2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne güzel olmasın daha iyi hic bulantısi olmayan çok hamile var sükret bence. Ben cok zorluk cekiyorum elimi etegimi cektim hayattan resmen
Bu benim için güzel bir şey çok şükür ama soruyorlar hayır yok deyince değişik bakıyorlar bana anlamadım

Çok geçmiş olsun ben hamileyken geçirmedim tavsiye veremiycem maalesef ama bol sıvı ve meyve tüketin bence ve doğal c vitaminleri var sıvı formda belki onlardan alabilirsiniz doktorunuza danışıp,oğlunuz için korkmayın benimki de atlattı hiç anlamadi bile inşallah sizinkine geçmez tabii.Bebek de daha çok küçük etkileneceğini sanmam yazarken aklıma geldi komşum geçirdi 4 aylık hamileyken sağlıklı bebeği şu an 5 aylık filan isterseniz ona sorarim birşey kullandı mi

Bugun bulantılarım azaldı , kusmalarım bitti mi demiştim ben Sen misin onu diyen
Kötüyüm desem kötüyü çağırma diyorlar , iyiyim desem de yine kötü bulunup geliyo ben anlamadım
Hangi bitki caylarini aldirayim,ya dusuge sebeb olur dediler vitki cayi icme demislerdi hasta olmadan once arkadaslar,tavsiyenizle alayim bende
Doktor bana ıhlamur,zencefil,papatya ve rezene çaylarını içebilirsin demişti yinefe doktoruna danış canım.Ben 1 hafta oldu çıkalı ama halen koku tat yok.

Tecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acaba

bana ilaç baslandi canim. 2 hafta arayla kontrol ettiler düzelme yoktu. yine 2 hafta sonra kontrolum var. tsh 0.01 den düşük serbest t4 ve t3 normal degerden yüksek
Benimde 0.02 ha gi ilacı verdiler cnm. Yarın bende sınucmu gösterecgm inşllh. Aşırı halsizlik yok ama. Libido 0. Nette okudm tsh çok düştüğünde böyle oluyrmuş. Aşırı sıcak geliyr hava. T3 t4 yükseğe yakın bnm de. Zaten tiroid çok çalıştığı için tsh düşüyrmuş :/

Kızlar benim mide bulantım çok çok az oldu bu normal mi sizce
Canım benim bulantım hiç olmadı. Ben de stres yapıp dra sordum, çünkü internette bir dr, bulantı kalp atışı belirtisi diyordu. Doktorum evet bulantı olunca biz de yolunda birseyler deriz ama bazı hamilelerde hiç olmaz, bulantı bire bir saglık göstergesi degil dedi. Kimi hamile hafif mide rahatsızlığı gibi gecirir, içim ezildi der, yiyince gecer dedi. Bu nedenle kafana takma bende basından beri bu şekilde, sadece omegalı vitamin içince bulanıyor ama bende de ishal var sürekli. Herkeste baska belirtiler. Göz kararması çok var her ayaga kalktıgımda.

Bende aynı durumdayım arkadşaım isal bi nebze azaldı ama mdie krampları canımdan can götürüyor. Doktorum renni verdi mideni rahatlatsın bol bol su dedi.
Canım renni icebiliyirmuyuz ya . Bnm de akşamları midembi tuhaf oluyor . Gavuscon şurup son aylarda vermişti bana doktor mide yanması için . Ama şuan renni icebiliyisak bı akşam deneyeyim bende . Blki iyi gelir . Normalde de problemli zaten midem .

Canım bilmiyorum doktor verdi bana kadın doğum doktorum ama onu da içmesem maaf olurdum mide gazından mide kramplarından sen yine de doktoruna sor canım biliyorsun hassas konular ilaç konuları

O yumurtlamayla alakalı canım benim oğlan geriden geliyordu.Kardeşimin kızı da ilerde gdiiyordu gününden.

Günaydın kızlar buarada.Benimde bitti dediğim bulantim yine hortladı ya.Neyse artık minnakim iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…