Canıım evet geçirdim malesef ya 1 gün ateş oldu sonra koku tat gitti covid negatife döndü ama koku tat gelmedi zamanla düzeliyomuş heralde dediğin belirtiler olmadı hiiiç inş bişeycik yoktur korkmaaBen Nisan da covid oldum aşı olmak istemiyordum zaten,ama bu test olayı canımı sıktı resmen psikolojik baskı oysa asi olmamak da olmak gibi bir tercih bunun da uzun süreceğini düşünmüyorum sağlık sektörüne de büyük yük sonuçta bakalım bir baslasinlar yapmaya devamı nasıl gelecek ayrica antikor testi yaptırıp belki o şekilde en azından geçirenlere yapmazlar mı acaba diyorum
Çok geçmiş olsun Z zahrada cim miniğin için de çok sevindim covid mi geçirdin ben kaçırmışım , benim de bugün başım çok ağrıyor hafif de boğazım bir de bogazda gidiklanma lve gıcık bir öksürük var nadiren senin belirtilwrin nelerdi gecirdiysen ?Ben Nisan'da atlattım baş ağrısı ile başladı o yüzden şu an çok korkuyorum
Ben de böyle duymuştum ve yumurtlama takibi ile hamile kaldığım için erkek gibi geliyor ,bir oğlum var ondan çok farklı belirtilerim ama yine de kendimi erkek diye alistiriyorum
Bende de aynı hissiyat var ,oğlum da sizinkiyle yaşıt henüz kardeşi olacağını bilmiyor ama her gün bir erkek kardeşim olsa diye dua ediyor onun da etkisiyle sanırım nhep erkek gibi geliyor sağlıklı ve hayırlı olsun hepimizinkiler ne diyelim
Kız baktım da aşıdan maşıdan konuşulmuş ne kaçırdım acabaKızlar bu arada burda daha kendimizi motive edicek şeyler konussak, olumsuz tarafların haricinde. Dün gece 4 te uykum kaçtı ve buraya girdim. Yazılanlardan öyle çok etkilenmişim ki çok kötü bir ruya gördüm. Ya da sen girme okuma da diyebilirsiniz tabi. Ben en iyisi buralardan biraz uzaklaşıyım çünkü bana kötü gelmeye başladı
Bende de tat koku hâlâ yokCanıım evet geçirdim malesef ya 1 gün ateş oldu sonra koku tat gitti covid negatife döndü ama koku tat gelmedi zamanla düzeliyomuş heralde dediğin belirtiler olmadı hiiiç inş bişeycik yoktur korkmaa
Maşallah canim gözün aydın kıpır kıpır minigi görmene çok sevindimBenim karantinam bitti ve minişi gördüm çok şükür iyi 10+5 eşek 2 gün ileride 13 mart oldu doğum tarihi. Ben 3 kilo vermişim ama bebek etkilenmemiş şükürler olsun. Eli kolu nasıl oynuyor sıpacıkk zıplıyodu. Progestana gerek yok dedi. Aşı biontech önerdi sürem bitince. İkili test yerine nifty önerdi covid olduğum için fiyat alcam 5 yerden broşür verdi yazarım buralara da veya fiyat alan anlaşan varsa yazsın kızlar bana. Regenesis hariç takviye vermedi bırak dedi kullandıklarımı da prilam bebeğim tabi ona devam
Doktor bana %60 kız dedi değişirse üzülme dedi. Ben de yoooook canım ne üzülmesi sağlık olsun dedim. Eve geldim 3 gündür ya değişirse diye düşünüyorum. En sondün gece 1 snlik bi rüya gördüm. Onda da tam miniğin popo ultrasonu var bacak arasında da pipi var. Daha ne diyeeem benKız baktım da aşıdan maşıdan konuşulmuş ne kaçırdım acababence hamilelikten hepimiz bir şekilde delirdik ondan rüyalarımızda çıldırdı bir gün bebikle ilgili kötü şey görügorum öteki gün partiliyorum bi yerde uyanıyorum yorulmuşum rüyamda kudurmaktan allah hepimize akıl fikir versin
Baş ağrısının birçok sebebi olabilir ama sanki senin ki stresten cnmKızlar ya sadece ben de mi oluyor yoksa sizdede var mı hergün hafifte olsa baş ağrısı var ben de kafamın tam arkasında mesela sol tarafımda hafif yanma tarzı başlıyor sonra o baş ağrısına dönüşüyor tek taraflı bazende aşırı şiddetli olur bir gün boyunca geçmiyor işin en saçma tarafı durup dururken başlıyor çok can sıkıcı bir durum sizdede oluyor mu ?Acaba kötü birşey mi var beynimde diye düşünüyorum bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var çok takarım böyle şeyleri
Gözün aydın çok sevindim. Maşallah minige hayırlısı ile gelsin inss ikinci prensesKızlarr ben geldimm2. Kızım geliyoooo Çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı burun vs. 11+6ydı bugun ama ölçümlerde 12+4 çıktı. Doktor %60 kız diyeyim dedi. Çıkıntı var ama nuba göre paralel , kız gibi duruyor dedi. Yine de rahat etmezsen haftaya haftasonu gel bi daha bakalım cinsiyete dedi. Biz de durumlar böyle
Benimki geçmiyor sürekli bide tansiyonum oynar gibi oluyor ayağa falan kalkınca anlamadım valla korkuyorum bazen2 gundur sanki enseme dogru bi agri varmis gibi uyanıyorum bende. Basım agriyo heralde diyorum ama geciyor canım
Bende gebelikten öncede oluyordu canım baş ağrısı bide bende boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı var oda ektra baş ağrısı ve baş dönmesi yapıyor bana bide üstüne hamilelik eklenince bu faktörler arttı yani 9 ayı böyle nasıl tamamlıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsunBaş ağrısının birçok sebebi olabilir ama sanki senin ki stresten cnmgebelik süreç olarak yeterince stresli zaten bu konuda çok fazla düşüncelere boğulmak insanı yıpratıyor.farklı şeylere yönlen, zihnini meşgul edecek farklı şeyler yapabilirsin belki düşüncelerinden biraz uzaklaşırsın.en basitinden bir diziye başla mesela ilgin yeteneğin doğrultusunda farklı bir uğraşta olabilir burada okuduğumuz olumsuz durumlar ister istemez herkesi etkiliyor acaba bende yaşarmıyım diye inan hepimizin aklının ucundan geçmiştir
Suan herkes daha cok basinda hamileligin , onun icin sikayetler cogunlukta. Biraz daha zaman gectikce cinsiyetler ogrenilcek , odalar hazirlanmaya baslancak , isimler konusulcak. Bebegini kaybetmis , düsük yapmis , tüp bebek olan arkadaslarin endisesini anliyorum. Kötü hicbir zaman düsünmeyelim. Cünkü bizim elimizde olan birsey degil hamilelik süreci . Yeter ki saglikli olsunlar bir sıkınlari olmasin. 2 hafta geriden olmus 3 hafta ilerden gitmis inanki hicbirseyin onemi yok. Dogana kadar cok seyler degisiyor . Boş kalip cok düsünmemek lazim.Kızlar bu arada burda daha kendimizi motive edicek şeyler konussak, olumsuz tarafların haricinde. Dün gece 4 te uykum kaçtı ve buraya girdim. Yazılanlardan öyle çok etkilenmişim ki çok kötü bir ruya gördüm. Ya da sen girme okuma da diyebilirsiniz tabi. Ben en iyisi buralardan biraz uzaklaşıyım çünkü bana kötü gelmeye başladı
Bende de oluyor baş agrisi canim , hatta bazen gece uyuyamayacak kadar . Diger hamileligimde daha da fazla olurdu. Normal diye kafama takmiyorumKızlar ya sadece ben de mi oluyor yoksa sizdede var mı hergün hafifte olsa baş ağrısı var ben de kafamın tam arkasında mesela sol tarafımda hafif yanma tarzı başlıyor sonra o baş ağrısına dönüşüyor tek taraflı bazende aşırı şiddetli olur bir gün boyunca geçmiyor işin en saçma tarafı durup dururken başlıyor çok can sıkıcı bir durum sizdede oluyor mu ?Acaba kötü birşey mi var beynimde diye düşünüyorum bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var çok takarım böyle şeyleri
Bulantılar halsizlikler düşük riskleri nefes aldırmıyor galiba. Alısveris heycanlarımız olucak daha indirim önerileri. Bulantılar bi gecip gözümüzü açarsak.Suan herkes daha cok basinda hamileligin , onun icin sikayetler cogunlukta. Biraz daha zaman gectikce cinsiyetler ogrenilcek , odalar hazirlanmaya baslancak , isimler konusulcak. Bebegini kaybetmis , düsük yapmis , tüp bebek olan arkadaslarin endisesini anliyorum. Kötü hicbir zaman düsünmeyelim. Cünkü bizim elimizde olan birsey degil hamilelik süreci . Yeter ki saglikli olsunlar bir sıkınlari olmasin. 2 hafta geriden olmus 3 hafta ilerden gitmis inanki hicbirseyin onemi yok. Dogana kadar cok seyler degisiyor . Boş kalip cok düsünmemek lazim.zamanla daha guzel konular konusulacak yani
Ben hamileligimi 9.haftada ogrendim. O zamana kadar halsizlik vardi , hersey kokuyor gibi geliyordu. Mutfaga girememistim. Hamile oldugumu ogrendigimden beri cok sukur iyiyim.Bulantılar halsizlikler düşük riskleri nefes aldırmıyor galiba. Alısveris heycanlarımız olucak daha indirim önerileri. Bulantılar bi gecip gözümüzü açarsak.
Sahi bulantisi gecen varmı ? Pek ise yaramasada prilam iciyorum gunde 3 tane
Bu dediğiniz ilaç her gün mü kullanılıyo enfeksiyonu kesiyo mu hemen ben de burada arkadaşların tavsiyesi üzerine dün sipariş verdimSonunda beni anlayan biri ciktiURİNONVEF her hamilenin cantasindan eksik etmemesi gereken bitkisel br ilac. Enfeksiyonunuz yoksa bile alin dursun illaki oluyo o enfeksiyon gunun birinde.
Canım ben de panik atak yasadım 2 yıl önce, psikolojik tedaviyle atlattım. O tansiyon düşüklüğü hissi ondan da kaynaklanabiliyor. Hamilelikte zaten her ayaga kalktıgımda göz kararması oluyor. Bunun hamilelikten kaynaklı oldugunu ve gelip gecici birsey oldugunu düşün. Psikologum en uzun panik atak 5 dk sürer diyordu. Bunu biz kafamızda çok uzun hissediyoruz. Mutlaka her gün yürüyüş yap canım. Temiz hava iyi geliyorBenimki geçmiyor sürekli bide tansiyonum oynar gibi oluyor ayağa falan kalkınca anlamadım valla korkuyorum bazen
Bir de normal bir zaman degil, pandemi var. Ondan da hepimiz gerginiz bence, şükür sen başında atlattın canım. Kendini de çok kahretmedin pozitif kaldın, aferin sanaKız baktım da aşıdan maşıdan konuşulmuş ne kaçırdım acababence hamilelikten hepimiz bir şekilde delirdik ondan rüyalarımızda çıldırdı bir gün bebikle ilgili kötü şey görügorum öteki gün partiliyorum bi yerde uyanıyorum yorulmuşum rüyamda kudurmaktan allah hepimize akıl fikir versin
Kuzu benim geçmedi yaa o bulantı hissi mahvediyo prilamı bırakamadım daha cesaret edemem heralde bırakmaya iştahımda da artma yok lanettt12+2 ve bulantim azaldı artık.Cok şükür ilaçsız idare ediyorum.Ama hala et tavuk balık midem kalkıyor görmek istemiyorum.Öyle karışık şeyler yiyemiyorum.Yahu daha adet gunu başlayıp 5kg verdirdi ve baya şiddetliydi ya
.Diyorum ne çekmişim be
Sizde durumlar nasıl bakalım?Bulantılar nasil?
Ya var ya o 2 hafta öyle mide bulantılarım oldu ki cidden her şerde bi hayır var evde geçti en kötü haftalar işe gidemezdim yoksa o bulantılarlaBir de normal bir zaman degil, pandemi var. Ondan da hepimiz gerginiz bence, şükür sen başında atlattın canım. Kendini de çok kahretmedin pozitif kaldın, aferin sana
O kadar çok hamile ve covid haberleri var ki, o da bizi stres yapıyor. Ay benim de rüyalarım film gibi oldu, hormonlardan herhalde
Ne güzel maşaallah bulanmasında. Benimde troidim yukselmis 100 luk icuyodum 150 ye cikardik . Halsizlik devamBen hamileligimi 9.haftada ogrendim. O zamana kadar halsizlik vardi , hersey kokuyor gibi geliyordu. Mutfaga girememistim. Hamile oldugumu ogrendigimden beri cok sukur iyiyim.şoka girdim galiba . Simdi sadece sabahlari troid ilaci icince bazen bulanir gibi oluyor sonra geciyor .
Ah darısı basıma insaAllah benimde geçer ben herkesin aksine bulantiyla kilo aldim. Tukurugumu cok tiksiniyorum birseyler yiyip onu hissetmemrye calisiyorum su da icemiyorum. Bulantik.bitsin yuruyuse basliycam ins.12+2 ve bulantim azaldı artık.Cok şükür ilaçsız idare ediyorum.Ama hala et tavuk balık midem kalkıyor görmek istemiyorum.Öyle karışık şeyler yiyemiyorum.Yahu daha adet gunu başlayıp 5kg verdirdi ve baya şiddetliydi ya
.Diyorum ne çekmişim be
Sizde durumlar nasıl bakalım?Bulantılar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?