2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Istanbulda fiyatlar oyledir sanıyorum gecen yıl.arkadasım burda 2.500 a doğum yapmıstı istanbulun herşeyi pahalı Allah yardımcıları olsun. Ben ozelde muayneye 15 lira ödüyorum normaldede 120 fln galiba esim tbbler odasina uye diye ama dogumda indirim varmı bilemiyorum

Git canım git kafan dağılır psikolojik olarak bile insana ortam değişikliği çok iyi geliyor
Bol bol enerji toplarsın oralarda

Allah güç kuvvet versin canım herkeze

Bende başında sormuştum istediğim hastane için 11bin demislerdi vazgeçmiştim şimdi tekrar düşünmeye başladım en azında muayne ücreti ödemem ikili test dahil mi müsaitseniz biraz bilgi verebilir misiniz?
Evet çok iyiymiş bende araştırmıştım ama 3 ayda kalamam diye vazgeçtim uzatıldığını bilmiyordum

Evet ya o çok iyi oldu ben yaptırdım 4 düz hesap ama yenilencek kasımda eşim göreve fln gitti yetişmedi olmasa da yenileriz diyoduk her türlü uyguna geliyodu ama dediğim gibi kumar o strese girince de farklı oluyor

Git canım git kafan dağılır psikolojik olarak bile insana ortam değişikliği çok iyi geliyor
Bol bol enerji toplarsın oralarda
Dimi iyi gelir cesaret verdiniz bana yaa esime cocuklarada iyi gelir cok saolun allah razı olsun
Allah güç kuvvet versin canım herkeze
Aminnn ecmain hayat zor malesef hersey ates pahası rabbim bereket versin.

Medikal park floryadan prof için fiyat aldı arkadaşım 10 muayene doğum kalma testler 14 bin, uzman yaparsa kampanya varmış 8 bin mi 9 bin mi yalan olmasın 2 diyetisyen 2 psikiyatr seansı ikili test dahil demişler

Doğumda devlet hastanelerinin daha iyi olduğunu duydum. Ama benim yaşadığım yer maalesef çok kalabalık ve doğumunda çok olduğu yerlerden biri. Ama özel hastanelerde çok pahalı ayrıca doktorlardan da memnun kalamadım. Burda özel hastanelerde çok yoğun ve doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. Acaba kendi memleketime mi gitsem diyorum doğum için. Bu arada Balıkesirliyim. Balıkesirde yaşayan arkadaş var mı forumda?

Medikal park floryadan prof için fiyat aldı arkadaşım 10 muayene doğum kalma testler 14 bin, uzman yaparsa kampanya varmış 8 bin mi 9 bin mi yalan olmasın 2 diyetisyen 2 psikiyatr seansı ikili test dahil demişler
Sigortasız daha yükseğe geliyor 2li test için 400 tl dediler e her ay da 250 ödüyorum tekrar araştırayım en iyisi

İleanın klask parmaklıklı beşiğini 1 yıl kullanabildim. Kızım çok dönüyr yatamadı. 1 yıldır normal yatak alıp yere koydum benim yatağa dayalı. Kışa yatak odasımdam ayırmam lazım düşünüyr. Nasıl yapsam diye gece süt içmeye kalkıyr bide wc eğitimi istiyrmbakalım

İstanbulda çok hakaret ediyrlarmış bir tane hemşire doğumda kadınlara etmedikleri hakaret kalmıyr demişti üzülmüştm. 1 kadında psikolojm bozuldu diye yazmıştı

İstanbulda çok hakaret ediyrlarmış bir tane hemşire doğumda kadınlara etmedikleri hakaret kalmıyr demişti üzülmüştm. 1 kadında psikolojm bozuldu diye yazmıştı
Annelerimizin zamanında çok hakaret ediyorlarmış evet ama şimdi buna cesaret edebileceklerini sanmıyorum. Benim çevremde devlette doğum yapanlar çok memnun

Annelerimizin zamanında çok hakaret ediyorlarmış evet ama şimdi buna cesaret edebileceklerini sanmıyorum. Benim çevremde devlette doğum yapanlar çok memnun
Burda özelde bile oldugunu duydum. Ebeler yapıyormus ama iste sikayet etmek lazım aminda deilse boyle insanlar her is sahasında var. Rabbim oelerinin eline düsürmesin.

Balıkesirli değilim canım manisalıyım bu taraflarda iyi uygun doktorlar var eğer düşünürsen. İzmir'de arkadaşlarıma sorup öneride bulunabilirim
Kaç yaşında canım kızın ufak tefek şimdiden başla istersen ayırma tuvalet eğitimine falan son aylarda sen daha halsiz yorgun olursun ilgiyi daha çok ister değişikliklerden ötürü

Normal doğumu teşvik için prenses odalar vardı bir ara onları araştır istersen cnm

Ya tam da bunu merak ediyordum. Benim de ilk çocuk bir gaz oluyor. O gaza gelmemek lazım ay çok tatlı ya, minikler ayrılamıyor. Hayaller vs gercek hayat. hepimiz hemen odasında yatacak sanıyoruz ama gercekler farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…