Benimde yok 3. Ama buyuk olsun kumasi hısirdamasın bide 25 kilo tasisin bu sekilde bakiyorum suan bu iyi gibi ama 5 aylik fln olsun yine arastiririm oyle alirimCok begendim bunu bende , kenarlarinda biberon koyma yeri filanda var . Yeni cikmis galiba , boylesini gormemistim. Benim 4.ama daha dusunmedigim icin hepsini vermistim
İnsanları bu sömürüyle devlet hastanelerine mecbur bırakıyorlar valla. Benim kızda 2 sene önce epidurel+özel oda+normal doğum 1300 veya 1100dü şimdi olsa olsa 2000 falandırBu nasil bir fiyat yav. Normal bir vatandaş nasil ödesin bunu. Bizim burda devlet hastanesi var sigorta karşılıyor. Tek kişilik oda istersen hastane müsaitse ücret karşılığında oluyor.
Bana kız gibi geldi ama emin değilimKızlar şimdi çıktım doktordan çok şükür herşey yolundakanama alanı geçmiş progestanla iğneye artık gerek yok dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 10 gün sonra ikili test için çağırdı. Usg fotoğrafını ekliyorum cinsiyet tahmini yapabilenler yazarsa çoook sevinirim.
Aynen Allah mecbur bırakmasın.Direk mesajımı alıntılayıp yazdığı için cevap verme ihtiyacı hissettim açıkçası. Devlet ve özeli kıyaslamamak lazım bence. Kaldı ki özel hastaneler bile kendi içinde çok farklı. Bulunduğum çevrede aklıma gelen 7-8 tane özel hastane var hepsinin fiyatı da, hizmeti de farklı. Fiyatlar tabi ki yüksek ama bazı durumlarda gözünüze gelmiyor. Bence Allah mecbur bırakmasın diyelim. Herşey yolundayken konuşmak çok farklı çünkü
Herkesin yapisi farkli canim , ben utanirim bilmiyorum. Yanimda bir arkadasim vardi ilk geldigimde dil bilmedigim icin , cok sıkmıstim kendimiBenim sancı odasında eşim görümcem ablam vardı aıra sıra belime sırtıma masaj yaptılar 10 saat boyunca, 10 saat şiddetli sancı çekmiştim
Teşekkür ederizAy ters duran bi bebişimiz de oldu, çok tatlı yaaaamaşallah
O kadar sancı çektikten sonra birde sezeryan ağrılarıyla doğumdan çıkmıştım farketmemişim ağzıma geleni söylemişim eşimeBenimde hic istemedigim birsey esimin yanimda olmasi. Yani rahat edemem . Sancinin baslarinda yanima geldi de ciksan daha rahat ederim demistim
Delta varyantiymis benimki 20gunmus karantina suresi,simdi 14gun yazdilar 14.gun test olcakmisim negatife donerse karantinam bitcekmis pozitif cikarsa yinede 6gun daha karantinam devam etcekmis,temasli olduklarimin karantinasi 14gunAmiiiin amiiin bir kadın doğum doktoru takibinde iseniz ama mutlaka söylemenizde fayda var bol vitamin almaya bakın karantina sonu minik size el sallayacakk ultrasondaa 10 gün mü verdiler karantinayı 14 gün mü size de
Yaaa içimden geçeni söylediniz bi oğlum var bi de kızım olsa çoook isterimİnsanları bu sömürüyle devlet hastanelerine mecbur bırakıyorlar valla. Benim kızda 2 sene önce epidurel+özel oda+normal doğum 1300 veya 1100dü şimdi olsa olsa 2000 falandır
Bana kız gibi geldi ama emin değilim
Ya valla hakkizi helal edin cok soruyom ama bisey daha daniscaktim, dun gelen filyasyon ekibi hamile oldugum için su 4ilaci tavsiye etti,bugun kadin dogumcum da hepsinden birer tane alsin demis, ama cok ilac olunca kararsiz kaldim kadin dogumcumda 1er tane icsin demis ama yine sormak istedim sizde ictinizmi diye,ilaclar sunlarAyy evet ishal çok yoğundu mide bulantısından su da içemiyodum beni halsiz düşürmüştü baya tekrar geçmiş olsunn 4 güne geçti ishal sonra koku tat gitti
Ebe suyumu açtı açılma hızlansın diye, öyle bi samcı geldiki ne utanma ne başka bi duygu kaldı. 10 saatte sesim kısıldı. Normal doğursam neyse sezaryen oldumHerkesin yapisi farkli canim , ben utanirim bilmiyorum. Yanimda bir arkadasim vardi ilk geldigimde dil bilmedigim icin , cok sıkmıstim kendimiburda ebe masaj yapti, benimle beraber sanci cekti sanki . Hic yalniz birakmadi cok ilgiliydi .
Çok üzüldüm kayıplarınız için. Benim de 2 kaybım var. Çok iyi anlıyorum sizi. İlkinde ilk gebeliğimdi hamile olduğumu geç fark ettim doktora gittiğimde kalp atışı yok dedi kürtaj oldum. Hiç unutmuyorum doktorum kürtaja alacağı zaman vajinadan bi ilaç yaptı kendi kendine açılma olsun sen daha doğum yapmadın şimdi ben kesersem sonraki hamileliğinde sorun yaşarsın erken açılma olabilir demişti. Böyle şeyler doktor tecrübesidir. Umursamayabilirdi, işini yapıp bitirebilirdi. Bazen para ikinci planda oluyor. Buraya yazmaya sığdıramayacağım tonla şey yaşadım. Bu tecrübelerime dayanarak seçtim şimdiki doktorumu. Şu ana kadar pişman olmadım bundan sonra da Allah etmesin. Dediğiniz gibi Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımızaAynen Allah mecbur bırakmasın.
Geçen yıl aralıkta hamileydim, aman ne özele para vericem dedim devlete gittim, sonra fiyatı uygun özele gittim, boş kese oldu 9 haftalık kürtaj oldum.
Tabi doktor lar perinatolog değildi direkt hamile kalabilirsin bişey olmaz dediöer. Martta yine hamileydim bu sefer bi kez beta hcg baktırdım aman kalp atışı duymaya giderim dedim. Devlete gittim 6 haftalık ken bebek yok, 1 hafta sonra kanama oldu yine devlete gittim kese düzensiz ve boş kürtaj dediler, kürtaj oldum.
Perinatolog a gittim test yaptırdım Mthfr677 homozigot çıktı. Folik asit coraspin kullanıp öyle hamile kaldım ve direkt iğneye başladık. Şimdi perinatolağa her muayeneye 400 tl veyorum kontrol süresi de 10 gün. 11.gün gidersen bi şikayet olursa yine 400.
Çok detaylı ilgileniyor, parayı önemsemiyorum. Devlet hastanesine uğramadım her testi de bu hastanede yaptırdım.
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Tek değildim ebeler vardı üstelik başka Doğum yapmaya çalışan hatunlarda vardı ayrı ayrı yerlerde 10 yıl önceden bahsediyorum tabi tek kalsam belki bende istememYa tek nasıl olur ki zor deilmi? Ilkinde annemle esim yanimdaydi 2. De esim hos cok ilgilenmedi tv izledi ama sunu getir bunu goturtek olmakdan korkarım.sanki.
Bu dediğine katılıyorum doktor çok önemli, benim ananem, annem ve teyzem kanser gecirdi ve önce Allah sonra çapa tıp fakültesinin doktorları kurtardı üçünü de. Doktoruna denk gelmek çok önemli. Bir de maddi açıdan herkesin önceliği farklı biri ev sahibi olayım, arabam olsun der. Biri de hiçbişeye para ayırmaz, içine sinen doktora gitmek ister. Varını yogunu ona yatırır. Ben de özel ama sgk gecen bir özel tercih etmeyi düşünüyorum mesela, ama devlette olur baska hastane de. Hayat sürekli oynak zeminde zaten, her duruma uyum saglıyor insanın doğası. Bu platformda hepimiz fikir alışverişi yapıyoruz, her doktor da iyidir eminim. Birbirimize de saygılıyız, en güzeli buYa aslında konu özel devlet değil doktor iyi olsun nerede olursa olsun. Ne doktorlar var sezaryeni hop bişey olmamış gibi kaldırıyor ne doktorlar var normalde süründürüyor. Ve tam terside geçerli tabi. Devlette ne doktorlar var çok iyi, özelde de aynı şekilde. Kalabalığı istemeyen biraz daha özel ilgiyi seçen özele gitmek ister. Ama bu devletteki doktorların veya muamelenin kötü olduğu anlamına gelmez. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın grupça devleti özeli fark etmez marttan sonra burada miniklerimizi paylaşalım sağlıklı sağlıklı
O kadar acıyı Çek sonra sezeryan ol onuda Çek ne çektik beeeeEbe suyumu açtı açılma hızlansın diye, öyle bi samcı geldiki ne utanma ne başka bi duygu kaldı. 10 saatte sesim kısıldı. Normal doğursam neyse sezaryen oldum
Yaaa olur mu öyle şey halinden çekenler anlar her zaman yaz bende 1 akşam ateş oldu sadece ben hamileyim diye ilaç bırakmaya gelmediler kullanmayayım diye doktorum da parol sabah akşam be ateş oldukça ve oksapar takviyelerin dışında bir şey kullanma demişti yarısı vitamin sanırım bunların doktorun onayladıysa kullan gitsin bünye eriyor cidden o takviyeler sağlam tutuyor için içinnYa valla hakkizi helal edin cok soruyom ama bisey daha daniscaktim, dun gelen filyasyon ekibi hamile oldugum için su 4ilaci tavsiye etti,bugun kadin dogumcum da hepsinden birer tane alsin demis, ama cok ilac olunca kararsiz kaldim kadin dogumcumda 1er tane icsin demis ama yine sormak istedim sizde ictinizmi diye,ilaclar sunlar
- Colledan D3 damla
-Bemix tablet
-Zinko kapsul çinko
-Magvital sase
Siz ne kullanmistuniz,sabah aksam 1tane parol içiyom.
Son olarak aksam atesim 38.7ye kadar cikti dus mus aldim balkonda durdum 37bucuklara indi korkuyorum atesten,sizin de atesiniz olmusmuydu
Insallah kendi sancin gelirMaşallahhh sana canımbu sefer gerekmezse eğer hayatta keyfi suni sancı istemem. Kendi sancımı beklerim ne kadar sürerse
Ay seninki cok zor ve hep korktugum seydi . O kadar sancidan sonra birde ameliyat olayiO kadar sancı çektikten sonra birde sezeryan ağrılarıyla doğumdan çıkmıştım farketmemişim ağzıma geleni söylemişim eşimehiç hatırlamıyorum ağzı bozuk biride değilimdir ama işte uzak olmasında fayda kapıda beklesin
Allah gönlüne göre versin canımYaaa içimden geçeni söylediniz bi oğlum var bi de kızım olsa çoook isterim
Ben onu 3.dogumda yaşadim. En guzeli 2.dogumda toplam 1 saat hastanede kaldim zaten sancim vardi gittigimde ,hemen dogdu . Yatagin ustunde dizlerimi koyup olmustu , farkli bir pozisyondu . 3.doguma gittim ebe suyumu patlatmaya calisip durduEbe suyumu açtı açılma hızlansın diye, öyle bi samcı geldiki ne utanma ne başka bi duygu kaldı. 10 saatte sesim kısıldı. Normal doğursam neyse sezaryen oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?