evet evettt çok heyecanlıyım valla arasınlar diye bekliyorumm ödemeyi de yapıp rahatlayayımm ama bana demeyeceklermiş doktora bilgi veriyolarmış yasak mı neymiş doktor size der dediler
Bence hiiçç kafaya takmayın. Ben ilk doğumumu sezaryen yaptım. Neler dediler neler yok bilmem kaç gün ayağa kalkamayacaksın, yok dikişlerin iltihaplanacak, karnın çok acıyacak vs vs ödüm kopuyodu. Doğumun ertesi günü ayaktaydım eve geldim 1 gün bile yatmadım. Herkesin vücudu, dirayeti çok farklı. Akışa bırakın kendinizi. Bebişi gördüğünüz an her acıyı unutuyorsunuz Bana kalırsa hamilelik doğumdan daha zor
Bencede kuzu ya. Yani benim doktorum da dedi. Ben ilkini olmustum zaten hamile oldugumu bilmeden. Varyantlar çok fazla önümüz kış geciktirme 2.dozu da ol dedi. Bakalım cumartesi gidince sorucam ne zaman oliyim diye. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için ve bebişler için
14. Haftadan önce yapmıyoruz demişti benim doktorum sizin doktorunuz böyle bi ayrım yapmış mıydı? Bildiğim kadarıyla zaten ilk 3 ay kesinlikle önerilmiyor
Bencede kuzu ya. Yani benim doktorum da dedi. Ben ilkini olmustum zaten hamile oldugumu bilmeden. Varyantlar çok fazla önümüz kış geciktirme 2.dozu da ol dedi. Bakalım cumartesi gidince sorucam ne zaman oliyim diye. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için ve bebişler için
İnşallah kuzum Kızım 1. Sınıf bu yıl ve dün başladı okulu. Ben biraz daha bekleyeyim diye düşünmüştüm ama eşim çok panik kızım okuldan getirebilir diye. Bir de çok halsizim yorgunum kilo verdim. Kaparsan ağır geçirebilirsin diyo. Ben de en iyisi olayım dedin
14. Haftadan önce yapmıyoruz demişti benim doktorum sizin doktorunuz böyle bi ayrım yapmış mıydı? Bildiğim kadarıyla zaten ilk 3 ay kesinlikle önerilmiyor
12. Haftadan itibaren dedi doktorum. Geçen gittiğimde 11+6ydım gerçi bebek 12+4lerdeydi, hemen olabilirsin dedi. Zaten doktorumdan önce tanıdığımız proflara sormuştuk onlar da 12. Hafta dediler. Hatta 10. Haftadan itibaren diyen bile oldu ama o ingilterede, Neye dayanarak dedi bilmiyorum.
İnşallah kuzum Kızım 1. Sınıf bu yıl ve dün başladı okulu. Ben biraz daha bekleyeyim diye düşünmüştüm ama eşim çok panik kızım okuldan getirebilir diye. Bir de çok halsizim yorgunum kilo verdim. Kaparsan ağır geçirebilirsin diyo. Ben de en iyisi olayım dedin
Bencede kuzu okullar risk, sen evden cikmasan bile risk olabilir. Ki çoğu doktor korona olma durumunun bebeğe daha zararlı olabileceğini söylüyor ilerleyen aylar için. Bende cumartesi kontrolde tekrar sorucam ne zaman olabilirim 2.dozu diye
12. Haftadan itibaren dedi doktorum. Geçen gittiğimde 11+6ydım gerçi bebek 12+4lerdeydi, hemen olabilirsin dedi. Zaten doktorumdan önce tanıdığımız proflara sormuştuk onlar da 12. Hafta dediler. Hatta 10. Haftadan itibaren diyen bile oldu ama o ingilterede, Neye dayanarak dedi bilmiyorum.
ay hadi hayırlı olsun iyi yapmışsııın benim doktorum da kalp atışını duyalım ol demişti erken gelmişti 14. haftayı bekliyim diyodum keşke o zaman olsaymışım şimdi 1 ay geçsin bende günüm gelince hemmmen olcammm bir daha covid olup o stresi yaşamak istemem kimse de yaşamasın
Herkesin dogumu farkli canim simdi cok guzel egzersizler var . Onlardan yaparsin . Hic korkma ne varki gelip gececek diye dusun . Gercekten kolay oluyor o zaman .
Insallah artmaz , ama doktor soyledi gercektende bende artti ama hepsi geciyor . Bebis emsin sütüm olsun diye ugrasirken bir bakmissin zaman su gibi akip gecmis . Sizn birinci kac yasinda ?
Benim ortanca 1 mayis 2018 dogumlu ayni zamanlarda dogum yapmisiz. Senin yine mart a geliyor dogum bilmiyorum ki demekki siz bayagi cok cektiniz . Ama iyi birseymis o agri , rahim kasilip eski haline dönuyormus
ay hadi hayırlı olsun iyi yapmışsııın benim doktorum da kalp atışını duyalım ol demişti erken gelmişti 14. haftayı bekliyim diyodum keşke o zaman olsaymışım şimdi 1 ay geçsin bende günüm gelince hemmmen olcammm bir daha covid olup o stresi yaşamak istemem kimse de yaşamasın