2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy evet ishal çok yoğundu mide bulantısından su da içemiyodum beni halsiz düşürmüştü baya tekrar geçmiş olsunn 4 güne geçti ishal sonra koku tat gitti
Suanlik koku tat var, bebegim için daha cok korkuyorum Allah'ım Evlatlarimizi Bize Bagislasin Amin

KIZLAR ACİL YARDIM . Unutkanlığım üstümde iki kez üst üstte progestan içmiş olabilirim. Sıkıntı olur mu sizce ?
Olacağını sanmıyorum. Sadece belki mideye ağır gelebilir. Progestani neden içiyorsunuz ki normalde vaginal fitil olarak veriliyor. Oral alındığında hem etkisi az hemde yan etkisi çok oluyor demişti doktorlar bana.

Suanlik koku tat var, bebegim için daha cok korkuyorum Allah'ım Evlatlarimizi Bize Bagislasin Amin
Amiiiin amiiin bir kadın doğum doktoru takibinde iseniz ama mutlaka söylemenizde fayda var bol vitamin almaya bakın karantina sonu minik size el sallayacakk ultrasondaa 10 gün mü verdiler karantinayı 14 gün mü size de

Aaa ben oral alıyodum kullanırken şimdiki doktorum kanama alanı yok kese iyi yerde niye kullandın ki dedi ama ben yemekten sonra alıyodum 9 da uyuyodum çok güzeldi şimdi uykular haram oldu

Aaa ben oral alıyodum kullanırken şimdiki doktorum kanama alanı yok kese iyi yerde niye kullandın ki dedi ama ben yemekten sonra alıyodum 9 da uyuyodum çok güzeldi şimdi uykular haram oldu
Yan etkisi mide bulantısı ve yorgunluk olarak oluyor sanırım birde etki azaliyormus. Onun dışında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
İlk hamilegimde günde 4 tane kullanıyordum. Sabah akşam vaginal.

Yan etkisi sadece peşine hemen uyumam gerekiyor yoksa baş dönmesi yaşıyorum, düşük tehlikem oldugu için verdi ağızdan kullanıyorum uyumadan önce

Turkiyede genelde agizdan veriyor doktorlar. Bende burda duydum daha etkili demisti doktor. Hemde yutmus olmuyorsun direk etki ediyor ve yumusak kapsul oldugu icin jelatin var demisti müslümandi doktor .

Fetal dna testi sonucunda anormallik çıkarsa amniyosentez veya cvs gibi kesin teşhisi koyan testlere yönlendiriliyorsunuz. Sakat bebeği doğurma kararını Allah bana bırakmasın ancak bir ömrü acı içinde geçirmesini göze alamıyorum.
Yaa ne zaman düşünüyorsun 11+2 3 gibi veririm kanıı ne zamana randevu verirlerse artıkk
Doktorum bir ay sonrasına yani 12+3 olacağım güne randevu verdi. İkili veya fetal dnadan hangisine karar verdiyseniz yaparız dedi. Aklımda hala soru işaretleri var aslında tam karar veremedik eşimle. İkili teste hiç güven duymamamdan kaynaklı. Bir yandan doğurunca 33 yaşında olmam haricinde hiçbir riskim yok diyorum. Bilemiyoruz

Bende de ilk sezaryen dediler ama 3.dogum oldugunu duyan doktor normal dogum yapabilirsin dediler . Makat normal dogumuda her hastane yapmiyordu cok dolastik son zamana kaldigim icin yilbasi tatiline girmisti bircok doktor. 39.haftada döndü cok sükür . Ama cok yorulmustum daha doguma girmeden . 1 dogum turkiyede 2 dogum burda yaptim. Ebeler cok ilgili gercekten. Instagramda cok normal dogum yaptiran özel doktorlar gorüyorum ama onlarda pahalidir sanirim turkiyede
Ben de bahsettiğiniz instagramda normal doğum yaptıran doktorlardan birine gidiyorum. Evet pahalı, eşimle ikimiz çalışmasak gidemezdim muhtemelen. Ancak o kadar içim rahat ki size anlatamam. Önceden özel hastanede gittim ve anne bebeğe hiç saygı duyulmadığını fark ettim. Doğuma hangi doktorun gireceği bile belli olmuyordu. Şimdi ise doktor her saat doğuma geliyor ve anne bebek dostu saygılı doğum yaptırıyor.

Yaa ne kadar guzel , cok sevindim sizin adiniza . Doktora güvenmek , doktorun sizi rahatlatmasi cok baska bir duygu. Bazen doktor insani daha cok strese sokuyor . Insallah dogumunuzda cok guzel gecer bakalim sizin minik kacinci haftada cinsiyetini gosterecek

Günaydınnn mesai başladı ve günlerdir olmayan bulantım hortladı insan içine karışmak yaramıyor bana sanırım
Canım ben bulantı hissettim mi kendimi zorlayıp kusuyorum. Gün boyu rahat ediyorum. Yoksa akşama kadar midem doldukça her yediğim şeyde bana rahatsızlık veriyor

Benım bulantım kalmadı diyebilirim ama halsizlik devam biraz çocuklar içinde ayakta kalmam lazım üzülüyorlar bebek arabası araştırıyorum bu ara ben kolay karar veremediğim için ancak bulurum

Yan etkisi sadece peşine hemen uyumam gerekiyor yoksa baş dönmesi yaşıyorum, düşük tehlikem oldugu için verdi ağızdan kullanıyorum uyumadan önce
Doktoruna sor istersen vajinal almak daha iyi oluyor. Hem fazla geldiğinde akıntı yoluyla atılıyor vücuttan hem de yan etkisi daha az.

Benım bulantım kalmadı diyebilirim ama halsizlik devam biraz çocuklar içinde ayakta kalmam lazım üzülüyorlar bebek arabası araştırıyorum bu ara ben kolay karar veremediğim için ancak bulurum
Ya ne güzel dimi birseyler bakmak. Benim 13 yillik bebek arabam duruyor bakicam ne alemde ozamanın en iyisiydi memnundum park yatak arastiriyorum bende eskiden haşır huşur naylon kumasti patk yataklar simdi keteni cıkmıs keten vede büyük boy istiyorum

Benim drum sakin yutma demisti. Fitil olarak kullan demisti. Agizdan faydasi cok azmis her dr baska birsey söylüyor.

Bi yerde yine bir koca karı efsanesi okudum gununden önde giden bebekler erkek geride giden bebek kiz olma orani yuksek diye. Erkekler daha uzun daha kilolu doguyo diye. Kiz anneleri dogruluk payi nedir. 2 oglumda önden gitti buda önde kız istiyorumm ama

Kızlar benim mide bulantım çok çok az oldu bu normal mi sizce
Ne güzel olmasın daha iyi hic bulantısi olmayan çok hamile var sükret bence. Ben cok zorluk cekiyorum elimi etegimi cektim hayattan resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…