- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Benim attığım da kademeliii ve boyutu aynı. Kızınız ne kadarlık oldu dmeek ki baya kullanışlı, görünüşü de çok şık gerçektenben park yatakları görünüş itibariyle sevmedim sevemedim bi türlübide evin içinde beşik taşımaya gerek yok ki ilk 3 ay zaten her yerde yatabiliyorlar dönmedikleri için, babaynest, puset, minder vs. he sadece seyehatlerde katlayıp götürmesi iyi olur onu da ikinci el bi tane alıp halledilebilir. ben 60x120 ahşap beşik aldım yatağı ayarlanabilir 3 kademeli. en aşağısı orta katı üst katı. bebekken orta katta kullandım büyüyünce aşağı kata aldım zaten öyle tırmanıp kendi inmeye calısan bi çocuk değil uyanınca bana sesleniyor ben alıyorum. kızım hala o beşikte yatıyor gayet yeterli yani. 1-2 ay içerisinde odasını ayırıcaz artık kardeşi yatıcak inşallah orda
şu montessori için acele etmeyin. en az 1.5-2 sene sonra yatacaklar belki zevkiniz fikriniz değişebilirBen bu ikisini almayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2905748
1 hafta sonra 2 yaşında olacak. çok kıvranarak yatıyo bi o tarafa bi bu tarafa ama kendim ineyim çıkayım diye uğraşmadığı için bu zamana kadar rahatlıkla yattı. ben çok memnun kaldım önü de asansörlü olduğu için ilk zamanlar orta kademede kullanıp beşiği yatağa yaklaştırdım geceleri. anne yanı kullandım büyük rahatlık oldu yattığım yerden alıp emzirip geri koymakBenim attığım da kademeliii ve boyutu aynı. Kızınız ne kadarlık oldu dmeek ki baya kullanışlı, görünüşü de çok şık gerçekten
tek kişilik yatağı nasıl korumalandırdın? kademeli ayırırım diye düşünüyorum önce odasını yapalım ilk zamanlar gündüz uykularını orda uyuturum. anlatırım ona da artık burda yatacağız diye. daha sonra geceye geçince birkaç gece onunla aynı odada kalırım. güveni oluştuktan sonra bende yatağıma geçerim diye düşünüyorum şuan. zaten odalar dip dibe gece deliksiz uyuyor öyle kamera telsiz düşünmüyorum uyansa bile duyarım sesiniBenim kız deli gibi yatıyr beşiklere sığamadı2 yaşında. Suan. 90. 190 tek kişilik yatak aldım 1.5 yaşındayken. Odasını nasıl ayıracaksın morcivertkedi önümüzdeki zamanlarda ben de düşünyrm. Arada uyanıp babasını yanına istiyr fena alıştı
Bu Elele markası instada bana da çıktı, yorumları iyi park yatagınBen bu ikisini almayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2905748
katılıyorum kesinlikle misal ben:) hem anne yanı sallanan beşik, hem mobilya beşik aldım ilkinde. kızım nerdeyse ikisinde de yatmadı. hele mobilya beşiğe ne heves ettim süsledim püsledimBen oğlum doğmadan oda takımı almıştım ama ilk 7 ay hiç yatmadı odasında. Park yatak da almıştık ama çok bebekken onda da yatmadı. Koltukta uyumayı seviyordubi de snuggle nest diye bebek yatağı gibi bişey vardı o çok kullanışlıydı bence. Kısa süreli kullanılabilen bişey ama ilk aylar için çok güzeldi. park yatağı gittiğim her yere taşıdım onun için iyi oldu. Oda alırken de hani sonradan büyüyen bebek yatakları var ya onlardan aldım ama pişman oldum çünkü biraz büyüdüğünde arabalı yatağa heves etti onu aldık. Yani en başında çok para harcamak gerçekten gereksiz. İnsan heves ediyor falan ama neyin kullanışlı olacağı hiç belli olmuyor.
Sizin bu 3 kademeli besiğin fotosu var mıdır nette benzeri, merak ettimben park yatakları görünüş itibariyle sevmedim sevemedim bi türlübide evin içinde beşik taşımaya gerek yok ki ilk 3 ay zaten her yerde yatabiliyorlar dönmedikleri için, babaynest, puset, minder vs. he sadece seyehatlerde katlayıp götürmesi iyi olur onu da ikinci el bi tane alıp halledilebilir. ben 60x120 ahşap beşik aldım yatağı ayarlanabilir 3 kademeli. en aşağısı orta katı üst katı. bebekken orta katta kullandım büyüyünce aşağı kata aldım zaten öyle tırmanıp kendi inmeye calısan bi çocuk değil uyanınca bana sesleniyor ben alıyorum. kızım hala o beşikte yatıyor gayet yeterli yani. 1-2 ay içerisinde odasını ayırıcaz artık kardeşi yatıcak inşallah orda
Benim kızımda kullandığım ahşap cibindilikli attığınız modele benziyordu. Baya severek kullandım çokta rahat oluyor ilk zamanlar yataktan al emzir uyut. Park yataktan da baya memnun olanlar varKızlar dün burda muhabbeti geçince aklıma takıldı. Ben cibindirikli olan modelinde bir yatak almayı düşünüyordum ama bi çok kişi park yatak demiş. Sizce hangisi mantıklı?? Eki Görüntüle 2905721 Eki Görüntüle 2905722
canım korkma guatr bilmiyorum yaşamadım ama hamilelikte en sık yaşana şey idrar yolu enfeksiyonudur. ben 5 6 kez yaşamıştım ilkinde. şimdi de oldum bitti bile. bol su ve wc çıkmayla ilaçsız bile atlatırsın derdi doktorumKızlar morelim çok bozuk bugün saglık ocağından idrar ve kan testi sonuclarımı aldım doktorum istemişti guatrım düsük çıktı Lökosit değerlerim de yüksek çıktı
Bu park yatak benim oğlumumkinin aynısıBen bu ikisini almayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2905748
Pepper Kids Finn Ahşap Doğal Anne Yanı Beşik 4 Kademeli Lüx Bebek Beşiği 70 X 130 Cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLSizin bu 3 kademeli besiğin fotosu var mıdır nette benzeri, merak ettimpark yatakta oyun da oynuyorlar ya herhalde ondan tercih ediliyor, görüntüsü çok harika degil
evet nasıl çocuklar olacağını bilmiyoruz 60x120 beşik alıp, gidişata göre karar vermek daha doğru bence de bakarsınız benim kızım gibi 2 yasına kadar yatarlar ve gönlünüzce o anki zevkinizle oda yapabilirsinizkatılıyorum kesinlikle misal ben:) hem anne yanı sallanan beşik, hem mobilya beşik aldım ilkinde. kızım nerdeyse ikisinde de yatmadı. hele mobilya beşiğe ne heves ettim süsledim püsledim
ama cadı hevesimi aldırmadı bana :)
sadece 4 ay sallanan ufak beşikte yattı
benimkinin sorunu aşırı dönerdi ve döndüğünde bi yere çarptığı an uyanırdı
biz de çareyi yer yatağı yapmakta bulduk ve sonunda uyumayı öğrendi :)
sonrasında da eşim montessori yatağı yaptı kızçeme
4 yaşına kadar onda yattı
ama başlarda idarelik bir beşik almak yeterli bence
büyüdüğünde de yer ve imkan varsa montessori
Aynı yaştalarmış. Kızım sürekli ilgi bekliyor, ilgilenemeyince üzerime atloyor, sizin ki nasılBenim ortanca 1 mayis 2018 dogumluayni zamanlarda dogum yapmisiz. Senin yine mart a geliyor dogum bilmiyorum ki demekki siz bayagi cok cektiniz . Ama iyi birseymis o agri , rahim kasilip eski haline dönuyormus
Cibinlik park yatağa da takabilirsiniz.Kızlar dün burda muhabbeti geçince aklıma takıldı. Ben cibindirikli olan modelinde bir yatak almayı düşünüyordum ama bi çok kişi park yatak demiş. Sizce hangisi mantıklı?? Eki Görüntüle 2905721 Eki Görüntüle 2905722
KOCAELİ :)Günaydın ciciler,
Tablodaki eksik bilgileri tamamlayalım.
morcivertkedi yaş
@Neslihankrc şehir
@Morvelila şehir
@Mecilas yaş
@MAYSSEE kaçıncı çocuk
E eDDa2626 şehir
@Mavikus_ şehir
@Merve_onur _ hira yaş
@kocyigit_4334 yaş
@gumus82 şehir
@_Joey_ yaş
Bencede çünkü çocuğa göre değişiyor. İnsan neye ihtiyacı olduğunu en iyi yaşayarak öğreniyorkatılıyorum kesinlikle misal ben:) hem anne yanı sallanan beşik, hem mobilya beşik aldım ilkinde. kızım nerdeyse ikisinde de yatmadı. hele mobilya beşiğe ne heves ettim süsledim püsledim
ama cadı hevesimi aldırmadı bana :)
sadece 4 ay sallanan ufak beşikte yattı
benimkinin sorunu aşırı dönerdi ve döndüğünde bi yere çarptığı an uyanırdı
biz de çareyi yer yatağı yapmakta bulduk ve sonunda uyumayı öğrendi :)
sonrasında da eşim montessori yatağı yaptı kızçeme
4 yaşına kadar onda yattı
ama başlarda idarelik bir beşik almak yeterli bence
büyüdüğünde de yer ve imkan varsa montessori
Zevkimin değişeceğini zannetmiyorum 2 sene boyunca çocuk odasını boş tutmaya gönlüm razı gelmiyor :) Beşik alıp 1 sene sonra atmaya da kıyamıyorum. Korkuluğu yükseltip kenarlık alarak 1 yaşında da yatırabileceğimi düşünüyorumşu montessori için acele etmeyin. en az 1.5-2 sene sonra yatacaklar belki zevkiniz fikriniz değişebilir
benim de eski bebek arabam sağlam ama o kadar güzel ve farklı modeller çıktı ki 6 yılda yenilere heves ediyorum açıkçası :)Bencede çünkü çocuğa göre değişiyor. İnsan neye ihtiyacı olduğunu en iyi yaşayarak öğreniyorBende çok heves etmiştim beşiğin içindeki korumaları falan özel yaptırdım dünya para harcadım şimdi diyorum ne kadar gereksizmiş oğlumun bebek arabasını falan saklamıştım rengi de hem kıza hem erkeğe uygun ama eşim diyo ki kız olursa pembe pembe şeyler almak istiyorum şimdi ben böyle mantıklı düşünüp gereksiz falan diyorum ama cinsiyeti öğrenince fikrim değişir mi acaba
anladım siz bilirsinizZevkimin değişeceğini zannetmiyorum 2 sene boyunca çocuk odasını boş tutmaya gönlüm razı gelmiyor :) Beşik alıp 1 sene sonra atmaya da kıyamıyorum. Korkuluğu yükseltip kenarlık alarak 1 yaşında da yatırabileceğimi düşünüyorum
Trendyolda gördüm ben yorumları gayet güzel instadan değil de trendyoldan alırım yüksek ihtimal en azından bir mağduriyet söz konusu olmaz diye düşünüyorum ama bakalım yaşadığım yerde bulabilirsem mağazadan almak tercihim olur sanırımBu Elele markası instada bana da çıktı, yorumları iyi park yatagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?