Bende de ilk sezaryen dediler ama 3.dogum oldugunu duyan doktor normal dogum yapabilirsin dediler . Makat normal dogumuda her hastane yapmiyordu cok dolastik son zamana kaldigim icin yilbasi tatiline girmisti bircok doktor. 39.haftada döndü cok sükür . Ama cok yorulmustum daha doguma girmeden . 1 dogum turkiyede 2 dogum burda yaptim. Ebeler cok ilgili gercekten. Instagramda cok normal dogum yaptiran özel doktorlar gorüyorum ama onlarda pahalidir sanirim turkiyedeMakat gelişi burda özel hastaneyse direkt sezaryen, devletse doktora göre değişir.
Burda daha çabuk sezaryen yapıyorlar, bazen anne öyle istiyor, doktorlar belli bi saatte yaptıkları için daha çok tercih ediyorlar.
Ben ilk dopumda normal doğum yanlısı bi doktora gittim. 24 saat sancı çektim. Açılma 10 saat şiddetli sancı sonucu 9 cm oldu. Suni samcı hiç verilmedi. Doktorum geceyi hastanede geçirdi. Ama occiput posterior olduğu için, bebeğin başıda kanala inmedi. Sağdan soldan makata kadar epizyo açacaktı yinede e doğamazsa sezaryen e mecbur kalacaktık. Doktor çok travmatik bi doğum olacak hiç epizyo açmadan direkt sezaryen yapayım dedi. Ben de tamam dedim. Bazen çok istesen de olmuyor.
Başka bi doktora sormuştum bu durumda napardınız diye, vakumla çekerdim dedi. Aman Allah tan sezaryen olmuşum dedim.
Bebeğim bi doğdu başı huni gibi sünmüş, oda uğraşmış doğmak için, neyseki bişey olmadı.başı Normal e döndü
10+5 de gittim en son doktora o zaman bakıp ölçtü hersey yolunda demişti. Ama şimdi benim de aklıma takıldı. Tekrar arayıp sorayım en iyisi.13+0 da gitseniz daha iyi olur.
Ben de 11+4 gittim aslında lekelenme olmasaydı 12+ larda giderdim
bana ilaç baslandi canim. 2 hafta arayla kontrol ettiler düzelme yoktu. yine 2 hafta sonra kontrolum var. tsh 0.01 den düşük serbest t4 ve t3 normal degerden yüksekTsh cok düşük çıkan olmuşmuydu? Aramızda.
Dr ne önerdi acaba
Pazartesi arayip sorsaniz iyi olur. Eger degistirebilirseniz degistirirsiniz. Benim doktorum tatilde , hic ense kalinligi aklima gelmediBenim de bir dahaki randevum 14+1 ense kalınlığı için acaba gec mi olur?
Pazartesi bir arayıp sorsammi acaba?
Bilemedim simdi
Yaa çok geçmiş olsun, o kadar sürdü mü yaTekrar çıkar k geçmiş olsun canım,bugün iyiyim çok şükür mevsimsel muhtemelen oğlum da nezle gibi
Ben de Nisan'da atlattım yaklaşık 1.5 ay sonra geldi ,inşallah sizin de uzun sürmez
Devlet hastanesine gidersen, sezaryen diye kendini yırtsan da gerek yoksa normal yaptırıyorlarBende de ilk sezaryen dediler ama 3.dogum oldugunu duyan doktor normal dogum yapabilirsin dediler . Makat normal dogumuda her hastane yapmiyordu cok dolastik son zamana kaldigim icin yilbasi tatiline girmisti bircok doktor. 39.haftada döndü cok sükür . Ama cok yorulmustum daha doguma girmeden . 1 dogum turkiyede 2 dogum burda yaptim. Ebeler cok ilgili gercekten. Instagramda cok normal dogum yaptiran özel doktorlar gorüyorum ama onlarda pahalidir sanirim turkiyede
Ay sorma ya , simdiden o strese girmeyelim. Benim 3.dogumda hic dikisim yoktu rahatti ama yine de dogum iste insanin ici bir tuhaf oluyor . Ilk cinsiyetleri ogrenelim sonra hazirliklara baslayalimDevlet hastanesine gidersen, sezaryen diye kendini yırtsan da gerek yoksa normal yaptırıyorlar
Ama sezaryen den sonra normal doğum yapmak istersen devlet hastanesi yaptırtmaz, özellerden de yaotıran doktorlar en az 10 bin ister, risk aldıkları için ameliyat haneyi hazırda beklettikleri için.
Neyse doğuma daha çok, Allah sağlıcakla o günleri göstersin bakalım.
Kuzum çok geçmiş olsun evet ben yeni negatife döndüm 2 kutu oksapar yazdı doktorum iğneye başladık hemen kan sulandırıcı. Bir de c vitamini b vitamini multivitamin bol bol meyve ile atlattık şükür umarım sizde de öyle olur koku tat kaybı öksürük hafif nefes darlığı kemik ağrısı dışında bir şey olmadı şükür bebişin gelişimi etkilenmemiş büyümş fındık bu süreçte ister istemez kilo veriliyor doktorum ondandır dedi yani hiç merak etme minnaklarına bişey olmayacakkKizlar mesajlara geriye donuk baktim ama goremedim,bugun test verdim pozitif cikti corona testim11+1 im burdada pozitif cikan anneller vardi,naptiniz nasil gecitdiniz bu sureci,kendim için asla korkmuyorum 7yasinda oglum var evde ve karnimdaki bebek için korkuyorum, insallah onlara bisey olmaz
Gecmis olsun canim , Rabbim şifa versin . Insallah cok cok hafif atlatirsinKizlar mesajlara geriye donuk baktim ama goremedim,bugun test verdim pozitif cikti corona testim11+1 im burdada pozitif cikan anneller vardi,naptiniz nasil gecitdiniz bu sureci,kendim için asla korkmuyorum 7yasinda oglum var evde ve karnimdaki bebek için korkuyorum, insallah onlara bisey olmaz
Korkma canım çok hafif atlatacağını düşün. Burda geçirenler oldu bişey y olmadı şükür.Kizlar mesajlara geriye donuk baktim ama goremedim,bugun test verdim pozitif cikti corona testim11+1 im burdada pozitif cikan anneller vardi,naptiniz nasil gecitdiniz bu sureci,kendim için asla korkmuyorum 7yasinda oglum var evde ve karnimdaki bebek için korkuyorum, insallah onlara bisey olmaz
Yarin kayinvalidem dokturama recete yazdircak vitamin bende onlari kullancam,bende suan eklem agrisi,bianda ter atip bas donmesi var,bogaz yanmasi ve ishal var,delta varyantiymisimKuzum çok geçmiş olsun evet ben yeni negatife döndüm 2 kutu oksapar yazdı doktorum iğneye başladık hemen kan sulandırıcı. Bir de c vitamini b vitamini multivitamin bol bol meyve ile atlattık şükür umarım sizde de öyle olur koku tat kaybı öksürük hafif nefes darlığı kemik ağrısı dışında bir şey olmadı şükür bebişin gelişimi etkilenmemiş büyümş fındık bu süreçte ister istemez kilo veriliyor doktorum ondandır dedi yani hiç merak etme minnaklarına bişey olmayacakk
Çok geçmiş olsun , hiç korkma çok şükür sağ salim atlatan arkadaşlar oldu burda da.bol vitamin takviyesi önemli diyorlar.bir de tehlikeli olan son aylar diye duyuyorum ben hep. İnşallah bir an önce en hafif şekilde atlatırsınKizlar mesajlara geriye donuk baktim ama goremedim,bugun test verdim pozitif cikti corona testim11+1 im burdada pozitif cikan anneller vardi,naptiniz nasil gecitdiniz bu sureci,kendim için asla korkmuyorum 7yasinda oglum var evde ve karnimdaki bebek için korkuyorum, insallah onlara bisey olmaz
Aynen bende normalden daha iyiyim dedim 2 gundur basimi kaldiramiyorumBugun bulantılarım azaldı , kusmalarım bitti mi demiştim benSen misin onu diyen
Kötüyüm desem kötüyü çağırma diyorlar , iyiyim desem de yine kötü bulunup geliyo ben anlamadım
Ayy evet ishal çok yoğundu mide bulantısından su da içemiyodum beni halsiz düşürmüştü baya tekrar geçmiş olsunn 4 güne geçti ishal sonra koku tat gittiYarin kayinvalidem dokturama recete yazdircak vitamin bende onlari kullancam,bende suan eklem agrisi,bianda ter atip bas donmesi var,bogaz yanmasi ve ishal var,delta varyantiymisim
Amin canim Amin İnsallah,ilk pozitifi gorunce sok oldum cok agladim da simdi sakinledimÇok geçmiş olsun , hiç korkma çok şükür sağ salim atlatan arkadaşlar oldu burda da.bol vitamin takviyesi önemli diyorlar.bir de tehlikeli olan son aylar diye duyuyorum ben hep. İnşallah bir an önce en hafif şekilde atlatırsın
Hangi bitki caylarini aldirayim,ya dusuge sebeb olur dediler vitki cayi icme demislerdi hasta olmadan once arkadaslar,tavsiyenizle alayim bendeE Elosgoktug canım çok geçmiş olsunBende atlattım şükür bol bol bitki çayları iç su tüket.Acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?