- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Canım bilmiyorum doktor verdi bana kadın doğum doktorum ama onu da içmesem maaf olurdum mide gazından mide kramplarından sen yine de doktoruna sor canım biliyorsun hassas konular ilaç konuları
Canım bilmiyorum doktor verdi bana kadın doğum doktorum ama onu da içmesem maaf olurdum mide gazından mide kramplarından sen yine de doktoruna sor canım biliyorsun hassas konular ilaç konuları
öyle mi ben fatmanur hanım a gittim ve yine onu istiyorum :) ama fiyatlar 6 sene öncesinden epey yüksek haliyleAa tesadüfe bakın. Ben de ümraniyedeyim ve ben de ilk doğumumu Central Hospital da yaptımfigen hanımdı benim doktorum
Çok teşekkür ederim cnm baktım modele Bu şekılde bir bastonum var daha büyük benı yormayan birşey istiyorum fazla eğilip kalkmama gerek kalmayan puseti takılan vsCanim
Ben ben Chicco lite way plus almıştım hem ana kucağı var hemde baston oluyor sonra . Kızımda çok çok rahat ettim . Travel sistem Bebek arabalari hantal oluyor genelde ama Bnm aldığım çok kullanisliydi . Ama galiba üretimi durmuş herhalde kardeşime cok araştırdık bulamadık hicbi yerde.bulabilirsen bı bak derim hiç pişman olmazsın
erdem hastanesi ümraniye de en uygun özel hastanelerden fiyat olarak.. ama bu durum pek de iyi olmuyor açıkçası devletten farkı yok çok kalabalık oluyor genelde hasta sayısı fazla olduğu için de içerde 5 dk bile duramıyorsunuz.. ben geçici olarak evime yakın diye mecburen gidiyorum bazen.. ama her gittiğimizde bir sıkıntı yaşıyoruz mutlaka. tüm çalışanlar mutsuz ve suratsız diyebilirim :/Merhaba ben de Ümraniyeyim de, erdem hastanesi hakkında bilginiz var mı hiç fiyatları uygunmuş da bildiğim kadarıyla
Valla canım ben bı hafta oldu bartina geldim . Fındık zamanı malum yemek işleri bana kaldı . Şaka gbi ama buraya gelince mide bulantım ogurmelerim bı anda gitti .evde maskeyle yemk yapardim burda soğan kokusu bile rahatsız etmedi . Artık allahguc mu verdi bilmiyorum . Prilam kullanıyordum bu arada. Üç gün oldu prilami bırakalı . Akşamları biraz mide bulantım oluyor . O da midem çok şişiyor o dan diye düşünüyorum. Ama senin düşük tehliken mi vardı sanki öyle hatırlıyorum . Uzun yola çıkmadan doktoruna sor .Ya masaAllah bebek usgleri büyüdükçe güzelleşiyor.
Önümüzdeki hafta 1 haftalıgına koye gidelim diyor esim bu arada köydeki evimiz temiz suan manzarasi havası cok güzel. Ben bu bulantilardan bi yere gidemedim esim gitti cocuklarla. Çok kararsızim iyimi gelir yoksa zaten evde bile aksam üstu özelikle cok kotu oluyorum orda niye geldimmi derim. Bulantısı olanlar cesaret edebilirmiydiniz. Iyi gelirmiki hava degisimi koyümüz trabzonda dağ köyü serin ne sıcak olmaz suan orda.
Ben kızımı 3.5 yilonce 1200 liraya normal doğum yapmıştım +epidural 500 vermiştim . Şuan aynı hastane aynı doktir . 3000 normal 3500 sezeryan istiyor . Epidural Allah bilir ne kadar ol.ustur . Ve bu hastane çevrede olan en enuygun hastaneBen hiç doğum fiyatlarını sormadım kaç paradır acaba
Anladım. Central hospital ile görüştüm çok aşırı yüksek gelmedi fiyatı. Ordan memnun kaldıysanız ben de denemek istiyorum. Doktorunuz kimdi acaba?erdem hastanesi ümraniye de en uygun özel hastanelerden fiyat olarak.. ama bu durum pek de iyi olmuyor açıkçası devletten farkı yok çok kalabalık oluyor genelde hasta sayısı fazla olduğu için de içerde 5 dk bile duramıyorsunuz.. ben geçici olarak evime yakın diye mecburen gidiyorum bazen.. ama her gittiğimizde bir sıkıntı yaşıyoruz mutlaka. tüm çalışanlar mutsuz ve suratsız diyebilirim :/
tabii iyileri de vardır aralarında ama bize hiç denk gelmiyor
kısaca muayene için gidiyorum ama doğum için tercih edeceğim bir hastane değil maalesef
Genox sanırım Türkiye'de yapıyor benim doktorum özelikle uyardı. Abd'de yapılması önemli Türkiye'de yapılanlarda çok sorun yaşanıyor diye. Ayrıca ben bir süredir araştırıyorum, Genox ile ilgili güzel şeyler duymadım.Ankara genox kan merkezi daha uygun ve çoğunlukta her ilde temsilcileri oluyor
Bu söylediğin ürünlere netten bakıcam canım çok sagolBencede en mantıklısı tek yatak almak ikeanin bebek yataginı almistik biz. Yan tarafını açık bırakıp anne yani olarak kullandım bir yaşına kadar. Sonrasında da yan tarafı taktik odasina koyduk 15 aylık dan itibaren den de kendi odasında yatmaya başladı. Kendisi de zaten bizim yanımızda cok rahatsiz oluyordu. Sese cok hassas miniğim.
Dolap ta ikea dan pax almıştık. Alt değiştirmek için de malm dan dolap almıştık. Ben çok kullanışlı buluyorum
Canım bnm dediğim puseti takılan model ama sanırım kalkmış üretimden .eger boyun uzunsa traveller çok sıkıntı yaratmaz sana . Bnm boyun kısa o yüzden özenip travel aldım .hiç kullanmadan başkasına satıp sonra bu resimdekinden almıştımÇok teşekkür ederim cnm baktım modele Bu şekılde bir bastonum var daha büyük benı yormayan birşey istiyorum fazla eğilip kalkmama gerek kalmayan puseti takılan vs
yaa ne alırsan bana da de olur mu hiçbir şeyden anlamıyorumBu söylediğin ürünlere netten bakıcam canım çok sagol
Benim kanal tedavisine onay verdi doktorumBenim tüp bebek olmasina ragmen öncesinde rontgen cektirmistim bir dis cektirmistim ama dolgulari ertelemistim.
Hamile kaldiktan sonra 20’lik sorun cikartti. Dedigin gibi doktorum kagida yazip kadin dogumcumdan izin al dedi. Oda 14.hafta sonrasina izin verdi.
Beklemedeyim ama
Tuzlu su ile iltihap’i yok ettim 1 haftaya yakin hic agrim yok cok sukur. Ama 6 eylulde gidicem 20’lik cekimi ve dolgularimin tamiri icin.
İkinci 3 aylik dönemde herhangi bir sorun olmuyor ama sadece dis cekimi ve dolgu icin, kanal tedavisi zaten yapmiyorlar.
Ben kesilip bicilmekten korkuyorum annem de teyzem de rahat dogum yapmislar onlara guvenecegim kegel egzersizi pilates yoga agri kontorlu vs ne varsa denerim :) yeter ki epiduralsiz kesisiz gelsin minnoşGönüllü sezaryenci yok mudoktorum kardiyolojiye soralım normal doğuma izin olcak mı dedi yok dedim hiç gerek yok beni kesip biçebilirsiniz en narkozlusundan gülüyor
Bana kanal tedavisi zaten yapmiyoruz hamilelere dedi doktorum. Zaten kanal birdaha yaptirmam cektiririm daha iyi 6-7 senede mahfoldu disim birde kanaldan sonra 1 ay agri cekmistim. Cektirdim rahatladimBenim kanal tedavisine onay verdi doktorum
Ayy epidural candır canBen kesilip bicilmekten korkuyorum annem de teyzem de rahat dogum yapmislar onlara guvenecegim kegel egzersizi pilates yoga agri kontorlu vs ne varsa denerim :) yeter ki epiduralsiz kesisiz gelsin minnoş
Röntgen cekilmediysen sıkınti olcagini düsünmüyorum. Ben yasadim daha önce hatta bir türlü uyuşmadi disim dusük dozda uyusturuyordu. 4 kere igne yapmisti bizde röntgen cekmemistik. Hatta cekebiliriz normalde ama biz yine de cekmeyelim demistiKızlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Feci diş ağrısı yasamaya başladım ne uyku ne yemek. Mecburen dişçiye gittim sabah ve doktorumdan onay kağıdı getirmemi istedi. Doktorum da önce ultrasonla baktı bebek gayet iyi durumda kanama alanı da küçük ama hala var. Bizim için sorun değil diş tedavisi yaptır mutlaka dedi. İmzalı onaylı kağıt verdi röntgen belli bir doza kadar onay vermiş. Onay verilince ağrıya daha fazla dayanamadigim için tedaviyi başlattım. Röntgen çekilmedi. Şimdi iyiyim. Ama içimde şüphe de var bebeğe bir sorun oldu mu diye. Aranızda yasayaniniz var mı? Bir şekilde içimi ferahlatmam lazım
İçime biraz su serptinizRöntgen cekilmediysen sıkınti olcagini düsünmüyorum. Ben yasadim daha önce hatta bir türlü uyuşmadi disim dusük dozda uyusturuyordu. 4 kere igne yapmisti bizde röntgen cekmemistik. Hatta cekebiliriz normalde ama biz yine de cekmeyelim demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?