Buna benzer benim de oldu. Ben de rahim ağzı kısalığı olduğu için hastanede yatıyordum zaten.Aslında benim sancım başlamıştı39+4te lekelenme sancı oldu öğlen 12de doktora gittim 1 cmdi açıklık ,Sancı da vardı.Doktorum yarın sabaha doğurursun dedi ben hastanedeyim olmasam da gelirim dedi.ben durur muyum Zaten 38. Haftadan itibaren doğuramıyorum diye ağlamaya başlamıştım kendi deliliğim, suni sancı verin dedim Aksama doğru 18:30-19:00 gibi doğurursun o zaman dedi doktorum ilk doğum olduğu için. Kızım 16:10da doğdu artık dayanamıyorum ebeyi çağırın epidural için dedim bi de ıkınma hissi gelmeye başladı. Ebe bi geldi 10cm , sedyeye beni zor attılar koridorda giderken şimdi çıkcak diyodum ebe de tut nefesini tut biraz diyodu her sahnesi film gibi bi doğum oldu. Hala konuşur güleriz o zaman gülememiştik tabi. Ben doğuma girerken annem kızımı sedyelerde doğurtcaktınız diye ebelere kızıyodu
Size önerdikleri şeyler ilaç değil vitamin mineral takviyesi. Hastalığı daha rahat atlatmanıza destek olmak için. İlaç gibi yan etkisi zararı yokturYa valla hakkizi helal edin cok soruyom ama bisey daha daniscaktim, dun gelen filyasyon ekibi hamile oldugum için su 4ilaci tavsiye etti,bugun kadin dogumcum da hepsinden birer tane alsin demis, ama cok ilac olunca kararsiz kaldim kadin dogumcumda 1er tane icsin demis ama yine sormak istedim sizde ictinizmi diye,ilaclar sunlar
- Colledan D3 damla
-Bemix tablet
-Zinko kapsul çinko
-Magvital sase
Siz ne kullanmistuniz,sabah aksam 1tane parol içiyom.
Son olarak aksam atesim 38.7ye kadar cikti dus mus aldim balkonda durdum 37bucuklara indi korkuyorum atesten,sizin de atesiniz olmusmuydu
Çok şükür gerçekten kolay bi doğum olduAslında ne kadar şanslıymışsınız doğum kolay olmuş bende suni sancı aldım ama ıkınmayı mı beceremedim bilmem 33 dk da doğdu
Boşver daha iyi kahve ilk 3 ay riskli diyor kimi doktor. Ben de pirinçten tiksindim ya ne alakaysa içinde pirinç olan dolma vs yiyemiyorum. Çok ilginç, hiç ummadıgın yerden geliyor bu tiksinme demekHamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içemiyorum.2aydir yani.Gorunce midem kalkıyor.Ki daha önce gun de 2kez kahve içen ben.Yahu daha nelerden tiksindirecek bu hamilelik acaba.?? Bayramdan beri gr eksilmemiş kahve evde.
Oh maşallahBuna benzer benim de oldu. Ben de rahim ağzı kısalığı olduğu için hastanede yatıyordum zaten.
Gece sancim tuttu..
Ebeye diyorum ki çok sancim var eşime haber vereyim gelsin. Diyor ki daha çok erken gece gece adamı çağırma uyusun.
Sonra bir iki saat epey bir sanci cektim.
Ebeye tekrar aynisni söyledim. Ebe bir kontrol etti.
Şok bir şekilde bana dedi ki kocan ya yetişir ya yetişmez. Allahtan ev yakın gece trafik yoktu. Eşim geldi 5 dakika sonra kızım doğdu.
Ebeyi son gördüğümde bana dedi ki seni en kısa zamanda tekrar dogumhaneye bekliyorum. Kendisi için cok kolay bir doğum oldu.
Sancı çektiğimi görmediği için.
Ben de hala düşününce gülüyorum.
Benim de öylee. Ben filtre kahve bağımlısıydım resmen . Şu an tiksiniyorum . Türk kahvesi de öyleHamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içemiyorum.2aydir yani.Gorunce midem kalkıyor.Ki daha önce gun de 2kez kahve içen ben.Yahu daha nelerden tiksindirecek bu hamilelik acaba.?? Bayramdan beri gr eksilmemiş kahve evde.
Seninki daha tuhaf ya.Ben aşırı severdim kahveyi.O yüzden garipsiyorum bu durumu.Ama pirinç hiç akla gelecek bisey degilBoşver daha iyi kahve ilk 3 ay riskli diyor kimi doktor. Ben de pirinçten tiksindim ya ne alakaysa içinde pirinç olan dolma vs yiyemiyorum. Çok ilginç, hiç ummadıgın yerden geliyor bu tiksinme demek
Ben de aromalı falan ne kahveler almıştım.Hopp 1hafta sonra hamile oldugumu öğrendim.Suan dolapta bekliyorlar öyle.Benim de öylee. Ben filtre kahve bağımlısıydım resmen . Şu an tiksiniyorum . Türk kahvesi de öyledün canım soğuk latte istedi hem sütlü bi nebze daha iyi dedim.içine vanilya şurubu eklettim oh tatlı tatlı Çok keyifli içtim. Eve geldim.sonuç klozet Ben ♀
İnşallah artmaz. Ben yerimde duramıyordum, en kuvvetli ağrı kesicileri aldım bebeğimi emziremedim. 2.gün bitti Allah tanSen birincide baslamissinbende de vardi ama cok degil . Sonraki dogumlarda asiri cogalmisti. Resmen kabus gibi , her dogumda artarmis o sanci
Evet o sancı rahmin kasılarak küçülmesi için o da zor bir süreçti şimdi siz konuşunca hatırladım oraya masaj yapıyorlar ama tek o zaman ağrıyorfu benimki dokunduklarında
Ben de aynıyım kahve hastasıydım, doktorda içme dedi ki zaten hiç istemiyorumHamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içemiyorum.2aydir yani.Gorunce midem kalkıyor.Ki daha önce gun de 2kez kahve içen ben.Yahu daha nelerden tiksindirecek bu hamilelik acaba.?? Bayramdan beri gr eksilmemiş kahve evde.
Kolay olanda var burda okuduysan, herkesin aynı olacak diye bişey yok. Doktorunla birlikte değerlendirmek en doğrusu. Oda doğuma yakın konuşulur.Offf. Dogum olayi biz ilk kez yapacaklar icin büyük kaos. Benim acı eşiğim yerlerde imkani yok normal doğum yapamam ben. Hem yastan dolayı, hem tırstığım için, hemde kasık fıtığım var doktor normal doğum yapamazsın demisti ordan güç alıyorum.
Genelde cogu dogum hikayesi saatlerce sanci çekip yetmeyip suniyi cekmek sonra hadi olmadi sezeryana girmek seklinde... Okumasi dinlemesi bile korkunc benim icin... Bu kadar supriz yaşamaya gerek duymadan direk Spinal anestezi ile dogum şuan en aklima yatani..
Hayat neyi getirir bilinmez ama devlet asla düşünmem. Degil dogum normal muayeneden bile aglayarak cikmisligim var kac kez. Özeller evet ticarethane gibi iyi araştırıp butce dahilinde önceliği bebek ve anne sağlığına vererek karar vermek..
Rabbım iyi insanlarla isinin ehli insanlarla karsilastirsin hangi kurumda olursak olalım.
Bence stres yapmayın ben çok duydum hamilelikte guatr çıkıp hamilelik boyunca tedavi olup sağlıklı doğum yapan ,iyi düşününKızlar morelim çok bozuk bugün saglık ocağından idrar ve kan testi sonuclarımı aldım doktorum istemişti guatrım düsük çıktı Lökosit değerlerim de yüksek çıktı
Ben de aynı tam 2 aydır ağzıma sürmedim görmek dahi istemiyorum,çay içerdim deli gibi o bile midemi bulandırıyordu bu hafta azaldıHamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içemiyorum.2aydir yani.Gorunce midem kalkıyor.Ki daha önce gun de 2kez kahve içen ben.Yahu daha nelerden tiksindirecek bu hamilelik acaba.?? Bayramdan beri gr eksilmemiş kahve evde.
Evet ya o tutulacak birsey sankiValla benzer şeyleri yaşamışızebe bana da ıkınma demişti ve o anda o kadar zor bişey ki o ıkınmayı tutma dimi sonu sağlıklı olunca her şey çok güzel hatırlanıyo tatlı bi anı oluyo. inşallah bu doğumlarımız da öyle olsun. Hepimiz güzel hatırlayalım, burda güzel güzel anlatalım yine
Tesekkur ederimSize önerdikleri şeyler ilaç değil vitamin mineral takviyesi. Hastalığı daha rahat atlatmanıza destek olmak için. İlaç gibi yan etkisi zararı yok
Gece gece güldüm yaAslında benim sancım başlamıştı39+4te lekelenme sancı oldu öğlen 12de doktora gittim 1 cmdi açıklık ,Sancı da vardı.Doktorum yarın sabaha doğurursun dedi ben hastanedeyim olmasam da gelirim dedi.ben durur muyum Zaten 38. Haftadan itibaren doğuramıyorum diye ağlamaya başlamıştım kendi deliliğim, suni sancı verin dedim Aksama doğru 18:30-19:00 gibi doğurursun o zaman dedi doktorum ilk doğum olduğu için. Kızım 16:10da doğdu artık dayanamıyorum ebeyi çağırın epidural için dedim bi de ıkınma hissi gelmeye başladı. Ebe bi geldi 10cm , sedyeye beni zor attılar koridorda giderken şimdi çıkcak diyodum ebe de tut nefesini tut biraz diyodu her sahnesi film gibi bi doğum oldu. Hala konuşur güleriz o zaman gülememiştik tabi. Ben doğuma girerken annem kızımı sedyelerde doğurtcaktınız diye ebelere kızıyodu
Kız gibi cnm sankikızlar 10 haftaligiZ cinsiyet tahmini yapan Olurmu teyzoslari
Ben de filtre kahve hastasıyım. Onu dr direkt eledi canım, kafein oranı en yüksek kahve dedi çok şaşırdım. Türk kahvesi, espresso kafeini bile daha azmış ilginç. O yüzden mecbur bıraktımBenim de öylee. Ben filtre kahve bağımlısıydım resmen . Şu an tiksiniyorum . Türk kahvesi de öyledün canım soğuk latte istedi hem sütlü bi nebze daha iyi dedim.içine vanilya şurubu eklettim oh tatlı tatlı Çok keyifli içtim. Eve geldim.sonuç klozet Ben
AksarayGünaydın ciciler,
Tablodaki eksik bilgileri tamamlayalım.
morcivertkedi yaş
N Neslihankrc şehir
M Morvelila şehir
M Mecilas yaş
M MAYSSEE kaçıncı çocuk
E eDDa2626 şehir
Mavikus_ şehir
Onur_hira_ela yaş
K kocyigit_4334 yaş
G gumus82 şehir
_Joey_ yaş
Biz ilkleri böyle kolay doğurduysak ikincileri yollarda falan doğurmasak bariGece gece güldüm yabenimde suyum kardeşimi okula kayda götürmüştük merdivdn inip çıkayım dedim okulda patladı 3 gibi. Duş alıp 6 da hastaneye gittik sancım var ama açılma yoktu. Akşam 11 ndan sonra ebe gelmedi normalde kontrol etmesi gerekirdi. Bende gece az kalsın banyoda doğuryrdum. Wc ye gittim annem klozete oturtmadı ben cahil ne bileyim bebeğin geldiğini elimi bi attım sanki kafa geliyr. Ebe gelmiş sakın ıkınma tut diyor allahtan dr yakındı hemen geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?