- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Gün içinde dönerler mutlaka peşin ödeme yapacaksan indirim de diret son oluru nedir ne değildir öğren. Benim zaten normal de tamamlayıcı sağlık sigortam var kendi sigortacımız demir sağlık sigortanın verdiği fiyattan 100 lira daha düşük vermişti fiyatı. Zaten size hangi hastane diye soruyor ona göre fiyat çıkartıyorlar. Silver paketini kullanıyorum ama onun kapsadığı hastane daha az Gold paketi vardı sanırım onun kapsadığı hastane daha fazla oluyor hastaneye göre size paket sunarlarteşekkür ederim ben de istanbul ümraniye deyim. ilk doğumumu central hospital (kozyatağı)nda yaptım. bakalım teklif bıraktım sigorta şirketlerine dönüş bekliyorum
yok yok merak etme için rahat olsun :)hee aynı kapsamlı olsun dedim bende 3100 iyi kazıklanmamışım
İkinci de mi oglus olacak acep. Doktorumuz kıza benzetti bakalım hayırlısı kısmet. Sağlıklı olsundaMasallah minnaka.Ya yerim onuErkek gibi duruyor canım.Ense ve alın kısmı.Yatisi da.Bacak arasından emin değilim ama.Bende kiz kardeşimin iki kızı var onda çok farklıydı ultrasonu.Komşumuz ebeydi o anlatmıştı.Ordan anlamaya çalışıyorum.
Çok şükür canim teşekkür ederimmaşallah keyfi yerinde gözüküyorbu arada usg ye bakınca gördüm hastane ismini bende aynı hastaneye gidiyorum doktorunuz kim merak ettim Tabi paylaşmak isterseniz
Ben Oktay Bey e gidiyorum perinatolog. Harika Hanımı da duydum çok giden varÇok şükür canim teşekkür ederimharika hanıma gidiyorum. Siz kime gidiyorsunuz,,?
Merhaba ben de Ümraniyeyim de, erdem hastanesi hakkında bilginiz var mı hiç fiyatları uygunmuş da bildiğim kadarıylateşekkür ederim ben de istanbul ümraniye deyim. ilk doğumumu central hospital (kozyatağı)nda yaptım. bakalım teklif bıraktım sigorta şirketlerine dönüş bekliyorum
Bencede en mantıklısı tek yatak almak ikeanin bebek yataginı almistik biz. Yan tarafını açık bırakıp anne yani olarak kullandım bir yaşına kadar. Sonrasında da yan tarafı taktik odasina koyduk 15 aylık dan itibaren den de kendi odasında yatmaya başladı. Kendisi de zaten bizim yanımızda cok rahatsiz oluyordu. Sese cok hassas miniğim.Ya tam da bunu merak ediyordum. Benim de ilk çocuk bir gaz oluyor. O gaza gelmemek lazımay çok tatlı ya, minikler ayrılamıyor. Hayaller vs gercek hayat. hepimiz hemen odasında yatacak sanıyoruz ama gercekler farklı
Şu rakamları görünce amanin demişimBen Acıbadem e gidiyorum muayene ücreti ödemem diye bişey olmuyo işte maalesef. Burdan ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama biraz bahsedeyim. Acıbadem sigorta ile görüştüm ben şu an için yapabilecekleri üç çeşit sigorta var.
1. Muayene (3000 tl limitli)+doğum=21.500 tl
2. Muayene (8000tl limitli) + doğum= 28.000 tl
3. Sadece doğum = 18.000 tl
acıbadem malum pahalı bir hastane muayene limitli paketleri almak çok saçma çünkü en çok 3 kere gidersin muayene limitin biter. Doğumdan önce olsaydı sigorta muayenede limit olmuyordu. Ama şimdi muayenede limit olayı var ve her gittiğinde sana uygulanan indirim üzerinden %20 sini yine hastaneye ödüyosun. Mesela atıyorum ücret 600 tl sen 120 tl her gittiğinde ödüyosun kalan 480 tl yi sigorta karşılıyor ve o limitten düşüyor. İkili test, ayrıntılı usg falan hiçbir şey dahil değil. O yüzden ben sadece doğum paketi almayı planlıyorum. O zaman muayene ücretinde de biraz düşüyolar. Ama şöyle bi durum da aivar benim doktorum doçent olduğu için bu hastaneye ödediğim para, doğumda belki de fark çıkacak onları doktorumla konuşmam lazım. Bir de bu söylediğim doğum fiyatları sezaryen doğum üzerinden hesaplandı. Hesaplama yapılırken annenin yaşı da önemli fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
Bence ilk zamanlar icin anne yani en onemlisi , devamli emziriyorsun cunku. Buyuk yatak zamanla alinabilir ama anne yaninda ben cok rahat ettim. Kenarinin olmamasi ekstra rahatlik.Bu anne yani olması gerekiyomu nekadar lazım birsey onu bilemedim.ama
Maşallah canım benim kızla arasında birşey yokmuşEylülde tam 2 olacak 1 aydır çişimiz tuvalate diye biliçaltına işleöye çalıştım. Aynen aralığa kalmadan halletmem lazım. Günüdz yemek yemiyor gece biberon süt istiyr onu nasıl biraktırcm bil iyrm. Normalde uzun süre kuru kalıyordu :/ ama süt içince olmuyr
Ankara genox kan merkezi daha uygun ve çoğunlukta her ilde temsilcileri oluyorben bugun gorusecegim. nerede yaptiracaksin . bana dr 4000 civari demisti. senin soylediklerin daha uygundu
Ben bacak arasını göremedim canım onu dr bilir.Yatisi ogluminkine benzettim.Ama Rabbim gönlüne göre hayırlısını sağlıklısıni nasip etsin.İkinci de mi oglus olacak acep. Doktorumuz kıza benzetti bakalım hayırlısı kısmet. Sağlıklı olsundahaftasonu ikili testim var perinataloji uzmanı bakacak. Bakalım o ne diyecek
orası 3400 dedi bana invitae 3100 az önce aldılar kanı gittiler hayırlı uğurlu olsunAnkara genox kan merkezi daha uygun ve çoğunlukta her ilde temsilcileri oluyor
Geçen sene çok daha uygundu demek ki buna da zam gelmişorası 3400 dedi bana invitae 3100 az önce aldılar kanı gittiler hayırlı uğurlu olsungenox geç ulaştırıyor falan yorumları çoktu ankarada olmasına rağmen bu abd ye yolluyomuş diye kandırmadılarsa
Benim tüp bebek olmasina ragmen öncesinde rontgen cektirmistim bir dis cektirmistim ama dolgulari ertelemistim.Kızlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Feci diş ağrısı yasamaya başladım ne uyku ne yemek. Mecburen dişçiye gittim sabah ve doktorumdan onay kağıdı getirmemi istedi. Doktorum da önce ultrasonla baktı bebek gayet iyi durumda kanama alanı da küçük ama hala var. Bizim için sorun değil diş tedavisi yaptır mutlaka dedi. İmzalı onaylı kağıt verdi röntgen belli bir doza kadar onay vermiş. Onay verilince ağrıya daha fazla dayanamadigim için tedaviyi başlattım. Röntgen çekilmedi. Şimdi iyiyim. Ama içimde şüphe de var bebeğe bir sorun oldu mu diye. Aranızda yasayaniniz var mı? Bir şekilde içimi ferahlatmam lazım
Bilemiyorum cnm ben sancı odasında eşimin olmasını istemem şahsen olmadıda ilkinde olsaydı parçalardım galiba adamıSordum bi komsuya dogum sonrasi devlette tek kisilik odada oluyomusdun refakatcınla. Ama sanci esnasinda tek kisilik odada tek basina oluyomussun. O durum bana zor geldi. Esim olmadan tek basima sanci cekmek refakatci kabul etseler olabilirde deilse zor.
Normal dogumda ekstra bir durum yoksa ebe bile dogurtur insan ona aciyo sezeryan hani amelyat para veriyosun karsiligini aliyosun. Ben dogurdum o bebegi karsiladi dogumlardarabbim hayitlisini versin istanbul cok pahaliymis ama bi fiyat sorucam bakalim burda durumlar nasil
Bu nasil bir fiyat yav. Normal bir vatandaş nasil ödesin bunu. Bizim burda devlet hastanesi var sigorta karşılıyor. Tek kişilik oda istersen hastane müsaitse ücret karşılığında oluyor.Şu rakamları görünce amanin demişim
Ben ben Chicco lite way plus almıştım hem ana kucağı var hemde baston oluyor sonra . Kızımda çok çok rahat ettim . Travel sistem Bebek arabalari hantal oluyor genelde ama Bnm aldığım çok kullanisliydi . Ama galiba üretimi durmuş herhalde kardeşime cok araştırdık bulamadık hicbi yerde.bulabilirsen bı bak derim hiç pişman olmazsınBenım bulantım kalmadı diyebilirim ama halsizlik devam biraz çocuklar içinde ayakta kalmam lazım üzülüyorlar bebek arabası araştırıyorum bu ara ben kolay karar veremediğim için ancak bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?