- 8 Temmuz 2021
- 786
- 1.066
- 63
- 30
Kalkmıyor da uykudan adam bağırdık artık kalksana bebek geliyor diyeHerkesin korktugu bir an vardir. Banada 3.de sezaryen olcaksin dediklerinde cok korkmustum. Karnimi kesecekler diyekolay dogum yok bence , sezaryeni normali hepsinde zorluklar var. Bosuna dogumdann sonra annenin günahlarida silinmiyor . Acinin mükâfatida büyük yani gece dogum yapmak zordur , esinde ne yapsin 2 de bebek suyu oldugunu anlamak zor
1 sınıflar Türkiye genelinde mi başladı benn31 agustos diye biliyordum.İnşallah kuzumKızım 1. Sınıf bu yıl ve dün başladı okulu. Ben biraz daha bekleyeyim diye düşünmüştüm ama eşim çok panik kızım okuldan getirebilir diye. Bir de çok halsizim yorgunum kilo verdim. Kaparsan ağır geçirebilirsin diyo. Ben de en iyisi olayım dedin
Evet öyle . Kızımın okulu erken başlattı şu an oryantasyonda1 sınıflar Türkiye genelinde mi başladı benn31 agustos diye biliyordum.
Ben daha baktırmadım ama dün doktorum 10 gün sonra bakalım dedi. 12+0 olmuş olacak.Kızlar doktor için randevu zamanımı belirliyorum da içinizden ense kalınlığına baktıranlar 12.haftada mı baktırabildi en erken?
27 yaşındayımGünaydın ciciler,
Tablodaki eksik bilgileri tamamlayalım.
morcivertkedi yaş
@Neslihankrc şehir
@Morvelila şehir
M Mecilas yaş
@MAYSSEE kaçıncı çocuk
@eDDa2626 şehir
@Mavikus_ şehir
@Merve_onur _ hira yaş
K kocyigit_4334 yaş
@gumus82 şehir
@_Joey_ yaş
34Günaydın ciciler,
morcivertkedi yaş
@Neslihankrc şehir
@Morvelila şehir
M Mecilas yaş
@MAYSSEE kaçıncı çocuk
@eDDa2626 şehir
@Mavikus_ şehir
@Merve_onur _ hira yaş
K kocyigit_4334 yaş
@gumus82 şehir
@_Joey_ yaş
Canım sanırım tecrübeli anneler, park yatak sürekli hareket halinde olabildiğinden, hafif oldugu için daha çok öneriyorlar. Ben de henüz netlemedim ama park yatagı salona tası istersen öyle bişeymişKızlar dün burda muhabbeti geçince aklıma takıldı. Ben cibindirikli olan modelinde bir yatak almayı düşünüyordum ama bi çok kişi park yatak demiş. Sizce hangisi mantıklı?? Eki Görüntüle 2905721 Eki Görüntüle 2905722
Bende yarın doktoruma soracağım eğer ol derse olacağım. Haftada 2 kez pcr testi yaptırmak daha riskli bu gidişle pcr testi kapsamı da yaygınlaşacak gibi duruyor. Yani kısaca o aşı bir şekilde olunacak.12. Haftadan itibaren dedi doktorum. Geçen gittiğimde 11+6ydım gerçi bebek 12+4lerdeydi, hemen olabilirsin dedi. Zaten doktorumdan önce tanıdığımız proflara sormuştuk onlar da 12. Hafta dediler. Hatta 10. Haftadan itibaren diyen bile oldu ama o ingilterede, Neye dayanarak dedi bilmiyorum.
Ben oğlum doğmadan oda takımı almıştım ama ilk 7 ay hiç yatmadı odasında. Park yatak da almıştık ama çok bebekken onda da yatmadı. Koltukta uyumayı seviyorduKızlar dün burda muhabbeti geçince aklıma takıldı. Ben cibindirikli olan modelinde bir yatak almayı düşünüyordum ama bi çok kişi park yatak demiş. Sizce hangisi mantıklı?? Eki Görüntüle 2905721 Eki Görüntüle 2905722
Eger boyle süslü filan istiyorsaniz , bu modellerin tekerlekli olanlarida var . Onuda isterseniz odalara tasiyabilirsiniz . Bu modeli en fazla 1 yaşa kadar kullanirsiniz .Kızlar dün burda muhabbeti geçince aklıma takıldı. Ben cibindirikli olan modelinde bir yatak almayı düşünüyordum ama bi çok kişi park yatak demiş. Sizce hangisi mantıklı?? Eki Görüntüle 2905721 Eki Görüntüle 2905722
yaş 23 canım. hiç ilk sayfaya bakmamışım şimdi bi bakayımGünaydın ciciler,
morcivertkedi yaş
@Neslihankrc şehir
@Morvelila şehir
M Mecilas yaş
@MAYSSEE kaçıncı çocuk
@eDDa2626 şehir
@Mavikus_ şehir
@Merve_onur _ hira yaş
K kocyigit_4334 yaş
@gumus82 şehir
@_Joey_ yaş
Taşıma olayı mantıklı gerçekten ben de ona göre karar vericem sanırımCanım sanırım tecrübeli anneler, park yatak sürekli hareket halinde olabildiğinden, hafif oldugu için daha çok öneriyorlar. Ben de henüz netlemedim ama park yatagı salona tası istersen öyle bişeymiş
Ben de odasını kurayım bir de yanıma alayım diyordum ama annem de acele ettiğimi söyledi, burdaki anneler de öyle diyor, ben de anne yanına bir şey seçicem artıkBen oğlum doğmadan oda takımı almıştım ama ilk 7 ay hiç yatmadı odasında. Park yatak da almıştık ama çok bebekken onda da yatmadı. Koltukta uyumayı seviyordubi de snuggle nest diye bebek yatağı gibi bişey vardı o çok kullanışlıydı bence. Kısa süreli kullanılabilen bişey ama ilk aylar için çok güzeldi. park yatağı gittiğim her yere taşıdım onun için iyi oldu. Oda alırken de hani sonradan büyüyen bebek yatakları var ya onlardan aldım ama pişman oldum çünkü biraz büyüdüğünde arabalı yatağa heves etti onu aldık. Yani en başında çok para harcamak gerçekten gereksiz. İnsan heves ediyor falan ama neyin kullanışlı olacağı hiç belli olmuyor.
Bu da tekerlekliii, 60*120 cm imiş. Odaları ayırana kadar sığacağı bişey olmasını istiyorum dediğiniz gibiiiEger boyle süslü filan istiyorsaniz , bu modellerin tekerlekli olanlarida var . Onuda isterseniz odalara tasiyabilirsiniz . Bu modeli en fazla 1 yaşa kadar kullanirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?