Istanbulda fiyatlar oyledir sanıyorum gecen yıl.arkadasım burda 2.500 a doğum yapmıstı istanbulun herşeyi pahalı Allah yardımcıları olsun. Ben ozelde muayneye 15 lira ödüyorum normaldede 120 fln galiba esim tbbler odasina uye diye ama dogumda indirim varmı bilemiyorumYa kızlar Allah yardımcınız olsun her kontrolda belirli bi ücret ödüyorsunuz sanırımbide doğum için falan yazdığınız miktarları okuyunca ağzım açık kalıyor.Allah yardımcınız olsun
Git canım git kafan dağılır psikolojik olarak bile insana ortam değişikliği çok iyi geliyorMasallah geriden gelmis ama iyi doğmuş. Bi kızda bana insaAllah
Dimi gündüz iyiyim bulantim yok 3 4 gibi basliyip yatama kadar artıyor prilam aliyorum tabi. Sabah gidiyim diyorum aksam yok otur oturdugun yerde diyorum.ama belkide piskolojikde oluyo kendimi dinliyorum gidiyim insaAllah
Ay hadi insaAllah banada iyi gelir esimde evde olucak nasilsa yemegi beraber yaparız iyiki sormusum sizlere
Sigortayi duymadım bilmiyorum. Devlette özel oda olayını bi arastircam esimde dr yanimda durabilicekse sanci ve dogum sonrası özel odada varsa 1 ihtimal düsünüyorum. Tabi gece olursa dogum nobetci dru sormadan gitmem.erkek.dr istemem özelede fiyat sormadim henüz erken diye.
Mola veririz bol bol aynen 10 saat yol. Sizle konusunca gitmeye karar verdim birde dra gidiyim bu hafta konturole insaAllah gidelim seneye vebisle tatil zor olur bi hava aliyim.insaAllah
Allah güç kuvvet versin canım herkezeIstanbulda fiyatlar oyledir sanıyorum gecen yıl.arkadasım burda 2.500 a doğum yapmıstı istanbulun herşeyi pahalı Allah yardımcıları olsun. Ben ozelde muayneye 15 lira ödüyorum normaldede 120 fln galiba esim tbbler odasina uye diye ama dogumda indirim varmı bilemiyorum
Bende başında sormuştum istediğim hastane için 11bin demislerdi vazgeçmiştim şimdi tekrar düşünmeye başladım en azında muayne ücreti ödemem ikili test dahil mi müsaitseniz biraz bilgi verebilir misiniz?Bende özele gidiyorum doğum sigortası yaptıracağım ama hamile kalmadan yapılsa çok daha uygun şimdi çok bişey fark etmeyecek. Bi de benim doktorum doçent eğer uzman farkı alırsa poliçe haricinde doğumda doktora ödeme yapmam lazımmış konuşacağım bakalım. Sigorta işleri çok çetrefilli, iyi araştırın derim. Aynı sigorta şirketinin 3 farklı müşteri danışmanı ile görüştüm hepsi farklı şeyler anlattı. Kimsenin dediği birbirini tutmadı en sonunda netleştirdik ama kaç zamandır uğraşıyorum.
Evet çok iyiymiş bende araştırmıştım ama 3 ayda kalamam diye vazgeçtim uzatıldığını bilmiyordumsordum paket fiyatları buymuş zaten. ama 10-14 bin de aynı hesaba denk geliyor. ah kalmadan yaptırıcaktık çok çok uyguna geliyodu :) bir tanıdığım hamilelik planlıyorum diye yaptırdı. sonrasında 3 ay içinde mi ne hamile kalması gerekiyodu kumar oynamak gibi biraz :) ve kaldı doğurdu da.. muayeneler doğum herşey içinde 3bine geldi çok iyi.. bilemedik işte :)
Evet ya o çok iyi oldu ben yaptırdım 4 düz hesap ama yenilencek kasımda eşim göreve fln gitti yetişmedisordum paket fiyatları buymuş zaten. ama 10-14 bin de aynı hesaba denk geliyor. ah kalmadan yaptırıcaktık çok çok uyguna geliyodu :) bir tanıdığım hamilelik planlıyorum diye yaptırdı. sonrasında 3 ay içinde mi ne hamile kalması gerekiyodu kumar oynamak gibi biraz :) ve kaldı doğurdu da.. muayeneler doğum herşey içinde 3bine geldi çok iyi.. bilemedik işte :)
Dimi iyi gelir cesaret verdiniz bana yaaGit canım git kafan dağılır psikolojik olarak bile insana ortam değişikliği çok iyi geliyor
Bol bol enerji toplarsın oralarda
Aminnn ecmain hayat zor malesef hersey ates pahası rabbim bereket versin.Allah güç kuvvet versin canım herkeze
Medikal park floryadan prof için fiyat aldı arkadaşım 10 muayene doğum kalma testler 14 bin, uzman yaparsa kampanya varmış 8 bin mi 9 bin mi yalan olmasın 2 diyetisyen 2 psikiyatr seansı ikili test dahil demişlerBende başında sormuştum istediğim hastane için 11bin demislerdi vazgeçmiştim şimdi tekrar düşünmeye başladım en azında muayne ücreti ödemem ikili test dahil mi müsaitseniz biraz bilgi verebilir misiniz?
Evet çok iyiymiş bende araştırmıştım ama 3 ayda kalamam diye vazgeçtim uzatıldığını bilmiyordum
Sigortasız daha yükseğe geliyor 2li test için 400 tl dediler e her ay da 250 ödüyorum tekrar araştırayım en iyisiMedikal park floryadan prof için fiyat aldı arkadaşım 10 muayene doğum kalma testler 14 bin, uzman yaparsa kampanya varmış 8 bin mi 9 bin mi yalan olmasın 2 diyetisyen 2 psikiyatr seansı ikili test dahil demişler
İstanbulda çok hakaret ediyrlarmış bir tane hemşire doğumda kadınlara etmedikleri hakaret kalmıyr demişti üzülmüştm. 1 kadında psikolojm bozuldu diye yazmıştıDoğumda devlet hastanelerinin daha iyi olduğunu duydum. Ama benim yaşadığım yer maalesef çok kalabalık ve doğumunda çok olduğu yerlerden biri. Ama özel hastanelerde çok pahalı ayrıca doktorlardan da memnun kalamadım. Burda özel hastanelerde çok yoğun ve doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. Acaba kendi memleketime mi gitsem diyorum doğum için. Bu arada Balıkesirliyim. Balıkesirde yaşayan arkadaş var mı forumda?
Annelerimizin zamanında çok hakaret ediyorlarmış evet ama şimdi buna cesaret edebileceklerini sanmıyorum. Benim çevremde devlette doğum yapanlar çok memnunİstanbulda çok hakaret ediyrlarmış bir tane hemşire doğumda kadınlara etmedikleri hakaret kalmıyr demişti üzülmüştm. 1 kadında psikolojm bozuldu diye yazmıştı
Benim de öyle 2kizimda vardı yataktan kalkmadan leblebi çubuk kraker yerdim bu bebiste hiç hissetmedimKızlar benim mide bulantım çok çok az oldu bu normal mi sizce
Burda özelde bile oldugunu duydum. Ebeler yapıyormus ama iste sikayet etmek lazım aminda deilse boyle insanlar her is sahasında var. Rabbim oelerinin eline düsürmesin.Annelerimizin zamanında çok hakaret ediyorlarmış evet ama şimdi buna cesaret edebileceklerini sanmıyorum. Benim çevremde devlette doğum yapanlar çok memnun
Balıkesirli değilim canım manisalıyım bu taraflarda iyi uygun doktorlar var eğer düşünürsen. İzmir'de arkadaşlarıma sorup öneride bulunabilirimDoğumda devlet hastanelerinin daha iyi olduğunu duydum. Ama benim yaşadığım yer maalesef çok kalabalık ve doğumunda çok olduğu yerlerden biri. Ama özel hastanelerde çok pahalı ayrıca doktorlardan da memnun kalamadım. Burda özel hastanelerde çok yoğun ve doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. Acaba kendi memleketime mi gitsem diyorum doğum için. Bu arada Balıkesirliyim. Balıkesirde yaşayan arkadaş var mı forumda?
Kaç yaşında canım kızınİleanın klask parmaklıklı beşiğini 1 yıl kullanabildim. Kızım çok dönüyr yatamadı. 1 yıldır normal yatak alıp yere koydum benim yatağa dayalı. Kışa yatak odasımdam ayırmam lazım düşünüyr. Nasıl yapsam diyegece süt içmeye kalkıyr bide wc eğitimi istiyrm bakalım
Normal doğumu teşvik için prenses odalar vardı bir ara onları araştır istersen cnmYaa çok pahalı ben iki oğlumuda özelde doğurdum. Suan ozelde takip oluyorum ama bi yandanda devlette özel oda imkanı var mı onu merak ediyorum benimki normal doğum isin büyük kısmini normal doğumda anne yapıyor okadar para vermeye acıyorum artık
Ya duymamıstım bak bi araştırayım onudaNormal doğumu teşvik için prenses odalar vardı bir ara onları araştır istersen cnm
Ya tam da bunu merak ediyordum. Benim de ilk çocuk bir gaz oluyor. O gaza gelmemek lazımCanım kızımda hem oda yaptım hem sallanan beşiklerden hem de park yatak aldım. İlk olunca insan gözü dönüyo. 3 yıl yanımızda yattı
1,5 yıl park yatakta 1,5 yıl bizim yataktao süslü beşikler falan yalan. 3 ay anca yatıyo. Odaya da 3 yılın sonunda geçti. Şimdiki aklım olsa oda yapmaz bi yatak bi dolap alırdım ikeadan. Bizim en çok kullandığımız park yatak oldu. 3 yıl yanında yatırmasan da bence en iyisi odasında yatacağı zaman odasını yapman. İlk zamanlar park yatak iş görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?