Ben Acıbadem e gidiyorum muayene ücreti ödemem diye bişey olmuyo işte maalesef. Burdan ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama biraz bahsedeyim. Acıbadem sigorta ile görüştüm ben şu an için yapabilecekleri üç çeşit sigorta var.Bende başında sormuştum istediğim hastane için 11bin demislerdi vazgeçmiştim şimdi tekrar düşünmeye başladım en azında muayne ücreti ödemem ikili test dahil mi müsaitseniz biraz bilgi verebilir misiniz?
Evet çok iyiymiş bende araştırmıştım ama 3 ayda kalamam diye vazgeçtim uzatıldığını bilmiyordum
Rica ederim ben 3 kızımıda devlet hastanesinde doğurdum o kadar korkulacak birşey yok üstelik normal doğum hastanede bir yakının olursa işin biraz daha kolaylaşır bende özele gitmeye endişe ediyorum Herkesin aksine ilk bebeğimde akıl almaz testlere maruz kalıp alakasız bir şekılde bebeğimi kaybetmiştim sırf para kazanmak uğruna bazı hastanelerin hekimlerin yapamayacakları yok ama şimdi hastaneler aşırı dolu doktorum hekimliği bırakmayı düşündüğünü söyledi yurt dışında hekimliğe devam edicem dedi burda bir günde baktığımız hasta sayısına orda bir ayda bakılıyor dedi çok üzüldüm. Neyseki benım doğumumdan sonra gidecek özeldede bir hekim var devletten özele geçmiş bir doktor devlet hastanesindeki doktorlar özeldekilerden daha tecrübeli bunu unutmamak lazım özelde günde 20 hasta bakarlar hepsi normal hasta devlette 60-70 hastaya kadar çıkıyormuş sıkıntılı olanda oluyor normal olanda çok büyük derdi olan üniversite hastanesine…özelde doğum yapılıyor prematüre doğdu diyelim yada Allah korusun bir sorun olduğunda hastane seni devlete gönderiyor doğum yapılan hastanelerin tam teçhizatlı olması gerek yoksa çok ortada kalabiliyorsun ben biraz herşeyi düşündüğümden paramla bir kere madur oldum bir daha olmamak adına gitmedim kontrollere gittim ama doğumumu aynı doktora oldum genel olarak keşke özele geçseniz dediğim çok zaman oldu sıra alamadım zaman zaman benım eşimde doğum hastanesinde doğurdu bı düşünceler doğru değil ne güzel paran cebinde kalıyor derdi ama ikisine özel odaya aldırdı birinde iki kişilik odada tek kaldım öyle geçip gitti bu kez böyle olmıycağından eminim çok fazla Suriyeli var kAdın doğumcuların şartları çok kötüymüş özeldede devletdede Allah kolaylıklar versin hepsine yeni doktor olacak asistanlara sakın kadın doğumcu olmayın diyorlarmışYa duymamıstım bak bi araştırayım onudateşekkürderim
Benimde normal doğumla ilgili kaygılarım var. Zaten panik bir insanım ve en ufak bir olumsuzlukta moralim bozulur. Her şeyin en kötüsünü düşünürüm bunun sonucunda da çarpıntılarım başlar. Durumumu doktorla görüşeceğim o yüzden.Gönüllü sezaryenci yok mudoktorum kardiyolojiye soralım normal doğuma izin olcak mı dedi yok dedim hiç gerek yok beni kesip biçebilirsiniz en narkozlusundan gülüyor
Eylülde tam 2 olacak 1 aydır çişimiz tuvalate diye biliçaltına işleöye çalıştım. Aynen aralığa kalmadan halletmem lazım. Günüdz yemek yemiyor gece biberon süt istiyr onu nasıl biraktırcm bil iyrm. Normalde uzun süre kuru kalıyordu :/ ama süt içince olmuyrBalıkesirli değilim canım manisalıyım bu taraflarda iyi uygun doktorlar var eğer düşünürsen. İzmir'de arkadaşlarıma sorup öneride bulunabilirim
Kaç yaşında canım kızınufak tefek şimdiden başla istersen ayırma tuvalet eğitimine falan son aylarda sen daha halsiz yorgun olursun ilgiyi daha çok ister değişikliklerden ötürü
Ben tamamen uyutulmadım cnm doğum anını gördüm öylede tercih edebilirsinGönüllü sezaryenci yok mudoktorum kardiyolojiye soralım normal doğuma izin olcak mı dedi yok dedim hiç gerek yok beni kesip biçebilirsiniz en narkozlusundan gülüyor
Canım öncelikle hayırlı sonuçlar alırsın inşallahNifty yaptıracak var mı canlar yarın arayacağım gelip alsınlar kanımı da paramı da
sen hangi firma kaça anlaştıın hayırlı olsun ikimize de ya çok heyecanlııCanım öncelikle hayırlı sonuçlar alırsın inşallahBende yaptıracağım yarın gelip alacaklar kanımıda paramı da
ya foto çekimi için dayanabilirsem öyle de denerim ama çok paniğim dayanamayabilirim kalp hastasıyım güvenemiyorum çok kendime eşimi doğuma sokup bebeği ona emanet etmeyi düşünüyorumBen tamamen uyutulmadım cnm doğum anını gördüm öylede tercih edebilirsin
Benimkiler ikiz olduğu için doktorum özellikle panaroma isimli testi yaptırmamı istedi. Hill genetik diye bir yer ile 4000 TL’ye anlaştık. Bu arada senin yaptıracağın yerden bir arkadaşım yaptırdı haftasonu doktoru önermiş. Bu arada 10 güne kadar cinsiyetler çıkacak meydanasen hangi firma kaça anlaştıın hayırlı olsun ikimize de ya çok heyecanlıı
Sordum bi komsuya dogum sonrasi devlette tek kisilik odada oluyomusdun refakatcınla. Ama sanci esnasinda tek kisilik odada tek basina oluyomussun. O durum bana zor geldi. Esim olmadan tek basima sanci cekmek refakatci kabul etseler olabilirde deilse zor.Rica ederim ben 3 kızımıda devlet hastanesinde doğurdum o kadar korkulacak birşey yok üstelik normal doğum hastanede bir yakının olursa işin biraz daha kolaylaşır bende özele gitmeye endişe ediyorum Herkesin aksine ilk bebeğimde akıl almaz testlere maruz kalıp alakasız bir şekılde bebeğimi kaybetmiştim sırf para kazanmak uğruna bazı hastanelerin hekimlerin yapamayacakları yok ama şimdi hastaneler aşırı dolu doktorum hekimliği bırakmayı düşündüğünü söyledi yurt dışında hekimliğe devam edicem dedi burda bir günde baktığımız hasta sayısına orda bir ayda bakılıyor dedi çok üzüldüm. Neyseki benım doğumumdan sonra gidecek özeldede bir hekim var devletten özele geçmiş bir doktor devlet hastanesindeki doktorlar özeldekilerden daha tecrübeli bunu unutmamak lazım özelde günde 20 hasta bakarlar hepsi normal hasta devlette 60-70 hastaya kadar çıkıyormuş sıkıntılı olanda oluyor normal olanda çok büyük derdi olan üniversite hastanesine…özelde doğum yapılıyor prematüre doğdu diyelim yada Allah korusun bir sorun olduğunda hastane seni devlete gönderiyor doğum yapılan hastanelerin tam teçhizatlı olması gerek yoksa çok ortada kalabiliyorsun ben biraz herşeyi düşündüğümden paramla bir kere madur oldum bir daha olmamak adına gitmedim kontrollere gittim ama doğumumu aynı doktora oldum genel olarak keşke özele geçseniz dediğim çok zaman oldu sıra alamadım zaman zaman benım eşimde doğum hastanesinde doğurdu bı düşünceler doğru değil ne güzel paran cebinde kalıyor derdi ama ikisine özel odaya aldırdı birinde iki kişilik odada tek kaldım öyle geçip gitti bu kez böyle olmıycağından eminim çok fazla Suriyeli var kAdın doğumcuların şartları çok kötüymüş özeldede devletdede Allah kolaylıklar versin hepsine yeni doktor olacak asistanlara sakın kadın doğumcu olmayın diyorlarmış
Tecrübeli anne değilim ama ben park yatak alıp anne yanı olarak kullanacağım büyük boy düşünüyorum ileride de kullanmak için 1 sene kullanıp bırakacağım şeyi almak istemiyorum çocuk odası içinde Montessori yatak alacağımTecrübeli anneler sizce sadece park yatak yeterli mi, yoksa karyola gibi bişey de almak gerekiyor mu? Hangisi daha kullanışlı acaba
Benim normalde her zaman olmuyor bulantım genellikle herkesin aksine akşamları oluyor ama günün hangi saatinde maske takarsam takayım midem ağzıma geliyor. Kesinlikle maske ile alakası varMerhaba canım bulantınin maskeyle alakalı olduğunu bugün bikez daha anladım mahvoluyorum is yerinde ilk andan itibaren haftasonu böyle bişey yok
propycil ilacimin adi endokrin uzmani verdi. gebelik ilerledikçe düzelmesini bekliyoruz dedi 2 hafta sonra yine kontrolum var.Benimde 0.02 ha gi ilacı verdiler cnm. Yarın bende sınucmu gösterecgm inşllh. Aşırı halsizlik yok ama. Libido 0. Nette okudm tsh çok düştüğünde böyle oluyrmuş. Aşırı sıcak geliyr hava. T3 t4 yükseğe yakın bnm de. Zaten tiroid çok çalıştığı için tsh düşüyrmuş :/
Ben daha geçen hafta yaptırdım doğum sigortasını hamileyken yapılıyordevlete hiç gitmedim istanbul da kalabalık olayı malum.. kendi doktorumu cok istiyorum ama fiyatlar akıl karı değil :/
şeyi araştıralım dedik işte hamilelik ya da doğum sigorta paketi var mıdır vs diye.. bir arkadaşım hamile kaldıktan sonra yapılmıyor sigorta öncesinde yapıyolar dedi. doğru mu bilmiyorum araştırmak lazım
BeennGönüllü sezaryenci yok mudoktorum kardiyolojiye soralım normal doğuma izin olcak mı dedi yok dedim hiç gerek yok beni kesip biçebilirsiniz en narkozlusundan gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?