2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
teşekkür ederim ben de istanbul ümraniye deyim. ilk doğumumu central hospital (kozyatağı)nda yaptım. bakalım teklif bıraktım sigorta şirketlerine dönüş bekliyorum
Gün içinde dönerler mutlaka peşin ödeme yapacaksan indirim de diret son oluru nedir ne değildir öğren. Benim zaten normal de tamamlayıcı sağlık sigortam var kendi sigortacımız demir sağlık sigortanın verdiği fiyattan 100 lira daha düşük vermişti fiyatı. Zaten size hangi hastane diye soruyor ona göre fiyat çıkartıyorlar. Silver paketini kullanıyorum ama onun kapsadığı hastane daha az Gold paketi vardı sanırım onun kapsadığı hastane daha fazla oluyor hastaneye göre size paket sunarlar

İkinci de mi oglus olacak acep. Doktorumuz kıza benzetti bakalım hayırlısı kısmet. Sağlıklı olsundahaftasonu ikili testim var perinataloji uzmanı bakacak. Bakalım o ne diyecek

teşekkür ederim ben de istanbul ümraniye deyim. ilk doğumumu central hospital (kozyatağı)nda yaptım. bakalım teklif bıraktım sigorta şirketlerine dönüş bekliyorum
Merhaba ben de Ümraniyeyim de, erdem hastanesi hakkında bilginiz var mı hiç fiyatları uygunmuş da bildiğim kadarıyla

Ya tam da bunu merak ediyordum. Benim de ilk çocuk bir gaz oluyor. O gaza gelmemek lazım ay çok tatlı ya, minikler ayrılamıyor. Hayaller vs gercek hayat. hepimiz hemen odasında yatacak sanıyoruz ama gercekler farklı
Bencede en mantıklısı tek yatak almak ikeanin bebek yataginı almistik biz. Yan tarafını açık bırakıp anne yani olarak kullandım bir yaşına kadar. Sonrasında da yan tarafı taktik odasina koyduk 15 aylık dan itibaren den de kendi odasında yatmaya başladı. Kendisi de zaten bizim yanımızda cok rahatsiz oluyordu. Sese cok hassas miniğim.
Dolap ta ikea dan pax almıştık. Alt değiştirmek için de malm dan dolap almıştık. Ben çok kullanışlı buluyorum

Şu rakamları görünce amanin demişim

Bu anne yani olması gerekiyomu nekadar lazım birsey onu bilemedim.ama
Bence ilk zamanlar icin anne yani en onemlisi , devamli emziriyorsun cunku. Buyuk yatak zamanla alinabilir ama anne yaninda ben cok rahat ettim. Kenarinin olmamasi ekstra rahatlik.

Maşallah canım benim kızla arasında birşey yokmuş
Bir kaç gün gece kalkınca su vermeyi denesen. Destekle uyuyan bir çocuk mu canım yoksa kendimi uyur. Gece süt vermesen çok ağlar mı. Baktın suyu kabul etmiyor geri çevirip illa süt isterse gündüz al karşına konuş gece kalkınca sana artık süt vermicem o yüzden gündüz yemeğini Yemen lazım. Bir kaç gün inat dönemi olabilir pes etme yoksa alışkanlıktan kolay kolay geri adım atmaz

Kızlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Feci diş ağrısı yasamaya başladım ne uyku ne yemek. Mecburen dişçiye gittim sabah ve doktorumdan onay kağıdı getirmemi istedi. Doktorum da önce ultrasonla baktı bebek gayet iyi durumda kanama alanı da küçük ama hala var. Bizim için sorun değil diş tedavisi yaptır mutlaka dedi. İmzalı onaylı kağıt verdi röntgen belli bir doza kadar onay vermiş. Onay verilince ağrıya daha fazla dayanamadigim için tedaviyi başlattım. Röntgen çekilmedi. Şimdi iyiyim. Ama içimde şüphe de var bebeğe bir sorun oldu mu diye. Aranızda yasayaniniz var mı? Bir şekilde içimi ferahlatmam lazım

İkinci de mi oglus olacak acep. Doktorumuz kıza benzetti bakalım hayırlısı kısmet. Sağlıklı olsundahaftasonu ikili testim var perinataloji uzmanı bakacak. Bakalım o ne diyecek
Ben bacak arasını göremedim canım onu dr bilir.Yatisi ogluminkine benzettim.Ama Rabbim gönlüne göre hayırlısını sağlıklısıni nasip etsin.

Ankara genox kan merkezi daha uygun ve çoğunlukta her ilde temsilcileri oluyor
orası 3400 dedi bana invitae 3100 az önce aldılar kanı gittiler hayırlı uğurlu olsun genox geç ulaştırıyor falan yorumları çoktu ankarada olmasına rağmen bu abd ye yolluyomuş diye kandırmadılarsa

Geçen sene çok daha uygundu demek ki buna da zam gelmiş

Benim tüp bebek olmasina ragmen öncesinde rontgen cektirmistim bir dis cektirmistim ama dolgulari ertelemistim.
Hamile kaldiktan sonra 20’lik sorun cikartti. Dedigin gibi doktorum kagida yazip kadin dogumcumdan izin al dedi. Oda 14.hafta sonrasina izin verdi.
Beklemedeyim ama
Tuzlu su ile iltihap’i yok ettim 1 haftaya yakin hic agrim yok cok sukur. Ama 6 eylulde gidicem 20’lik cekimi ve dolgularimin tamiri icin.
İkinci 3 aylik dönemde herhangi bir sorun olmuyor ama sadece dis cekimi ve dolgu icin, kanal tedavisi zaten yapmiyorlar.

Bilemiyorum cnm ben sancı odasında eşimin olmasını istemem şahsen olmadıda ilkinde olsaydı parçalardım galiba adamı

Canim
Benım bulantım kalmadı diyebilirim ama halsizlik devam biraz çocuklar içinde ayakta kalmam lazım üzülüyorlar bebek arabası araştırıyorum bu ara ben kolay karar veremediğim için ancak bulurum
Ben ben Chicco lite way plus almıştım hem ana kucağı var hemde baston oluyor sonra . Kızımda çok çok rahat ettim . Travel sistem Bebek arabalari hantal oluyor genelde ama Bnm aldığım çok kullanisliydi . Ama galiba üretimi durmuş herhalde kardeşime cok araştırdık bulamadık hicbi yerde.bulabilirsen bı bak derim hiç pişman olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…