içeriğini paylaşır mısın? ne kadar neler dahilBen daha geçen hafta yaptırdım doğum sigortasını hamileyken yapılıyor
benim doktorum başında tamamen zararsız kullan 3 tane alabilirsin günde dedi bence biraz tutuyorsa eziyet çekmene değmez kullan eşler bazen çok karışıyor doktordan iyi bilecek değillerrr zararlı olsa vermezdiiPrilamı sabah 2 oglen 1 aliyorum. Esim icmemi pek istemiyor. Tek icibce bir faydası oluyomu? Drum zararsiz dedi ama esim ilac sonucda bitkisel bisey deil diyip aklimi.karistirdı
ayy o kaça yaptırmış acaba kazıklandım mı korkusu oluştu ahahah gerçi 1 saat sonra gelecekler kan almaya ödeme de henüz yapmadım da olsun :d evettt çok merak ediyorum vallaBenimkiler ikiz olduğu için doktorum özellikle panaroma isimli testi yaptırmamı istedi. Hill genetik diye bir yer ile 4000 TL’ye anlaştık. Bu arada senin yaptıracağın yerden bir arkadaşım yaptırdı haftasonu doktoru önermiş. Bu arada 10 güne kadar cinsiyetler çıkacak meydana
Ben de montessorileri çok begeniyorum acaba biri yeterli olur mu diye düşündüm. Yine de park yatak gerekecek herhalde, sadece montessori yetmeyecekTecrübeli anne değilim ama ben park yatak alıp anne yanı olarak kullanacağım büyük boy düşünüyorum ileride de kullanmak için 1 sene kullanıp bırakacağım şeyi almak istemiyorum çocuk odası içinde Montessori yatak alacağım
Canım sen kaç artı kaçtasın hafta olarak. Nifty için ideal hafta neymiş, ben de dra gideyim, onu kaçırmayayımayy o kaça yaptırmış acaba kazıklandım mı korkusu oluştu ahahah gerçi 1 saat sonra gelecekler kan almaya ödeme de henüz yapmadım da olsun :d evettt çok merak ediyorum valla
Montessori yeterli gelmez bence çünkü ilk aylarda sürekli bebiş yanımızda olacak hem park yatak taşınabilir montessoriyi oda oda taşıyamayız. Ben park yatağı anne yanı olarak kullanıp Montessori ye de gerekli korkuluğu yaptıracağımBen de montessorileri çok begeniyorum acaba biri yeterli olur mu diye düşündüm. Yine de park yatak gerekecek herhalde, sadece montessori yetmeyecek
11+1 im kuzum şu ann ben aradığım tüm firmalara da doktora da sordum uygun dedi bu zamanlaraa dna çıkmaması durumunda tekrar kan alıyolarmış gelipCanım sen kaç artı kaçtasın hafta olarak. Nifty için ideal hafta neymiş, ben de dra gideyim, onu kaçırmayayım
Demirsağlık sigortanın iki cam hamilelik sigortasıyla görüşmüştüm onlar 8 muayne + doğum izmir medical park için 11 bin demişti ama testler için ne dedi hatırlamıyorum her hastane içinde değil ama birde buna bakın isterseniz sizin bakımlarınız baya yüksekmiş bunda da hastaneye göre fiyat değişiyorBen Acıbadem e gidiyorum muayene ücreti ödemem diye bişey olmuyo işte maalesef. Burdan ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama biraz bahsedeyim. Acıbadem sigorta ile görüştüm ben şu an için yapabilecekleri üç çeşit sigorta var.
1. Muayene (3000 tl limitli)+doğum=21.500 tl
2. Muayene (8000tl limitli) + doğum= 28.000 tl
3. Sadece doğum = 18.000 tl
acıbadem malum pahalı bir hastane muayene limitli paketleri almak çok saçma çünkü en çok 3 kere gidersin muayene limitin biter. Doğumdan önce olsaydı sigorta muayenede limit olmuyordu. Ama şimdi muayenede limit olayı var ve her gittiğinde sana uygulanan indirim üzerinden %20 sini yine hastaneye ödüyosun. Mesela atıyorum ücret 600 tl sen 120 tl her gittiğinde ödüyosun kalan 480 tl yi sigorta karşılıyor ve o limitten düşüyor. İkili test, ayrıntılı usg falan hiçbir şey dahil değil. O yüzden ben sadece doğum paketi almayı planlıyorum. O zaman muayene ücretinde de biraz düşüyolar. Ama şöyle bi durum da aivar benim doktorum doçent olduğu için bu hastaneye ödediğim para, doğumda belki de fark çıkacak onları doktorumla konuşmam lazım. Bir de bu söylediğim doğum fiyatları sezaryen doğum üzerinden hesaplandı. Hesaplama yapılırken annenin yaşı da önemli fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
Kullaniyorum aynen dayanılir gibi deil cünkü. Rabbime emanetbenim doktorum başında tamamen zararsız kullan 3 tane alabilirsin günde dedi bence biraz tutuyorsa eziyet çekmene değmez kullan eşler bazen çok karışıyor doktordan iyi bilecek değillerrr zararlı olsa vermezdii
Biz sıkı bir pazarlık ile 5130 liraya yaptırdık 8 muayene,tahliller, görüntüler, doğum, normal doğum 1 gün yatış sezeryan 2 gün yatış, şeker yüklemesi, ikili test veya üçlü test hangisini istersen onu yaptırıyorsun ama ikisini karşılamıyor sadece birini yaptırabiliyorsun, nst dahil. Diyetisyen ve psikiyatri hakkımda var ama ne kadar vardı onu hatırlamıyorum şuan. Benim gittiğim hastane 290 lira muayene ücreti istiyor normal doğum SGK varsa 5500 lira istiyor. Ben aslında Medipol istiyordum ama evime uzak eğer o hastaneyi seçseydim 7000 e yakın bir ücret çıkıyordu ben normal doğum düşündüğüm için evime yakın olanı tercih etmek zorunda kaldım. Doktorum da doçent bu arada. Sadece her muayene de devlet katılım payı 15 lira ödüyorum o kadar. 8 muayene vermesi az özellikle son aylar da lazım olacak biliyorum ama yapacak bir şey yok.içeriğini paylaşır mısın? ne kadar neler dahil
Bir de yenidoğan için devletin karşıladığı tüm testleri karşılıyor topuk kanı vsBiz sıkı bir pazarlık ile 5130 liraya yaptırdık 8 muayene,tahliller, görüntüler, doğum, normal doğum 1 gün yatış sezeryan 2 gün yatış, şeker yüklemesi, ikili test veya üçlü test hangisini istersen onu yaptırıyorsun ama ikisini karşılamıyor sadece birini yaptırabiliyorsun, nst dahil. Diyetisyen ve psikiyatri hakkımda var ama ne kadar vardı onu hatırlamıyorum şuan. Benim gittiğim hastane 290 lira muayene ücreti istiyor normal doğum SGK varsa 5500 lira istiyor. Ben aslında Medipol istiyordum ama evime uzak eğer o hastaneyi seçseydim 7000 e yakın bir ücret çıkıyordu ben normal doğum düşündüğüm için evime yakın olanı tercih etmek zorunda kaldım. Doktorum da doçent bu arada. Sadece her muayene de devlet katılım payı 15 lira ödüyorum o kadar. 8 muayene vermesi az özellikle son aylar da lazım olacak biliyorum ama yapacak bir şey yok.
canım valla birkaç test varmış kapsamına göre değişiyormuş. sanırım geniş kapsamlısını yaptırdı onlar. normalde 4000 küsürmüş fiyatı. ama doktorun anlaşması olduğu için 3000 tl ödediler.ayy o kaça yaptırmış acaba kazıklandım mı korkusu oluştu ahahah gerçi 1 saat sonra gelecekler kan almaya ödeme de henüz yapmadım da olsun :d evettt çok merak ediyorum valla
nerede oturuyosun bir de hangi sigorta firması bu? çok soru sordum ama ben de araştırma aşamasındayım şu anBiz sıkı bir pazarlık ile 5130 liraya yaptırdık 8 muayene,tahliller, görüntüler, doğum, normal doğum 1 gün yatış sezeryan 2 gün yatış, şeker yüklemesi, ikili test veya üçlü test hangisini istersen onu yaptırıyorsun ama ikisini karşılamıyor sadece birini yaptırabiliyorsun, nst dahil. Diyetisyen ve psikiyatri hakkımda var ama ne kadar vardı onu hatırlamıyorum şuan. Benim gittiğim hastane 290 lira muayene ücreti istiyor normal doğum SGK varsa 5500 lira istiyor. Ben aslında Medipol istiyordum ama evime uzak eğer o hastaneyi seçseydim 7000 e yakın bir ücret çıkıyordu ben normal doğum düşündüğüm için evime yakın olanı tercih etmek zorunda kaldım. Doktorum da doçent bu arada. Sadece her muayene de devlet katılım payı 15 lira ödüyorum o kadar. 8 muayene vermesi az özellikle son aylar da lazım olacak biliyorum ama yapacak bir şey yok.
Estağfurullah demir sağlık iki can silver. İstanbul'da oturuyorum Derindere Hastanesi ne gidiyorumnerede oturuyosun bir de hangi sigorta firması bu? çok soru sordum ama ben de araştırma aşamasındayım şu an
Hastaneye göre fiyat artıyor yine de aklımda olsun sağolun. Ben perinatoloğa gidiyorum onun için acıbademe gidiyorum yoksa ilk doğumumdaki doktorumdan da çok memnundum. Orası çok çok daha uygundu. Bebişler de biz de sağlıklı olalım inşallah da katlanacağız artık.Demirsağlık sigortanın iki cam hamilelik sigortasıyla görüşmüştüm onlar 8 muayne + doğum izmir medical park için 11 bin demişti ama testler için ne dedi hatırlamıyorum her hastane içinde değil ama birde buna bakın isterseniz sizin bakımlarınız baya yüksekmiş bunda da hastaneye göre fiyat değişiyor
teşekkür ederim ben de istanbul ümraniye deyim. ilk doğumumu central hospital (kozyatağı)nda yaptım. bakalım teklif bıraktım sigorta şirketlerine dönüş bekliyorumEstağfurullah demir sağlık iki can silver. İstanbul'da oturuyorum Derindere Hastanesi ne gidiyorum
hee aynı kapsamlı olsun dedim bende 3100 iyi kazıklanmamışımcanım valla birkaç test varmış kapsamına göre değişiyormuş. sanırım geniş kapsamlısını yaptırdı onlar. normalde 4000 küsürmüş fiyatı. ama doktorun anlaşması olduğu için 3000 tl ödediler.
Aa tesadüfe bakın. Ben de ümraniyedeyim ve ben de ilk doğumumu Central Hospital da yaptımteşekkür ederim ben de istanbul ümraniye deyim. ilk doğumumu central hospital (kozyatağı)nda yaptım. bakalım teklif bıraktım sigorta şirketlerine dönüş bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?