2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de filtre kahve hastasıyım. Onu dr direkt eledi canım, kafein oranı en yüksek kahve dedi çok şaşırdım. Türk kahvesi, espresso kafeini bile daha azmış ilginç. O yüzden mecbur bıraktım
Evet öyleymiş ama benim şu an kokusuna bile tahammülüm kalmadı öyle bi tiksindim

Bi hamile avrasya tünelinden geçerken arabada doğum yapmıştı birde ilk bebeği yetişemmişler. Kadın kucakta bebekle gitti hastaneye.

Benim ki kırmızı vallah

Gittiniz mi doktora? Korkmayın. Kırmızı kanamaların dahi azı düşükle sonuçlanır. Benim de kanamam oldu kırmızı, giderek açıldı. Şimdi pembe. Önemli olan bebeğin kalp atışı ve doğru büyüklükte olması.

İnşallah artmaz. Ben yerimde duramıyordum, en kuvvetli ağrı kesicileri aldım bebeğimi emziremedim. 2.gün bitti Allah tan
Insallah artmaz , ama doktor soyledi gercektende bende artti ama hepsi geciyor . Bebis emsin sütüm olsun diye ugrasirken bir bakmissin zaman su gibi akip gecmis . Sizn birinci kac yasinda ?

Herkes doğum hikayesini anlatmış normal doğumdan korkan varsa diye hiç anlatmiyim bayağı sancı çektim ölmek gibi birşeydi ama ölmedim zaten bebeğini kucağına verdikleri anda o acıyı unutuyosun aşağıdan dikiş bile attılar umurumda değildi meleğim kucağımdaydı yalnız doğum vaktim geldiği zamanı unutamıyorum uykudan kalktım dedim çok tuvaletim geldi gecenin 2'i bir kalktım aşağıdan foşur foşur sular akmaya başladı suyum geldi neye uğradığımı şaşırdım o telaşla eşimi uyandırdım dedim kalk suyum geldi eşimde uyku sersemi ne suyu ben su istemiyorum ki demişti

Gitmedim salı bir hafta sonra gitcem kanama çok mu çok az o yüzden gitmedim cogalirsa giderim.biraz ağır taşıdım ondan oldu galiba

:)))Bi teoride bahsediyordu ondan sormuştum sağlıklı olsun isterim ama cinsiyet de merakim
Cinsiyeti merak etmeyen mi var saglikli olsunlar en onemlisi ama cinsiyetlerinide erken gostersinler . ben hic tahmin edemiyorum ama kese sekline gore de tahmin edenler var.

Çok teşekkür ederim bilgi icin çok sağol canim

Kızlar bu arada dün gece uyurken dişim apse yapmış diş etim dün geceden beri şiş napıcam ben ya ihtihap var büyük ihtimal daha dişe gitmek içinde erken riskli diyolar Perşembe kadın doğuma randevum var o zaman sorucam ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bu şişlikle bilmiyorum ağrıyoda yemek yiyemicem resmen bebeğede zararı var diye okumuştum tek korkum ondan yaa

Herkesin korktugu bir an vardir. Banada 3.de sezaryen olcaksin dediklerinde cok korkmustum. Karnimi kesecekler diye kolay dogum yok bence , sezaryeni normali hepsinde zorluklar var. Bosuna dogumdann sonra annenin günahlarida silinmiyor . Acinin mükâfatida büyük yani gece dogum yapmak zordur , esinde ne yapsin 2 de bebek suyu oldugunu anlamak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…