2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bilmiyorum doktor verdi bana kadın doğum doktorum ama onu da içmesem maaf olurdum mide gazından mide kramplarından sen yine de doktoruna sor canım biliyorsun hassas konular ilaç konuları

Tmm canım çok sağol bı hafta sonra randevum var o zaman sorarım bakalım

Canım bilmiyorum doktor verdi bana kadın doğum doktorum ama onu da içmesem maaf olurdum mide gazından mide kramplarından sen yine de doktoruna sor canım biliyorsun hassas konular ilaç konuları

Tmm canım çok sağol bı hafta sonra randevum var o zaman sorarım bakalım

Aa tesadüfe bakın. Ben de ümraniyedeyim ve ben de ilk doğumumu Central Hospital da yaptım figen hanımdı benim doktorum
öyle mi ben fatmanur hanım a gittim ve yine onu istiyorum :) ama fiyatlar 6 sene öncesinden epey yüksek haliyle
bir de o zamanlar eşimden yararlanıyordum özel sigortasından işyeri karşılıyordu bir kısmını.. artımk çalışıyorum ve sgk lıyım

Çok teşekkür ederim cnm baktım modele Bu şekılde bir bastonum var daha büyük benı yormayan birşey istiyorum fazla eğilip kalkmama gerek kalmayan puseti takılan vs

Merhaba ben de Ümraniyeyim de, erdem hastanesi hakkında bilginiz var mı hiç fiyatları uygunmuş da bildiğim kadarıyla
erdem hastanesi ümraniye de en uygun özel hastanelerden fiyat olarak.. ama bu durum pek de iyi olmuyor açıkçası devletten farkı yok çok kalabalık oluyor genelde hasta sayısı fazla olduğu için de içerde 5 dk bile duramıyorsunuz.. ben geçici olarak evime yakın diye mecburen gidiyorum bazen.. ama her gittiğimizde bir sıkıntı yaşıyoruz mutlaka. tüm çalışanlar mutsuz ve suratsız diyebilirim :/
tabii iyileri de vardır aralarında ama bize hiç denk gelmiyor
kısaca muayene için gidiyorum ama doğum için tercih edeceğim bir hastane değil maalesef

Valla canım ben bı hafta oldu bartina geldim . Fındık zamanı malum yemek işleri bana kaldı . Şaka gbi ama buraya gelince mide bulantım ogurmelerim bı anda gitti .evde maskeyle yemk yapardim burda soğan kokusu bile rahatsız etmedi . Artık allahguc mu verdi bilmiyorum . Prilam kullanıyordum bu arada. Üç gün oldu prilami bırakalı . Akşamları biraz mide bulantım oluyor . O da midem çok şişiyor o dan diye düşünüyorum. Ama senin düşük tehliken mi vardı sanki öyle hatırlıyorum . Uzun yola çıkmadan doktoruna sor .

Ben hiç doğum fiyatlarını sormadım kaç paradır acaba
Ben kızımı 3.5 yilonce 1200 liraya normal doğum yapmıştım +epidural 500 vermiştim . Şuan aynı hastane aynı doktir . 3000 normal 3500 sezeryan istiyor . Epidural Allah bilir ne kadar ol.ustur . Ve bu hastane çevrede olan en enuygun hastane

Anladım. Central hospital ile görüştüm çok aşırı yüksek gelmedi fiyatı. Ordan memnun kaldıysanız ben de denemek istiyorum. Doktorunuz kimdi acaba?

Kızlar şimdi çıktım doktordan çok şükür herşey yolunda kanama alanı geçmiş progestanla iğneye artık gerek yok dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 10 gün sonra ikili test için çağırdı. Usg fotoğrafını ekliyorum cinsiyet tahmini yapabilenler yazarsa çoook sevinirim.

Eklentiler

• image.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 55
Ankara genox kan merkezi daha uygun ve çoğunlukta her ilde temsilcileri oluyor
Genox sanırım Türkiye'de yapıyor benim doktorum özelikle uyardı. Abd'de yapılması önemli Türkiye'de yapılanlarda çok sorun yaşanıyor diye. Ayrıca ben bir süredir araştırıyorum, Genox ile ilgili güzel şeyler duymadım.

Kızlar vajinal doğumdan korkmayın o anda gerçekten o sancı çekiliyo ben bi de hemen doğurayım diye suni sancı istedim açılmam başlamasına rağmen Yaptığım en büyük hata oydu o da benim tezcanlılığımdan öyle olunca çok hızlı açılmışım epidural bile alamadım sedyede doğuruyodum doğumhaneye zor yetiştirdiler Fotoğrafçım bile yetişemedi doğuma girerken ağladım fotoğrafçı yetişemedi diye. Doktor eşimi doğuma almıycaktı etkiler beni diye acıdı da kızım doğar doğmaz fotoğraf çeksin diye aldı içeri tam komediydi
Öyle ya da böyle o bebek doğuyor. Sezaryen ya da vajinal doğum bebek doğduktan sonra önemini yitiriyo bence sütüm de hemen gelmedi hani derler ya hemen süt gelir diye. 2 gün sonra bulundu geldi. O lohusa halimle bi düşünün. Kıyametler koptu. Eşimi nasıl darladım. Adamdan gelcekti o süt artık yazık şimdiki aklım olsa veririm mamayı sütümgelince de emziririm. Kendime o eziyetleri çektirmeme hiç gerek yokmuş. Demem o ki rahat olun sakin olun kendinizi bebeğinize ve akışa bırakın.Sağlık olduktan sonra herşey halloluyormuş çok şükür

Bu söylediğin ürünlere netten bakıcam canım çok sagol

Çok teşekkür ederim cnm baktım modele Bu şekılde bir bastonum var daha büyük benı yormayan birşey istiyorum fazla eğilip kalkmama gerek kalmayan puseti takılan vs
Canım bnm dediğim puseti takılan model ama sanırım kalkmış üretimden .eger boyun uzunsa traveller çok sıkıntı yaratmaz sana . Bnm boyun kısa o yüzden özenip travel aldım .hiç kullanmadan başkasına satıp sonra bu resimdekinden almıştım

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-23-16-18-31-157_com.android.chrome.webp
    23 KB · Görüntüleme: 52
Benim kanal tedavisine onay verdi doktorum

Gönüllü sezaryenci yok mu doktorum kardiyolojiye soralım normal doğuma izin olcak mı dedi yok dedim hiç gerek yok beni kesip biçebilirsiniz en narkozlusundan gülüyor
Ben kesilip bicilmekten korkuyorum annem de teyzem de rahat dogum yapmislar onlara guvenecegim kegel egzersizi pilates yoga agri kontorlu vs ne varsa denerim :) yeter ki epiduralsiz kesisiz gelsin minnoş

Benim kanal tedavisine onay verdi doktorum
Bana kanal tedavisi zaten yapmiyoruz hamilelere dedi doktorum. Zaten kanal birdaha yaptirmam cektiririm daha iyi 6-7 senede mahfoldu disim birde kanaldan sonra 1 ay agri cekmistim. Cektirdim rahatladim

Ben kesilip bicilmekten korkuyorum annem de teyzem de rahat dogum yapmislar onlara guvenecegim kegel egzersizi pilates yoga agri kontorlu vs ne varsa denerim :) yeter ki epiduralsiz kesisiz gelsin minnoş
Ayy epidural candır can doğum haneye inerken 2 cm acilmam vardı hemşireyle epidural pazarlığı yapiyidum. 4 cmaciklik olmasilazim onun için kaç saatte açılır o kadar falan derken doğum haneye bı indik 4 cm olmuş epidurali bı vurdular pamuk oldum resmen plates topunda dans ediyordum en son ve eğin başı asagiinsin diye ama kesi olmustu maalesef .inşallah bu sefer olmaz . O zamn tadından yenmez

Röntgen cekilmediysen sıkınti olcagini düsünmüyorum. Ben yasadim daha önce hatta bir türlü uyuşmadi disim dusük dozda uyusturuyordu. 4 kere igne yapmisti bizde röntgen cekmemistik. Hatta cekebiliriz normalde ama biz yine de cekmeyelim demisti

İçime biraz su serptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…