Bu benim için güzel bir şey çok şükür ama soruyorlar hayır yok deyince değişik bakıyorlar bana anlamadımNe güzel olmasın daha iyi hic bulantısi olmayan çok hamile var sükret bence. Ben cok zorluk cekiyorum elimi etegimi cektim hayattan resmen
invitae 3100 olanı yaptırcam kuzu bugün arayacağım saat az daha geçsinben bugun gorusecegim. nerede yaptiracaksin . bana dr 4000 civari demisti. senin soylediklerin daha uygundu
Teşekkürler,sürdü valla ben de şaşırdım ama kuzenim de olmuştu aynı dönem onun da aynı şekilde oldu.Oysa ki hafif atlatmistik ama ilaç kullanmadık ondan mı bilemiyoruzYaa çok geçmiş olsun, o kadar sürdü mü ya
Çok geçmiş olsun ben hamileyken geçirmedim tavsiye veremiycem maalesef ama bol sıvı ve meyve tüketin bence ve doğal c vitaminleri var sıvı formda belki onlardan alabilirsiniz doktorunuza danışıp,oğlunuz için korkmayın benimki de atlattı hiç anlamadi bile inşallah sizinkine geçmez tabii.Bebek de daha çok küçük etkileneceğini sanmam yazarken aklıma geldi komşum geçirdi 4 aylık hamileyken sağlıklı bebeği şu an 5 aylık filan isterseniz ona sorarim birşey kullandı miKizlar mesajlara geriye donuk baktim ama goremedim,bugun test verdim pozitif cikti corona testim11+1 im burdada pozitif cikan anneller vardi,naptiniz nasil gecitdiniz bu sureci,kendim için asla korkmuyorum 7yasinda oglum var evde ve karnimdaki bebek için korkuyorum, insallah onlara bisey olmaz
Aradım şimdi bugün kan almaya gelcekler yarın ödersiniz sorun değil dedilerben bugun gorusecegim. nerede yaptiracaksin . bana dr 4000 civari demisti. senin soylediklerin daha uygundu
Bugun bulantılarım azaldı , kusmalarım bitti mi demiştim benSen misin onu diyen
Kötüyüm desem kötüyü çağırma diyorlar , iyiyim desem de yine kötü bulunup geliyo ben anlamadım
Doktor bana ıhlamur,zencefil,papatya ve rezene çaylarını içebilirsin demişti yinefe doktoruna danış canım.Ben 1 hafta oldu çıkalı ama halen koku tat yok.Hangi bitki caylarini aldirayim,ya dusuge sebeb olur dediler vitki cayi icme demislerdi hasta olmadan once arkadaslar,tavsiyenizle alayim bende
Tecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acabaYa ne güzel dimi birseyler bakmak. Benim 13 yillik bebek arabam duruyorbakicam ne alemde ozamanın en iyisiydi memnundum park yatak arastiriyorum bende eskiden haşır huşur naylon kumasti patk yataklar simdi keteni cıkmıs keten vede büyük boy istiyorum
Aa gelip mi alıyorlar? Ne güzelmiş. İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Dualarımız test zamanı gelen tüm annelerle.Aradım şimdi bugün kan almaya gelcekler yarın ödersiniz sorun değil dediler
Benimde 0.02 ha gi ilacı verdiler cnm. Yarın bende sınucmu gösterecgm inşllh. Aşırı halsizlik yok ama. Libido 0. Nette okudm tsh çok düştüğünde böyle oluyrmuş. Aşırı sıcak geliyr hava. T3 t4 yükseğe yakın bnm de. Zaten tiroid çok çalıştığı için tsh düşüyrmuş :/bana ilaç baslandi canim. 2 hafta arayla kontrol ettiler düzelme yoktu. yine 2 hafta sonra kontrolum var. tsh 0.01 den düşük serbest t4 ve t3 normal degerden yüksek
Canım benim bulantım hiç olmadı. Ben de stres yapıp dra sordum, çünkü internette bir dr, bulantı kalp atışı belirtisi diyordu. Doktorum evet bulantı olunca biz de yolunda birseyler deriz ama bazı hamilelerde hiç olmaz, bulantı bire bir saglık göstergesi degil dedi. Kimi hamile hafif mide rahatsızlığı gibi gecirir, içim ezildi der, yiyince gecer dedi. Bu nedenle kafana takma bende basından beri bu şekilde, sadece omegalı vitamin içince bulanıyor ama bende de ishal var sürekli. Herkeste baska belirtiler. Göz kararması çok var her ayaga kalktıgımda.Kızlar benim mide bulantım çok çok az oldu bu normal mi sizce
valla ne yalan söyleyeyim o cezbetti beni işten izin alıp gidemezdim ay inşallah sağlıklıdır miniklerimizzAa gelip mi alıyorlar? Ne güzelmiş. İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Dualarımız test zamanı gelen tüm annelerle.
Canım renni icebiliyirmuyuz ya . Bnm de akşamları midembi tuhaf oluyor . Gavuscon şurup son aylarda vermişti bana doktor mide yanması için . Ama şuan renni icebiliyisak bı akşam deneyeyim bende . Blki iyi gelir . Normalde de problemli zaten midem .Bende aynı durumdayım arkadşaım isal bi nebze azaldı ama mdie krampları canımdan can götürüyor. Doktorum renni verdi mideni rahatlatsın bol bol su dedi.
Amin canım, kuş gibi hafifleyelim hepimiz. Ne kadar sürede çıkıyormuş sonuç?valla ne yalan söyleyeyim o cezbetti beni işten izin alıp gidemezdim ay inşallah sağlıklıdır miniklerimizz
7 10 gün arası dediler yavru haftaya salı çarşamba çıkar benceAmin canım, kuş gibi hafifleyelim hepimiz. Ne kadar sürede çıkıyormuş sonuç?
Cabuk çıkıyomuş valla, ben hamilelikten önce sma taşıyıcılık testi yaptırdım 2 ayda çıktı sonucu. Hayırlı haberler olsun kuzum7 10 gün arası dediler yavru haftaya salı çarşamba çıkar bence
Canım bilmiyorum doktor verdi bana kadın doğum doktorum ama onu da içmesem maaf olurdum mide gazından mide kramplarından sen yine de doktoruna sor canım biliyorsun hassas konular ilaç konularıCanım renni icebiliyirmuyuz ya . Bnm de akşamları midembi tuhaf oluyor . Gavuscon şurup son aylarda vermişti bana doktor mide yanması için . Ama şuan renni icebiliyisak bı akşam deneyeyim bende . Blki iyi gelir . Normalde de problemli zaten midem .
O yumurtlamayla alakalı canım benim oğlan geriden geliyordu.Kardeşimin kızı da ilerde gdiiyordu gününden.Bi yerde yine bir koca karı efsanesi okudumgununden önde giden bebekler erkek geride giden bebek kiz olma orani yuksek diye. Erkekler daha uzun daha kilolu doguyo diye. Kiz anneleri dogruluk payi nedir. 2 oglumda önden gitti buda önde kız istiyorumm ama
Evet yumurtlamayla alakalı dedi bana da dr, benimki de geriden geliyor. Hatta yeni sat tarihi belirledi çocuga göreO yumurtlamayla alakalı canım benim oğlan geriden geliyordu.Kardeşimin kızı da ilerde gdiiyordu gününden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?