2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bilemiyorum cnm ben sancı odasında eşimin olmasını istemem şahsen olmadıda ilkinde olsaydı parçalardım galiba adamı
Benimde hic istemedigim birsey esimin yanimda olmasi. Yani rahat edemem . Sancinin baslarinda yanima geldi de ciksan daha rahat ederim demistim

Ya gercekten oyle , bebek dogduktan sonra hersey bitiyor sanki. 3 normal dogum yaptim. Birincisi suni sanci ile oldu ama ücünde de 2 -3 gün sonra sütüm geldi. Birincisi turkiyede oldu. Cok fazla dikisim vardi , devamli bebegi emzirmeye calisiyordum cok zordu. Ama burda hemsire mama getirdi cok rahat etmistim. Burda yaninda kimse de kalmiyor. Refakatci yok. Cok rahat gecmisti. Hemde sonrasida ne emzik emdi ne biberon . Hem sarilik olma riskini atlattik hemde rahat ettik insan zamanla tecrube kazaniyor

Anladım. Central hospital ile görüştüm çok aşırı yüksek gelmedi fiyatı. Ordan memnun kaldıysanız ben de denemek istiyorum. Doktorunuz kimdi acaba?
Fatmanur Hacıbaloğlu ydu doktorum ve çok memnundum. benim gibi panik birini tek rahatlatabilecek doktordu :) her gidişimizde en az 10 15 dk odada kalıyorduk yani detaylı muayene ve sohbet ederdik. erdem deki gibi hasta bir an önce cıksın yenisi girsin olayı olmazdı. her soruma sabırla ve sakinliğiyle cevap verirdi çok rahatlatırdı. tabii herkesin deneyimi farklı ama ben her sorana şiddetle tavsıye ediyorum

Ben Oktay Bey e gidiyorum perinatolog. Harika Hanımı da duydum çok giden var
Aynen bayağı yoğun, oğlumu da o doğurmuştu direk ona devam ettim. Haftasonu Oktay beye randevum var ikili test için doktorum yönlendirdi. Hatta bir arkadasim Ahmet Tayyar' a gitti tüm gebeliği boyunca çok memnun keşke ona yonlendirilseydim diye düşündüm. Memnumusun doktorundan eşim iyiyse belki de devam ederiz dedi

Anladım. Central hospital ile görüştüm çok aşırı yüksek gelmedi fiyatı. Ordan memnun kaldıysanız ben de denemek istiyorum. Doktorunuz kimdi acaba?
Sorunun muhatabı değilim ama bende oğluma Central Hospital de doğum yapmıştım 7 sene önce. Doktorum figen temelli akın idi. Bir de başak hanım vardı ikisi de çok iyiydi. Aklınızda bulunsun

Ahh yanarım yanarım epidural alamadığıma yanarım çok hızlı açılmışım ebe epidural için kontrole geldiğinde 10cm açılmam olmuş doğumhaneye zor yetiştirdiler doktor senin bu açıklıkta hastaneyi yıkman gerekiyodu dedi ama benim canım katıdır ondan sanırım daha zaman var diye dayanmışım. Bu sefer kısmet olursa dk başı epidurali hatırlatcam

Bilemiyorum cnm ben sancı odasında eşimin olmasını istemem şahsen olmadıda ilkinde olsaydı parçalardım galiba adamı
Ya tek nasıl olur ki zor deilmi? Ilkinde annemle esim yanimdaydi 2. De esim hos cok ilgilenmedi tv izledi ama sunu getir bunu gotur tek olmakdan korkarım.sanki.
Bizim findik bitti kimsede yok is guc yok yani. Sabah bulantisiz bi heves gidiyim diye kalkiyorum ama oglen basladi bulanti giderekde artiyo oyle olunca korkuyorum. Dra sorucam carsamba gidip bakalim ne der

Çok memnunum insanı çok rahatlatan bi doktor. Alanında zaten uzman. Benim 10 gün sonra ikili testim. İşin en güzel tarafı tüm testleri de kendi yapacağı için sürece çok hakim. Mesela bugün dna testinden bahsetti. Ama kendisinin ikili testi yapmaktan yana olduğunu hemen böyle bir teste gerek olmadığını anlattı. Demem o ki gelen hastasına direk para gözüyle bakmayan çok ilgili bir doktor. Bu arada bu dna testinin çok güvenilir olduğunu da anlattı. Yaptıracak arkadaşlar için yazıyorum. Türkiyede sadece 2 tane vaka varmış test sonucu iyi gelip de down sendromlu doğan.

Bence ilk zamanlar icin anne yani en onemlisi , devamli emziriyorsun cunku. Buyuk yatak zamanla alinabilir ama anne yaninda ben cok rahat ettim. Kenarinin olmamasi ekstra rahatlik.
Kenarsiz kullanmamistim iyiyse oyle olanini alayim tabi

Benimde hic istemedigim birsey esimin yanimda olmasi. Yani rahat edemem . Sancinin baslarinda yanima geldi de ciksan daha rahat ederim demistim
Benim doktor eşimi doğuma almadı beni doğum sırasında etkileyebilir diye. Ama sancı çekerken yanımdaydı. Sancı sırasında elini sıkarken kırıyomuşum doğumdan sonra 1 hafta el ağrısı çekti
Doğumdan sonra fotoğrf çekmek için girmişti içeriye. Hep anlatır. O an bi girdim şok oldum , herkes normaldi ama bana göre gördüklerim anormaldi diye sünnet olmak neymiş ki doğumun yanında, gerçekten kadınlar çok güçlü der

Teşekkür ederim mutlaka araştırıcam. Doğumuna kesin geliyor mu peki o konuda sorun yaşadınız mı? Bi de ben şehirde yeniyim bize yakın başka uygun fiyatlı özel varsa tavsiye etmenizi rica edicem

Sorunun muhatabı değilim ama bende oğluma Central Hospital de doğum yapmıştım 7 sene önce. Doktorum figen temelli akın idi. Bir de başak hanım vardı ikisi de çok iyiydi. Aklınızda bulunsun
Ay 3. Memnun kişi, sevindim buna. Teşekkürler

Teşekkür ederim mutlaka araştırıcam. Doğumuna kesin geliyor mu peki o konuda sorun yaşadınız mı? Bi de ben şehirde yeniyim bize yakın başka uygun fiyatlı özel varsa tavsiye etmenizi rica edicem
ben sezeryan oldum planlı ve tarihliydi. ama doğum yaptığım gece hastane koridorunda yürürken doktoru görmüştüm doğuma geldim demişti demekki geliyor baya geç bi saatti. yine en iyi bilgiyi hastane verir ama.
uygun fiyatlı erdem, afiyet var bildiğim. daha iyi ama pahalı hisar var aklıma gelenler

Ya erkekler etkileniyormus evet dogumdan suni sanci normalden daha şiddetli oldugu icin eşinin elinin agrimasi normal ben sanci cekerken 3.dogum icin bir bayan gelmisti . Bu sanciyi birincide gordukten sonra daha nasil cocuk yaptiniz demistim sonuc suan 4.hamileyim normal sanci cok cok hafif suniye gore

Kenarsiz kullanmamistim iyiyse oyle olanini alayim tabi
Emzirme cok rahat oluyor. Digerinde kaldirip besigin icine koyuyorsun. Yatagin icinde otururken koymak almak daha rahat oluyor. Arkadasin dedigi gibi ikea nin kenari cikabilen besikleride guzel . Hem kucuk hem buyuk masraf olmasin derseniz

bende geldim doktordan. fetal icin kan verdim. 11 arti 1 ama 11 arti 5 cikti doktorda.veracity imis test. kibrisa gidiyomus. 10 gune cikacak. sizce cinsiyet ne iliski serbestligi geldi. ayagiyla ittiriyordu. eller kollar hareketliydi cok sukur .bende boyle haberler .14.hafta riskli gebelik doktoruna gidicem detayli bakacak. ben dr a 300.oduyorum 1 kontrol 1 muayene seklinde . iyi oluyor. 430.euro bu fetale vericez.emre gundogduya gidecegim detayli ultrasona .800.mus oda . totalde 12 bini bulacak gibi dogum bize . muayene doktoru .hastaneye ayri doktora ayri veriliyormus. acaba hastane doktoru daha mi.uygun olir diye bi dusunduk. sizlerde ogrenince yazarmisiniz fiyatlar nasil

Eklentiler

• 20210823_171842.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 45
medicana ataşehir sibel hanım 8 bin medikal park florya hüseyin cengiz 9 bin öğrendiklerim bunlarrr ayy yerim miniğiniiii gel sarılalım fetal kardeşimm güzel sonuçlarımız olsun inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…