Benimde hic istemedigim birsey esimin yanimda olmasi. Yani rahat edemem . Sancinin baslarinda yanima geldi de ciksan daha rahat ederim demistimBilemiyorum cnm ben sancı odasında eşimin olmasını istemem şahsen olmadıda ilkinde olsaydı parçalardım galiba adamı
Ya gercekten oyle , bebek dogduktan sonra hersey bitiyor sanki. 3 normal dogum yaptim. Birincisi suni sanci ile oldu ama ücünde de 2 -3 gün sonra sütüm geldi. Birincisi turkiyede oldu. Cok fazla dikisim vardi , devamli bebegi emzirmeye calisiyordum cok zordu. Ama burda hemsire mama getirdi cok rahat etmistim. Burda yaninda kimse de kalmiyor. Refakatci yok. Cok rahat gecmisti. Hemde sonrasida ne emzik emdi ne biberon . Hem sarilik olma riskini atlattik hemde rahat ettikKızlar vajinal doğumdan korkmayın o anda gerçekten o sancı çekiliyoben bi de hemen doğurayım diye suni sancı istedim açılmam başlamasına rağmen Yaptığım en büyük hata oydu o da benim tezcanlılığımdan öyle olunca çok hızlı açılmışım epidural bile alamadım sedyede doğuruyodum doğumhaneye zor yetiştirdiler Fotoğrafçım bile yetişemedi doğuma girerken ağladım fotoğrafçı yetişemedi diye. Doktor eşimi doğuma almıycaktı etkiler beni diye acıdı da kızım doğar doğmaz fotoğraf çeksin diye aldı içeri tam komediydi
Öyle ya da böyle o bebek doğuyor. Sezaryen ya da vajinal doğum bebek doğduktan sonra önemini yitiriyo bencesütüm de hemen gelmedi hani derler ya hemen süt gelir diye. 2 gün sonra bulundu geldi. O lohusa halimle bi düşünün. Kıyametler koptu. Eşimi nasıl darladım. Adamdan gelcekti o süt artık yazık şimdiki aklım olsa veririm mamayı sütümgelince de emziririm. Kendime o eziyetleri çektirmeme hiç gerek yokmuş. Demem o ki rahat olun sakin olun kendinizi bebeğinize ve akışa bırakın.Sağlık olduktan sonra herşey halloluyormuş çok şükür
Fatmanur Hacıbaloğlu ydu doktorum ve çok memnundum. benim gibi panik birini tek rahatlatabilecek doktordu :) her gidişimizde en az 10 15 dk odada kalıyorduk yani detaylı muayene ve sohbet ederdik. erdem deki gibi hasta bir an önce cıksın yenisi girsin olayı olmazdı. her soruma sabırla ve sakinliğiyle cevap verirdi çok rahatlatırdı. tabii herkesin deneyimi farklı ama ben her sorana şiddetle tavsıye ediyorumAnladım. Central hospital ile görüştüm çok aşırı yüksek gelmedi fiyatı. Ordan memnun kaldıysanız ben de denemek istiyorum. Doktorunuz kimdi acaba?
Aynen bayağı yoğun, oğlumu da o doğurmuştu direk ona devam ettim. Haftasonu Oktay beye randevum var ikili test için doktorum yönlendirdi. Hatta bir arkadasim Ahmet Tayyar' a gitti tüm gebeliği boyunca çok memnun keşke ona yonlendirilseydim diye düşündüm. Memnumusun doktorundan eşim iyiyse belki de devam ederiz dediBen Oktay Bey e gidiyorum perinatolog. Harika Hanımı da duydum çok giden var
Amin çok teşekkür ederim hayirlisi insBen bacak arasını göremedim canım onu dr bilir.Yatisi ogluminkine benzettim.Ama Rabbim gönlüne göre hayırlısını sağlıklısıni nasip etsin.
Sorunun muhatabı değilim ama bende oğluma Central Hospital de doğum yapmıştım 7 sene önce. Doktorum figen temelli akın idi. Bir de başak hanım vardı ikisi de çok iyiydi. Aklınızda bulunsunAnladım. Central hospital ile görüştüm çok aşırı yüksek gelmedi fiyatı. Ordan memnun kaldıysanız ben de denemek istiyorum. Doktorunuz kimdi acaba?
Ahh yanarım yanarım epidural alamadığıma yanarımAyy epidural candır candoğum haneye inerken 2 cm acilmam vardı hemşireyle epidural pazarlığı yapiyidum. 4 cmaciklik olmasilazim onun için kaç saatte açılır o kadar falan derken doğum haneye bı indik 4 cm olmuş epidurali bı vurdular pamuk oldum resmen plates topunda dans ediyordum en son ve eğin başı asagiinsin diye ama kesi olmustu maalesef .inşallah bu sefer olmaz . O zamn tadından yenmez
Ya tek nasıl olur ki zor deilmi? Ilkinde annemle esim yanimdaydi 2. De esim hos cok ilgilenmedi tv izledi ama sunu getir bunu goturBilemiyorum cnm ben sancı odasında eşimin olmasını istemem şahsen olmadıda ilkinde olsaydı parçalardım galiba adamı
Bizim findik bitti kimsede yok is guc yok yani. Sabah bulantisiz bi heves gidiyim diye kalkiyorum ama oglen basladi bulanti giderekde artiyo oyle olunca korkuyorum. Dra sorucam carsamba gidip bakalim ne derValla canım ben bı hafta oldu bartina geldim . Fındık zamanı malum yemek işleri bana kaldı . Şaka gbi ama buraya gelince mide bulantım ogurmelerim bı anda gitti .evde maskeyle yemk yapardim burda soğan kokusu bile rahatsız etmedi . Artık allahguc mu verdi bilmiyorum . Prilam kullanıyordum bu arada. Üç gün oldu prilami bırakalı . Akşamları biraz mide bulantım oluyor . O da midem çok şişiyor o dan diye düşünüyorum. Ama senin düşük tehliken mi vardı sanki öyle hatırlıyorum . Uzun yola çıkmadan doktoruna sor .
Çok memnunum insanı çok rahatlatan bi doktor. Alanında zaten uzman. Benim 10 gün sonra ikili testim. İşin en güzel tarafı tüm testleri de kendi yapacağı için sürece çok hakim. Mesela bugün dna testinden bahsetti. Ama kendisinin ikili testi yapmaktan yana olduğunu hemen böyle bir teste gerek olmadığını anlattı. Demem o ki gelen hastasına direk para gözüyle bakmayan çok ilgili bir doktor. Bu arada bu dna testinin çok güvenilir olduğunu da anlattı. Yaptıracak arkadaşlar için yazıyorum. Türkiyede sadece 2 tane vaka varmış test sonucu iyi gelip de down sendromlu doğan.Aynen bayağı yoğun, oğlumu da o doğurmuştu direk ona devam ettim. Haftasonu Oktay beye randevum var ikili test için doktorum yönlendirdi. Hatta bir arkadasim Ahmet Tayyar' a gitti tüm gebeliği boyunca çok memnun keşke ona yonlendirilseydim diye düşündüm. Memnumusun doktorundan eşim iyiyse belki de devam ederiz dedi
Kenarsiz kullanmamistim iyiyse oyle olanini alayim tabiBence ilk zamanlar icin anne yani en onemlisi , devamli emziriyorsun cunku. Buyuk yatak zamanla alinabilir ama anne yaninda ben cok rahat ettim. Kenarinin olmamasi ekstra rahatlik.
Benim doktor eşimi doğuma almadı beni doğum sırasında etkileyebilir diye. Ama sancı çekerken yanımdaydı. Sancı sırasında elini sıkarken kırıyomuşumBenimde hic istemedigim birsey esimin yanimda olmasi. Yani rahat edemem . Sancinin baslarinda yanima geldi de ciksan daha rahat ederim demistim
Teşekkür ederim mutlaka araştırıcam. Doğumuna kesin geliyor mu peki o konuda sorun yaşadınız mı? Bi de ben şehirde yeniyim bize yakın başka uygun fiyatlı özel varsa tavsiye etmenizi rica edicemFatmanur Hacıbaloğlu ydu doktorum ve çok memnundum. benim gibi panik birini tek rahatlatabilecek doktordu :) her gidişimizde en az 10 15 dk odada kalıyorduk yani detaylı muayene ve sohbet ederdik. erdem deki gibi hasta bir an önce cıksın yenisi girsin olayı olmazdı. her soruma sabırla ve sakinliğiyle cevap verirdi çok rahatlatırdı. tabii herkesin deneyimi farklı ama ben her sorana şiddetle tavsıye ediyorum
Ay 3. Memnun kişi, sevindim buna. TeşekkürlerSorunun muhatabı değilim ama bende oğluma Central Hospital de doğum yapmıştım 7 sene önce. Doktorum figen temelli akın idi. Bir de başak hanım vardı ikisi de çok iyiydi. Aklınızda bulunsun
ben sezeryan oldum planlı ve tarihliydi. ama doğum yaptığım gece hastane koridorunda yürürken doktoru görmüştüm doğuma geldim demişti demekki geliyor baya geç bi saatti. yine en iyi bilgiyi hastane verir ama.Teşekkür ederim mutlaka araştırıcam. Doğumuna kesin geliyor mu peki o konuda sorun yaşadınız mı? Bi de ben şehirde yeniyim bize yakın başka uygun fiyatlı özel varsa tavsiye etmenizi rica edicem
Ya erkekler etkileniyormus evet dogumdanBenim doktor eşimi doğuma almadı beni doğum sırasında etkileyebilir diye. Ama sancı çekerken yanımdaydı. Sancı sırasında elini sıkarken kırıyomuşumdoğumdan sonra 1 hafta el ağrısı çekti
Doğumdan sonra fotoğrf çekmek için girmişti içeriye. Hep anlatır. O an bi girdim şok oldum , herkes normaldi ama bana göre gördüklerim anormaldi diyesünnet olmak neymiş ki doğumun yanında, gerçekten kadınlar çok güçlü der
Emzirme cok rahat oluyor. Digerinde kaldirip besigin icine koyuyorsun. Yatagin icinde otururken koymak almak daha rahat oluyor. Arkadasin dedigi gibi ikea nin kenari cikabilen besikleride guzel . Hem kucuk hem buyuk masraf olmasin dersenizKenarsiz kullanmamistim iyiyse oyle olanini alayim tabi
yaptirdim gitti. arastiramadik .dr un onerdigine yaptiriyoruzAnkara genox kan merkezi daha uygun ve çoğunlukta her ilde temsilcileri oluyor
medicana ataşehir sibel hanım 8 bin medikal park florya hüseyin cengiz 9 bin öğrendiklerim bunlarrr ayy yerim miniğiniiii gel sarılalım fetal kardeşimm güzel sonuçlarımız olsun inşşşşbende geldim doktordan. fetal icin kan verdim. 11 arti 1 ama 11 arti 5 cikti doktorda.veracity imis test. kibrisa gidiyomus. 10 gune cikacak. sizce cinsiyet neiliski serbestligi geldi. ayagiyla ittiriyordu. eller kollar hareketliydi cok sukur .bende boyle haberler .14.hafta riskli gebelik doktoruna gidicem detayli bakacak. ben dr a 300.oduyorum 1 kontrol 1 muayene seklinde . iyi oluyor. 430.euro bu fetale vericez.emre gundogduya gidecegim detayli ultrasona .800.mus oda . totalde 12 bini bulacak gibi dogum bize . muayene doktoru .hastaneye ayri doktora ayri veriliyormus. acaba hastane doktoru daha mi.uygun olir diye bi dusunduk. sizlerde ogrenince yazarmisiniz fiyatlar nasil
Bende kırmızı leke gördüm bugün ins bişi yoktur bı sorun olmaz haftaya randevum13+0 da gitseniz daha iyi olur.
Ben de 11+4 gittim aslında lekelenme olmasaydı 12+ larda giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?