Yaa çok pahalı ben iki oğlumuda özelde doğurdum. Suan ozelde takip oluyorum ama bi yandanda devlette özel oda imkanı var mı onu merak ediyorum benimki normal doğum isin büyük kısmini normal doğumda anne yapıyor okadar para vermeye acıyorum artıkgünaydın kızlar ben hafta içleri işyeri pc den girebiliyorum hafta sonları bakamıyorum buraya yazışmalar almış başını gitmiş oluyor :)
geçen gafta biraz morallerim bozuldu :) ilk kızımı doğurduğum hastaneyi aradım fiyat almaya
çünkü doktorumdan çok memnundum ve yine içim rahat kendimi emanet edebileceğim bi o var.
fiyatlar 2 katı artmış :/ bir muayene 250 tl doğumlar 6-8 bin arası olmuş.
napıcaz bilmiyorum ama yine kendi doktorumu istiyorum
Benımde duruyordu bekledikçe kendi kendine eskidiğini düşündüğümden letgoda satmıştım iyi yapmışımYa ne güzel dimi birseyler bakmak. Benim 13 yillik bebek arabam duruyorbakicam ne alemde ozamanın en iyisiydi memnundum park yatak arastiriyorum bende eskiden haşır huşur naylon kumasti patk yataklar simdi keteni cıkmıs keten vede büyük boy istiyorum
Ben bu bebisime az ce uygun seyler almak istiyorum sonuncu malum. Park yatagımda duruyodu calinmis 1.5 yıl kullanmıstım onu yepyeniydi nasip. Kız olsa cok hevesle alirim sanirim 3 erkekle yasiyorum yıllardirBenımde duruyordu bekledikçe kendi kendine eskidiğini düşündüğümden letgoda satmıştım iyi yapmışımtekne kazıntısına bir tane yepis yeni araba alım hakettim bence
Benim kız hep geriden geldiBi yerde yine bir koca karı efsanesi okudumgununden önde giden bebekler erkek geride giden bebek kiz olma orani yuksek diye. Erkekler daha uzun daha kilolu doguyo diye. Kiz anneleri dogruluk payi nedir. 2 oglumda önden gitti buda önde kız istiyorumm ama
Canım cinsiyet belli miiii?Maşallah dediğimiz gerçekten perti çıkıyor ötkei güne
Kesinlikle git derim. Benim kanama alanım var canım seninki gibi sürekli yatamiyorum Allah var 27 aylık kızım var zaten mecbur kalkıyorum. Dün günü birlik denize götürüp getirdik inanirmısın orda hiç bulantı yaşamadım havası çok iyi geldi birde esiyordu falan çok iyi geldi. Sizin birde Trabzondaymış havaniz daha temiz güzel olur senin içinYa masaAllah bebek usgleri büyüdükçe güzelleşiyor.
Önümüzdeki hafta 1 haftalıgına koye gidelim diyor esim bu arada köydeki evimiz temiz suan manzarasi havası cok güzel. Ben bu bulantilardan bi yere gidemedim esim gitti cocuklarla. Çok kararsızim iyimi gelir yoksa zaten evde bile aksam üstu özelikle cok kotu oluyorum orda niye geldimmi derim. Bulantısı olanlar cesaret edebilirmiydiniz. Iyi gelirmiki hava degisimi koyümüz trabzonda dağ köyü serin ne sıcak olmaz suan orda.
Biz bu sefer sadece park yatak dusunuyoruz,3,4yasina kadar kullansin ondan sonra odasina karyola almayi dusunuyoruzTecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acaba
Kac tane cocugunuz var ? Kac yasindalar ? Ben normalde joie kullaniyorum cok rahat tavsiye ederim , bebekken doona babyschale var cok rahat puset olarakBenım bulantım kalmadı diyebilirim ama halsizlik devam biraz çocuklar içinde ayakta kalmam lazım üzülüyorlar bebek arabası araştırıyorum bu ara ben kolay karar veremediğim için ancak bulurum
eğer yol etkilemez diyorsan git derim temiz hava ve değişiklik iyi gelir. biz tatile gitmeden bulantım ve ağız tadı bozukluğum vardı hatta kısa mesafe yer seçtik korkumdan. ama tatil psikolojisi mi nedir iştahım bile açıldı :)Ya masaAllah bebek usgleri büyüdükçe güzelleşiyor.
Önümüzdeki hafta 1 haftalıgına koye gidelim diyor esim bu arada köydeki evimiz temiz suan manzarasi havası cok güzel. Ben bu bulantilardan bi yere gidemedim esim gitti cocuklarla. Çok kararsızim iyimi gelir yoksa zaten evde bile aksam üstu özelikle cok kotu oluyorum orda niye geldimmi derim. Bulantısı olanlar cesaret edebilirmiydiniz. Iyi gelirmiki hava degisimi koyümüz trabzonda dağ köyü serin ne sıcak olmaz suan orda.
devlete hiç gitmedim istanbul da kalabalık olayı malum.. kendi doktorumu cok istiyorum ama fiyatlar akıl karı değil :/Yaa çok pahalı ben iki oğlumuda özelde doğurdum. Suan ozelde takip oluyorum ama bi yandanda devlette özel oda imkanı var mı onu merak ediyorum benimki normal doğum isin büyük kısmini normal doğumda anne yapıyor okadar para vermeye acıyorum artık
Doğum fiyatları yılbaşında güncelleniyormuş ben özel kliniğe gidiyorum bizim doktor hastaneyle birlikte 11 bini bulur dedi çok yüksek gerçektengünaydın kızlar ben hafta içleri işyeri pc den girebiliyorum hafta sonları bakamıyorum buraya yazışmalar almış başını gitmiş oluyor :)
geçen gafta biraz morallerim bozuldu :) ilk kızımı doğurduğum hastaneyi aradım fiyat almaya
çünkü doktorumdan çok memnundum ve yine içim rahat kendimi emanet edebileceğim bi o var.
fiyatlar 2 katı artmış :/ bir muayene 250 tl doğumlar 6-8 bin arası olmuş.
napıcaz bilmiyorum ama yine kendi doktorumu istiyorum
Bence git benimde bulantım var yine de gidicem tatile doktor hava değişimi iyi gelebilir sadece 1 saatte bir mola ver 5 dk yürü dedi tabi ilaçlarını da unutma ne olur ne olmazYa masaAllah bebek usgleri büyüdükçe güzelleşiyor.
Benim arkadaşım hamileyken yaptırmak için fiyat aldı 10-14 bin gibi fiyat teklifleri yapılmış ama hastanelerin doğum paketleri oluyor onlar bir tık daha uygun oluyor bildiğim kadarıyladevlete hiç gitmedim istanbul da kalabalık olayı malum.. kendi doktorumu cok istiyorum ama fiyatlar akıl karı değil :/
şeyi araştıralım dedik işte hamilelik ya da doğum sigorta paketi var mıdır vs diye.. bir arkadaşım hamile kaldıktan sonra yapılmıyor sigorta öncesinde yapıyolar dedi. doğru mu bilmiyorum araştırmak lazım
ben de oraya gitsem muayenelerle doğum o fiyata gelir gibi..Doğum fiyatları yılbaşında güncelleniyormuş ben özel kliniğe gidiyorum bizim doktor hastaneyle birlikte 11 bini bulur dedi çok yüksek gerçekten
Bence git benimde bulantım var yine de gidicem tatile doktor hava değişimi iyi gelebilir sadece 1 saatte bir mola ver 5 dk yürü dedi tabi ilaçlarını da unutma ne olur ne olmaz
Bende özele gidiyorum doğum sigortası yaptıracağım ama hamile kalmadan yapılsa çok daha uygun şimdi çok bişey fark etmeyecek. Bi de benim doktorum doçent eğer uzman farkı alırsa poliçe haricinde doğumda doktora ödeme yapmam lazımmış konuşacağım bakalım. Sigorta işleri çok çetrefilli, iyi araştırın derim. Aynı sigorta şirketinin 3 farklı müşteri danışmanı ile görüştüm hepsi farklı şeyler anlattı. Kimsenin dediği birbirini tutmadı en sonunda netleştirdik ama kaç zamandır uğraşıyorum.devlete hiç gitmedim istanbul da kalabalık olayı malum.. kendi doktorumu cok istiyorum ama fiyatlar akıl karı değil :/
şeyi araştıralım dedik işte hamilelik ya da doğum sigorta paketi var mıdır vs diye.. bir arkadaşım hamile kaldıktan sonra yapılmıyor sigorta öncesinde yapıyolar dedi. doğru mu bilmiyorum araştırmak lazım
sordum paket fiyatları buymuş zaten. ama 10-14 bin de aynı hesaba denk geliyor. ah kalmadan yaptırıcaktık çok çok uyguna geliyodu :) bir tanıdığım hamilelik planlıyorum diye yaptırdı. sonrasında 3 ay içinde mi ne hamile kalması gerekiyodu kumar oynamak gibi biraz :) ve kaldı doğurdu da.. muayeneler doğum herşey içinde 3bine geldi çok iyi.. bilemedik işte :)Benim arkadaşım hamileyken yaptırmak için fiyat aldı 10-14 bin gibi fiyat teklifleri yapılmış ama hastanelerin doğum paketleri oluyor onlar bir tık daha uygun oluyor bildiğim kadarıyla
Hatirladim cocuklarin yaslariniBenım bulantım kalmadı diyebilirim ama halsizlik devam biraz çocuklar içinde ayakta kalmam lazım üzülüyorlar bebek arabası araştırıyorum bu ara ben kolay karar veremediğim için ancak bulurum
Masallah geriden gelmis ama iyi doğmuş. Bi kızda bana insaAllahBenim kız hep geriden geldibir ara fark 3 haftayı buldu. Gününde gelen kız bebislerimiz vardı geneli 2800-3100 gram arasında doğdu. Benim geriden gelen kız son haftalarda aradaki farkı bir kapattı bir doğdu 3400 52 cm kafasida öndeydi bu arada
Dimi gündüz iyiyim bulantim yok 3 4 gibi basliyip yatama kadar artıyor prilam aliyorum tabi. Sabah gidiyim diyorum aksam yok otur oturdugun yerde diyorum.Kesinlikle git derim. Benim kanama alanım var canım seninki gibi sürekli yatamiyorum Allah var 27 aylık kızım var zaten mecbur kalkıyorum. Dün günü birlik denize götürüp getirdik inanirmısın orda hiç bulantı yaşamadım havası çok iyi geldi birde esiyordu falan çok iyi geldi. Sizin birde Trabzondaymış havaniz daha temiz güzel olur senin içinyolda sık sık mola verirsen iyiki geldim dersin
Ay hadi insaAllah banada iyi gelir esimde evde olucak nasilsa yemegi beraber yaparız iyiki sormusum sizlereeğer yol etkilemez diyorsan git derim temiz hava ve değişiklik iyi gelir. biz tatile gitmeden bulantım ve ağız tadı bozukluğum vardı hatta kısa mesafe yer seçtik korkumdan. ama tatil psikolojisi mi nedir iştahım bile açıldı :)
köy havası da iyi gelir eminim
Sigortayi duymadım bilmiyorum. Devlette özel oda olayını bi arastircam esimde dr yanimda durabilicekse sanci ve dogum sonrası özel odada varsa 1 ihtimal düsünüyorum. Tabi gece olursa dogum nobetci dru sormadan gitmem.erkek.dr istemem özelede fiyat sormadim henüz erken diye.devlete hiç gitmedim istanbul da kalabalık olayı malum.. kendi doktorumu cok istiyorum ama fiyatlar akıl karı değil :/
Mola veririz bol bol aynen 10 saat yol. Sizle konusunca gitmeye karar verdim birde dra gidiyim bu hafta konturole insaAllah gidelim seneye vebisle tatil zor olur bi hava aliyim.insaAllahDoğum fiyatları yılbaşında güncelleniyormuş ben özel kliniğe gidiyorum bizim doktor hastaneyle birlikte 11 bini bulur dedi çok yüksek gerçekten
Bence git benimde bulantım var yine de gidicem tatile doktor hava değişimi iyi gelebilir sadece 1 saatte bir mola ver 5 dk yürü dedi tabi ilaçlarını da unutma ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?