2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Emzirme cok rahat oluyor. Digerinde kaldirip besigin icine koyuyorsun. Yatagin icinde otururken koymak almak daha rahat oluyor. Arkadasin dedigi gibi ikea nin kenari cikabilen besikleride guzel . Hem kucuk hem buyuk masraf olmasin derseniz
Park yatak aliyim diorum yan tarafi ayni sekilde asagi inip yatakla birlesiyormus onlarda hafif diye onu istiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210822-133306_Chrome.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 61
Merhabalaar az önce kontrolumuz vardı çok şükür herşey yolundaymis ense kalınlığı çok iyi dedi 2li test için kan verdim inşallah sizler de kontrollerinizden benim gibi mutlu çıkarsınız kizlarbir de cinsiyet tahmini istedim yüz üstü yattigi için emin olmamakla birlikte kıza benzettim dedi .Sizler de tahminde bulunursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 16297295017527742422413052777387.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 16297295435247802771529371832917.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 58
medicana ataşehir sibel hanım 8 bin medikal park florya hüseyin cengiz 9 bin öğrendiklerim bunlarrr ayy yerim miniğiniiii gel sarılalım fetal kardeşimm güzel sonuçlarımız olsun inşşşş
insallahh cok amin. ya dr benim tanidigim. ama fiyatta biraz yuksek oluyor. sen kolan hast. vazmigectin

Benimde hic istemedigim birsey esimin yanimda olmasi. Yani rahat edemem . Sancinin baslarinda yanima geldi de ciksan daha rahat ederim demistim
Benim sancı odasında eşim görümcem ablam vardı aıra sıra belime sırtıma masaj yaptılar 10 saat boyunca, 10 saat şiddetli sancı çekmiştim

Kızlar cumartesi günü vajşnadan örnek alıp tahlile göndermişti kaşıntı için.candida çıkmış, doktoru daha aramadım.

Acıkıyr gündüz yemediği için. Gece sütü içince kendi daliyr. Ama ilk uyutrken hafif sallıyrm

Allah aşkına bu fiyatlar nedir yazık günah o para ile çocuğunun, evinin ne ihtiyaçlarını alırsınız hastanenin sadece adı var diye acıbademe de gidemicem yani ben devlette doğum yaptım bir lira ödemedim herkes neden özelde özel diye tutturuyor yada benim durumum olmadığı için bu kadar garipsiyorum sanırım

Ben devlette yaptım sancı ve doğum odası zaten bir oluyor kocaman bir odaydı 8 saat sancı çektim çok kötü olduğum zamanlarda acil durum butonu vardı ona basıyodum ebe geliyodu yanıma biraz teskin edip geri gidiyordu 8 saat zor geçti bebek doğmadan bi yarım saat önce çok kötü olduğumu panik yaptığımı söyledim doktor bana bi istisna tanıyıp annemi çağırttı yanıma sonra 15 dk da doğurdum yanımda yakınım güvendiğim bir olunca herşey daha kolay oluyor tabi

Abim ahsap besik aldi agir itilmiyo cekilmiyo yatak odasi cok genis deilse park yatak en iyisi hafif kaldirmak kolay gece yanina al sabak kenara koy mesela. Onlarinda anne yani olabilen modelleride cıkmıs
Bende böyle bişey almayı düşünüyorum kısmet olursa inşallah

Bence biraz sakin olun. Kimsenin durumunu bilmeden de yargılamayın. Benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Yani acıbademde doğurucam diye değil. Normalde özel sağlık sigortam var ama gittiğim doktorun anlaşması bittiği için şu an geçmiyor ve evet bu fiyatları ödemek zorundayım çünkü benim ve bebeğimin sağlığı sözkonusu. Kaldı ki bu açıklamaları da yapmama gerek yok neden özeli seçtiğim ve bu rakamları kabul ettiğim beni bağlar. Bakın siz devlet hastanesinde doğurmuşsunuz şimdi burda biri kalksa dese ki asla devlete gitmem vs vs hoşunuza gider mi bilemedim. Arkadaş bilgi istediği için yazdım.

Ooo yataklar besikler konuşulmaya başlanmış.Ben park yatak diyorum.Baska bisey demiyorum.Her odaya benimle geliyor.Hafifte olduğu için.Anne yani almamıştık ilkinde.Zaten ilk günler nerde uyudu o da biz de hatırlamıyorum.Odasina geçince istediği gibi yatak aldık.

Ya öncelikle tabiki saglikla kavuşmak kuzuya ama ilki sezeryandj ve şimdi normal doğum yapmayı çok istiyorum.Dr.um 3yil geçince sezeryan üstünden normal yaptırdığı hastası çok fazla.Zaten sezeryanci bi dr.da değil.Galiba ücrette farklı oluyor böyle.

Sanırım arkadaş genel olarak yazdı fiyatlar çok yüksek olduğu için. Yani üstünüze alıp rahatsiz olmayın. Tabi ki herkesin kendi bütçesi. Ama benim bu parayı kolaylıkla ödeme durumum olduğu halde bana da çok yüksek geldi. Genel olarak bu özel devlet hastanelerin durumu beni şaşırtıyor. Arada fark olması tabi ki de cok normal. Ama bu kadar olmaması lazım.

4 5 saat kısa aralrla gelen sancı çekmiştim eşinde 9 doğurdu bnmle. Annem 4 normal doğum yaptı. Son saatlere doğru kızım ne olur seni sezeryana alsınlar dayanamıyrm demişti ama geçiyor. Bitiyr. Kesisiz yapanlara maşllh diyrm

Kızlar bugün felaket şişkinlik var özellikle karnımın sol tarafında ağrı ve batma oluyor canımı acıtıyor biraz bu nedir anlamadım

Benim kuzu ile yerleri tam ters :) bakalım yerine göre cinsiyet farklı olacak mı :)

Durumunuzu illaki Acıbadem hastanesi mi çözebiliyor anlamadım neyse beni alakalar etmiyor paranız varsa gidersiniz tabi ben genel olarak yazdım aslında herkes özeldelimfiyatları yazmış bariz uçuk fiyatlar herkesin durumu var demekki ki kimse devlete tenezzül etmiyor benimde tam tersi durumum yok devlete gitmek zorundayım ama durumum olsada acıbademe bi bebek çıkartıcaklar içimden diye o kadar milyar para sayamazdım açıkçası, bu sizin tercihiniz ayrıca devlet hastanesine asla gitmem diyende çok ilk defa duyduğum bişey değil doğum zamanı herkes hassas oluyor prensesler gibi muamele görmek ister bunu devlette bulamacağını düşündüğü için herkes özeli seçiyor benim öyle bir seçim şansım yok ne mutlu size,bebeğinizide sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah kişisel yazmadım genel yazdım herkes için alınmayın lütfen

Direk mesajımı alıntılayıp yazdığı için cevap verme ihtiyacı hissettim açıkçası. Devlet ve özeli kıyaslamamak lazım bence. Kaldı ki özel hastaneler bile kendi içinde çok farklı. Bulunduğum çevrede aklıma gelen 7-8 tane özel hastane var hepsinin fiyatı da, hizmeti de farklı. Fiyatlar tabi ki yüksek ama bazı durumlarda gözünüze gelmiyor. Bence Allah mecbur bırakmasın diyelim. Herşey yolundayken konuşmak çok farklı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…