Evet triploidi çıkmıştı sonuç canım. Evet her türlü genetik araştırma yapıldı bizde bişey çıkmadı. Doktor tesadüfi de olabilir dedi. Sebebi net şu diyemeyiz dediler.Triplodidi mi çıkmıştı sonuç canım.Bende bu yüzden kaybetmiştim bebeğimi.Ama bu baya tehlikeli bir durum.Ben gittiğimde kalbi durmuştu.Ve hamileligimde hep problemliydi.Allah yardımcın olsun.Inşallah saglikla kucağına alacaksın bebeğini Allah 'ın izniyle.
Bizde öyle tüm testleri yaptirmistik.Bizde bisey çıkmadı çok şükür.Dr.tesadufi bisey tekrarlama olasılığı neredeyse hiç yok demişti.Ama işte gel de bunu anlat kendine.Insan hep korku içinde oluyor.Evet triploidi çıkmıştı sonuç canım. Evet her türlü genetik araştırma yapıldı bizde bişey çıkmadı. Doktor tesadüfi de olabilir dedi. Sebebi net şu diyemeyiz dediler.
Kotu seyler yaşamissiniz . Rabbim tekrarini yaşatmasin . Saglicakla alin kucaginizaEvet triploidi çıkmıştı sonuç canım. Evet her türlü genetik araştırma yapıldı bizde bişey çıkmadı. Doktor tesadüfi de olabilir dedi. Sebebi net şu diyemeyiz dediler.
Suyunuza nane ve limon koyun hem bulantiya iyi gelir hem su icebilirsinizArkadaşlar merhaba idrar yolu enfeksiyonuyla başım fena halde dertte. 2 defa toz kullandım uromisin ve monurol. Ancak sürekli tekrar ediyo bulantidan dolayı çok su içemiyorum hijyene çok dikkat ediyorum yine de haftada bir tekrar ediyo bu durumda olan var mı ne yapabilirim? Bu tozları kullanmak böyle sürekli olursa bebeğim zarar görür mü
Merhaba durumunuz nedir acaba her sey yolunda mi?Benim düşük riski fazlaymiş hanımlar moralim altüst oldu iyi şeyler olursa dönerim şimdilik kapatıyorum burayı rabbim hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tekrar çıkar k geçmiş olsun canım,bugün iyiyim çok şükür mevsimsel muhtemelen oğlum da nezle gibiCanıım evet geçirdim malesef ya 1 gün ateş oldu sonra koku tat gitti covid negatife döndü ama koku tat gelmedi zamanla düzeliyomuş heralde dediğin belirtiler olmadı hiiiç inş bişeycik yoktur korkmaa
Ben de Nisan'da atlattım yaklaşık 1.5 ay sonra geldi ,inşallah sizin de uzun sürmezBende de tat koku hâlâ yok
Bu test var almanyada. 15 haftaya kadar yapılıyor. Sıkıntılı bir durum varsa başka testler yapiliyor. Ama normal durumsa ikili üçlü dörtlü nifty bunlar yapılmıyor. Ailede sıkıntılı durum varsa başka durum tabi ki. Ve Sadece 35 yas ustu riskli hamilelik olarak sayiliyorsun. O yüzden de doktor test yaptırmak istiyormusun diye sormak zorunda ama kesinlikle zorlamiyorlar.12-3.haftalarda ikili test falan, ense burun kontrolü yok mu orda
Benim de bas agrilarim oluyor bol su icmeye calisiyorum nane yagi kokluyorum ve masaj yaptırıyorum surekli basima sac diplerimeKızlar ya sadece ben de mi oluyor yoksa sizdede var mı hergün hafifte olsa baş ağrısı var ben de kafamın tam arkasında mesela sol tarafımda hafif yanma tarzı başlıyor sonra o baş ağrısına dönüşüyor tek taraflı bazende aşırı şiddetli olur bir gün boyunca geçmiyor işin en saçma tarafı durup dururken başlıyor çok can sıkıcı bir durum sizdede oluyor mu ?Acaba kötü birşey mi var beynimde diye düşünüyorum bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var çok takarım böyle şeyleri
13.hafta geçtikten sonra burun ve enseye bakmanın anlamı kalmıyormuş. O haftakardaki önemliymiş.Diger hamileliklerimde dedigim gibi anne-bebek kan uyusmazligi oldugu icin devamli gidiyordum o zaman her gittigimde bakiyordu. Suanda test yapmadan bu sekilde soyledi . 3 hakkin vardi 2 tane kaldi . Bir sonraki ultrasyon 20.haftada olacak dedi . Ama gittigimde sorarim ense , burun ölcümü yapmayacak mi diye . Ikili test , üclü test filan yok
Biz de de zorlama yok, doktorum ben anlatayım sana kalmış dedi, yaptırmadım. İstemiyorum diye imza atıyoruz sadeceBu test var almanyada. 15 haftaya kadar yapılıyor. Sıkıntılı bir durum varsa başka testler yapiliyor. Ama normal durumsa ikili üçlü dörtlü nifty bunlar yapılmıyor. Ailede sıkıntılı durum varsa başka durum tabi ki. Ve Sadece 35 yas ustu riskli hamilelik olarak sayiliyorsun. O yüzden de doktor test yaptırmak istiyormusun diye sormak zorunda ama kesinlikle zorlamiyorlar.
Zaten benim cok tuhafıma gidiyor Türkiye de ki sağlık sistemi sanki özel hastaneler para kazanmak için yapıyorlar gibimi geliyor.
Hamilelik paketleri sonra keyfi yapılan sezeryanlar. Doktorlar rahatına mi acaba daha düşkün diye sormadan edemiyorum. Burda keyfi sezaryen bile yapmazlar herhalde pek eminim değilim ama.
O zaman zaten gecmis oluyor . Benim randevumda 15+1 oluyor13.hafta geçtikten sonra burun ve enseye bakmanın anlamı kalmıyormuş. O haftakardaki önemliymiş
Keyfi degil zorunda kaldiklarin da bile gercekten zorunda mi kaldik diye biraz arastiriyorlar . Sezaryen kolay yapmiyorlar. Benim 3.hamileligim makat gelisti . Cok hastane gezdim oradan biliyorum. Bende sadece ben boyle dusunuyorum sanmistim. Sizde ayni benim dusunduklerimi yazmissiniz .Bu test var almanyada. 15 haftaya kadar yapılıyor. Sıkıntılı bir durum varsa başka testler yapiliyor. Ama normal durumsa ikili üçlü dörtlü nifty bunlar yapılmıyor. Ailede sıkıntılı durum varsa başka durum tabi ki. Ve Sadece 35 yas ustu riskli hamilelik olarak sayiliyorsun. O yüzden de doktor test yaptırmak istiyormusun diye sormak zorunda ama kesinlikle zorlamiyorlar.
Zaten benim cok tuhafıma gidiyor Türkiye de ki sağlık sistemi sanki özel hastaneler para kazanmak için yapıyorlar gibimi geliyor.
Hamilelik paketleri sonra keyfi yapılan sezeryanlar. Doktorlar rahatına mi acaba daha düşkün diye sormadan edemiyorum. Burda keyfi sezaryen bile yapmazlar herhalde pek eminim değilim ama.
Taze nane mi limon midemi yakıyor koymazsak olur muSuyunuza nane ve limon koyun hem bulantiya iyi gelir hem su icebilirsiniz
Ben yaptıracağım. Ama doktora en son 4 agustosta gittim 8+2ydim. 1 ay sonra gel dedi o yuzden 2 hafta sonra gidip yaptıracağım.Nifty yaptıracak var mı canlar yarın arayacağım gelip alsınlar kanımı da paramı da
Yakiyorsa koymayin ben taze nane 3 5 yaprak ve 3 4 damla limon damlatiyorumTaze nane mi limon midemi yakıyor koymazsak olur mu
Makat gelişi burda özel hastaneyse direkt sezaryen, devletse doktora göre değişir.Keyfi degil zorunda kaldiklarin da bile gercekten zorunda mi kaldik diye biraz arastiriyorlar . Sezaryen kolay yapmiyorlar. Benim 3.hamileligim makat gelisti . Cok hastane gezdim oradan biliyorum. Bende sadece ben boyle dusunuyorum sanmistim. Sizde ayni benim dusunduklerimi yazmissiniz .
Benim de bir dahaki randevum 14+1 ense kalınlığı için acaba gec mi olur?O zaman zaten gecmis oluyor . Benim randevumda 15+1 oluyor
13+0 da gitseniz daha iyi olur.Benim de bir dahaki randevum 14+1 ense kalınlığı için acaba gec mi olur?
Pazartesi bir arayıp sorsammi acaba?
Bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?