Maşallah dediğimiz gerçekten perti çıkıyor ötkei güneGünaydın kızlar buarada.Benimde bitti dediğim bulantim yine hortladı ya.Neyse artık minnakim iyi olsunda
Bilincsiz insanlardır onu yapan. Her hamilelik kendine özel hiç bulantı olmamasıda sorun deil. Dr bu sekilde söyledi boşver sen onları tadini cıkarBu benim için güzel bir şey çok şükür ama soruyorlar hayır yok deyince değişik bakıyorlar bana anlamadım
Ayy o zaman benim el sallayan minnakima da yorum yapabilir misin canimYatış şekli,ense (kız bebekte daha kıvrımlı oluyor) Erkek gibi duruyor.Bacak arası boş değil sanki.
Çok geçmiş olsunKizlar mesajlara geriye donuk baktim ama goremedim,bugun test verdim pozitif cikti corona testim11+1 im burdada pozitif cikan anneller vardi,naptiniz nasil gecitdiniz bu sureci,kendim için asla korkmuyorum 7yasinda oglum var evde ve karnimdaki bebek için korkuyorum, insallah onlara bisey olmaz
Canım kızım ya gününde ya da 2-3 gün önde gidiyordu.Bi yerde yine bir koca karı efsanesi okudumgununden önde giden bebekler erkek geride giden bebek kiz olma orani yuksek diye. Erkekler daha uzun daha kilolu doguyo diye. Kiz anneleri dogruluk payi nedir. 2 oglumda önden gitti buda önde kız istiyorumm ama
Benimki son adet tarihine göre 2 yumurtlama günüme göre de 5 gün önden gidiyor doktorda erkek olabilir ama alışveriş yapmayın daha dedi inşallah doğrudurBi yerde yine bir koca karı efsanesi okudumgununden önde giden bebekler erkek geride giden bebek kiz olma orani yuksek diye. Erkekler daha uzun daha kilolu doguyo diye. Kiz anneleri dogruluk payi nedir. 2 oglumda önden gitti buda önde kız istiyorumm ama
Çok teşekkür ederimÇok sevindim gözün aydın
Ben 2 sindede odamda besik kullandim ilkinde demir besikdi istikbalin 2. De park yatak sonra normal yatağa gectiler direk. Normal yatakda ilki 1.5 yasinda gecti ona yataga korkuluk yaptirdim dusmesin diye 2. Gece cok biberonla sut ictiginde 2.5 da gecti korkuluga gerek kalmadi onda. Park yatak alicam bundada sonra genc odasina gecircem insaAllahTecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acaba
Çok sevindim ileride benim cünküO yumurtlamayla alakalı canım benim oğlan geriden geliyordu.Kardeşimin kızı da ilerde gdiiyordu gününden.
Canım kızımda hem oda yaptım hem sallanan beşiklerden hem de park yatak aldım. İlk olunca insan gözü dönüyo. 3 yıl yanımızda yattıTecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acaba
Erken söylemis seninde korkuyorum erkek diycekdiye dra gitmeye 2 erkekden sonra bi kizim olsun cook istiyorumBenimki son adet tarihine göre 2 yumurtlama günüme göre de 5 gün önden gidiyor doktorda erkek olabilir ama alışveriş yapmayın daha dedi inşallah doğrudur
Benimde yok sadece öğürmelerim var arada iğrelti oluyorum o yüzden. Bence sıkıntı etme ne güzel yok işteBu benim için güzel bir şey çok şükür ama soruyorlar hayır yok deyince değişik bakıyorlar bana anlamadım
Anlaşılan daha bu bulantılar devam edecek.Maşallah dediğimiz gerçekten perti çıkıyor ötkei güne
Daha kesin değil ama erkek olsun isterimErken söylemis seninde korkuyorum erkek diycekdiye dra gitmeye 2 erkekden sonra bi kizim olsun
Aminn insaAllahDaha kesin değil ama erkek olsun isterim
Allah herkese gönlündekini versin inşallah
Masallah minnaka.Ya yerim onuAyy o zaman benim el sallayan minnakima da yorum yapabilir misin canimEki Görüntüle 2905052
Benim miniğede yorum yapar mısınMasallah minnaka.Ya yerim onuErkek gibi duruyor canım.Ense ve alın kısmı.Yatisi da.Bacak arasından emin değilim ama.Bende kiz kardeşimin iki kızı var onda çok farklıydı ultrasonu.Komşumuz ebeydi o anlatmıştı.Ordan anlamaya çalışıyorum.
Bu erkek gibi duruyor ya maşallah renkli olanda çok tatlı duruyor.Kocaman bebek gibi.Eller tam yemelik.Benim miniğede yorum yapar mısın
Sorma ya utangaç olucak heralde yüzünü kapatmış birde uykucu zor uyandırdı doktorBu erkek gibi duruyor ya maşallah renkli olanda çok tatlı duruyor.Kocaman bebek gibi.Eller tam yemelik.
Ayy o zaman benim el sallayan minnakima da yorum yapabilir misin canimEki Görüntüle 2905052
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?