Maşallahhh sana canımYa erkekler etkileniyormus evet dogumdansuni sanci normalden daha şiddetli oldugu icin eşinin elinin agrimasi normal ben sanci cekerken 3.dogum icin bir bayan gelmisti . Bu sanciyi birincide gordukten sonra daha nasil cocuk yaptiniz demistim sonuc suan 4.hamileyim normal sanci cok cok hafif suniye gore
Konuya hakim olmadığınız belli. Siz işin sadece para kısmına takılmışsınız. Yazımı okursanız benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor diye yazdım. Her hastanede perinatolog bulamazsınız. Çoğuna ikili test, ayrıntılı usg vs. yapmaya dışardan gelir doktorlar ve perinatolog olan her hastanede bu doktora muayene olmak istiyorsanız bu ücretleri kabul etmek zorundasınızdır. Büyük ve isim yapmış hastanelerde var bu doktorlar. Kişisel yazın veya yazmayın durumu çok çok iyi olanın bu paralar zaten gözüne gelmiyor. Kim nerede doğurmak istiyorsa doğurabilir tabi ki gücü, imkanı el verdiği müddetçe. Saygı duymak gereksiz çıkışlar yapmamak lazım. Siz de sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi.Durumunuzu illaki Acıbadem hastanesi mi çözebiliyor anlamadımneyse beni alakalar etmiyor paranız varsa gidersiniz tabi ben genel olarak yazdım aslında herkes özeldelimfiyatları yazmış bariz uçuk fiyatlar herkesin durumu var demekki ki kimse devlete tenezzül etmiyor benimde tam tersi durumum yok devlete gitmek zorundayım ama durumum olsada acıbademe bi bebek çıkartıcaklar içimden diye o kadar milyar para sayamazdım açıkçası, bu sizin tercihiniz ayrıca devlet hastanesine asla gitmem diyende çok ilk defa duyduğum bişey değil doğum zamanı herkes hassas oluyor prensesler gibi muamele görmek ister bunu devlette bulamacağını düşündüğü için herkes özeli seçiyor benim öyle bir seçim şansım yok ne mutlu size,bebeğinizide sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah kişisel yazmadım genel yazdım herkes için alınmayın lütfen
Bakalım ne olacakBenim kuzu ile yerleri tam ters :) bakalım yerine göre cinsiyet farklı olacak mı :)
Ben de normal doğum için paket aldım. Sezeryan olursa farkı öderim dedim. Limitliler gerçekten hiç mantıklı değil. Sadece kan tahlilleri bile 2000-3000 tutuyor. Ben kabaca fiyat hesaplaması yapmıştım almak mantıklı olmamıştı.Ben Acıbadem e gidiyorum muayene ücreti ödemem diye bişey olmuyo işte maalesef. Burdan ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama biraz bahsedeyim. Acıbadem sigorta ile görüştüm ben şu an için yapabilecekleri üç çeşit sigorta var.
1. Muayene (3000 tl limitli)+doğum=21.500 tl
2. Muayene (8000tl limitli) + doğum= 28.000 tl
3. Sadece doğum = 18.000 tl
acıbadem malum pahalı bir hastane muayene limitli paketleri almak çok saçma çünkü en çok 3 kere gidersin muayene limitin biter. Doğumdan önce olsaydı sigorta muayenede limit olmuyordu. Ama şimdi muayenede limit olayı var ve her gittiğinde sana uygulanan indirim üzerinden %20 sini yine hastaneye ödüyosun. Mesela atıyorum ücret 600 tl sen 120 tl her gittiğinde ödüyosun kalan 480 tl yi sigorta karşılıyor ve o limitten düşüyor. İkili test, ayrıntılı usg falan hiçbir şey dahil değil. O yüzden ben sadece doğum paketi almayı planlıyorum. O zaman muayene ücretinde de biraz düşüyolar. Ama şöyle bi durum da aivar benim doktorum doçent olduğu için bu hastaneye ödediğim para, doğumda belki de fark çıkacak onları doktorumla konuşmam lazım. Bir de bu söylediğim doğum fiyatları sezaryen doğum üzerinden hesaplandı. Hesaplama yapılırken annenin yaşı da önemli fiyatlar değişkenlik gösteriyor.
Benim ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da öyle olacak. Daha önümüzde uzun bi süre var muayene limiti mantıksız gerçekten. Bana da en mantıklısı doğum paketi geldi.Ben de normal doğum için paket aldım. Sezeryan olursa farkı öderim dedim. Limitliler gerçekten hiç mantıklı değil. Sadece kan tahlilleri bile 2000-3000 tutuyor. Ben kabaca fiyat hesaplaması yapmıştım almak mantıklı olmamıştı. Sadece doğumu almak en iyisi.
Ahh yanarım yanarım epidural alamadığıma yanarımçok hızlı açılmışım ebe epidural için kontrole geldiğinde 10cm açılmam olmuş doğumhaneye zor yetiştirdiler doktor senin bu açıklıkta hastaneyi yıkman gerekiyodu dedi ama benim canım katıdır ondan sanırım daha zaman var diye dayanmışım. Bu sefer kısmet olursa dk başı epidurali hatırlatcam
Yaaa ne güzel . Bnm suyum geldi hemn sanci odasına koydular . Epidural de takılınca pamuk gbiydim zaten bütün süreçte tektim . Hicde demedim eşim gelsin diye .sancı da cekmeyince canım sıkıldı acilmayi beklerkenBenim doktor eşimi doğuma almadı beni doğum sırasında etkileyebilir diye. Ama sancı çekerken yanımdaydı. Sancı sırasında elini sıkarken kırıyomuşumdoğumdan sonra 1 hafta el ağrısı çekti
Doğumdan sonra fotoğrf çekmek için girmişti içeriye. Hep anlatır. O an bi girdim şok oldum , herkes normaldi ama bana göre gördüklerim anormaldi diyesünnet olmak neymiş ki doğumun yanında, gerçekten kadınlar çok güçlü der
Hepimiz mi arasak. Ne kadar çok aranırsa o kadar etkili olur. Bu konuda Hamilelere ayrıcalık yapsalar444 0632 yi arayacagim hafta ici.sikayet hatti imis .bu dayatmanin yasal olmadigini dogru bulmadigimi ve hamile oldugum icin kaygi duydugumu iletecegim
Öff eşim doktordan soğuttu Ataşehir medicanaya gittim kolandali daha ilgiliydi açıkçası ama bu da sıcak kanlıydı bi de sosyal medyada çok doğurttuğunh gördüm ondan devam etcem heralde ama psikolojim bozuk olduğu için her an dönedebiliriminsallahh cok amin. ya dr benim tanidigim. ama fiyatta biraz yuksek oluyor. sen kolan hast. vazmigectin
Ben acıbademde ameliyat olmuştum valla doktor iyi oldun diyo ben çıkmak istemiyodum zorla 2 gün daha kalmıştım otel gibiydi borsadan biraz kazansam acımam verirdim prenses gibi de muamele görürdüm kafam rahat olurdu gittiğim otellerde o hizmeti almadım altın makasla mı kesiyolsr bilmiyorum ama 1 gram pişman olmamıştık verdiğimiz parayaBence biraz sakin olun. Kimsenin durumunu bilmeden de yargılamayın. Benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Yani acıbademde doğurucam diye değil. Normalde özel sağlık sigortam var ama gittiğim doktorun anlaşması bittiği için şu an geçmiyor ve evet bu fiyatları ödemek zorundayım çünkü benim ve bebeğimin sağlığı sözkonusu. Kaldı ki bu açıklamaları da yapmama gerek yok neden özeli seçtiğim ve bu rakamları kabul ettiğim beni bağlar. Bakın siz devlet hastanesinde doğurmuşsunuz şimdi burda biri kalksa dese ki asla devlete gitmem vs vs hoşunuza gider mi bilemedim. Arkadaş bilgi istediği için yazdım.
Ya aslında konu özel devlet değil doktor iyi olsun nerede olursa olsun. Ne doktorlar var sezaryeni hop bişey olmamış gibi kaldırıyor ne doktorlar var normalde süründürüyor. Ve tam terside geçerli tabi. Devlette ne doktorlar var çok iyi, özelde de aynı şekilde. Kalabalığı istemeyen biraz daha özel ilgiyi seçen özele gitmek ister. Ama bu devletteki doktorların veya muamelenin kötü olduğu anlamına gelmez. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın grupça devleti özeli fark etmez marttan sonra burada miniklerimizi paylaşalım sağlıklı sağlıklıDurumunuzu illaki Acıbadem hastanesi mi çözebiliyor anlamadımneyse beni alakalar etmiyor paranız varsa gidersiniz tabi ben genel olarak yazdım aslında herkes özeldelimfiyatları yazmış bariz uçuk fiyatlar herkesin durumu var demekki ki kimse devlete tenezzül etmiyor benimde tam tersi durumum yok devlete gitmek zorundayım ama durumum olsada acıbademe bi bebek çıkartıcaklar içimden diye o kadar milyar para sayamazdım açıkçası, bu sizin tercihiniz ayrıca devlet hastanesine asla gitmem diyende çok ilk defa duyduğum bişey değil doğum zamanı herkes hassas oluyor prensesler gibi muamele görmek ister bunu devlette bulamacağını düşündüğü için herkes özeli seçiyor benim öyle bir seçim şansım yok ne mutlu size,bebeğinizide sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah kişisel yazmadım genel yazdım herkes için alınmayın lütfen
Ahahahah çok güldüm ilk günler nerde uyudu o da biz de hatırlamıyorum dediğineOoo yataklar besikler konuşulmaya başlanmış.Ben park yatak diyorum.Baska bisey demiyorum.Her odaya benimle geliyor.Hafifte olduğu için.Anne yani almamıştık ilkinde.Zaten ilk günler nerde uyudu o da biz de hatırlamıyorum.Odasina geçince istediği gibi yatak aldık.
Son ona kadar eşim yanımdaydı benim kalıcağım odada çektim sancıyı eşim annem vardı yanımda. Doğumhaneye kadar eşim benimle geldi. Sonra filmlerdeki gibi kapı suratına kapandı sizi alamıyoruz artık dedilerYaaa ne güzel . Bnm suyum geldi hemn sanci odasına koydular . Epidural de takılınca pamuk gbiydim zaten bütün süreçte tektim . Hicde demedim eşim gelsin diye .sancı da cekmeyince canım sıkıldı acilmayi beklerken
Kesinlikle öyle bende oğlumu sünnet ettirdim o kadar rahat atlattık ki çok iyi anlıyorum yazdıklarınızıBen acıbademde ameliyat olmuştum valla doktor iyi oldun diyo ben çıkmak istemiyodum zorla 2 gün daha kalmıştım otel gibiydi borsadan biraz kazansam acımam verirdim prenses gibi de muamele görürdüm kafam rahat olurdu gittiğim otellerde o hizmeti almadım altın makasla mı kesiyolsr bilmiyorum ama 1 gram pişman olmamıştık verdiğimiz paraya
Ben tek korkarim sanki ya özeli sanirim bunun icin tercih edebilirim.Ben devlette yaptım sancı ve doğum odası zaten bir oluyor kocaman bir odaydı 8 saat sancı çektim çok kötü olduğum zamanlarda acil durum butonu vardı ona basıyodum ebe geliyodu yanıma biraz teskin edip geri gidiyordu 8 saat zor geçti bebek doğmadan bi yarım saat önce çok kötü olduğumu panik yaptığımı söyledim doktor bana bi istisna tanıyıp annemi çağırttı yanıma sonra 15 dk da doğurdum yanımda yakınım güvendiğim bir olunca herşey daha kolay oluyor tabi
Bu ketemmis eskiden musamba gibi oluyodu gerci hala cogu oyle bebek donunce ses yapiyodu keten arastiriyorum birde eni 70 cm olsun istiyorum. Bide su onemli 2.5 yasa kadar orda yatiririm die dusundugumden kiminde 15 kilo tasima kapasitesi kiminde 25 buna dikkat ediyirum bideBende böyle bişey almayı düşünüyorum kısmet olursa inşallah
Ama napsın 2ay da az bi zaman değil.Papuc dama atılmış yaAhahahah çok güldüm ilk günler nerde uyudu o da biz de hatırlamıyorum dediğineo kadar doğru ki bi ara bizim koşe koltuk vardı kızım tam köşede annem bi tarafında kızım bi tarafında yatıyodu Eşimi zaten gören yoktu o evde mi değil mi acil ihtiyaçlarda görüyordum bi. Hatta hiç unutmam kızım 2 aylık olduğunda eşime bi sarılmıştım aaa beni hatırladın demişti
Ay ters duran bi bebişimiz de oldu, çok tatlı yaaaaMerhabalaar az önce kontrolumuz vardı çok şükür herşey yolundaymisense kalınlığı çok iyi dedi 2li test için kan verdim inşallah sizler de kontrollerinizden benim gibi mutlu çıkarsınız kizlar bir de cinsiyet tahmini istedim yüz üstü yattigi için emin olmamakla birlikte kıza benzettim dedi .Sizler de tahminde bulunursanız çok sevinirim
Cok begendim bunu bende , kenarlarinda biberon koyma yeri filanda var . Yeni cikmis galiba , boylesini gormemistim. Benim 4.ama daha dusunmedigim icin hepsini vermistimPark yatak aliyim diorum yan tarafi ayni sekilde asagi inip yatakla birlesiyormus onlarda hafif diye onu istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?