2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu benim için güzel bir şey çok şükür ama soruyorlar hayır yok deyince değişik bakıyorlar bana anlamadım
Bilincsiz insanlardır onu yapan. Her hamilelik kendine özel hiç bulantı olmamasıda sorun deil. Dr bu sekilde söyledi boşver sen onları tadini cıkar

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Canım kızım ya gününde ya da 2-3 gün önde gidiyordu.
2 numara neredeyse 1 hafta önde gidiyo ona da doktor %60 kız dedi

Benimki son adet tarihine göre 2 yumurtlama günüme göre de 5 gün önden gidiyor doktorda erkek olabilir ama alışveriş yapmayın daha dedi inşallah doğrudur

Tecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acaba
Ben 2 sindede odamda besik kullandim ilkinde demir besikdi istikbalin 2. De park yatak sonra normal yatağa gectiler direk. Normal yatakda ilki 1.5 yasinda gecti ona yataga korkuluk yaptirdim dusmesin diye 2. Gece cok biberonla sut ictiginde 2.5 da gecti korkuluga gerek kalmadi onda. Park yatak alicam bundada sonra genc odasina gecircem insaAllah
O yumurtlamayla alakalı canım benim oğlan geriden geliyordu.Kardeşimin kızı da ilerde gdiiyordu gününden.
Çok sevindim ileride benim cünkü

Tecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acaba
Canım kızımda hem oda yaptım hem sallanan beşiklerden hem de park yatak aldım. İlk olunca insan gözü dönüyo. 3 yıl yanımızda yattı
1,5 yıl park yatakta 1,5 yıl bizim yatakta o süslü beşikler falan yalan. 3 ay anca yatıyo. Odaya da 3 yılın sonunda geçti. Şimdiki aklım olsa oda yapmaz bi yatak bi dolap alırdım ikeadan. Bizim en çok kullandığımız park yatak oldu. 3 yıl yanında yatırmasan da bence en iyisi odasında yatacağı zaman odasını yapman. İlk zamanlar park yatak iş görür.

Benimki son adet tarihine göre 2 yumurtlama günüme göre de 5 gün önden gidiyor doktorda erkek olabilir ama alışveriş yapmayın daha dedi inşallah doğrudur
Erken söylemis seninde korkuyorum erkek diycekdiye dra gitmeye 2 erkekden sonra bi kizim olsun cook istiyorum

Ayy o zaman benim el sallayan minnakima da yorum yapabilir misin canimEki Görüntüle 2905052
Masallah minnaka.Ya yerim onu Erkek gibi duruyor canım.Ense ve alın kısmı.Yatisi da.Bacak arasından emin değilim ama.Bende kiz kardeşimin iki kızı var onda çok farklıydı ultrasonu.Komşumuz ebeydi o anlatmıştı.Ordan anlamaya çalışıyorum.

Benim miniğede yorum yapar mısın

Eklentiler

• 20210823_103413.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 20210823_103326.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 75
günaydın kızlar ben hafta içleri işyeri pc den girebiliyorum hafta sonları bakamıyorum buraya yazışmalar almış başını gitmiş oluyor :)
geçen gafta biraz morallerim bozuldu :) ilk kızımı doğurduğum hastaneyi aradım fiyat almaya
çünkü doktorumdan çok memnundum ve yine içim rahat kendimi emanet edebileceğim bi o var.
fiyatlar 2 katı artmış :/ bir muayene 250 tl doğumlar 6-8 bin arası olmuş.
napıcaz bilmiyorum ama yine kendi doktorumu istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…