2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet triploidi çıkmıştı sonuç canım. Evet her türlü genetik araştırma yapıldı bizde bişey çıkmadı. Doktor tesadüfi de olabilir dedi. Sebebi net şu diyemeyiz dediler.

Evet triploidi çıkmıştı sonuç canım. Evet her türlü genetik araştırma yapıldı bizde bişey çıkmadı. Doktor tesadüfi de olabilir dedi. Sebebi net şu diyemeyiz dediler.
Bizde öyle tüm testleri yaptirmistik.Bizde bisey çıkmadı çok şükür.Dr.tesadufi bisey tekrarlama olasılığı neredeyse hiç yok demişti.Ama işte gel de bunu anlat kendine.Insan hep korku içinde oluyor.

Kotu seyler yaşamissiniz . Rabbim tekrarini yaşatmasin . Saglicakla alin kucaginiza

Suyunuza nane ve limon koyun hem bulantiya iyi gelir hem su icebilirsiniz

Canıım evet geçirdim malesef ya 1 gün ateş oldu sonra koku tat gitti covid negatife döndü ama koku tat gelmedi zamanla düzeliyomuş heralde dediğin belirtiler olmadı hiiiç inş bişeycik yoktur korkmaa
Tekrar çıkar k geçmiş olsun canım,bugün iyiyim çok şükür mevsimsel muhtemelen oğlum da nezle gibi
Bende de tat koku hâlâ yok
Ben de Nisan'da atlattım yaklaşık 1.5 ay sonra geldi ,inşallah sizin de uzun sürmez

12-3.haftalarda ikili test falan, ense burun kontrolü yok mu orda
Bu test var almanyada. 15 haftaya kadar yapılıyor. Sıkıntılı bir durum varsa başka testler yapiliyor. Ama normal durumsa ikili üçlü dörtlü nifty bunlar yapılmıyor. Ailede sıkıntılı durum varsa başka durum tabi ki. Ve Sadece 35 yas ustu riskli hamilelik olarak sayiliyorsun. O yüzden de doktor test yaptırmak istiyormusun diye sormak zorunda ama kesinlikle zorlamiyorlar.
Zaten benim cok tuhafıma gidiyor Türkiye de ki sağlık sistemi sanki özel hastaneler para kazanmak için yapıyorlar gibimi geliyor.
Hamilelik paketleri sonra keyfi yapılan sezeryanlar. Doktorlar rahatına mi acaba daha düşkün diye sormadan edemiyorum. Burda keyfi sezaryen bile yapmazlar herhalde pek eminim değilim ama.

Benim de bas agrilarim oluyor bol su icmeye calisiyorum nane yagi kokluyorum ve masaj yaptırıyorum surekli basima sac diplerime

13.hafta geçtikten sonra burun ve enseye bakmanın anlamı kalmıyormuş. O haftakardaki önemliymiş.
Biz de de zorlama yok, doktorum ben anlatayım sana kalmış dedi, yaptırmadım. İstemiyorum diye imza atıyoruz sadece

Keyfi degil zorunda kaldiklarin da bile gercekten zorunda mi kaldik diye biraz arastiriyorlar . Sezaryen kolay yapmiyorlar. Benim 3.hamileligim makat gelisti . Cok hastane gezdim oradan biliyorum. Bende sadece ben boyle dusunuyorum sanmistim. Sizde ayni benim dusunduklerimi yazmissiniz .

Ben 2 li test vs yaptirmiycam. Ama detayli usg ve ense kalinligi burun kemigi bunlara baktiricam. Cünkü farklı bi durum olsa aldırmam. Rabbimde o durumlara kimseyi düşürmesin. InsaAllah hepsi sGliklidir bebislerin. Haftaya gidicem 11+2de ensete fln bakar heralde dimi 12. Haftada sehir disinda olucam cünkü

Keyfi sezeryan çok evet ama drlar oyle yönlendiriyor. Ilk dogumumda özel hastaneydi zorla normal dogurdum durekli acilma yavasdi diye beni sezeryana almak istedi eve gitti gelmedi saolsun bi ebe geldi odada benimle 2 saat ugrasti o olmasa doguramazdim. Vede ilkde sezeryan olsam 2. De oyle olacagindan bunu tadamiycakdım ve cok üzülücekdim. Evet normal dogumda zor anlarin oluyor ama dogumla bitiyor. Isimide yapabildik bebegimlede ilgilendim cok sukur. Normal istiyenide zorla sezeryana alcaklar artik ben anlamiyorum bu sistemi

Makat gelişi burda özel hastaneyse direkt sezaryen, devletse doktora göre değişir.
Burda daha çabuk sezaryen yapıyorlar, bazen anne öyle istiyor, doktorlar belli bi saatte yaptıkları için daha çok tercih ediyorlar.
Ben ilk dopumda normal doğum yanlısı bi doktora gittim. 24 saat sancı çektim. Açılma 10 saat şiddetli sancı sonucu 9 cm oldu. Suni samcı hiç verilmedi. Doktorum geceyi hastanede geçirdi. Ama occiput posterior olduğu için, bebeğin başıda kanala inmedi. Sağdan soldan makata kadar epizyo açacaktı yinede e doğamazsa sezaryen e mecbur kalacaktık. Doktor çok travmatik bi doğum olacak hiç epizyo açmadan direkt sezaryen yapayım dedi. Ben de tamam dedim. Bazen çok istesen de olmuyor.
Başka bi doktora sormuştum bu durumda napardınız diye, vakumla çekerdim dedi. Aman Allah tan sezaryen olmuşum dedim.
Bebeğim bi doğdu başı huni gibi sünmüş, oda uğraşmış doğmak için, neyseki bişey olmadı.başı Normal e döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…