2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O kadar acıyı Çek sonra sezeryan ol onuda Çek ne çektik beeee
Sadece sezaryen acısı çeksem neyse, burç ağrısı geldi ertesi gün, doğum sancısının aynısı. 2 günde onu çektim. Rahim toparlanma ağrısıymış.
Hepsi gelip geçti çok şükür rabbime kızıma sağlıklı bi şekilde kavuştum.
Allah bunuda sağlıklı bi şekilde kavuştursun, sezaryen olurum geçiyor çok şükür hepsi

Hiç duymamıştım burç sancısı ama ben pazartesi doğurdum sezeryanla cuma gününe kadar suni sancının ağrısını çekmiştim bende evet şükürki geçti hepsinde bir macera ama son aylarım filim benım hep

Kızlar morelim çok bozuk bugün saglık ocağından idrar ve kan testi sonuclarımı aldım doktorum istemişti guatrım düsük çıktı Lökosit değerlerim de yüksek çıktı

Burç ağrısı genelde 2.doğumda olurmuş. Ben hiç suni sancı almadım.
Doktor İçimde ameliyat malzemesi unuttu zannettim çok feciydi.
Herkesin başına gelmiyor, inşallah kimse yaşamaz.

Gözün aydın canım çok sevindim

Öyle tabiki devlette ebem çok iyiydi ama hizmetliler çok kötüydü kabaydı yalan söyleyemicem mecbur olmasam bende orta halli bir özeli tercih ederim oda panik atağımdan dolayı korkuyorum orda fenalık geçiririm falan diye yanımda birisi olsun isterim oda işte devletin insafına kalmış

Dogumdan sonraki sanci mi ?

Insallah kendi sancin gelir kacinci haftada dogum yapmistin ? Benimki mecbur suni sanciydi 42+5 olmustu ikincide 41+2 de kendi sancim geldi .
Aslında benim sancım başlamıştı 39+4te lekelenme sancı oldu öğlen 12de doktora gittim 1 cmdi açıklık ,Sancı da vardı.Doktorum yarın sabaha doğurursun dedi ben hastanedeyim olmasam da gelirim dedi.ben durur muyum Zaten 38. Haftadan itibaren doğuramıyorum diye ağlamaya başlamıştımkendi deliliğim, suni sancı verin dedim Aksama doğru 18:30-19:00 gibi doğurursun o zaman dedi doktorum ilk doğum olduğu için. Kızım 16:10da doğdu artık dayanamıyorum ebeyi çağırın epidural için dedim bi de ıkınma hissi gelmeye başladı. Ebe bi geldi 10cm , sedyeye beni zor attılar koridorda giderken şimdi çıkcak diyodum ebe de tut nefesini tut biraz diyodu her sahnesi film gibi bi doğum oldu. Hala konuşur güleriz o zaman gülememiştik tabi. Ben doğuma girerken annem kızımı sedyelerde doğurtcaktınız diye ebelere kızıyodu

Bu arada canım bir arkadasım şişli etfalin yeni taşınan yerinde kadın dogum polikliniğine gidiyor ve yeni yerinin çok güzel oldugunu söyledi. Perinatoloji bölümü bile varmış. İstanbuldaysan aklında olsun, belki kontrollerde denersin. Devlette de içine sinen dr muhakkak bulursun, çok idealist drlar oluyor, kesinlikle özelde calışmam diyen. Doçent dr ve prof drlara bakarsın, herkes artık yorumluyor drları zaten. İşimiz eskiye göre kolay, internet var eskiden kimse arastıramıyordu doktorları.

Valla İstanbulda bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi var orda op.dr Taha takmaz diye bir doktoru tavsiye ediyorlar hemde muayenesi ücretsiz doğumuda belki makul bir fiyata yaptırıyodur sayfasını takip ettim herkes çok memnun eğer içime sinerse kenara para atıp bende onda doğum yapmak isterim durumumuz pek yok belki ondan böyle çıkış yaptım herkes özelde özel diyince biraz canım sıkıldı kendimi kötü hissettim çünkü devlete mecburum bende istemez miyim güzel ilgili bir hastanede rahat bir doğum yapmak ama işte elde olmayınca mecbur kalıyor insan

Gercekten film gibi olmus ama gozümde canlandi yasadiklarin. Benim ilk dogumumda da soruyorlar ebeye aa o mu geceyi bulur onun dogumu diyorlar bende duyuyorum sonra birsey oluyor diye bagirdim da gelip baktilar. Ayni seninki gibi aaa doguruyorsun bebek gozukuyor dediler. Ebe ikinma bebek catalda dogacak diyor. Bende oyle korktum ki kendimi sıkıyordum bebek cataldan düser diye sonra tek ikinmaya dogdu

Bezmi alemi de duydum canım, ondan da memnun olan var. Bu arada özeldeki bazı iyi drlar durumunu paylaşınca destek oluyorlar. Zaten ekonomi o kadar bozuk ki ben de özelde bir dra gidersem ilk söylediğim şu oluyor, özel sigortam yok, tahlilleri devlette yaptırsam olur mu hepsi de anlayış gösteriyor inan, kolaylık saglıyorlar. Hepimizin bir yerde kısmeti var dogum için, hakkımızda hayırlısı olsun çocuklar saglıklı olsun da, devlette dogurup çocugu saglıklı olan arkadasım da var, özelde dogurup sorun yasayan da. Saglıklı olsun da isterse evde ebe dogurtsun hepimiz bazen patlıyoruz bişeylere, burada dertleşiyoruz zaten, dert etmeyelim. Su akar, yolunu bulur

Valla benzer şeyleri yaşamışız ebe bana da ıkınma demişti ve o anda o kadar zor bişey ki o ıkınmayı tutma dimi sonu sağlıklı olunca her şey çok güzel hatırlanıyo tatlı bi anı oluyo. inşallah bu doğumlarımız da öyle olsun. Hepimiz güzel hatırlayalım, burda güzel güzel anlatalım yine

Aslında ne kadar şanslıymışsınız doğum kolay olmuş bende suni sancı aldım ama ıkınmayı mı beceremedim bilmem 33 dk da doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…