım sura gelmedi önce, sonra hameliliği öğrendim. Şimdi pcr yaptırmak ayrı eziyet, aşı desen ayrı muamma. Olmazsa ilerleyen haftalarda sinovac mı olsam diyorun
Dualarımız seninle içini ferah tut.İnşallah rabbim esirgesin bişey yoktur.
Sabah Allah tan cumartesi, doktor hastanede olur. Zaten pazartesi randevum vardı. Yarın gidicem inşallah. Bana dua edin.
Allah razı olsun.Dualarımız seninle içini ferah tut.
Bağırsak hareketleri onlar canımAllah razı olsun.
Birde karnınızda bi hareketlenme hissediyor musunuz?
Benim göbeğimin sol tarafında oluyor bazen, bebek çok aşağıda sonuçtabu ne ki acaba, damar gibi atmıyorda kayıyor içinde bişey
Demekki buda bi imtihan yada ben kız yetistiremiycem belki ne biliyim. Hayırlı kul olsun diye dua ediyoruz boyle oluyorsa vardır bir hayır ama gönlüm kızdan yana bakalım rabbim neyi nasip etmis.Aaaa gercekten cok garipbizde benim 3 kiz eltimin 3 kiz hep kiz yani evet kiz annesinin dostu oluyor gercekten. Ama Rabbimden gelene raziyiz tabi , dedigin gibi hayirli kul olsunlar yeter
Rabbim sana da hayirli cok guzel , şirin bir kiz nasip eder insallah canimDemekki buda bi imtihan yada ben kız yetistiremiycem belki ne biliyim. Hayırlı kul olsun diye dua ediyoruz boyle oluyorsa vardır bir hayır ama gönlüm kızdan yana bakalım rabbim neyi nasip etmis.
Bazı iller resmi yazıyı okullara göndermeye başlamış. Aşı olana ve 1.doz aşıyı olup 2.doz için randevu alana pcr testi zorunluluğu yok. Onun dışındakiler 2 günde bir pcr testi yaptıracak hamileler ile ilgili tek bir madde yok.eger oyle bir yasal.acik varsa haberleselimmi. bende yaptirmak istemiyorum ogretmenim.cok uzgunum bu durumda kalmaktan
önceki yazdıklarıma bakarsan 4 yerden fiyat alıp yazdım yardımcı olur belkiFiyatı ne kadar bu testin acaba (nifty)
Ayy vala doktor gününü iple cekiyorum vakit hic gecmiyo sankiMerhaba herkese bu hafta doktora gitmem gerekiyor normalde ama iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum cinsiyeti de görebilirİz diye
Aynen öyle zaman geçmiyor benim bulantılarım artı ilaç kullandığım halde çok kötüyüm yemeklerden sonra..Ayy vala doktor gününü iple cekiyorum vakit hic gecmiyo sankihaftaya cumartesi gidicez bizde, hem ikili test hemde cinsiyet bakalım gosterirse benim bidikim
Aynı durum bende de var canım hiç kızım olamaz gibi gelıyor. Benim ki biraz travma hamileyken cinsiyet kız dendi o zamanlar hiç önemli değildi kız veya erkek olması. Kız deyince kendimi adepte ettim pembe kıyafetler aldım ama maalesef 20. Haftada kaybettim kızımıDemekki buda bi imtihan yada ben kız yetistiremiycem belki ne biliyim. Hayırlı kul olsun diye dua ediyoruz boyle oluyorsa vardır bir hayır ama gönlüm kızdan yana bakalım rabbim neyi nasip etmis.
Şimdi git canım 3 hafta sonra bidaha gidersin iyice kesinleşir hemde daha iyi değilmiMerhaba herkese bu hafta doktora gitmem gerekiyor normalde ama iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum cinsiyeti de görebilirİz diye
Başınız sağ olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.Aynı durum bende de var canım hiç kızım olamaz gibi gelıyor. Benim ki biraz travma hamileyken cinsiyet kız dendi o zamanlar hiç önemli değildi kız veya erkek olması. Kız deyince kendimi adepte ettim pembe kıyafetler aldım ama maalesef 20. Haftada kaybettim kızımışimdi çok isterim kızım olsun acım dinsin ama olmaz sanıyorum. Artık farketmez sağlıklı olsunda ne olursa başımın üstüne.. Kız olursa çok çok mutlu olurum o ayrı ama sağ salim kucağına almak sağlıklı olması en önemlisi 1 tane oğlum var oda erkek olsun istiyor allahtan hayırlısı
Rabbim gönlünüze göre versin . Insallah kimse yaşamaz o aciyiAynı durum bende de var canım hiç kızım olamaz gibi gelıyor. Benim ki biraz travma hamileyken cinsiyet kız dendi o zamanlar hiç önemli değildi kız veya erkek olması. Kız deyince kendimi adepte ettim pembe kıyafetler aldım ama maalesef 20. Haftada kaybettim kızımışimdi çok isterim kızım olsun acım dinsin ama olmaz sanıyorum. Artık farketmez sağlıklı olsunda ne olursa başımın üstüne.. Kız olursa çok çok mutlu olurum o ayrı ama sağ salim kucağına almak sağlıklı olması en önemlisi 1 tane oğlum var oda erkek olsun istiyor allahtan hayırlısı
Rabbim hayırlısını versin tabi ama kız evlat her annenin hayalidir heralde helede oglu tadmış olanlarım. Rabbim buna ömür versin insaAllah canim rabbim isterse olur biz ona sıgınalim mevlam neylerse güzel eyler. Yine erkek olursada diycezki bizim icin hayırli olan buymus demekki. Benimde 2. Ogluma once kiz dediler sonra erkek dediler hani kiz densede emin olamam sanki rabbim saglikli saliha kiz evlatlwr versin her istiyene. Erkek istiyene salih erkek evlat versin. Gayemiz cenneti kazanıcak kul yetiştirmek bu fani dünyada. Rabbim hayır kapılarını açsın bizlere.Aynı durum bende de var canım hiç kızım olamaz gibi gelıyor. Benim ki biraz travma hamileyken cinsiyet kız dendi o zamanlar hiç önemli değildi kız veya erkek olması. Kız deyince kendimi adepte ettim pembe kıyafetler aldım ama maalesef 20. Haftada kaybettim kızımışimdi çok isterim kızım olsun acım dinsin ama olmaz sanıyorum. Artık farketmez sağlıklı olsunda ne olursa başımın üstüne.. Kız olursa çok çok mutlu olurum o ayrı ama sağ salim kucağına almak sağlıklı olması en önemlisi 1 tane oğlum var oda erkek olsun istiyor allahtan hayırlısı
Doktorun da kafasi karişik galibaKızlar bu arada doktorum bu gittiğimde biontech ol dedi. Hatta artık olabilirsin dedi. 3 hafta önce gittiğimde sinovac ol biontech mrna aşısı olduğundan emin değilim demişti. 3 haftada ne değişti bilmiyorum.
Ben cinsiyeti kız dedi diye pembe bulutların arasındaydım o arakapıdan çıktık eve geldik. Bi oturdum düşündüm. Cinsiyete %60 dedi , değişirse üzülme dedi. Sinovac derken biontech ol dedi. Şimdi hepsi kafamda soru işareti ben hiç bişey sormadan gelmişim resmen. Hoş ben zaten biontech olmak istiyordum ,danıştığım proflar biontech demişti ama doktorumun bu 3 haftada fikri neden nasıl değişti merak ettim.
Canim ben Almanyada yasiyorum ama burda yapiyorlar hamilelereBen bu aşı yi hiç kimseye ol veya olma diyemem hamileyken. Ama almanyada hamilelere yapılmıyor ne biontech ne moderna nede astraseneca. Hamile kadınları zora sokmaları iyi olmamış.
O kadar doğacak bebeğin günahına girmek çok yanlış. Sonuçta daha bu aşı ile bilinenler cok az. Saçımızı bile boyamaya korkarken böyle bir aşı yi nasil korkmadan olalım.
Hamileri bu test işinden muaf tutmamalari lazim.
Diğer insanlar da gidip aşı sini olsun olmayanda kalabalık alana girmesin. Kimseyi tehlikeye atmasın. Benim şahsi düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?