- 5 Ağustos 2021
- 125
- 146
- 18
Çok geçmiş olsunYarin kayinvalidem dokturama recete yazdircak vitamin bende onlari kullancam,bende suan eklem agrisi,bianda ter atip bas donmesi var,bogaz yanmasi ve ishal var,delta varyantiymisim
Park yatak aliyim diorum yan tarafi ayni sekilde asagi inip yatakla birlesiyormus onlarda hafif diye onu istiyorum.Emzirme cok rahat oluyor. Digerinde kaldirip besigin icine koyuyorsun. Yatagin icinde otururken koymak almak daha rahat oluyor. Arkadasin dedigi gibi ikea nin kenari cikabilen besikleride guzel . Hem kucuk hem buyuk masraf olmasin derseniz
insallahh cok amin. ya dr benim tanidigim. ama fiyatta biraz yuksek oluyor. sen kolan hast. vazmigectinmedicana ataşehir sibel hanım 8 bin medikal park florya hüseyin cengiz 9 bin öğrendiklerim bunlarrr ayy yerim miniğiniiii gel sarılalım fetal kardeşimm güzel sonuçlarımız olsun inşşşş
Benim sancı odasında eşim görümcem ablam vardı aıra sıra belime sırtıma masaj yaptılar 10 saat boyunca, 10 saat şiddetli sancı çekmiştimBenimde hic istemedigim birsey esimin yanimda olmasi. Yani rahat edemem . Sancinin baslarinda yanima geldi de ciksan daha rahat ederim demistim
Yine de bi git bence, inşallah bişey yoktur.Bende kırmızı leke gördüm bugün ins bişi yoktur bı sorun olmaz haftaya randevum
Acıkıyr gündüz yemediği için. Gece sütü içince kendi daliyr. Ama ilk uyutrken hafif sallıyrmMaşallah canım benim kızla arasında birşey yokmuş
Bir kaç gün gece kalkınca su vermeyi denesen. Destekle uyuyan bir çocuk mu canım yoksa kendimi uyur. Gece süt vermesen çok ağlar mı. Baktın suyu kabul etmiyor geri çevirip illa süt isterse gündüz al karşına konuş gece kalkınca sana artık süt vermicem o yüzden gündüz yemeğini Yemen lazım. Bir kaç gün inat dönemi olabilir pes etme yoksa alışkanlıktan kolay kolay geri adım atmaz
Allah aşkına bu fiyatlar nedir yazık günah o para ile çocuğunun, evinin ne ihtiyaçlarını alırsınız hastanenin sadece adı var diye acıbademe de gidemicem yaniBen Acıbadem e gidiyorum muayene ücreti ödemem diye bişey olmuyo işte maalesef. Burdan ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama biraz bahsedeyim. Acıbadem sigorta ile görüştüm ben şu an için yapabilecekleri üç çeşit sigorta var.
1. Muayene (3000 tl limitli)+doğum=21.500 tl
2. Muayene (8000tl limitli) + doğum= 28.000 tl
3. Sadece doğum = 18.000 tl
acıbadem malum pahalı bir hastane muayene limitli paketleri almak çok saçma çünkü en çok 3 kere gidersin muayene limitin biter. Doğumdan önce olsaydı sigorta muayenede limit olmuyordu. Ama şimdi muayenede limit olayı var ve her gittiğinde sana uygulanan indirim üzerinden %20 sini yine hastaneye ödüyosun. Mesela atıyorum ücret 600 tl sen 120 tl her gittiğinde ödüyosun kalan 480 tl yi sigorta karşılıyor ve o limitten düşüyor. İkili test, ayrıntılı usg falan hiçbir şey dahil değil. O yüzden ben sadece doğum paketi almayı planlıyorum. O zaman muayene ücretinde de biraz düşüyolar. Ama şöyle bi durum da aivar benim doktorum doçent olduğu için bu hastaneye ödediğim para, doğumda belki de fark çıkacak onları doktorumla konuşmam lazım. Bir de bu söylediğim doğum fiyatları sezaryen doğum üzerinden hesaplandı. Hesaplama yapılırken annenin yaşı da önemli fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
Ben devlette yaptım sancı ve doğum odası zaten bir oluyor kocaman bir odaydı 8 saat sancı çektim çok kötü olduğum zamanlarda acil durum butonu vardı ona basıyodum ebe geliyodu yanıma biraz teskin edip geri gidiyordu 8 saat zor geçti bebek doğmadan bi yarım saat önce çok kötü olduğumu panik yaptığımı söyledim doktor bana bi istisna tanıyıp annemi çağırttı yanıma sonra 15 dk da doğurdum yanımda yakınım güvendiğim bir olunca herşey daha kolay oluyor tabiSordum bi komsuya dogum sonrasi devlette tek kisilik odada oluyomusdun refakatcınla. Ama sanci esnasinda tek kisilik odada tek basina oluyomussun. O durum bana zor geldi. Esim olmadan tek basima sanci cekmek refakatci kabul etseler olabilirde deilse zor.
Normal dogumda ekstra bir durum yoksa ebe bile dogurtur insan ona aciyo sezeryan hani amelyat para veriyosun karsiligini aliyosun. Ben dogurdum o bebegi karsiladi dogumlardarabbim hayitlisini versin istanbul cok pahaliymis ama bi fiyat sorucam bakalim burda durumlar nasil
Bende böyle bişey almayı düşünüyorum kısmet olursa inşallahAbim ahsap besik aldi agir itilmiyo cekilmiyo yatak odasi cok genis deilse park yatak en iyisi hafif kaldirmak kolay gece yanina al sabak kenara koy mesela. Onlarinda anne yani olabilen modelleride cıkmıs
Bence biraz sakin olun. Kimsenin durumunu bilmeden de yargılamayın. Benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Yani acıbademde doğurucam diye değil. Normalde özel sağlık sigortam var ama gittiğim doktorun anlaşması bittiği için şu an geçmiyor ve evet bu fiyatları ödemek zorundayım çünkü benim ve bebeğimin sağlığı sözkonusu. Kaldı ki bu açıklamaları da yapmama gerek yok neden özeli seçtiğim ve bu rakamları kabul ettiğim beni bağlar. Bakın siz devlet hastanesinde doğurmuşsunuz şimdi burda biri kalksa dese ki asla devlete gitmem vs vs hoşunuza gider mi bilemedim. Arkadaş bilgi istediği için yazdım.Allah aşkına bu fiyatlar nedir yazık günah o para ile çocuğunun, evinin ne ihtiyaçlarını alırsınız hastanenin sadece adı var diye acıbademe de gidemicem yaniben devlette doğum yaptım bir lira ödemedim herkes neden özelde özel diye tutturuyor yada benim durumum olmadığı için bu kadar garipsiyorum sanırım
Sanırım arkadaş genel olarak yazdı fiyatlar çok yüksek olduğu için. Yani üstünüze alıp rahatsiz olmayın. Tabi ki herkesin kendi bütçesi. Ama benim bu parayı kolaylıkla ödeme durumum olduğu halde bana da çok yüksek geldi. Genel olarak bu özel devlet hastanelerin durumu beni şaşırtıyor. Arada fark olması tabi ki de cok normal. Ama bu kadar olmaması lazım.Bence biraz sakin olun. Kimsenin durumunu bilmeden de yargılamayın. Benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Yani acıbademde doğurucam diye değil. Normalde özel sağlık sigortam var ama gittiğim doktorun anlaşması bittiği için şu an geçmiyor ve evet bu fiyatları ödemek zorundayım çünkü benim ve bebeğimin sağlığı sözkonusu. Kaldı ki bu açıklamaları da yapmama gerek yok neden özeli seçtiğim ve bu rakamları kabul ettiğim beni bağlar. Bakın siz devlet hastanesinde doğurmuşsunuz şimdi burda biri kalksa dese ki asla devlete gitmem vs vs hoşunuza gider mi bilemedim. Arkadaş bilgi istediği için yazdım.
Benim kuzu ile yerleri tam ters :) bakalım yerine göre cinsiyet farklı olacak mı :)Kızlar şimdi çıktım doktordan çok şükür herşey yolundakanama alanı geçmiş progestanla iğneye artık gerek yok dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 10 gün sonra ikili test için çağırdı. Usg fotoğrafını ekliyorum cinsiyet tahmini yapabilenler yazarsa çoook sevinirim.
Durumunuzu illaki Acıbadem hastanesi mi çözebiliyor anlamadımBence biraz sakin olun. Kimsenin durumunu bilmeden de yargılamayın. Benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Yani acıbademde doğurucam diye değil. Normalde özel sağlık sigortam var ama gittiğim doktorun anlaşması bittiği için şu an geçmiyor ve evet bu fiyatları ödemek zorundayım çünkü benim ve bebeğimin sağlığı sözkonusu. Kaldı ki bu açıklamaları da yapmama gerek yok neden özeli seçtiğim ve bu rakamları kabul ettiğim beni bağlar. Bakın siz devlet hastanesinde doğurmuşsunuz şimdi burda biri kalksa dese ki asla devlete gitmem vs vs hoşunuza gider mi bilemedim. Arkadaş bilgi istediği için yazdım.
Direk mesajımı alıntılayıp yazdığı için cevap verme ihtiyacı hissettim açıkçası. Devlet ve özeli kıyaslamamak lazım bence. Kaldı ki özel hastaneler bile kendi içinde çok farklı. Bulunduğum çevrede aklıma gelen 7-8 tane özel hastane var hepsinin fiyatı da, hizmeti de farklı. Fiyatlar tabi ki yüksek ama bazı durumlarda gözünüze gelmiyor. Bence Allah mecbur bırakmasın diyelim. Herşey yolundayken konuşmak çok farklı çünküSanırım arkadaş genel olarak yazdı fiyatlar çok yüksek olduğu için. Yani üstünüze alıp rahatsiz olmayın. Tabi ki herkesin kendi bütçesi. Ama benim bu parayı kolaylıkla ödeme durumum olduğu halde bana da çok yüksek geldi. Genel olarak bu özel devlet hastanelerin durumu beni şaşırtıyor. Arada fark olması tabi ki de cok normal. Ama bu kadar olmaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?