- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Aaa memnun musun peki ? Kullanışlı mıBu park yatak benim oğlumumkinin aynısı
Günaydın ciciler,
Tablodaki eksik bilgileri tamamlayalım.
morcivertkedi yaş
@Neslihankrc şehir
@Morvelila şehir
@Mecilas yaş
@MAYSSEE kaçıncı çocuk
@eDDa2626 şehir
@Mavikus_ şehir
Onur_hira_ela yaş
@kocyigit_4334 yaş
@gumus82 şehir
@_Joey_ yaş
Bende öyle oğlum 7 yaşında herşey değişti tabi şimdi. Bebek arabası ve mama sandalyesini saklamıştık diğer ne varsa letgo dan satmıştım:) Bebeklik kıyafetlerinin çoğu duruyor ama mevsim olarak uymayacak. Oğlum ağustos doğumluydu artık uydurabildiklerimizi kullanırızbenim de eski bebek arabam sağlam ama o kadar güzel ve farklı modeller çıktı ki 6 yılda yenilere heves ediyorum açıkçası :)
ama evet sizin ilki oğlan olduğu için kız olursa bi heves gelir kesin pembiş şeylere :)
benim evim küçük ve saklama alanım kısıtlı olduğu için nerdeyse hiçbir şeyini saklamadım kıyafet yürüteç vs anlamında.. sadece kıyamadığım 4 5 poşet bebeklik kıyafetleri var o kadar..
mecburen her şey yeniden alınacak
Benim odam müsaitti ama oğlum hiç bizimle uyumayı sevmediDoğum hikayeleri anlatılmış yataklardan konuşulmuş yeni anne olarak ben biraz fransız kaldımama anladığım her doğum farklı her bebekte farklı. Ben anne yanı kullanamicam malesef yatak odam çok küçük sığmaz hiç biri anca özel yaptırmak gerekir o da çok küçük olur. Benim için tavsiyesi olan var mı ? Benim gibi yatak odası küçük olanlar ne yaptılar ? Ben sırf bu yüzden odasına erken taşımayı düşünüyorum uzun süre anne baba yanında uyusun istemiyorum
Bu çok güzelmiş canım, sagol. Yanlarını sürekli indirip kaldırabiliyor musun acaba onu anlamadım. Yani emzirirken hop indir al, sonra kaldır gibi mi?Pepper Kids Finn Ahşap Doğal Anne Yanı Beşik 4 Kademeli Lüx Bebek Beşiği 70 X 130 Cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
bunun gibi. fotoğraflarda kademeleri göstermemişler ama özelliklerinde yazıyor. fotoğrafta görünen orta kat. bi üst katı çok kullanılmıyor düşecek gibi duruyor. bi alt katı da büyüyünce ideal.
park yatakta çok oynayan çocuk görmedim yailk alındığında bi heves oynarlar belki ama sonra cıks
yaklaşık 7-8 aya kadar hiç ellemezsin çünkü en fazla döner tutunup ayağa kalkmaz. daha sonra ister kaldır öyle dursun istersen kaldır indir yap. ama yatağa yaklaştırdıktan sonra sorun yok kalksa da senin yatağına gelir en fazlaBu çok güzelmiş canım, sagol. Yanlarını sürekli indirip kaldırabiliyor musun acaba onu anlamadım. Yani emzirirken hop indir al, sonra kaldır gibi mi?
Ben park yatak seviyorum mesela gece yatagin yanına alicam gunduz kenara koyucam supururken kaldircam vs cok hafif oluyor.Kızlar dün burda muhabbeti geçince aklıma takıldı. Ben cibindirikli olan modelinde bir yatak almayı düşünüyordum ama bi çok kişi park yatak demiş. Sizce hangisi mantıklı?? Eki Görüntüle 2905721 Eki Görüntüle 2905722
Aslında yatak oda da kalsa daha iyi oluyor. Bizim Park yatagimiz vardi ama benim kızım cok hassas ti. Yatagi yerinden oynatsam uyaniyordu. Sil baştan başlıyorduk. 2 aylık olduktan sonra başka çözüm buldum. Kamera aldık. Yatagida yatak odasında kaldı. Ben de kameradan sürekli izliyordum. Bebek rahat anne rahat etti.Canım sanırım tecrübeli anneler, park yatak sürekli hareket halinde olabildiğinden, hafif oldugu için daha çok öneriyorlar. Ben de henüz netlemedim ama park yatagı salona tası istersen öyle bişeymiş
60×120 boyutu guzel , bende buna benzer daha kucugu vardi . En sonuncu 60×120 cm di. 1,5 yasina kadar yatti . Kademeliydi , buyudukce asagiya indirmistim. Kullanisli yani .Bu da tekerlekliii, 60*120 cm imiş. Odaları ayırana kadar sığacağı bişey olmasını istiyorum dediğiniz gibiii
Benim kizim ocakta 2 yasinda olacak. Hamile oldugumu ogrendigimde emzirmeyi kestim , tahminimden daha kolay oldu. Sonra ablalarinin odasina yatak aldik , hepsi birlikte ayni odada yatiyor. Aglayinca yanina gidiyorum1 hafta sonra 2 yaşında olacak. çok kıvranarak yatıyo bi o tarafa bi bu tarafa ama kendim ineyim çıkayım diye uğraşmadığı için bu zamana kadar rahatlıkla yattı. ben çok memnun kaldım önü de asansörlü olduğu için ilk zamanlar orta kademede kullanıp beşiği yatağa yaklaştırdım geceleri. anne yanı kullandım büyük rahatlık oldu yattığım yerden alıp emzirip geri koymak
Benimki dogdugunda bile abla gibiydi , biberonu kendi tutabiliyordu. Yeni yürümeye başladiginda su icip bardagi mutfaga götürurdü filanAynı yaştalarmış. Kızım sürekli ilgi bekliyor, ilgilenemeyince üzerime atloyor, sizin ki nasıl
Çok biraz ağır bişi taşıdım ama 3 kg falan sonrasında kaşık bel ağrım oldu ve kanmaDururkenn mi geldi ? Iliski sonrasi filan mi ? Bir doktora gidin iciniz rahat etsin. Iliski sonrasi kanama olabiliyor bazen o zaman korkmayin . 2 kere yaşadim bir sorun olmamisti ama gitmistim doktora
Ahh tam benim planımkatılıyorum kesinlikle misal ben:) hem anne yanı sallanan beşik, hem mobilya beşik aldım ilkinde. kızım nerdeyse ikisinde de yatmadı. hele mobilya beşiğe ne heves ettim süsledim püsledim
ama cadı hevesimi aldırmadı bana :)
sadece 4 ay sallanan ufak beşikte yattı
benimkinin sorunu aşırı dönerdi ve döndüğünde bi yere çarptığı an uyanırdı
biz de çareyi yer yatağı yapmakta bulduk ve sonunda uyumayı öğrendi :)
sonrasında da eşim montessori yatağı yaptı kızçeme
4 yaşına kadar onda yattı
ama başlarda idarelik bir beşik almak yeterli bence
büyüdüğünde de yer ve imkan varsa montessori
evet cok faydası var bize en güzel faydası kızım döne döne yattıgı için, bu yataklarda kocaman olduğu için yayıla yayıla yatıyodu :) resmen uykusu düzene girdi o yatak sayesinde ki 2 sene uyumamış bir çocuktu. yatagı yaptıktan sonra da uyku eğitimi verdik zatenAhh tam benim planımbaşlarda anne yanı beşik, sonra odasında yer yatağı istiyorum. Parmaklıklı beşik almak istemiyorum. “Doğumdan İtibaren Montessori” diye harika bir kitap okumuştum, orada yer yatağına çocuk kendi gidip yatabildiği kalkabildiği için gelişimine faydası çokmuş. Zaten Montessori’nin özü çocuğun kendi kendine yapabileceği ortam sağlamak.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben diş hekimiyim. Dişinizde aktif bir enfeksiyon varlığı yapılacak tedaviden daha fazla risklidir bebek için. O yüzden öncelikle kadın doğum doktorunuza danışarak izin alıp bir diş hekimine başvurmanızı öneririmKızlar bu arada dün gece uyurken dişim apse yapmış diş etim dün geceden beri şiş napıcam ben ya ihtihap var büyük ihtimal daha dişe gitmek içinde erken riskli diyolar Perşembe kadın doğuma randevum var o zaman sorucam ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bu şişlikle bilmiyorum ağrıyoda yemek yiyemicem resmen bebeğede zararı var diye okumuştum tek korkum ondan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?