2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallahhh sana canım bu sefer gerekmezse eğer hayatta keyfi suni sancı istemem. Kendi sancımı beklerim ne kadar sürerse

Konuya hakim olmadığınız belli. Siz işin sadece para kısmına takılmışsınız. Yazımı okursanız benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor diye yazdım. Her hastanede perinatolog bulamazsınız. Çoğuna ikili test, ayrıntılı usg vs. yapmaya dışardan gelir doktorlar ve perinatolog olan her hastanede bu doktora muayene olmak istiyorsanız bu ücretleri kabul etmek zorundasınızdır. Büyük ve isim yapmış hastanelerde var bu doktorlar. Kişisel yazın veya yazmayın durumu çok çok iyi olanın bu paralar zaten gözüne gelmiyor. Kim nerede doğurmak istiyorsa doğurabilir tabi ki gücü, imkanı el verdiği müddetçe. Saygı duymak gereksiz çıkışlar yapmamak lazım. Siz de sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi.

Ben de normal doğum için paket aldım. Sezeryan olursa farkı öderim dedim. Limitliler gerçekten hiç mantıklı değil. Sadece kan tahlilleri bile 2000-3000 tutuyor. Ben kabaca fiyat hesaplaması yapmıştım almak mantıklı olmamıştı.

Benim ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da öyle olacak. Daha önümüzde uzun bi süre var muayene limiti mantıksız gerçekten. Bana da en mantıklısı doğum paketi geldi.

Ne güzel dogurmussun acıyı çok çekmeden . Ben sancı 45 gördüm en fazla nst de .düşün ona rağmen epidurallll epidural diyodum

Yaaa ne güzel . Bnm suyum geldi hemn sanci odasına koydular . Epidural de takılınca pamuk gbiydim zaten bütün süreçte tektim . Hicde demedim eşim gelsin diye .sancı da cekmeyince canım sıkıldı acilmayi beklerken

insallahh cok amin. ya dr benim tanidigim. ama fiyatta biraz yuksek oluyor. sen kolan hast. vazmigectin
Öff eşim doktordan soğuttu Ataşehir medicanaya gittim kolandali daha ilgiliydi açıkçası ama bu da sıcak kanlıydı bi de sosyal medyada çok doğurttuğunh gördüm ondan devam etcem heralde ama psikolojim bozuk olduğu için her an dönedebilirim

Ben acıbademde ameliyat olmuştum valla doktor iyi oldun diyo ben çıkmak istemiyodum zorla 2 gün daha kalmıştım otel gibiydi borsadan biraz kazansam acımam verirdim prenses gibi de muamele görürdüm kafam rahat olurdu gittiğim otellerde o hizmeti almadım altın makasla mı kesiyolsr bilmiyorum ama 1 gram pişman olmamıştık verdiğimiz paraya

Ya aslında konu özel devlet değil doktor iyi olsun nerede olursa olsun. Ne doktorlar var sezaryeni hop bişey olmamış gibi kaldırıyor ne doktorlar var normalde süründürüyor. Ve tam terside geçerli tabi. Devlette ne doktorlar var çok iyi, özelde de aynı şekilde. Kalabalığı istemeyen biraz daha özel ilgiyi seçen özele gitmek ister. Ama bu devletteki doktorların veya muamelenin kötü olduğu anlamına gelmez. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın grupça devleti özeli fark etmez marttan sonra burada miniklerimizi paylaşalım sağlıklı sağlıklı

Ahahahah çok güldüm ilk günler nerde uyudu o da biz de hatırlamıyorum dediğine o kadar doğru ki bi ara bizim koşe koltuk vardı kızım tam köşede annem bi tarafında kızım bi tarafında yatıyoduEşimi zaten gören yoktu o evde mi değil mi acil ihtiyaçlarda görüyordum bi. Hatta hiç unutmam kızım 2 aylık olduğunda eşime bi sarılmıştım aaa beni hatırladın demişti

Son ona kadar eşim yanımdaydı benim kalıcağım odada çektim sancıyı eşim annem vardı yanımda. Doğumhaneye kadar eşim benimle geldi. Sonra filmlerdeki gibi kapı suratına kapandı sizi alamıyoruz artık dediler

Kesinlikle öyle bende oğlumu sünnet ettirdim o kadar rahat atlattık ki çok iyi anlıyorum yazdıklarınızı Aldıkları paranın hakkını sonuna kadar veriyolar

benim şu üç dört gündür sanki bulantılaım aalmaya başladı kusmadım hiç ama koku hassasiyeti tam gaz devam. Sanki gücüm yerine geliyo gibi hissediyorum az az ev işi yapmaya çalışıyorum. İnşallah bu bi mola falan değildir de geçiyordur. doğumlar yataklar bi sürü şey konuşulmuş :) İlk doğumum olacağı için belki de bilemiyorum ama bende durumumu ayarlarsam güvendiğim bir özel doktora gitmek isterim. bence doğum özel bir süreç kadın için de bebek için de aslında hayatı boyunca etkisi olan bişey. Devlette de muhakkak iyi doktorlar vardır ama bulmak önemli. Ayrıca çok üzülerek söylüyorum bizde devletteki iş yükünden belki de doktorlar hastalarıyla yeterince ilgilenemiyor gibi geliyor, ondan bu kadar özel tercih ediliyor bence

Ben tek korkarim sanki ya özeli sanirim bunun icin tercih edebilirim.
Bende böyle bişey almayı düşünüyorum kısmet olursa inşallah
Bu ketemmis eskiden musamba gibi oluyodu gerci hala cogu oyle bebek donunce ses yapiyodu keten arastiriyorum birde eni 70 cm olsun istiyorum. Bide su onemli 2.5 yasa kadar orda yatiririm die dusundugumden kiminde 15 kilo tasima kapasitesi kiminde 25 buna dikkat ediyirum bide

Benim devletten yana cekincem sancida tek olmak deilse artik tek kisilikmis sanci odasi kalincak oda cok bi fark olmaz onun icin bakalim dogum yapicagim an bile karar verebilirim buna

Ama napsın 2ay da az bi zaman değil.Papuc dama atılmış ya Ya ilk zamanlar çok farklı oluyor.Biraz uyku olsunda nerde olursa olsun.Ben besigi sallıyorum diye eşimi sallamışım kaç kez.Bu anıları da anlaticaz.Ben çok gülüyorum ya bunlara

Ay ters duran bi bebişimiz de oldu, çok tatlı yaaaa maşallah

Park yatak aliyim diorum yan tarafi ayni sekilde asagi inip yatakla birlesiyormus onlarda hafif diye onu istiyorum.
Cok begendim bunu bende , kenarlarinda biberon koyma yeri filanda var . Yeni cikmis galiba , boylesini gormemistim. Benim 4.ama daha dusunmedigim icin hepsini vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…