2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kalkmıyor da uykudan adam bağırdık artık kalksana bebek geliyor diye

1 sınıflar Türkiye genelinde mi başladı benn31 agustos diye biliyordum.

Kızlar doktor için randevu zamanımı belirliyorum da içinizden ense kalınlığına baktıranlar 12.haftada mı baktırabildi en erken?

Kızlar aşı için oğlumun çocuk doktoruna danıştım. Çok güvenirim kendisine. İlk dozu olmuşsunuz içiniz rahat olsun o bile bir miktar koruma sağlayacaktır dedi. Aşıyı olmamı ama biraz daha ilerleyen haftaları beklememi önerdi. Ben çalışmıyorum evdeyim. Eşim de 2 doz aşısını olmuştu. Oğlum okula gideceği için çekiniyordum ben ama onun için de bu yaş grubu çok fazla taşıyıcı olmuyo içiniz rahat olsun dedi. Dün kendi doktorum da ilerleyen haftalarda konuşuruz aşı için o zaman olursun dedi.

Kızlar dün burda muhabbeti geçince aklıma takıldı. Ben cibindirikli olan modelinde bir yatak almayı düşünüyordum ama bi çok kişi park yatak demiş. Sizce hangisi mantıklı??

Canım sanırım tecrübeli anneler, park yatak sürekli hareket halinde olabildiğinden, hafif oldugu için daha çok öneriyorlar. Ben de henüz netlemedim ama park yatagı salona tası istersen öyle bişeymiş

Bende yarın doktoruma soracağım eğer ol derse olacağım. Haftada 2 kez pcr testi yaptırmak daha riskli bu gidişle pcr testi kapsamı da yaygınlaşacak gibi duruyor. Yani kısaca o aşı bir şekilde olunacak.

Ben oğlum doğmadan oda takımı almıştım ama ilk 7 ay hiç yatmadı odasında. Park yatak da almıştık ama çok bebekken onda da yatmadı. Koltukta uyumayı seviyordu bi de snuggle nest diye bebek yatağı gibi bişey vardı o çok kullanışlıydı bence. Kısa süreli kullanılabilen bişey ama ilk aylar için çok güzeldi. park yatağı gittiğim her yere taşıdım onun için iyi oldu. Oda alırken de hani sonradan büyüyen bebek yatakları var ya onlardan aldım ama pişman oldum çünkü biraz büyüdüğünde arabalı yatağa heves etti onu aldık. Yani en başında çok para harcamak gerçekten gereksiz. İnsan heves ediyor falan ama neyin kullanışlı olacağı hiç belli olmuyor.

Eger boyle süslü filan istiyorsaniz , bu modellerin tekerlekli olanlarida var . Onuda isterseniz odalara tasiyabilirsiniz . Bu modeli en fazla 1 yaşa kadar kullanirsiniz .

doğum hikayeleri anlatılmış
bende yaklaşık 12 saatlik bi süreç sonunda kavuştum. 12 saat fazla gibi geliyo ama son 4-5 saati aktifti. suyum geldi hastaneye gittim 2 cmdi açılma. yaklaşık 6-7 saat kendi sancımı bekledik. ama 6-7 saat sonra açılma ilerlemeyince suniye başladık ve 4-5 saat sonra doğum oldu. full suni ile doğurdum diyebilirim ama hiç kötü anım yok tek kötü anım, 9 ay boyunca bana doğumuma geleceğini söyleyen doktorum (ek ücret olmadan hastaneden prim alıyordu sistemi öyleydi) doğum zamanımda şehir dışındaydı ve nöbetçiye kaldım. benim modumu başlarda bu düşürdü ama sonra toparladım

Canım sanırım tecrübeli anneler, park yatak sürekli hareket halinde olabildiğinden, hafif oldugu için daha çok öneriyorlar. Ben de henüz netlemedim ama park yatagı salona tası istersen öyle bişeymiş
Taşıma olayı mantıklı gerçekten ben de ona göre karar vericem sanırım

Ben de odasını kurayım bir de yanıma alayım diyordum ama annem de acele ettiğimi söyledi, burdaki anneler de öyle diyor, ben de anne yanına bir şey seçicem artık teşekkürler

Eger boyle süslü filan istiyorsaniz , bu modellerin tekerlekli olanlarida var . Onuda isterseniz odalara tasiyabilirsiniz . Bu modeli en fazla 1 yaşa kadar kullanirsiniz .
Bu da tekerlekliii, 60*120 cm imiş. Odaları ayırana kadar sığacağı bişey olmasını istiyorum dediğiniz gibiii

ben park yatakları görünüş itibariyle sevmedim sevemedim bi türlü bide evin içinde beşik taşımaya gerek yok ki ilk 3 ay zaten her yerde yatabiliyorlar dönmedikleri için, babaynest, puset, minder vs. he sadece seyehatlerde katlayıp götürmesi iyi olur onu da ikinci el bi tane alıp halledilebilir. ben 60x120 ahşap beşik aldım yatağı ayarlanabilir 3 kademeli. en aşağısı orta katı üst katı. bebekken orta katta kullandım büyüyünce aşağı kata aldım zaten öyle tırmanıp kendi inmeye calısan bi çocuk değil uyanınca bana sesleniyor ben alıyorum. kızım hala o beşikte yatıyor gayet yeterli yani. 1-2 ay içerisinde odasını ayırıcaz artık kardeşi yatıcak inşallah orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…